Mezoterapija Beograd

Registruj se
Prijavi se
Mezoterapija Beograd
Mezoterapija lica cene, mezoterapija tela cene, mezoterapija bez igala, mezoterapija kose - mezoterapija Beograd je kategorija za Vas!
Mezoterapija Beograd nudi Vam cene i detaljan opis usluge u vezi sa tretmanima mezoterapijom.
U mezoterapiji se koriste mikro igle kojima se vrši ubrizgavanje različitih aktivnih supstanci u potkožno tkivo i slojeve kože.
Interesovaće Vas mezoterapija bez igala ukoliko imate strah od njih ili mislite da će Vam biti neprijatno.
Da li je mezoterapija bolna?
Koliko tretmana mezoterapije Vam je potrebno za uklanjanje bora, zatezanje kože lica ili da se oslobodite celilita i masnih naslaga na problematičnim delovima tela?
Mezoterapija je jedna od najtraženijih metoda u praksi zbog svoje učinkovitosti i brzog delovanja.
Načini na koje u mezoterapiji primenjeni kokteli aktivnih supstanci deluju na kožu su različiti, a pažljivom i stručnom primenom mezoterapija kao rezultat daje: ublažavanje i otklanjanje bora na licu i dekolteu, zatezanje kože lica, otklanjanje masnih naslaga i celulita na telu, uklanjanje ožiljaka i fleka na koži.
studio-beauty-glamour-mezoterapija
MEZOTERAPIJA BEOGRAD STUDIO BEAUTY GLAMOUR. Mezoterapija je medicinska tehnika ubacivanja različitih aktivnih supstanci mikroinjekcijama u slojeve kože i potkožno tkivo.
Pojam mezoterapija podrazumeva ubrizgavanje manjih doza koktela smešanih od prirodnih ekstrakata, enzima, minerala, homeopatskih agenasa, vitaminskih kompleksa, amino-kiselina (L-karnitin, mezostabil, vitamin C, vitamin A, ekstrakt artičoke, oligoelementi, kofein, hijaluronska kiselina, dekspantenol, ginko biloba itd.) i to samo u problematične regije na telu.
Efekti se postižu na dva načina: farmakološkim dejstvom preparata i fizičkom stimulacijom kože mikroubodima.
Ponekad je moguće jednim koktelom delovati na više problema odjednom.
Konkretno, na lokalizovane masne naslage, celulit i slab tonus kože zajedno, a kokteli predviđeni za terapiju ovih vrsta nepravilnosti formulisani su tako da blokiraju deponovanje i ujedno podstaknu oslobađanje i sagorevanje masti i ubrzavanje cirkulacije.
Na kraju, mezoterapijski koktel razgradiće masne naslage i restrukturirati vezivno tkivo, a kao krajnji efekt dobija se zategnuta i jedra koža bez jastučića i narandžine kore.
eurolab-poliklinika-i-laboratorija-mezoterapija-725421
MEZOTERAPIJA NOVI SAD - POLIKLINIKA EUROLAB Mezorerapija lica, tela i kose u poliklinici Eurolab.
stomatoloska-ordinacija-cvetic-dent-mezoterapija-556359
MEZOTERAPIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA CVETIĆ DENT Rad stomatološke ordinacije CVETIĆ Dent temelji se na jedinstvenom sistemu za očuvanje zdravlja usta i zuba, kako kod najmlađih, tako i kod najstarijih pacijenata.
U prijatnom ambijentu, kroz savremene programe i široku lepezu stomatoloških usluga, posvećujemo se pacijentima.
Primenjujemo nove generacije materijala i nove metode lečenja, kako bismo našim pacijentima omogućili nivo usluge prema evropskim standardima.
Opremljeni smo za sveobuhvatan i celovit pristup pacijentu, omogućujući im sve stomatološke usluge na jednom mestu.
Želimo da se u našoj ordinaciji osećate prijatno i bezbedno.
Hoćemo da ispunimo vaša očekivanja i pružimo vam najkvalitetniju uslugu.
stomatoloska-ordinacija-grey-dental-mezoterapija
MEZOTERAPIJA NOVI SAD GREY DENTAL Ubrizgavanjem kapljica mezokoktela,koji sadze vitamine,minerale i hijaluron,postize se revitalizacija i podmladjivanje koze lica.
stomatoloska-ordinacija-gala-dent-mezoterapija
MEZOTERAPIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA GALA DENT Pored svih usluga koje Vam nudi Stomatološka ordinacija Gala Dent, takođe nudimo i usluge mezoterapije(dubinska hidratacija lica).
studio-lepote-s2-mezoterapija

Studio lepote S2

Beograd, Zemun, Prve pruge 33a 011 4122382
cena: Cenovnik
MEZOTERAPIJA BEOGRAD STUDIO LEPOTE S2 Posetite nas i uživajte u našem prijatnom ambijentu i atmosferi.
Relaksirajte svoje telo i dušu koristeći naše tretmane.
Vodite brigu i negujte svoje lice i telo.
Izgledajte lepo i negovano jer prvi utisak je veoma važan.
Odaberite neku od raznih usluge i tretmana u našem salonu: solarijum, higijenski tretmani lica i tela, manikir, pedikir, šminka, mezoterapija i mnogi drugi.
poliklinika-as-medicus-biorezonanca-mezoterapija
MEZOTERAPIJA BEOGRAD POLIKLINIKA AS MEDICUS BIOREZONANCA Mezoterapija predstavlja savremenu metodu kojom se rešava veliki broj estetskih,ali i zdravstvenih problema.
Svoju primenu je našla u raznim granama medicine: reumatologiji,urologiji,neurologiji,dermatologiji,internoj medicini,ginekologiji,stomatologiji,a primarno mesto zauzima u estetskoj medicini.
Starenjem koža gubi svoju elesticnost i teksturu, redukuje se potkožno masno tkivo, a koža postaje slabije prokrvljena.
Većina navedenih promena nastaje sa smanjenom funkcijom fibroblasta koji su odgovorni za produkciju kolagena i elastina, uticajem UV sunčevog zračenja, slobodnih radikala, štetnog uticaja spoljne sredine.
Mezoterapija je metoda kojom se vitamini, minerali,amino- kiseline,kolagen, elastin, hijaluronska kiselina,metaboliti, antioksidansi i ostale aktivne supstance ubrizgavaju u srednji sloj kože-mezoderm.
Na taj način dobija se intenzivnija hidratacija i ishrana kože,proces starenja se značajno usporava i koža i potkožna tkiva rejuveniraju.
centar-za-negu-lica-i-tela-kneginja-mezoterapija
MEZOTERAPIJA BEOGRAD SALON LEPOTE KNEGINJA Mezoterapija je procedura koja se koristi za uklanjanje celulita, lokalizovanih masnih naslaga i tretiranje problema sa strijama, kao i kod zatezanja i podmladjivanja kože tela.
Istovremeno smanjuje celulit, pojavu strija i vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana.
Prednost Dermarolera su brži efekti, a prednost Mezoterapije bez igle je relaksiranija reakcija kože, koja izaziva prijatan osećaj blage masaže. Mezoterapija bez igle je tretman koji započinjemo izuzetno prefinjenom eksfolijacijom pre dubinske aplikacije mezokoktela, a završavamo specijalnom masažom za bore, čime dobijamo neverovatne rezultate posle samo jednog tretmana, zahvaljujuću čemu je ovaj tretman jedan od najtraženijih u našem salonu. Mezoterapija dermarolerom je izuzetno efikasna procedura, kojom se u kožu i potkožno tkivo, sa 540 malih iglica ubacuju različiti mezokokteli (lipolitici, oligoelementi, vitamini...), u zavisnosti od problema koji se rašava. Mezoterapija dermarolerom se ni po čemu, kada su u pitanju efekti tretmana, ne razlikuje od klasične mezoterapije iglom.
Ona može imati čak i bolje efekte od klasične mezoterapije, jer se dermarolerom napravi puno više sitnih uboda, tako da se pored mezokotela koristi i mehanizam samozaceljenja kože, jer kožne ćelije, u prečniku od 1 do 2 mm oko probušenog kanala, oslobadjaju impulse rasta ka nediferenciranim ćelijama.
Ovi signali za uzvrat stimulišu proizvodnju novih ćelija, to jest fibroblasti se pretvaraju u kolagen i elastična vlakna.
Nastaju kolagenska vlakna, koja se integrišu u postojeće kolagenske sastave u gornjem dermisu.
Novi sklop vlakana čini kožu debljom i popunjava prethodno deformisane ožiljke.
medical-beauty-center-mbc-mezoterapija
Mezoterapija lica.
Mezoterapija predstavlja ubrizgavanje "koktela" aktivnih supstanci direktno u srednji sloj kože.
Time se rehidrira i prirodno obnavlja struktura kože, odnosno postiže njeno podmlađivanje.
Mezoterapija tela.
Takođe, mezoterapijskim koktelima se uklanjaju celulit i masne naslage.
Mezoterapija kose.
Mezoterapijom kose se revitalizuje oštećena kosa, smanjuje se opadanje, poboljšava kvalitet postojeće i stimuliše rast nove kose.
kozmeticki-studio-ivana-mezoterapija
MEZOTERAPIJA BEOGRAD KOZMETIČKI STUDIO IVANA Mezoterapija lica je prodecura podmladjivanja kože lica koja se koristi u dermatologiji i estetskoj hirurgiji.
Tretmani mezoterapije lica u potpunosti su bezbedni I bezbolni. Aktivni sastojci kao što su hijaluronska kiselina, vitamini (A, B, C, E, i K) i minerali, ubrizgavaju se injekcijama direktno pod kožu lica i to u epidermalni sloj kože.
kozmeticki-salon-sensi-skin-mezoterapija
MEZOTERAPIJA STUDIO ZA NEGU LEPOTE SENSI SKIN Kozmetički salon Sensi Skin pruža tretman mezoterapije.
MEZOTERAPIJA BEOGRAD POLIKLINIKA NADA DIVA Mezoterapija je originalna medicinska tehnika koja podrazumeva uvođenje niskih doza preparata u kožu na određenu dubinu.
Zavisno od izbora preparata koji se uvode u kožu mezoterapijom se može delovati na površni krvotok i limfotok, imuni sistem, regeneraciju tkiva i razgradnju masnih naslaga i celulita.
Procedura se sprovodi injekcionim ubodima, koriste se male i tanke mezoterapijske iglice, a može se raditi ručno ili korišćenjem mezoterapijskog pištolja.
studio-lepote-jasna-mezoterapija
MEZOTERAPIJA STUDIO LEPOTE JASNA Klasična francuska mezoterapija.
Primena sertifikovanog dermo- stamp aparata firme Biologique Recherche u kombinaciji sa autentičnim serumom za rehabilitaciju i revitalizaciju kože.
Preporucuje se za devitalizovanu, zrelu, umornu i kožu bez sjaja.
studio-oxy-&-estetic-beauty-mezoterapija
MEZOTERAPIJA - STUDIO OXY BEAUTY Mezoterapija je savremena nehirurška procedura za podmlađivanje koja se koristi u estetskoj hirurgiji i dermatologiji.
Pomoću ove metode se mikroinjekcijama u srednji sloj kože ubrizgavaju prirodni sastojci u obliku koktela, odnosno vitamini (A, B, C, E i K), minerali, antioksidansi, hijaluronska kiselina i faktori rasta, to jest ono što koži nedostaje.
Zato mezoterapija dovodi do poboljšanja ishrane kože, bolje hidratacije i protoka krvi, a uz to stimuliše stvaranje NOVOG kolagena u koži i umanjuje bore.
medical-beauty-estetski-centar-dr-marija-boskovic-mezoterapija
MEZOTERAPIJA BEOGRAD - Neinvazivna mezoterapija kao moderna alternativa klasičnoj mezoterapiji, predstavlja estetsku proceduru, kojom se u kožu, uz pomoć električnih impulsa, ubacuju visoko kvalitetne hranljive materije, koje tkivu nedostaju, a neophodne su za njegovo pravilno funkcionisanje. Neinvazivna mezoterapija (mezoterapija bez igle) se zasniva na fenomenu Elektroporacije, kog su naučno potvrdili dr Peter Agree i Dr Roderick Mac Kinnon i zato 2003 godine dobili Nobelovu nagradu za područje Hemije!
Tretmanom se ubrzava i poboljšava metabolizam i prokrvljenosti kože i veziva, popravlja limfna drenaža, podstiče regeneracija i jačaju odbrambene funkcije kože i veziva.
Neinvazivna mezoterapija, kao i klasična mezoterapija ima za cilj restruktuisanje i podsticanje prirodnih regenerativnih i reparativnih procesa kože i veziva, što za rezultat ima svež i zdrav izgled.
aluna-beauty-centar-mezoterapija
MEZOTERAPIJA BEOGRAD ALUNA BEAUTY CENTAR U našem salonu Aluna, možete dobiti usluge mezoterapije po veoma povoljnim cenama.
MEZOTERAPIJA BEOGRAD DIVA LASER CENTAR Kako starimo koža gubi elastičnost, jedrinu, pojavljuje se nejednakost u pigmentaciji na površini prominiraju prošireni kapilari. Većina ovih promena nastaje sa smanjenom funkcijom fibroblasra, uticajem UV sunčevog zračenja i slobodnih radikala. Mezoterapija je metoda kojom se vitamini, minerali, oligoelementi i ostale aktivne supstance ubrizgavaju direktno u srednji sloj kože i tako se krvni sudovi snabdevaju svim potrebnim sastojcima. Mezoterapijom se dobija intezivna hidratacija i ishrana kože, a starenje se značajno usporava. Sa ponavljanjem tretmana smanjuje se dubina bora, povećava se količina kolagena i popravlja se tonus kože.
studio-za-negu-lica-i-tela-hedona-mezoterapija

Studio za negu lica i tela Hedona

Novi Beograd, Jurija Gagarina 231 011 6166557
MEZOTERAPIJA BEOGRAD STUDIO ZA NEGU LICA I TELA HEDONA Mezoterapija je metoda koja je spojila kozmetiku i medicinu.
U našem salonu možete dobiti usluge mezoterapije, po veoma povoljnim cenama.
beauty-centar-unna-mezoterapija

Beauty Centar Unna

Beograd, Stari Grad, Palmotićeva 17/5 062 213773
cena: Cenovnik
MEZOTERAPIJA BEOGRAD BEAUTY CENTAR UNNA Mezoterapija je tretman koji se preporučuje kako za dame tako i za muškarce nakon 25.godine života koji žele da sačuvaju ili povrate mladalački izgled i sjaj lica uz brze i dugotrajne rezultate.
Tretman popravlja izgled kože, smanjuje naboranost i popravlja hidrataciju.
star-medic-mezoterapija

Star Medic

Beograd, Vračar, Stojana Protića 39 011 3088885
cena: Cenovnik
MEZOTERAPIJA BEOGRAD STAR MEDIC U našem salonu možete dobiti usluge mezoterapije, po veoma povoljnim cenama.
beautique-salon-&-spa-mezoterapija

Beautique Salon & Spa

Novi Beograd, Jurija Gagarina 12 b 063 221218
cena: Cenovnik
MEZOTERAPIJA BEOGRAD BEAUTIQUE SALON & SPA Tokom tretmana podmladjivanja mezoterapijom DERMAPENOM koža odmah dobija bolji volumen i hidrataciju, a značajno se povećavaju njen tonus i jedrina.
laser-centar-flamingo-mezoterapija

Laser centar Flamingo

Beograd, Slavija, Deligradska 9 011 3617765
cena: Cenovnik
MEZOTERAPIJA BEOGRAD LASER CENTAR FLAMINGO Efekti mezoterapije su poboljšanje tonusa kože, elastičnosti i jedrine.
Prilikom ovog tretmana dolazi do smanjenja dubokih bora, kao i do potpunog uklanjanja srednjih i sitnih bora.
skin-medic-estetski-centar-mezoterapija

Skin Medic estetski centar

Beograd, Savski venac, Admirala Geprata 13 011 6659259
MEZOTERAPIJA.
Mezolifting predstavlja mezoterapiju lica, s ciljem da se obnovi koža lica, vrata i dekoltea, da se uspore procesi starenja i spreče pojava novih bora.
Mezolifting je aplikovanje različitih koktela, koji sadrže vitamine, aminokiseline, hijaluron u središnji sloj kože – dermu, gde inače na drugi način, ne mogu dospeti neophodne supstance.
Efekat je momentalno vidljiv, tako da se ovaj tretman preporučuje i neposredno pred važne događaje – venčanje, godišnjicu mature i slično.
Posle tretmana nisu vidljivi nikakvi znakovi iritacije, čak ni crvenilo.
Šta je mezoterapija?
Mezoterapija – tehnika aplikovanja specijalnih koktela, u zavisnosti od problema klijenta – pod kožu.
Ona nam dozvoljava da nephodne vitamine, aminokiseline, minerale, dostavimo meposredno u srdeišnji deo kože – dermu.
Koliko je efikasna mezoterapija?
Samo u Francuskoj, gde je ovaj metod i nastao, praktikuje oko 15.000 lekara mezoterapeuta i 60.000 klijenta svakodnevno koristi neku od metoda mezoterapije.
Mezoterapija deluje na uzrok problema,i koncentriše se upravo na lokalnoj pojavi problema,a ne na ceo organizam.
Dr Nevenka Dokmanović je prva počela da primenjuje mezotarapiju na prostorima bivše Jugoslavije i licencirani je edukator za primenu mezoterapije
medica-life-estetski-centar-mezoterapija
Mezoterapija lica.
Ono što nas izdvaja od ostalih su personalizovani tretmani koje primenjujemo u zavisnosti od problema i zahteva svakog pacijenta.
Sastav svih koktela čine vitamini, minerali, hijaluronska kiselina, kao i niz hranljivih materija koje kožu čine zdravom i blistavom.
Mezoterapija dermapenom se radi sterilnim iglicama i traje do 30 minuta.
Pacijent oseća peckanje i zatezanje, a blago crvenilo je normala i očekivana pojava koja može da se zadrži u naredna 24h.
Mezoterapija lica se obavlja najnovijim uređajem – derma pen-om.
mkm-specijalisticka-ordinacija-mezoterapija
Mezoterapija je medicinska metoda, koja predstavlja unošenje različitih supstanci u odredjeni sloj kože.
Postoje razne vrste preparata koje koristimo, a najćešće su to vazodilatatori, vitamini, preparati na bazi hijaluronske kiseline, antioksidansi, lipolitici, stimulatori sinteze fibroblasta.
Primenom ovih preparata metodom mezoterapije, postižemo lokalno poboljšanje ali i udaljene efekte na krvne sudove, tetive i druga tkiva.
Mezoterapija se koristi u raznim granama medicine: reumatologiji, ortopediji, sportskoj medicini, terapiji bola, a narocito u estetskoj medicini.
Radiofrekventna mezoterapija bez igala.
Mezoterapiju bez igala preporučujemo pacijentima koji se plaše igle.
Primena mezoterapijskih koktela uz udruženo dejstvo radio talasa dovodi do značajnog poboljšanja stanja kože.
Koriste se preparati na bazi hijaluronske kiseline, stimulatori sinteze kolagena, preparati za lifting, vitamini i dr Mezoterapija je bezbedna i veoma uspešna metoda, ali samo ako je sprovodi lekar obučen za njenu primenu.
Svaka metoda može imati štetan efekat i ugroziti Vaše zdravlje, ukoliko je sprovedena od strane nestručnog lica.
Uspeh, takođe, zavisi i od samih pacijenata, koji se moraju pridržavati saveta lekara.
Naš tim ima bogatu arhivu uspešnih tretmana mezoterapijom u Beogradu.
protekal-poliklinika-mezoterapija

Protekal Poliklinika

Beograd, Savski venac, Dr Ive Popovića Đanija 3a 011 4140781
cena: Cenovnik
MEZOTERAPIJA LICA Mezoterapija lica je tretman izbora za osvežavanje, podmlađivanje, hidrataciju i zatezanje kože lica, vrata i dekoltea.
Podrazumeva ubrizgavanje malih doza aktivnih koktela, sastavljenih od prirodnih ekstrakata vitaminskih kompleksa, aminokiselina, lipolitika u srednji sloj kože i potkožno tkivo tankim iglicama.
Na taj način se podstiču ćelije na regeneraciju i proizvodnju elastina i kolagena.
Mezoterapijom se mogu rešiti različiti dermatološki problemi: ublažavanje i prevencija bora, podizanje tonusa kože, rozacea, akne, hidratacija, tamni kolutovi ispod očiju, rešavanje problema fleka i pigmentacionih mrlja na koži, ali je najčešće primena u prevenciji i borbi protiv starenja kože i bora.
Radi se serija jednom nedeljno u 2-6 tretmana.
Sa tretmanom mezoterapije se može početi od 30-te godine života u cilju prevencije nastanka bora.
Moguće nuspojave mogu biti: osećaj toplote koji može trajati 15-20 minuta; sitne modrice u predelu uboda koje prolaze za 1-5 dana (ovo može varirati kod nekih pacijenata); bolnost koja može da se javi kod nekih pacijenata - prolazi za 1 do 2 dana.
tao-acu-med-aesthetic-centar-mezoterapija
Mezoterapija podrazumeva ubrizgavanje malih doza koktela koji su sastavljeni od prirodnih supstanci, hijaluronske kiseline, vitamina, minerala, antioksidanasa, homeopatskih supstanci i lipolitika, putem mikro iglica u srednji sloj koze mesoderm, zato sto se u ovom delu nalaze kapilari koji dopremaju hranljive materije i kiseonik, a odnose raspadne produkte metabolizma, tu se nalaze i kolagena i elstična vlakna.
Cilj mezoterapije je stimulacija ćelijske aktivnosti, poboljšanje mikrocirkulacije, podizanje tonusa, ishrane, popunjavanje sitnih bora i prevencija budućih bora.
MEZOTERAPIJA LICA.
Proces starenja se znatno usporava, a glavno dejstvo mezoterapije na kožu lica je povećanje aktivnosti fibroblasta a samim tim i povećanje produkcije kolagena i elastina, što koži daje blistav i zdrav izgled.
MEZOTERAPIJA TELA.
Mezoterapija veoma uspešno rešava problem celulita, strija,opuštene kože.
Celulit je danas veliki problem mnogih žena.
Za njegov razvoj su odgovorni mnogi faktori, između ostalog genetika, nezdrava ishrana, estrogen, nedovoljno unošenje vode, nedovoljna fizička aktivnost, pušenje, alkohol… Mezoterapijom ubrzavamo cirkulaciju, metabolizam ćelija, oštećujemo zid ćelijske membrane masne ćelije i jačamo limfnu drenažu.
U tretmanima protiv celulita koriste se mezoterapijski kokteli koji stimulišu mikrocirkulaciju, dovode do detoksikacije, smanjenja celulita, koža postaje glatka, zategnuta, vizuelni efekat ”pomorandžine kore” se gubi.
U zavisnosti od stepena celulita potrebno je 5- 12 tretmana.
Tretmani se rade jednom nedeljno i uz savet i korekciju ishrane rezultati su odlični!
MEZOTERAPIJA KOSE.
Predstavlja terapijsku metodu ubrizgavanja mezoterapijskih koktela koji će vratiti vitalnost i zdravlje kosi.
Tretmani se izvode vrhunskim mezoterapijskim koktelima koji sadrže lekovite supstance, vitamine, cink, antioksidanse… koji jačaju koren dlake, stimulišu obnavljanje dlake, poboljšavaju cirkulaciju, hidriraju vlasište, regulišu seboreju, usporavaju i zaustavljaju opadanje.
Mezoterapija kose se radi jednom nedeljno i potrebno je 10 tretmana.
Kasnije je moguće raditi jednom mesečno tretmane održavanja, a efekti su brzi i veoma dobri
Mezoterapija je efikasna medicinska metoda kojom se mogu korigovati najrazličitiji nedostaci na licu i telu. Aktivne supstance, vitamini, minerali, aminokiseline i drugi sastojci koje lekar odredi prema stanju kože, mestu koje se tretira i efektu koji treba postići, ubrizgavaju se sa mnogo uboda malim iglama. Za mezoterapiju nikad nije rano jer je ovaj tretman najbolji način da se maksimalno odloži pojava bora. Tretman podmlađivanja. Vitaminski kokteli koji sadrže hijaluron podmlađuju kožu čitavog tela, dok kokteli s tonizirajućim efektom stimulišu ćelije da stvaraju sopstveni kolagen, elastin i vezivne elemente. Na taj način koža postaje čvršća, deblja i jedrija. Mezoterapija lica zove se mezolift i može da koriguje većinu nedostataka na koži lica, vrata i dekoltea.
Mezoterapija je bezbedna procedura, alternativa agresivnim i invazivnim estetskim tehikama. Ubacivanjem farmakološki aktivnih substanci podstiče se obnavljanje kože. Posle tretmana pacijenti opisuju da njihova koža izgleda odmorno, da sija, da je čvršća. Mezoterapija može biti i dodatna u drugim tehnikama podmalđivanja: hemijskim pilinzima i hirurškom liftingu i drugim operativnim procedurama. Tehnika se sastoji od ubacivanja preprata u kožu pomoću veoma tankih igala (debljine trepavice), pa je procedura praktično bezbolna. Preparati se daju u veoma malim dozama, na određena područja koja su problematična. Malo, retko i tamo gde treba! Tako se izbegava resorpcija u krvotok i nema sistemskih manifestacija. Za svakog pacijenta, u zavisnosti od problema koji se tretira, posebno se prave preparati koji su kombinacija lekova, vitamina, amino kiselina i prirodnih, biljnih preparata.
dermatim-dermatoloska-ordinacija-mezoterapija
Mezoterapija je metoda kojom se vitamini, minerali, antioksidansi i ostale aktivne supstance ubrizgavaju direktno u treći sloj kože u kome se nalaze sitni krvni sudovi, mezoderm.
Mezoterapijom se dobija intenzivnija hidratacija i ishrana same kože, a proces starenja se značajno usporava.
Prva upotreba mezoterapije bila je u svrhu redukcije bolova.
Kako mezoterapija deluje na kožu?
Površni sloj kože ima funkciju barijere prema supstancama iz spoljne sredine, čime štiti naš organizam ali i ne dozvoljava resorpciju više od 10 % aktivne supstance koja postoji u regenerativnim kremama.
Cilj mezoterapije u procesu podmladjivanja kože jeste povećanje aktivnosti fibroblasta, ćelija odgovornih za produkciju kolagena, elastina i hijalurona u koži kao i aplikacija pune koncentracije aktivnih supstanci neophodnih za obnavljanje zdrave i mladalačke kože.
Sa ponavljanjem procedura smanjuje se dubina bora, povećava se količina kolagena a samim tim i popravlja tonus kože.
Koje se supstance koriste tokom mezoterapije?
Mogu se koristiti sterilne supstance koje sadrže jednu aktivnu supstancu (hijaluronsku kiselinu, vitamin C, vitamin A , aminokiseline) ili se mogu koristiti kokteli navedenih supstanci u zavisnosti od cilja koji želimo da postignemo.
Kako izgledaju tretmani mezoterapijom?
Radi se serija terapija za lice najčešće od 3 do 4 tretmana.
U zavisnosti od materijala koji se koristi tretmani mogu biti na 1 do 2 nedelje ili na mesec dana.
Održavanje se može raditi jedan put u dva meseca ili sa ponovnom serijom nakon 6 do 8 meseci.
Sama procedura najčešće se sastoji iz apliciranja sterilnih koktela minijaturnim ubodima – do 2 milimetra dubine na svakih centimetar širine površine kože.
Mezoterapija lica. Zašto se odlučiti za mezoterapiju lica? Radi se o savremenoj medicinskoj metodi podmlađivanja kože lica, vrata, dekoltea i šaka. Mezoterapija podrazumeva ubacivanje aktivnih supstanci u adekvatan sloj kože (sloj do kojeg ne dopire ni jedan preparat za negu). Multiinjekcionim sistemom, najfinijim iglicama, aktivne supstance unose se u kožu u cilju njene rejuvenacije, rehidratacije, poboljšanja teksture, redukcije pigmentacija, a koristi se i kao deo terapije suve i “osetljive“ kože. Koji se efekti postižu? Tradicionalna mezoterapija. Bazira se na koktelima u čiji sastav ulaze vitamini, minerali, oligo elementi, vazodilatatori i hijaluronska kiselina. Koža dobija sve potrebne hranljive materije, postaje blistavija, mekša, povećava se stepen hidratacije, podiže tonus. MEZOTERAPIJA ČISTIM HIJALURONOM. Čista (pure) hijaluronska kiselina namenjena mezoterapijskim procedurama. Od filera se razlikuje po svojoj gustini i strukturi. Vezivanje i prenošenje vode je osnovna funkcija hijaluronske kiseline koja se gubi procesom starenja i izlaganja suncu. Upravo ovakvim načinom ubacivanja hijaluronske kiseline koži se vraća izgubljena vlažnost, jedrina, ispunjenost, sitne bore su manje primetne. Ovim načinom tretiraju se uglavnom vrat, dekolte i šake.
Mezoterapija lica. Šta je mezoterapija? Mezoterapija podrazumeva ubrizgavanje manje doze koktela sastavljenih od prirodnih ekstrakata, homeopatskih agenasa, vitaminskih kompleksa, aminokiselina u srednji sloj kože u potkožno tkivo na problematičnim delovima tela. Kada se radi mezoterapija? Ako je Vaša koža izgubila tonus, sjaj, dehidrirana je i već vidite prve znake starenja, imate ožilje, strije, celulit ili lokalne masne naslage koje Vam smeatuj, pravi izbor za Vas je mezoterapija. U čemu je tajna koktela? Visok sadržaj aminokiselina, vitamina, hijalurona stimulišu fibroblaste na povećanu produkciju kolagena i elastina te koža postaje sjajnija, elastičnija, i primetno glatkija.

Ordinacija Derma

Beograd, Stari Grad, Vlajkovićeva 11 066 440030
MEZOTERAPIJA. Mezoterapija je medicinska tehnika ubacivanja različitih aktivni supstanci mikroinjekcijama u slojeve kože i potkožno tkivo. Tehnikom mezoterapije mogu se tretirati određeni problemi na koži koji su posledica starenja, kao sto su bore na licu, opuštena i dehidrirana koža lica, vrata i dekoltea, poremećaj pigmentacije, a veoma je uspešna i u tretmanu lokalnih masnih naslaga i celulita. Mezoterapija bez igle je najbolja alternativa klasičnoj mezoterapiji za osobe koje zbog straha od igle izbegavaju klasičnu mezoterapiju. MEZOTERAPIJA BEZ IGALA. Zato što je mezoterapija bez igala (mezoporacija) apsolutna i najmodernija alternativa klasičnoj mezoterapiji za osobe koje zbog straha od igle izbegavaju klasičnu mezoterapiju, a žele da reše problem opuštene kože, bora, fleka, celulita i strija. Mezoporacija je proces koji omogućava unos aktivnih materija u tkivo na dubinu ekvivalentnu mezoterapijskim injekcijama.
alfa-medica-poliklinika-mezoterapija

Alfa MEDICA poliklinika

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 106a 011 3118591
Mezoterapija je metoda podmlađivanja koja podrazumeva stimulaciju kože lica, vrata, dekoltea posebnom tehnikom bockanja kože i unošenjem potrebnih mezoterapijskih koktela koji sadrže potrebne supstance neophodne za regeneraciju i revitalizaciju kože.
Mezoterapijski kokteli prilagođeni su starosti i tipu kože.
Idealno vreme za početak primene mezoterapijskog koktela može biti oko 25.godine kako bi se koža pročišćavala, hranila i štitila od prevremenog starenja i negativnog dejstva slobodnih radikala.
Primenom pravog koktela stimuliše se koža na produkciju vlastitog hijalurona.
Kokteli koji se koriste za mlađu kožu sadrže manju količinu hijalurona, čak 10 do 16 puta manju od one koja se nalazi u koktelima za kožu posle 45 godine.
Mezotrapija kose predstavlja način prevencije i očuvanja zdravlja kose, ali i kože glave.
Ova metoda podrazumeva primenu mezoterapijskih koktela renomirane francuske kuće “REVITACARE “. Mezoterapijski koktel objedinjuje elemente koji ojačavaju, neguju i stimulišu rast i obnavljanje kose.
Sa druge strane regulišu seboreju i usporavaju opadanje kose.
Posebna formulacija vitamina, minerala, oligoelemenata, aminokiselina i minoksidila deluje na koren dlake, ishranjuje je, podstiče regeneraciju i rast nove dlake.
Mezoterapija tela je metoda tretiranja tela, primenjena u raznim granama medicine.
Mezoterapijski koktel za tretiranje masnih naslaga na telu sastoji se od dve komponente: lipolitičke i izotonične komponente. Lipolitička komponenta dovodi do pucanja masne ćelije pri čemu dolazi do oslobađanja masti, dok izotonična komponenta koktela ubrzava cirkulaciju i limfnu drenažu i samim tim dovodi do eliminacije oslobođenog masnog sadržaja dok hijaluronska komponenta vezujući vodu popunjava i ispravlja udubljenja na koži.
studio-lepote-save-time-mezoterapija

Studio lepote Save Time

Beograd, Bežanijska Kosa, Vajara Živojina Lukića 14 064 2610966
cena: Cenovnik
MEZOTERAPIJA BEOGRAD STUDIO LEPOTE SAVE TIME Mezoterapijom se vitamini, minerali, antioksidansi i ostale aktivne supstance ubrizgavaju u treći sloj kože, gde se nalaze sitni krvni sudovi, mezoderm.
Mezoterapijom se poboljšava hidratacija i ishrana kože, a proces starenja se značajno usporava.

Beauty Salon 21

Beograd, Vračar, Vojislava Ilića 21 060 6363768
MEZOTERAPIJA BEOGRAD BEAUTY SALON 21 Mezoterapije dermarollerom je za kratko vreme doživeo veliku popularnost u celom svetu, zahvaljujući fantastičnim rezultatima koje pruža u tretiranja najrazličitijih estetskih problema.
frizersko-kozmeticki-salon-womanizer-mezoterapija
MEZOTERAPIJA BEOGRAD FRIZERSKI SALON WOMANIZER Mezoterapija je tradicionalna, nehirurška metoda, kojom se unose aktivni sastojci u srednji sloj kože – mezoderm.
Poznata je pedesetak godina i imala je neke nus pojave kada su igle u pitanju, kao što su otoci, krvni podlivi i nekomfornu procedure, jer je neophodno da se pre mezoterapije izmeri šećer, provere hormoni i štitne žlezde.
Drugi noviji način je ubacivanje aktivnih supstanci uz pomoć aparata i to je sve poularniji način.

Studio Lepote Body Logic

Beograd, Voždovac, Vojislava Ilića 40 011 2410135 |
063 7717277 |
MEZOTERAPIJA BEOGRAD STUDIO LEPOTE BODY LOGIC Mezoterapija je medicinska tehnika prevencije i korekcije efekata starenja ubacivanjem različitih aktivnih supstanci mikroinekcijama u slojeve kože i potkožno tkivo. U problematične regije na licu ubrizgavaju se male doze koktela prirodnih ekstrakata, enzima, minerala, vitamina i amino kiselina. Mezoterapija ima dvojaki efekat na kožu lica: farmakološko dejstvo preparata i fizičku stimulaciju mikroubodima.

Studio za negu lepote Boom

Beograd, Vračar, Loznička 17 011 2456227 |
065 6454541 |
MEZOTERAPIJA BEOGRAD STUDIO ZA NEGU LEPOTE BOOM U našem salonu možete dobiti veoma povoljne usluge mezoterapije lica i tela.
MEZOTERAPIJA BEOGRAD FRIZERSKO KOZMETIČKI SALON LOTOS Dermapen tretmanom se prelaskom preko kože izazivaju mehanička mikro oštećenja kože čime se stimuliše regeneracija i zatezanje kože lica, vrata i dekoltea. Ovom procedurom stimuliše se proizvodnja kolagena i omogućava bolja apsorpcija aktivnih supstanci.

Studio Diamond Beauty

Beograd, Palilula, Vladetina 2 064 5011466
MEZOTERAPIJA BEOGRAD STUDIO DIAMOND BEAUTY Mezoterapija bez igle je tretman koji započinjemo izuzetno prefinjenom eksfolijacijom pre dubinske aplikacije mezokoktela, a završavamo specijalnom masažom za bore, čime dobijamo neverovatne rezultate posle samo jednog tretmana, zahvaljujuću čemu je ovaj tretman jedan od najtraženijih u našem salonu.

Kozmetički salon Sense Beauty

Beograd, Arena, Španskih Boraca 40a 011 3117919 |
064 4527001 |
MEZOTERAPIJA BEOGRAD KOZMETIČKI SALON SENSE BEAUTY Mezoterapija lica je tretman za osvežavanje, podmlađivanje, hidrataciju i zatezanje kože. Prednost ove napredne metode u odnosu na mezoterapiju iglama je to što se ne narušava integritet kože, nema rizika od infekcije, nema bola ni otoka. Na ovaj način mogu se tretirati mnogobrojni estetski problemi lica kao što su bore, hiperpigmentacije, dehidrirana i opuštena koža, tamni kolutovi oko očiju, akne.

Kozmetički salon Tina Lux

Beograd, Belville, Jurija Gagarina 14a 060 6007701 |
061 5117771 |
MEZOTERAPIJA BEOGRAD Mezoterapija bez igle omogućava da se apsorpcija aktivnih sastojaka nanetih na kožu (hijaluron, kolagen, dermostimulišući faktor) povećava se 10% na fantastičnih 90% na dubini prodiranja od 1mm i 65% na dubini od 6mm što nam daje ogromne mogućnosti kod tretmana lica i tela, kako kod starijih, tako i kod mlađih osoba.
kozmeticki-salon-grossi-cosmetic-mezoterapija
MEZOTERAPIJA BEOGRAD Mezoterapija je tretman za osvežavanje, podmlađivanje, hidrataciju I zatezanje kože lica, vrata, dekoltea i očne zone. Indikacije su sledeće: toniranje kože, uklanjanje bora, zatezanje kože, balansiranje lučenja sebuma, smanjenje upala.
Prilikom tretmana u dublje slojeve kože se ubacuju hijaluronska kiselina, oligoelementi, vitamini I drugi preparati u zavisnosti od tipa kože I efekta koji želimo da postignemo.
Na taj nacin podstice se proces podmlađivanja ćelija, čineci ih dovoljno aktivnim da same započnu proces proizvodnje kolagena i elastina.
MEZOTERAPIJA BEOGRAD Mezoterapija lica, vrata, dekoltea, šaka, odrazumeva ubrizgavanje u kožu, malih doza koktela, sastavljenih od prirodnih ekstrakata, vitamina, aminokiselina, vazoaktivnih materija, homeopatskih agenasa, oligoelemenata. Ubrizgavanje se vrši pomoću veoma tankih iglica namenjenih upravo mezoterapiji, specijalnom tehnikom koja ne ostavlja modrice ni ožiljke po koži. Odabir koktela vrši Vaš terapeut u zavisnosti od tipa kože, starosnog doba, stanja kože,u smislu njene negovanosti i hidriranosti. Ono sto posebno treba naglasiti je da i samo bockanje, tj.mikropovredjivanje kože, stimuliše ćelije čiji je integritet narušen, na stvaranje kolagena, elastina, hijaluronske kiseline i svih onih elemenata koji koži daju zdrav, sjajan i zategnut izgled, zapravo, svih elemenata koji se godinama gube i zbog kojih koža gubi tonus, jedrinu i volumen. Mezoterapijom, dakle, na jedan potpuno prirodan način stimulišemo ćelije kože da stvori sopstvene elemente koji joj nedostaju.
Mezoterapija je medicinska tehnika ubacivanja različitih aktivnih supstanci mikroinjekcijama u slojeve kože i potkožno tkivo. Godine 1952. patentirao ju je u Francuskoj doktor Michel Pistor, koji joj je šest godina kasnije i nadenuo ime, definišući svoju metodu kao „malo, razrađeno i u pravo mesto“. Dakle, mezoterapija se koristi duže od pola veka za terapiju bola, sportskih povreda, degenerativnih oboljenja, a u poslednje vreme sve više nalazi primenu u estetskoj medicini. Bore na licu, opuštena i dehidrirana koža lica, vrata, ruku i dekoltea, poremećaj pigmentacije, sprečavanje gubitka kose, uklanjanje fleka, akni, ublažavanje ožiljaka – samo su neki od problema s kojim se mezoterapija uspešno bori. Takođe predstavlja odličan izbor ako ste rešili da se oslobodite lokalizovanih masnih naslaga i najupornijih i najdebljih naslaga celulita.Kako deluje? Pojam mezoterapija podrazumeva ubrizgavanje manjih doza koktela smešanih od prirodnih ekstrakata, enzima, minerala, homeopatskih agenasa, vitaminskih kompleksa, amino-kiselina (L-karnitin, mezostabil, vitamin C, vitamin A, ekstrakt artičoke, oligoelementi, kofein, hijaluronska kiselina, dekspantenol, ginko biloba itd.) i to samo u problematične regije na telu. Efekti se postižu na dva načina: farmakološkim dejstvom preparata i fizičkom stimulacijom kože mikroubodima. Ponekad je moguće jednim koktelom delovati na više problema odjednom. Konkretno, na lokalizovane masne naslage, celulit i slab tonus kože zajedno, a kokteli predviđeni za terapiju ovih vrsta nepravilnosti formulisani su tako da blokiraju deponovanje i ujedno podstaknu oslobađanje i sagorevanje masti i ubrzavanje cirkulacije. Na kraju, mezoterapijski koktel razgradiće masne naslage i restrukturirati vezivno tkivo, a kao krajnji efekt dobija se zategnuta i jedra koža bez jastučića i narandžine kore.Ovu metodu lečenja mogu da praktikuju isključivo lekari usko specijalizovani za primenu mezoterapije. Pre nego što počnete s lečenjem trebalo bi da proverite opštu krvnu sliku i stanje organizma, naglasite doktoru ako patite od nekog zdravstvenog poremećaja, te da li pijete antibiotike ili neke druge lekove. Preporuka je čak da se sedam dana pre tretmana prekine uzimanje aspirina i srodnih lekova. Tek kad stekne jasnu sliku o vama, terapeut zna kakav mezoterapijski koktel će vam odgovarati, jer se on pravi za svakog pacijenta posebno. I to u odnosu na godine, pol, težinu i problem zbog kojeg se neko uopšte odlučuje na ovaj tretman. Treba da znate da mezoterapija nije predviđena za smanjenje telesne težine, već za uklanjanje masnih naslaga i celulita koji ne reaguju na dijete i redovno vežbanje.
Back to Top