Medicinska kozmetika Zemun

Registruj se
Prijavi se
Medicinska kozmetika Zemun
kozmetika-afrodita-medicinska-kozmetika
MEDICINSKA KOZMETIKA BEOGRAD KOZMETIKA AFRODITA Program široke potrošnje, s proizvodima za negu lica, tela i kose, zbog sve veće upotrebe prirodnih sastojaka iz godine u godinu je sve cenjeniji i dobio je međunarodne razmere.
U prodaji anticelulitnih proizvoda u trgovačkim lancima Kozmetika Afrodita vodeća je na slovenskom tržištu, a programom za negu lica i tela zauzima drugo mesto.
Ukupna vrednost prodaje u inostranstvu prelazi 50% celokupne proizvodnje.
Program proizvoda za profesionalnu negu čine proizvodi Salon Exclusive i Home Care, koje u praksi testiramo u vlastitom testnom centru, a na zadovoljstvo klijenata koristimo ih u tretmanima u dva kozmetička salona Afrodita u Rogaškoj Slatini i dva Beauty centra Afrodita u Zagrebu.
A našem kvalitetu istovremeno veruje više od 5.000 kozmetičkih salona i wellness centara u zemlji i inostranstvu.
academie-beaute-medicinska-kozmetika

Academie Beaute

Beograd, Zemun, Gorana Kovačića 19a 011 3164155
MEDICINSKA KOZMETIKA BEOGRAD ACADEMIA BEAUTE Académie Scientifique de Beauté’ je kompanija koja je u službi lepote više od jednog veka.
Ona je porodicna nezavisna firma, naslednik duge tradicije kvaliteta.Moderna kompanija čiji su istraživanje i razvoj bez granica, uvek u potrazi za stalnim poboljšanjima.
Academie Beaute je francuska nezavisna kompanija koja se se preko 80 godina kontinuirano razvijala, proizvodila i komercijalizovala visoko kvalitetne proizvode...Academie Beaute je dinamična kompanija trenutno rukovođena od strane unuke osnivača.Proizvodi se ekskluzivno distribuiraju u salone lepote i spa centre i mogu se pronaći u preko 800 centara lepote u Francuskoj i u 62 države.
Back to Top