Mezoterapija Beograd

Registruj se
Prijavi se
Mezoterapija Beograd
Mezoterapija lica cene, mezoterapija tela cene, mezoterapija bez igala, mezoterapija kose - mezoterapija Beograd je kategorija za Vas!
Mezoterapija Beograd nudi Vam cene i detaljan opis usluge u vezi sa tretmanima mezoterapijom.
U mezoterapiji se koriste mikro igle kojima se vrši ubrizgavanje različitih aktivnih supstanci u potkožno tkivo i slojeve kože.
Interesovaće Vas mezoterapija bez igala ukoliko imate strah od njih ili mislite da će Vam biti neprijatno.
Da li je mezoterapija bolna?
Koliko tretmana mezoterapije Vam je potrebno za uklanjanje bora, zatezanje kože lica ili da se oslobodite celilita i masnih naslaga na problematičnim delovima tela?
Mezoterapija je jedna od najtraženijih metoda u praksi zbog svoje učinkovitosti i brzog delovanja.
Načini na koje u mezoterapiji primenjeni kokteli aktivnih supstanci deluju na kožu su različiti, a pažljivom i stručnom primenom mezoterapija kao rezultat daje: ublažavanje i otklanjanje bora na licu i dekolteu, zatezanje kože lica, otklanjanje masnih naslaga i celulita na telu, uklanjanje ožiljaka i fleka na koži.
diva-laser-centar-mezoterapija
MEZOTERAPIJA BEOGRAD DIVA LASER CENTAR Kako starimo koža gubi elastičnost, jedrinu, pojavljuje se nejednakost u pigmentaciji na površini prominiraju prošireni kapilari.
Većina ovih promena nastaje sa smanjenom funkcijom fibroblasra, uticajem UV sunčevog zračenja i slobodnih radikala. Mezoterapija je metoda kojom se vitamini, minerali, oligoelementi i ostale aktivne supstance ubrizgavaju direktno u srednji sloj kože i tako se krvni sudovi snabdevaju svim potrebnim sastojcima.
Mezoterapijom se dobija intezivna hidratacija i ishrana kože, a starenje se značajno usporava.
Sa ponavljanjem tretmana smanjuje se dubina bora, povećava se količina kolagena i popravlja se tonus kože.
studio-beauty-glamour-mezoterapija
MEZOTERAPIJA BEOGRAD STUDIO BEAUTY GLAMOUR. Mezoterapija je medicinska tehnika ubacivanja različitih aktivnih supstanci mikroinjekcijama u slojeve kože i potkožno tkivo.
Pojam mezoterapija podrazumeva ubrizgavanje manjih doza koktela smešanih od prirodnih ekstrakata, enzima, minerala, homeopatskih agenasa, vitaminskih kompleksa, amino-kiselina (L-karnitin, mezostabil, vitamin C, vitamin A, ekstrakt artičoke, oligoelementi, kofein, hijaluronska kiselina, dekspantenol, ginko biloba itd.) i to samo u problematične regije na telu.
Efekti se postižu na dva načina: farmakološkim dejstvom preparata i fizičkom stimulacijom kože mikroubodima.
Ponekad je moguće jednim koktelom delovati na više problema odjednom.
Konkretno, na lokalizovane masne naslage, celulit i slab tonus kože zajedno, a kokteli predviđeni za terapiju ovih vrsta nepravilnosti formulisani su tako da blokiraju deponovanje i ujedno podstaknu oslobađanje i sagorevanje masti i ubrzavanje cirkulacije.
Na kraju, mezoterapijski koktel razgradiće masne naslage i restrukturirati vezivno tkivo, a kao krajnji efekt dobija se zategnuta i jedra koža bez jastučića i narandžine kore.
stomatoloska-ordinacija-cvetic-dent-mezoterapija
MEZOTERAPIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA CVETIĆ DENT Rad stomatološke ordinacije CVETIĆ Dent temelji se na jedinstvenom sistemu za očuvanje zdravlja usta i zuba, kako kod najmlađih, tako i kod najstarijih pacijenata.
U prijatnom ambijentu, kroz savremene programe i široku lepezu stomatoloških usluga, posvećujemo se pacijentima.
Primenjujemo nove generacije materijala i nove metode lečenja, kako bismo našim pacijentima omogućili nivo usluge prema evropskim standardima.
Opremljeni smo za sveobuhvatan i celovit pristup pacijentu, omogućujući im sve stomatološke usluge na jednom mestu.
Želimo da se u našoj ordinaciji osećate prijatno i bezbedno.
Hoćemo da ispunimo vaša očekivanja i pružimo vam najkvalitetniju uslugu.
kozmeticki-salon-deus-fizio-mezoterapija
MEZOTERAPIJA BEOGRAD KOZMETIČKI SALON DEUS FIZIO Mezoterapija je tretman za osvežavanje, podmlađivanje, hidrataciju, zatezanje i depigmentaciju kože lica, vrata i dekoltea.
Prilikom tretmana radiotalasnom sondom se bezbolno i komforno vrši unos materija koje podstiču proces podmlađivanja ćelija i samostalne proizvodnje kolagena i elastina.
Poželjno je početi tretmane već od 25.godine života, kako bi se sprečilo formiranje bora, i s' vremena na vreme odlaziti na dodatne tretmane kako bi se održali postignuti rezultati. Mezoterapija je dala izuzetne rezultate u rešavanju masne i aknozne kože, dubinskim unosom vitamina C, deksapantenola, zelenog čaja i drugih supstanci, dolazi do izuzetnog povećavanja vlažnosti kože i istovremeno do smanjenja masnih izlučevina i stvaranja čepova.
Radi se u kombinaciji sa ultrazvukom i laserom.
stomatoloska-ordinacija-gala-dent-mezoterapija
MEZOTERAPIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA GALA DENT Pored svih usluga koje Vam nudi Stomatološka ordinacija Gala Dent, takođe nudimo i usluge mezoterapije(dubinska hidratacija lica).
studio-lepote-s2-mezoterapija

Studio lepote S2

Beograd, Zemun, Prve pruge 33a 011 4122382
cena: Cenovnik
MEZOTERAPIJA BEOGRAD STUDIO LEPOTE S2 Posetite nas i uživajte u našem prijatnom ambijentu i atmosferi.
Relaksirajte svoje telo i dušu koristeći naše tretmane.
Vodite brigu i negujte svoje lice i telo.
Izgledajte lepo i negovano jer prvi utisak je veoma važan.
Odaberite neku od raznih usluge i tretmana u našem salonu: solarijum, higijenski tretmani lica i tela, manikir, pedikir, šminka, mezoterapija i mnogi drugi.
poliklinika-as-medicus-biorezonanca-mezoterapija
MEZOTERAPIJA BEOGRAD POLIKLINIKA AS MEDICUS BIOREZONANCA Mezoterapija predstavlja savremenu metodu kojom se rešava veliki broj estetskih,ali i zdravstvenih problema.
Svoju primenu je našla u raznim granama medicine: reumatologiji,urologiji,neurologiji,dermatologiji,internoj medicini,ginekologiji,stomatologiji,a primarno mesto zauzima u estetskoj medicini.
Starenjem koža gubi svoju elesticnost i teksturu, redukuje se potkožno masno tkivo, a koža postaje slabije prokrvljena.
Većina navedenih promena nastaje sa smanjenom funkcijom fibroblasta koji su odgovorni za produkciju kolagena i elastina, uticajem UV sunčevog zračenja, slobodnih radikala, štetnog uticaja spoljne sredine.
Mezoterapija je metoda kojom se vitamini, minerali,amino- kiseline,kolagen, elastin, hijaluronska kiselina,metaboliti, antioksidansi i ostale aktivne supstance ubrizgavaju u srednji sloj kože-mezoderm.
Na taj način dobija se intenzivnija hidratacija i ishrana kože,proces starenja se značajno usporava i koža i potkožna tkiva rejuveniraju.
centar-za-negu-lica-i-tela-kneginja-mezoterapija
MEZOTERAPIJA BEOGRAD SALON LEPOTE KNEGINJA Mezoterapija je procedura koja se koristi za uklanjanje celulita, lokalizovanih masnih naslaga i tretiranje problema sa strijama, kao i kod zatezanja i podmladjivanja kože tela.
Istovremeno smanjuje celulit, pojavu strija i vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana.
Prednost Dermarolera su brži efekti, a prednost Mezoterapije bez igle je relaksiranija reakcija kože, koja izaziva prijatan osećaj blage masaže. Mezoterapija bez igle je tretman koji započinjemo izuzetno prefinjenom eksfolijacijom pre dubinske aplikacije mezokoktela, a završavamo specijalnom masažom za bore, čime dobijamo neverovatne rezultate posle samo jednog tretmana, zahvaljujuću čemu je ovaj tretman jedan od najtraženijih u našem salonu. Mezoterapija dermarolerom je izuzetno efikasna procedura, kojom se u kožu i potkožno tkivo, sa 540 malih iglica ubacuju različiti mezokokteli (lipolitici, oligoelementi, vitamini...), u zavisnosti od problema koji se rašava. Mezoterapija dermarolerom se ni po čemu, kada su u pitanju efekti tretmana, ne razlikuje od klasične mezoterapije iglom.
Ona može imati čak i bolje efekte od klasične mezoterapije, jer se dermarolerom napravi puno više sitnih uboda, tako da se pored mezokotela koristi i mehanizam samozaceljenja kože, jer kožne ćelije, u prečniku od 1 do 2 mm oko probušenog kanala, oslobadjaju impulse rasta ka nediferenciranim ćelijama.
Ovi signali za uzvrat stimulišu proizvodnju novih ćelija, to jest fibroblasti se pretvaraju u kolagen i elastična vlakna.
Nastaju kolagenska vlakna, koja se integrišu u postojeće kolagenske sastave u gornjem dermisu.
Novi sklop vlakana čini kožu debljom i popunjava prethodno deformisane ožiljke.
medical-beauty-center-mbc-mezoterapija
Mezoterapija lica.
Mezoterapija predstavlja ubrizgavanje "koktela" aktivnih supstanci direktno u srednji sloj kože.
Time se rehidrira i prirodno obnavlja struktura kože, odnosno postiže njeno podmlađivanje.
Mezoterapija tela.
Takođe, mezoterapijskim koktelima se uklanjaju celulit i masne naslage.
Mezoterapija kose.
Mezoterapijom kose se revitalizuje oštećena kosa, smanjuje se opadanje, poboljšava kvalitet postojeće i stimuliše rast nove kose.
kozmeticki-studio-ivana-mezoterapija
MEZOTERAPIJA BEOGRAD KOZMETIČKI STUDIO IVANA Mezoterapija lica je prodecura podmladjivanja kože lica koja se koristi u dermatologiji i estetskoj hirurgiji.
Tretmani mezoterapije lica u potpunosti su bezbedni I bezbolni. Aktivni sastojci kao što su hijaluronska kiselina, vitamini (A, B, C, E, i K) i minerali, ubrizgavaju se injekcijama direktno pod kožu lica i to u epidermalni sloj kože.
beauty-salon-anteeo-anteeo-magic-mirror-mezoterapija
MEZOTERAPIJA BEOGRAD BEAUTY SALON ANTEEO Mezoterapija bez igle je visoko efikasna i bezbedna metoda, jer omogućava sigurne tretmane lica i tela bez povreda.
Princip rada se zasniva na elektroforezi ( kretanje čestica kroz gel gde se one zaustavljaju zbog delovanja primenjenog električnog polja), elektroporaciji i elektro-osmozi koji omogućavaju da hranljivi sastojci dospeju u dublje slojeve kože u cilju pospešivanja limfne drenaže, poboljšanja metabolizma, cirkulacije krvi i limfe, smanjivanja bora, održavanje vlažnosti, smanjivanje celulita, ubrzanja razgradnje masnih naslaga i gubitka u težini.
studio-lepote-in-mezoterapija

Studio lepote In

Novi Beograd, Omladinskih Brigada 57 011 6161235
cena: Cenovnik
MEZOTERAPIJA BEOGRAD STUDIO LEPOTE IN Mezoterapija je efikasna medicinska metoda kojom se ubrizgavaju lekoviti kokteli u srednji sloj kože, mezoderm.
Ona nam omogućava da neophodne vitanime, aminokiseline, minerale i druge materije ubrizgamo usrednji sloj kože.
Preparati koji se koriste doprinose poboljšanju opšteg stanja organizma vršeći poboljšanje opšte cirkulacije i detoksikacije organizma.
Kokteli se određuju na osnovu individualnih potreba svakog pacijenta u zavisnosti od problema koji se tretira.
Sastav koktela se određuje na osnovu pregleda lekara i uvida u zdravstveno stanje pacijenta.
kozmeticki-salon-sensi-skin-mezoterapija
MEZOTERAPIJA STUDIO ZA NEGU LEPOTE SENSI SKIN Kozmetički salon Sensi Skin pruža tretman mezoterapije.
estetik-slim-studio-mezoterapija

Estetik Slim Studio

Novi Beograd, Bulevar dr Zorana Đinđića 117/3 011 3131500
cena: Cenovnik
MEZOTERAPIJA BEOGRAD ESTETIK SLIM STUDIO Podrazumeva vrlo efikasnu terapijsku procedure, kojom se u kožu i potkožno tkivo, malim iglama ubrizgavaju kokteli različitih supstanci (lipolitici, vitamini, oligoelementi), u zavisnosti od problema koji želimo da rešimo.
Mezoterapiju je prvi put u Francuskoj koristio doktor M.
Pistor.
Korištena je u terapijske svrhe u neurologiji, ginekologiji, urologiji, stomatologij, tretiranju sportskih povreda, a vremenom je dobila upotrebu i u estetskoj medicini.
poliklinika-nada-diva-mezoterapija
MEZOTERAPIJA BEOGRAD POLIKLINIKA NADA DIVA Mezoterapija je originalna medicinska tehnika koja podrazumeva uvođenje niskih doza preparata u kožu na određenu dubinu.
Zavisno od izbora preparata koji se uvode u kožu mezoterapijom se može delovati na površni krvotok i limfotok, imuni sistem, regeneraciju tkiva i razgradnju masnih naslaga i celulita.
Procedura se sprovodi injekcionim ubodima, koriste se male i tanke mezoterapijske iglice, a može se raditi ručno ili korišćenjem mezoterapijskog pištolja.
studio-lepote-jasna-mezoterapija
MEZOTERAPIJA STUDIO LEPOTE JASNA Klasična francuska mezoterapija.
Primena sertifikovanog dermo- stamp aparata firme Biologique Recherche u kombinaciji sa autentičnim serumom za rehabilitaciju i revitalizaciju kože.
Preporucuje se za devitalizovanu, zrelu, umornu i kožu bez sjaja.
studio-oxy-&-estetic-beauty-mezoterapija
MEZOTERAPIJA - STUDIO OXY BEAUTY Mezoterapija je savremena nehirurška procedura za podmlađivanje koja se koristi u estetskoj hirurgiji i dermatologiji.
Pomoću ove metode se mikroinjekcijama u srednji sloj kože ubrizgavaju prirodni sastojci u obliku koktela, odnosno vitamini (A, B, C, E i K), minerali, antioksidansi, hijaluronska kiselina i faktori rasta, to jest ono što koži nedostaje.
Zato mezoterapija dovodi do poboljšanja ishrane kože, bolje hidratacije i protoka krvi, a uz to stimuliše stvaranje NOVOG kolagena u koži i umanjuje bore.
medical-beauty-estetski-centar-dr-marija-boskovic-mezoterapija
MEZOTERAPIJA BEOGRAD - Neinvazivna mezoterapija kao moderna alternativa klasičnoj mezoterapiji, predstavlja estetsku proceduru, kojom se u kožu, uz pomoć električnih impulsa, ubacuju visoko kvalitetne hranljive materije, koje tkivu nedostaju, a neophodne su za njegovo pravilno funkcionisanje. Neinvazivna mezoterapija (mezoterapija bez igle) se zasniva na fenomenu Elektroporacije, kog su naučno potvrdili dr Peter Agree i Dr Roderick Mac Kinnon i zato 2003 godine dobili Nobelovu nagradu za područje Hemije!
Tretmanom se ubrzava i poboljšava metabolizam i prokrvljenosti kože i veziva, popravlja limfna drenaža, podstiče regeneracija i jačaju odbrambene funkcije kože i veziva.
Neinvazivna mezoterapija, kao i klasična mezoterapija ima za cilj restruktuisanje i podsticanje prirodnih regenerativnih i reparativnih procesa kože i veziva, što za rezultat ima svež i zdrav izgled.
aluna-beauty-centar-mezoterapija
MEZOTERAPIJA BEOGRAD ALUNA BEAUTY CENTAR U našem salonu Aluna, možete dobiti usluge mezoterapije po veoma povoljnim cenama.
studio-za-negu-lica-i-tela-hedona-mezoterapija
MEZOTERAPIJA BEOGRAD STUDIO ZA NEGU LICA I TELA HEDONA Mezoterapija je metoda koja je spojila kozmetiku i medicinu.
U našem salonu možete dobiti usluge mezoterapije, po veoma povoljnim cenama.
beauty-centar-unna-mezoterapija

Beauty Centar Unna

Beograd, Stari Grad, Palmotićeva 17/5 062 213773
cena: Cenovnik
MEZOTERAPIJA BEOGRAD BEAUTY CENTAR UNNA Mezoterapija je tretman koji se preporučuje kako za dame tako i za muškarce nakon 25.godine života koji žele da sačuvaju ili povrate mladalački izgled i sjaj lica uz brze i dugotrajne rezultate.
Tretman popravlja izgled kože, smanjuje naboranost i popravlja hidrataciju.
salon-lepote-beauty-zone-mezoterapija

Salon lepote Beauty Zone

Beograd, Vračar, Stojana Protića 44 063 315913
cena: Cenovnik
MEZOTERAPIJA BEOGRAD SALON LEPOTE BEAUTY ZONE U našem salonu možete dobiti usluge mezoterapije, po veoma povoljnim cenama.
star-medic-mezoterapija

Star Medic

Beograd, Vračar, Stojana Protića 39 011 3088885
cena: Cenovnik
MEZOTERAPIJA BEOGRAD STAR MEDIC U našem salonu možete dobiti usluge mezoterapije, po veoma povoljnim cenama.
beautique-salon-&-spa-mezoterapija

Beautique Salon & Spa

Novi Beograd, Jurija Gagarina 12 b 063 221218
cena: Cenovnik
MEZOTERAPIJA BEOGRAD BEAUTIQUE SALON & SPA Tokom tretmana podmladjivanja mezoterapijom DERMAPENOM koža odmah dobija bolji volumen i hidrataciju, a značajno se povećavaju njen tonus i jedrina.
laser-centar-flamingo-mezoterapija

Laser centar Flamingo

Beograd, Slavija, Deligradska 9 011 3617765
cena: Cenovnik
MEZOTERAPIJA BEOGRAD LASER CENTAR FLAMINGO Efekti mezoterapije su poboljšanje tonusa kože, elastičnosti i jedrine.
Prilikom ovog tretmana dolazi do smanjenja dubokih bora, kao i do potpunog uklanjanja srednjih i sitnih bora.
mezoestetika-mezoterapija

Mezoestetika

Beograd, Vračar, Mileševska 23 011 3442283
MEZOTERAPIJA BEOGRAD Mezoterapija je savremena metoda za rešavanje velikog broja estetskih i zdravstvenih problema. Pojam mezoterapija podrazumeva ubrizgavanje malih doza koktela ,sastavljenih od prirodnih ekstrakata, homeopatskih agenasa, vitaminskih kompleksa, aminokiselinana, u srednji sloj kože i podkožno tkivo .Efekti se postižu na dva načina: farmakološkim dejstvom preparata i fizičkom stimulacijom mikro iglama.
Mezoterapija je tretman izbora za osvežavanje, podmlađivanje, hidrataciju i zatezanje kože lica, vrata, delkoltea i ostalih delova tela,lečenje ili saniranje celulita, viška masnih naslaga na problematičnim delovima tela, loše cirkulacije, slabog tonusa mišića, opadanja kose, podočnjaka i pega.
star-studio-mezoterapija

Star Studio

Beograd, Vračar, Kralja Milana 27 011 3640509
cena: Cenovnik
MEZOTERAPIJA BEOGRAD SALON LEPOTE STAR STUDIO Mezoterapija bez igala je visoko efikasna metoda koja kompletno zamenjuje dosadašnji način mezoterapije. Nema uboda, nema modrica, umesto toga ovo je potpuno prijatna procedura!
U poređenju sa običnim kozmetičkim preparatima, absorcija aktivnih supstanci je 2.000 puta veća. Ujedno se vrši limfna drenaža, pojačavanje cirkulacije i ubrzava se ćelijski metabolizam.
skin-medic-estetski-centar-mezoterapija

Skin Medic estetski centar

Beograd, Savski venac, Admirala Geprata 13 011 6659259
MEZOTERAPIJA.
Mezolifting predstavlja mezoterapiju lica, s ciljem da se obnovi koža lica, vrata i dekoltea, da se uspore procesi starenja i spreče pojava novih bora.
Mezolifting je aplikovanje različitih koktela, koji sadrže vitamine, aminokiseline, hijaluron u središnji sloj kože – dermu, gde inače na drugi način, ne mogu dospeti neophodne supstance.
Efekat je momentalno vidljiv, tako da se ovaj tretman preporučuje i neposredno pred važne događaje – venčanje, godišnjicu mature i slično.
Posle tretmana nisu vidljivi nikakvi znakovi iritacije, čak ni crvenilo.
Šta je mezoterapija?
Mezoterapija – tehnika aplikovanja specijalnih koktela, u zavisnosti od problema klijenta – pod kožu.
Ona nam dozvoljava da nephodne vitamine, aminokiseline, minerale, dostavimo meposredno u srdeišnji deo kože – dermu.
Koliko je efikasna mezoterapija?
Samo u Francuskoj, gde je ovaj metod i nastao, praktikuje oko 15.000 lekara mezoterapeuta i 60.000 klijenta svakodnevno koristi neku od metoda mezoterapije.
Mezoterapija deluje na uzrok problema,i koncentriše se upravo na lokalnoj pojavi problema,a ne na ceo organizam.
Dr Nevenka Dokmanović je prva počela da primenjuje mezotarapiju na prostorima bivše Jugoslavije i licencirani je edukator za primenu mezoterapije
medica-life-estetski-centar-mezoterapija
Mezoterapija lica.
Ono što nas izdvaja od ostalih su personalizovani tretmani koje primenjujemo u zavisnosti od problema i zahteva svakog pacijenta.
Sastav svih koktela čine vitamini, minerali, hijaluronska kiselina, kao i niz hranljivih materija koje kožu čine zdravom i blistavom.
Mezoterapija dermapenom se radi sterilnim iglicama i traje do 30 minuta.
Pacijent oseća peckanje i zatezanje, a blago crvenilo je normala i očekivana pojava koja može da se zadrži u naredna 24h.
Mezoterapija lica se obavlja najnovijim uređajem – derma pen-om.
mkm-specijalisticka-ordinacija-mezoterapija
Mezoterapija je medicinska metoda, koja predstavlja unošenje različitih supstanci u odredjeni sloj kože.
Postoje razne vrste preparata koje koristimo, a najćešće su to vazodilatatori, vitamini, preparati na bazi hijaluronske kiseline, antioksidansi, lipolitici, stimulatori sinteze fibroblasta.
Primenom ovih preparata metodom mezoterapije, postižemo lokalno poboljšanje ali i udaljene efekte na krvne sudove, tetive i druga tkiva.
Mezoterapija se koristi u raznim granama medicine: reumatologiji, ortopediji, sportskoj medicini, terapiji bola, a narocito u estetskoj medicini.
Radiofrekventna mezoterapija bez igala.
Mezoterapiju bez igala preporučujemo pacijentima koji se plaše igle.
Primena mezoterapijskih koktela uz udruženo dejstvo radio talasa dovodi do značajnog poboljšanja stanja kože.
Koriste se preparati na bazi hijaluronske kiseline, stimulatori sinteze kolagena, preparati za lifting, vitamini i dr Mezoterapija je bezbedna i veoma uspešna metoda, ali samo ako je sprovodi lekar obučen za njenu primenu.
Svaka metoda može imati štetan efekat i ugroziti Vaše zdravlje, ukoliko je sprovedena od strane nestručnog lica.
Uspeh, takođe, zavisi i od samih pacijenata, koji se moraju pridržavati saveta lekara.
Naš tim ima bogatu arhivu uspešnih tretmana mezoterapijom u Beogradu.
protekal-poliklinika-mezoterapija

Protekal Poliklinika

Beograd, Savski venac, Dr Ive Popovića Đanija 3a 011 4140781
cena: Cenovnik
MEZOTERAPIJA LICA Mezoterapija lica je tretman izbora za osvežavanje, podmlađivanje, hidrataciju i zatezanje kože lica, vrata i dekoltea.
Podrazumeva ubrizgavanje malih doza aktivnih koktela, sastavljenih od prirodnih ekstrakata vitaminskih kompleksa, aminokiselina, lipolitika u srednji sloj kože i potkožno tkivo tankim iglicama.
Na taj način se podstiču ćelije na regeneraciju i proizvodnju elastina i kolagena.
Mezoterapijom se mogu rešiti različiti dermatološki problemi: ublažavanje i prevencija bora, podizanje tonusa kože, rozacea, akne, hidratacija, tamni kolutovi ispod očiju, rešavanje problema fleka i pigmentacionih mrlja na koži, ali je najčešće primena u prevenciji i borbi protiv starenja kože i bora.
Radi se serija jednom nedeljno u 2-6 tretmana.
Sa tretmanom mezoterapije se može početi od 30-te godine života u cilju prevencije nastanka bora.
Moguće nuspojave mogu biti: osećaj toplote koji može trajati 15-20 minuta; sitne modrice u predelu uboda koje prolaze za 1-5 dana (ovo može varirati kod nekih pacijenata); bolnost koja može da se javi kod nekih pacijenata - prolazi za 1 do 2 dana.
tao-acu-med-aesthetic-centar-mezoterapija
Mezoterapija podrazumeva ubrizgavanje malih doza koktela koji su sastavljeni od prirodnih supstanci, hijaluronske kiseline, vitamina, minerala, antioksidanasa, homeopatskih supstanci i lipolitika, putem mikro iglica u srednji sloj koze mesoderm, zato sto se u ovom delu nalaze kapilari koji dopremaju hranljive materije i kiseonik, a odnose raspadne produkte metabolizma, tu se nalaze i kolagena i elstična vlakna.
Cilj mezoterapije je stimulacija ćelijske aktivnosti, poboljšanje mikrocirkulacije, podizanje tonusa, ishrane, popunjavanje sitnih bora i prevencija budućih bora.
MEZOTERAPIJA LICA.
Proces starenja se znatno usporava, a glavno dejstvo mezoterapije na kožu lica je povećanje aktivnosti fibroblasta a samim tim i povećanje produkcije kolagena i elastina, što koži daje blistav i zdrav izgled.
MEZOTERAPIJA TELA.
Mezoterapija veoma uspešno rešava problem celulita, strija,opuštene kože.
Celulit je danas veliki problem mnogih žena.
Za njegov razvoj su odgovorni mnogi faktori, između ostalog genetika, nezdrava ishrana, estrogen, nedovoljno unošenje vode, nedovoljna fizička aktivnost, pušenje, alkohol… Mezoterapijom ubrzavamo cirkulaciju, metabolizam ćelija, oštećujemo zid ćelijske membrane masne ćelije i jačamo limfnu drenažu.
U tretmanima protiv celulita koriste se mezoterapijski kokteli koji stimulišu mikrocirkulaciju, dovode do detoksikacije, smanjenja celulita, koža postaje glatka, zategnuta, vizuelni efekat ”pomorandžine kore” se gubi.
U zavisnosti od stepena celulita potrebno je 5- 12 tretmana.
Tretmani se rade jednom nedeljno i uz savet i korekciju ishrane rezultati su odlični!
MEZOTERAPIJA KOSE.
Predstavlja terapijsku metodu ubrizgavanja mezoterapijskih koktela koji će vratiti vitalnost i zdravlje kosi.
Tretmani se izvode vrhunskim mezoterapijskim koktelima koji sadrže lekovite supstance, vitamine, cink, antioksidanse… koji jačaju koren dlake, stimulišu obnavljanje dlake, poboljšavaju cirkulaciju, hidriraju vlasište, regulišu seboreju, usporavaju i zaustavljaju opadanje.
Mezoterapija kose se radi jednom nedeljno i potrebno je 10 tretmana.
Kasnije je moguće raditi jednom mesečno tretmane održavanja, a efekti su brzi i veoma dobri
poliklinika-gracia-medika-mezoterapija

Poliklinika Gracia Medika

Beograd, Savski venac, Koče Popovića 7 011 3285140
Mezoterapija je efikasna medicinska metoda kojom se mogu korigovati najrazličitiji nedostaci na licu i telu.
Aktivne supstance, vitamini, minerali, aminokiseline i drugi sastojci koje lekar odredi prema stanju kože, mestu koje se tretira i efektu koji treba postići, ubrizgavaju se sa mnogo uboda malim iglama.
Za mezoterapiju nikad nije rano jer je ovaj tretman najbolji način da se maksimalno odloži pojava bora.
Tretman podmlađivanja.
Vitaminski kokteli koji sadrže hijaluron podmlađuju kožu čitavog tela, dok kokteli s tonizirajućim efektom stimulišu ćelije da stvaraju sopstveni kolagen, elastin i vezivne elemente.
Na taj način koža postaje čvršća, deblja i jedrija.
Mezoterapija lica zove se mezolift i može da koriguje većinu nedostataka na koži lica, vrata i dekoltea.
ordinacija-za-kozne-i-polne-bolesti-dr-bojic-mezoterapija
Mezoterapija je bezbedna procedura, alternativa agresivnim i invazivnim estetskim tehikama.
Ubacivanjem farmakološki aktivnih substanci podstiče se obnavljanje kože.
Posle tretmana pacijenti opisuju da njihova koža izgleda odmorno, da sija, da je čvršća.
Mezoterapija može biti i dodatna u drugim tehnikama podmalđivanja: hemijskim pilinzima i hirurškom liftingu i drugim operativnim procedurama.
Tehnika se sastoji od ubacivanja preprata u kožu pomoću veoma tankih igala (debljine trepavice), pa je procedura praktično bezbolna.
Preparati se daju u veoma malim dozama, na određena područja koja su problematična.
Malo, retko i tamo gde treba!
Tako se izbegava resorpcija u krvotok i nema sistemskih manifestacija.
Za svakog pacijenta, u zavisnosti od problema koji se tretira, posebno se prave preparati koji su kombinacija lekova, vitamina, amino kiselina i prirodnih, biljnih preparata.
dermatim-dermatoloska-ordinacija-mezoterapija
Mezoterapija je metoda kojom se vitamini, minerali, antioksidansi i ostale aktivne supstance ubrizgavaju direktno u treći sloj kože u kome se nalaze sitni krvni sudovi, mezoderm.
Mezoterapijom se dobija intenzivnija hidratacija i ishrana same kože, a proces starenja se značajno usporava.
Prva upotreba mezoterapije bila je u svrhu redukcije bolova.
Kako mezoterapija deluje na kožu?
Površni sloj kože ima funkciju barijere prema supstancama iz spoljne sredine, čime štiti naš organizam ali i ne dozvoljava resorpciju više od 10 % aktivne supstance koja postoji u regenerativnim kremama.
Cilj mezoterapije u procesu podmladjivanja kože jeste povećanje aktivnosti fibroblasta, ćelija odgovornih za produkciju kolagena, elastina i hijalurona u koži kao i aplikacija pune koncentracije aktivnih supstanci neophodnih za obnavljanje zdrave i mladalačke kože.
Sa ponavljanjem procedura smanjuje se dubina bora, povećava se količina kolagena a samim tim i popravlja tonus kože.
Koje se supstance koriste tokom mezoterapije?
Mogu se koristiti sterilne supstance koje sadrže jednu aktivnu supstancu (hijaluronsku kiselinu, vitamin C, vitamin A , aminokiseline) ili se mogu koristiti kokteli navedenih supstanci u zavisnosti od cilja koji želimo da postignemo.
Kako izgledaju tretmani mezoterapijom?
Radi se serija terapija za lice najčešće od 3 do 4 tretmana.
U zavisnosti od materijala koji se koristi tretmani mogu biti na 1 do 2 nedelje ili na mesec dana.
Održavanje se može raditi jedan put u dva meseca ili sa ponovnom serijom nakon 6 do 8 meseci.
Sama procedura najčešće se sastoji iz apliciranja sterilnih koktela minijaturnim ubodima – do 2 milimetra dubine na svakih centimetar širine površine kože.
ordinacija-za-estetsku-dermatologiju-laderma-mezoterapija
Mezoterapija lica.
Zašto se odlučiti za mezoterapiju lica?
Radi se o savremenoj medicinskoj metodi podmlađivanja kože lica, vrata, dekoltea i šaka.
Mezoterapija podrazumeva ubacivanje aktivnih supstanci u adekvatan sloj kože (sloj do kojeg ne dopire ni jedan preparat za negu).
Multiinjekcionim sistemom, najfinijim iglicama, aktivne supstance unose se u kožu u cilju njene rejuvenacije, rehidratacije, poboljšanja teksture, redukcije pigmentacija, a koristi se i kao deo terapije suve i “osetljive“ kože.
Koji se efekti postižu?
Tradicionalna mezoterapija.
Bazira se na koktelima u čiji sastav ulaze vitamini, minerali, oligo elementi, vazodilatatori i hijaluronska kiselina.
Koža dobija sve potrebne hranljive materije, postaje blistavija, mekša, povećava se stepen hidratacije, podiže tonus.
MEZOTERAPIJA ČISTIM HIJALURONOM.
Čista (pure) hijaluronska kiselina namenjena mezoterapijskim procedurama.
Od filera se razlikuje po svojoj gustini i strukturi.
Vezivanje i prenošenje vode je osnovna funkcija hijaluronske kiseline koja se gubi procesom starenja i izlaganja suncu.
Upravo ovakvim načinom ubacivanja hijaluronske kiseline koži se vraća izgubljena vlažnost, jedrina, ispunjenost, sitne bore su manje primetne.
Ovim načinom tretiraju se uglavnom vrat, dekolte i šake.
anti-aging-diagnostic-centar-dr-babovic-mezoterapija
Mezoterapija lica.
Šta je mezoterapija?
Mezoterapija podrazumeva ubrizgavanje manje doze koktela sastavljenih od prirodnih ekstrakata, homeopatskih agenasa, vitaminskih kompleksa, aminokiselina u srednji sloj kože u potkožno tkivo na problematičnim delovima tela.
Kada se radi mezoterapija?
Ako je Vaša koža izgubila tonus, sjaj, dehidrirana je i već vidite prve znake starenja, imate ožilje, strije, celulit ili lokalne masne naslage koje Vam smeatuj, pravi izbor za Vas je mezoterapija.
U čemu je tajna koktela?
Visok sadržaj aminokiselina, vitamina, hijalurona stimulišu fibroblaste na povećanu produkciju kolagena i elastina te koža postaje sjajnija, elastičnija, i primetno glatkija.
ordinacija-derma-mezoterapija

Ordinacija Derma

Beograd, Stari Grad, Vlajkovićeva 11 066 440030
MEZOTERAPIJA.
Mezoterapija je medicinska tehnika ubacivanja različitih aktivni supstanci mikroinjekcijama u slojeve kože i potkožno tkivo.
Tehnikom mezoterapije mogu se tretirati određeni problemi na koži koji su posledica starenja, kao sto su bore na licu, opuštena i dehidrirana koža lica, vrata i dekoltea, poremećaj pigmentacije, a veoma je uspešna i u tretmanu lokalnih masnih naslaga i celulita.
Mezoterapija bez igle je najbolja alternativa klasičnoj mezoterapiji za osobe koje zbog straha od igle izbegavaju klasičnu mezoterapiju.
MEZOTERAPIJA BEZ IGALA.
Zato što je mezoterapija bez igala (mezoporacija) apsolutna i najmodernija alternativa klasičnoj mezoterapiji za osobe koje zbog straha od igle izbegavaju klasičnu mezoterapiju, a žele da reše problem opuštene kože, bora, fleka, celulita i strija.
Mezoporacija je proces koji omogućava unos aktivnih materija u tkivo na dubinu ekvivalentnu mezoterapijskim injekcijama.
alfa-medica-poliklinika-mezoterapija

Alfa MEDICA poliklinika

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 106a 011 3118591
Mezoterapija je metoda podmlađivanja koja podrazumeva stimulaciju kože lica, vrata, dekoltea posebnom tehnikom bockanja kože i unošenjem potrebnih mezoterapijskih koktela koji sadrže potrebne supstance neophodne za regeneraciju i revitalizaciju kože.
Mezoterapijski kokteli prilagođeni su starosti i tipu kože.
Idealno vreme za početak primene mezoterapijskog koktela može biti oko 25.godine kako bi se koža pročišćavala, hranila i štitila od prevremenog starenja i negativnog dejstva slobodnih radikala.
Primenom pravog koktela stimuliše se koža na produkciju vlastitog hijalurona.
Kokteli koji se koriste za mlađu kožu sadrže manju količinu hijalurona, čak 10 do 16 puta manju od one koja se nalazi u koktelima za kožu posle 45 godine.
Mezotrapija kose predstavlja način prevencije i očuvanja zdravlja kose, ali i kože glave.
Ova metoda podrazumeva primenu mezoterapijskih koktela renomirane francuske kuće “REVITACARE “. Mezoterapijski koktel objedinjuje elemente koji ojačavaju, neguju i stimulišu rast i obnavljanje kose.
Sa druge strane regulišu seboreju i usporavaju opadanje kose.
Posebna formulacija vitamina, minerala, oligoelemenata, aminokiselina i minoksidila deluje na koren dlake, ishranjuje je, podstiče regeneraciju i rast nove dlake.
Mezoterapija tela je metoda tretiranja tela, primenjena u raznim granama medicine.
Mezoterapijski koktel za tretiranje masnih naslaga na telu sastoji se od dve komponente: lipolitičke i izotonične komponente. Lipolitička komponenta dovodi do pucanja masne ćelije pri čemu dolazi do oslobađanja masti, dok izotonična komponenta koktela ubrzava cirkulaciju i limfnu drenažu i samim tim dovodi do eliminacije oslobođenog masnog sadržaja dok hijaluronska komponenta vezujući vodu popunjava i ispravlja udubljenja na koži.
studio-lepote-save-time-mezoterapija

Studio lepote Save Time

Beograd, Bežanijska Kosa, Vajara Živojina Lukića 14 064 2610966
cena: Cenovnik
MEZOTERAPIJA BEOGRAD STUDIO LEPOTE SAVE TIME Mezoterapijom se vitamini, minerali, antioksidansi i ostale aktivne supstance ubrizgavaju u treći sloj kože, gde se nalaze sitni krvni sudovi, mezoderm.
Mezoterapijom se poboljšava hidratacija i ishrana kože, a proces starenja se značajno usporava.
beauty-salon-21-mezoterapija

Beauty Salon 21

Beograd, Vračar, Vojislava Ilića 21 060 6363768
MEZOTERAPIJA BEOGRAD BEAUTY SALON 21 Mezoterapije dermarollerom je za kratko vreme doživeo veliku popularnost u celom svetu, zahvaljujući fantastičnim rezultatima koje pruža u tretiranja najrazličitijih estetskih problema.
frizersko-kozmeticki-salon-womanizer-mezoterapija
MEZOTERAPIJA BEOGRAD FRIZERSKI SALON WOMANIZER Mezoterapija je tradicionalna, nehirurška metoda, kojom se unose aktivni sastojci u srednji sloj kože – mezoderm.
Poznata je pedesetak godina i imala je neke nus pojave kada su igle u pitanju, kao što su otoci, krvni podlivi i nekomfornu procedure, jer je neophodno da se pre mezoterapije izmeri šećer, provere hormoni i štitne žlezde.
Drugi noviji način je ubacivanje aktivnih supstanci uz pomoć aparata i to je sve poularniji način.
studio-lepote-body-logic-mezoterapija

Studio Lepote Body Logic

Beograd, Voždovac, Vojislava Ilića 40 011 2410135
cena: Cenovnik
MEZOTERAPIJA BEOGRAD STUDIO LEPOTE BODY LOGIC Mezoterapija je medicinska tehnika prevencije i korekcije efekata starenja ubacivanjem različitih aktivnih supstanci mikroinekcijama u slojeve kože i potkožno tkivo.
U problematične regije na licu ubrizgavaju se male doze koktela prirodnih ekstrakata, enzima, minerala, vitamina i amino kiselina.
Mezoterapija ima dvojaki efekat na kožu lica: farmakološko dejstvo preparata i fizičku stimulaciju mikroubodima.
studio-za-negu-lepote-boom-mezoterapija

Studio za negu lepote Boom

Beograd, Vračar, Loznička 17 011 2456227
MEZOTERAPIJA BEOGRAD STUDIO ZA NEGU LEPOTE BOOM U našem salonu možete dobiti veoma povoljne usluge mezoterapije lica i tela.
frizersko-kozmeticki-salon-lotos-mezoterapija
MEZOTERAPIJA BEOGRAD FRIZERSKO KOZMETIČKI SALON LOTOS Dermapen tretmanom se prelaskom preko kože izazivaju mehanička mikro oštećenja kože čime se stimuliše regeneracija i zatezanje kože lica, vrata i dekoltea.
Ovom procedurom stimuliše se proizvodnja kolagena i omogućava bolja apsorpcija aktivnih supstanci.
studio-diamond-beauty-mezoterapija

Studio Diamond Beauty

Beograd, Palilula, Vladetina 2 064 5011466
MEZOTERAPIJA BEOGRAD STUDIO DIAMOND BEAUTY Mezoterapija bez igle je tretman koji započinjemo izuzetno prefinjenom eksfolijacijom pre dubinske aplikacije mezokoktela, a završavamo specijalnom masažom za bore, čime dobijamo neverovatne rezultate posle samo jednog tretmana, zahvaljujuću čemu je ovaj tretman jedan od najtraženijih u našem salonu.
kozmeticki-salon-sense-beauty-mezoterapija

Kozmetički salon Sense Beauty

Beograd, Arena, Španskih Boraca 40a 011 3117919
MEZOTERAPIJA BEOGRAD KOZMETIČKI SALON SENSE BEAUTY Mezoterapija lica je tretman za osvežavanje, podmlađivanje, hidrataciju i zatezanje kože.
Prednost ove napredne metode u odnosu na mezoterapiju iglama je to što se ne narušava integritet kože, nema rizika od infekcije, nema bola ni otoka.
Na ovaj način mogu se tretirati mnogobrojni estetski problemi lica kao što su bore, hiperpigmentacije, dehidrirana i opuštena koža, tamni kolutovi oko očiju, akne.
kozmeticki-salon-tina-lux-mezoterapija

Kozmetički salon Tina Lux

Beograd, Belville, Jurija Gagarina 14a 060 6007701
MEZOTERAPIJA BEOGRAD Mezoterapija bez igle omogućava da se apsorpcija aktivnih sastojaka nanetih na kožu (hijaluron, kolagen, dermostimulišući faktor) povećava se 10% na fantastičnih 90% na dubini prodiranja od 1mm i 65% na dubini od 6mm što nam daje ogromne mogućnosti kod tretmana lica i tela, kako kod starijih, tako i kod mlađih osoba.
kozmeticki-salon-grossi-cosmetic-mezoterapija

Kozmetički salon Grossi Cosmetic

Beograd, Palilula, Stanoja Glavaša 15 011 3226774
MEZOTERAPIJA BEOGRAD Mezoterapija je tretman za osvežavanje, podmlađivanje, hidrataciju I zatezanje kože lica, vrata, dekoltea i očne zone. Indikacije su sledeće: toniranje kože, uklanjanje bora, zatezanje kože, balansiranje lučenja sebuma, smanjenje upala.
Prilikom tretmana u dublje slojeve kože se ubacuju hijaluronska kiselina, oligoelementi, vitamini I drugi preparati u zavisnosti od tipa kože I efekta koji želimo da postignemo.
Na taj nacin podstice se proces podmlađivanja ćelija, čineci ih dovoljno aktivnim da same započnu proces proizvodnje kolagena i elastina.
kozmeticki-salon-impressio-mezoterapija
MEZOTERAPIJA BEOGRAD Mezoterapija lica, vrata, dekoltea, šaka, odrazumeva ubrizgavanje u kožu, malih doza koktela, sastavljenih od prirodnih ekstrakata, vitamina, aminokiselina, vazoaktivnih materija, homeopatskih agenasa, oligoelemenata.
Ubrizgavanje se vrši pomoću veoma tankih iglica namenjenih upravo mezoterapiji, specijalnom tehnikom koja ne ostavlja modrice ni ožiljke po koži.
Odabir koktela vrši Vaš terapeut u zavisnosti od tipa kože, starosnog doba, stanja kože,u smislu njene negovanosti i hidriranosti.
Ono sto posebno treba naglasiti je da i samo bockanje, to jestmikropovredjivanje kože, stimuliše ćelije čiji je integritet narušen, na stvaranje kolagena, elastina, hijaluronske kiseline i svih onih elemenata koji koži daju zdrav, sjajan i zategnut izgled, zapravo, svih elemenata koji se godinama gube i zbog kojih koža gubi tonus, jedrinu i volumen.
Mezoterapijom, dakle, na jedan potpuno prirodan način stimulišemo ćelije kože da stvori sopstvene elemente koji joj nedostaju.
kozmeticki-salon-zorica-mezoterapija

Kozmetički salon Zorica

Beograd, Palilula, Bulevar Despota Stefana 71 011 3243940
MEZOTERAPIJA BEOGRAD Mezoterapija bez igle alternativa je klasičnoj mezoterapiji u kojoj se upotrebljavaju igle jer onemogućuje nuspojave koje se vežu uz injekcije.
Ovo daje širok raspon u mogućnosti primjene u tretmanima lica i tela.
Uređaj koristi pulsne ultrazvučne valove i izmjeničnu struju različitih oblika.
Rezultat ovog djelovanja je proces elektroporacije i stimuliranje hranjenja stanica.
kozmeticki-salon-jefimija-mezoterapija

Kozmetički salon Jefimija

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 231 011 2494683
MEZOTERAPIJA BEOGRAD Elektroporacija je kao neka virtuelna injekcija, gde umesto igle postoji strujni talas koji formira vodene kanale, kako bi se potpuno bezbolno omogućio prodor i prenos specijalnih aktivnih sastojaka do različitih dubina kože i kožnog tkiva.
Ovaj metod će omogućiti prodor aktivnih i efikasnih supstanci na dubinu kao kod mezoterapije injekcijama.
Prodor odabranih mezokoktela, koji sadrže: vitamine, esencijalna ulja, proteine, aminokiseline, ekstrate biljaka, hijaluronsku kiselinu je 2000 puta uvećan u odnosu na druge, površinske metode.
Ova tehnika omogućava tretiranje mnogih problematičnih promena na licu i telu kako žena tako i muškaraca, a daje optimalne i odmah vidljive rezultate, već posle prve primene.
Elektroporacijom ćemo postići dubinski tretman kože, prenošenje potrebnih sastojaka i neverovatnu dubinu delovanja bez igle, kao i apsolutno efikasne tretmane, koji su bezbedna zmena estetskoj hirurgiji.
kozmeticki-salon-terra-esthetica-mezoterapija
MEZOTERAPIJA BEOGRAD Osvežite i podmladite kožu mezoterapijom bez igle!
Mezoporacija je jedan od omiljenih tretmana i podrazumeva unošenje bioaktivnih supstanci (hijalurona, kolagena, vitamina...) duboko u slojeve kože.
Ovaj prijatni, lagani postupak pomaže detoksifikaciju i cirkulaciju, utiče na metabolizam ćelija i bolju apsorpciju preparata, što sve zajedno doprinosi boljoj ishrani kože, njenom zdravlju i blistavom izgledu.
Može se raditi kao pojedinačan tretman ili u seriji.
beauty-centar-plaza-mezoterapija

Beauty Centar Plaza

Beograd, Stari Grad, Gospodar Jovanova 43 011 4074847
MEZOTERAPIJA BEOGRAD BEAUTY CENTAR PLAZA Mezoterapija kao uspešna i delotvorna procedura, pokazala se jednom od najboljih metoda rešavanja problema kože i njenih stanja.
Već duže od pola veka se koristi u terapiji bola, a poslednjih godina i u esetetkoj medicini.
Mezoterapija je medicinsko estetska procedura pri kojoj je mikroiglama, injekcijama, ubacuju razne lekovite supstance sa aktivnim sastojcima, u slojeve kože ( epiderm i derm).
Mezoterapijom se uglavnom ubacuju vitamiini, minerali, aminokiseline.
Cilj mezoterapije je da stimuliše ćelijsku aktivnost, podiže tonus, ishrani tkivo, popunjava bore i vrši prevenciju bora.
Bitno je napomenuti da se kod mezoterapije prema svakom klijentu prilazi individualno, a samim tim je i efikasnost tretmana potvrđena.
akademija-za-estetiku-i-kozmetiku-mezoterapija

Akademija za estetiku i kozmetiku

Beograd, Arena, Bulevar Arsenija Čarnojevica 98 011 3111199
MEZOTERAPIJA BEOGRAD Mezolifting predstavlja mezoterapiju lica, s ciljem da se obnovi koža lica, vrata i dekoltea, da se uspore procesi starenja i spreče pojava novih bora.
Mezolifting je aplikovanje različitih koktela, koji sadrže vitamine, aminokiseline, hijaluron i dr u središnji sloj kože - dermu, gde inače na drugi način, ne mogu dospeti neophodne supstance.
Efekat je momentalno vidljiv, tako da se ovaj tretman preporučuje i neposredno pred važne događaje - venčanje, godišnjicu mature i slično.
Za sve one koji se boje igala lansiran je aparat na bazi elektro poracije koji potpuno zamenjuje klasičnu mezoterapiju.
Tretmani lica i tela traju sat vremena i sastoje se iz četiri faze. Tehnika aktivacije povećava vaskularizaciju kože za bolje i ravnomernije rasporedjivanje sastojaka.
Hidroelektroforeza koristi pulsne struje da omogući prolazak preparata u vodenom rastvoru.
Elektroporacija koristi struju značajne voltaže za potiskivanje aktivnih materija i pomaže propustljivost ćelijske membrane.
Krioelektroforeza hladjenjem zaustavlja proces dreniranja aktivnih supstanci, ne dozvoljavajući molekulima da promene strukturnu formulu sve dok se ne resorbuju i pod optimalnim uslovima olakša njeno bolje iskorišćavanje.
kozmeticki-salon-skinestetic-mezoterapija
MEZOTERAPIJA BEOGRAD Mezoterapija je nova, efikasna tehnika za brže i dublje prodiranje aktivnih supstanci i aktiviranje metabolizma u koži.
Mezoterapijski unosimo kavijar, hijaluron, lifting ampule, C vitamin, koenzim Q10, zeleni čaj i druge aktivne sastojke u kožu, u zavisnosti od tipa i stanja kože.
Ovaj tretman je prikladan je za sve tipove kože.
kozmeticki-salon-anita-mezoterapija

Kozmetički salon Anita

Beograd, Stari Grad, Cara Lazara 14 066 9783202
MEZOTERAPIJA BEOGRAD U našem kozmetičkom salonu Anita možete veoma povoljno dobiti usluge mezoterapije sa iglom i bez nje.
centar-laus-mezoterapija

Centar Laus

Beograd, Vračar, Smiljanićeva 39 063 390751
MEZOTERAPIJA BEOGRAD Kombinovanjem mehaničke i stimulacije kože najmodernijim preparatima GENOSYS kozmetike, utičemo na uvećanje sinteze kolagena i elastina i poboljšanje opšteg izgleda i zdravlja kože.
Ovaj tretman predstavlja spoj ujednačene mezoterapije (koja je intenzivije od uobičajene mezoterapije) i stimulacije dubljih slojeva kože na ćelijskom nivou bez ablacije (guljenja epiderma).
Tretman Dermafix-om ili rolerom poboljšava izgled ožiljaka, smanjuje njihov dijametar i menja njihovu boju.
Pored toga kvalitet kože lica se značajno popravlja.
Usled delovanja mikroiglica aktiviraju se prirodni procesi regeneracije kože.
Usled stvaranja hiljada I desetina hilljada mikrouboda citava koža se aktivira i regeneriše.
Dolazi do oslobađanja faktora rasta koji uz aktivne supstance ampule dovode do aktiviranja fibroblasta i povećane sinteze kolagena i elastina.
Nakon tretmana koža postaje punija, elastičnija,prozračnija, podmlađena, tonus kože je poboljšan.
kozmeticki-salon-happy-lady-mezoterapija
MEZOTERAPIJA BEOGRAD Reč MEZOTERAPIJA potiče od grčkih reči mesos, što znači srednji, i terapeia (θεραπεία), to jest medicinski tretman.
Mezoterapija je nastala u Francuskoj 1952., a razvio ju je Dr Michael Pistor.
Dr Pistor je imao za cilj da ubrizga malu količinu medikamenta, samo nekoliko puta, tačno u odgovarajuće mesto.
Procedura je zvanično priznata od strane francuske “Académie de Medecine” 1987.godine i stavljena na spisak medicinskih procedura finansiranih od strane zdravstvenog fonda Francuske.
Mezoterapija je medicinski postupak u kojem se veoma male količine farmaceutskih proizvoda, vitamina, minerala i aminokiselina ubrizgavaju u mezoderm (srednji sloj kože) .
U zavisnosti od toga koje aktivne materije koristimo, postižemo različite rezultate.
Aktivne materije se mogu ubrizgavati u kožu tankim iglicama ili se mogu unositi uz pomoć aparata.
Kokteli se određuju po strogo poznatim i svetski priznatim protokolima, uzimajući u obzir stanje koje se tretira, mesto i efekat koji se želi postići.
To znači da se za svakog klijenta priprema poseban izbor koktela i šema lečenja, a to zavisi od mišljenja lekara formiranog posle opsežnog razgovora i uvida u zdravstvenu istoriju klijenta.
Mezoterapija se može primeniti na lice, vrat, dekolte, šake i na sve ostale regije tela.
Postupak uključuje višestruke mikroinjekcije u lokaliziovanim područjima kako bi se postigli maksimalni rezultati.
Potrebno je ubrizgati male količine tačno određenih aktivnih supstanci u lokalizovana područja.
Postupak traje 20-30 minuta uz minimalane neudobnosti.
Mezoterapija je nehiruška alternativa za mršavljenje i preoblikovanje tela (body sculpting).
Postupak je dokazano delotvoran i za podmlađivanje lica i vrata, kao i za lečenje određenih vrsta gubitka kose.
Mezoterapija je sigurna i uspešna metoda, primenjuje se u mnogim zemljama Evrope i Amerike već godinama unazad.
kozmeticki-salon-diamond-b-mezoterapija
MEZOTERAPIJA BEOGRAD U našem studiu radimo tri tehnike mezoterapije: mezopenom, dermarolerom i najzastupljenija je mezoterapja bez igala ili mezoporacija.
MEZOTERAPIJA NO NEEDLE (bez igle) je savremena nehirurška, bezbolna i veoma efektna metoda pomoću koje se aktivne supstance unose duboko u srednji sloj kože- mezoderm.
Aparat funkcioniše po principu neizmenične struje koja vrši razmeštaj ćelija epiderma i bazalne membrane (granica epiderma i derma) stvatajući nove kanale koji omogućavaju apsorpciju aktivnih supstanci čak do 95% i tako stimulišu stvaranje novih ćelija i regenerišu celokupan dermis.
Uz pripremu dermoabrazijom daje fantastične i momentalno vidne rezultate.
Radi se serijski na 10-15 dana 4-8 tretmana za lice, vrat i dekolte: zatezanje i podmladjivanje, hidratacija i regeneracija, uklanjanje ožiljaka i hiperpigmentacija, kao i za telo: uklanjanje celulita i strija, lokalizovane masne naslage, oblikovanje i zatezanje tela.
Za izvodjenje ovih tretmana koriste se 100% sterilne ampule i kokteli renomiranih svetskih kuća koje se odredjuju na osnovu individualnih potreba klijenta u zavisnosti od problema koji tretiramo.
kozmeticki-salon-milena-mezoterapija
MEZOTERAPIJA BEOGRAD Nudimo Vam veoma povoljne usluge mezoterapije tela sa iglom(protiv strija).
kozmeticki-salon-beauty-88-mezoterapija

Kozmetički salon Beauty 88

Beograd, Vračar, Sazonova 88 064 4321102
MEZOTERAPIJA BEOGRAD U našem kozmetičkom salonu možete dobiti usluge mezoterapije sa i bez igle, po veoma povoljnim cenama.
kozmeticki-salon-deja-mezoterapija

Deja Estetic - Antiaging Centar

Beograd, Filmski grad, Miloja Zakića 10 011 2381509
MEZOTERAPIJA BEOGRAD Mezoterapija je medicinska procedura podmlađivanja i revitalizacije kože kojom se kokteli hijaluronske kiseline, vitamina, minerala, antioksidanasa i ostalih aktivnih supstanci biljnog porekla injektiraju u središnji deo kože – mezoderm.
Na ubrzavanje prirodnog procesa starenja utiču brojne okolnosti.
Štetni uticaji spoljne sredine, slobodni radikali, UV zračenje, ali i nezdrava ishrana i stres utiču na lepotu naše kože i tela.
Zbog svih ovih uticaja, koža gubi elastičnost i teksturu.
Vremenom se, takođe, gubi potkožno masno tkivo, zbog čega koža lica i tela gubi tonus, slabije je prokrvljena, pa dolazi i do proširenja kapilara i neujednačenosti u pigmentaciji.
Mezoterapija je medicinska procedura podmlađivanja i revitalizacije kože kojom se kokteli hijaluronske kiseline, vitamina, minerala, antioksidanasa i ostalih aktivnih supstanci biljnog porekla injektiraju u središnji deo kože – mezoderm.
Sastav koktela nije identičan za svaku osobu, već ga lekar određuje, u zavisnosti koji deo tela tretirate i šta želite da postignete.
stomatoloska-ordinacija-novadent-mezoterapija

Stomatoloska ordinacija Novadent

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 10 060 3336682
MEZOTERAPIJA STOMATOLOSKA ORDINACIJA NOVADENT Mezoterapija je metoda kojom se uz pomoć igle u gornje slojeve kože aplikuju revitalizirajući sastojci, što osigurava prelazak epidermalne barijere i unošenje aktivnih revitalizirajućih sastojaka u dublje delove kože, gde su oni i najdelotvorniji.
Terapija je vrlo individualna i zavisno o stanju kože aplicira se hijaluronska kiselina, vitamini, minerali i antioksidativna sredstva, koji potstiču fibroblaste na produkciju kolagena, elastina i međucelijske supstance, te štite ćelije od oštećenja slobodnim radikalima.
Mezoterapija se provodi u više navrata prema određenom protokolu.Ovom metodom se hidrira i prirodno obnavlja strukturu kože , postize mlađi izgled kože i zapravo regenerise koža .
kozmeticki-salon-la-la-lila-mezoterapija

Kozmetički salon La La Lila

Novi Beograd, Bulevar Arsenija Čarnojevića 146/1 011 2144502
cena: Cenovnik
MEZOTERAPIJA SALON LA LA LILA Neinvazivna mezoterapija zasniva se na fenomenu elektroporacije, koji je naučno potvrđen od strane dr Petera Agrija i dr Roderika Mak Kinona koji su za ovo dostignuće 2003.godine dobili Nobelovu nagradu iz područja hemije.
Ovim tretmanom ubrzava se i poboljšava metabolizam i prokrvljenost kože i veziva, popravlja limfna drenaža, podstiče regeneracija i jačaju odbrambene funkcije kože i veziva.
Neinvazivna mezoterapija, kao i klasična mezoterapija restruktuiše i podstiče prirodne regenerativne i reparativne procese kože i veziva, a rezultat su svež i zdrav izgled.
Nedoumice oko toga da li je efikasnija klasična ili neinvazivna terapija ne postoje, jer je reč o metodama koje imaju isti cilj, a to je ubacivanje velikih molekula preparata sa hranljivim materijama u kožu (običnim utrljavanjem u kožu ne bi se prošla epidrmalna barijera i samim tim ne bi se postigli željeni efekat), s tim da se kod klasične mezoterapije koristi špric sa mezokoktelom i igla, a kod neinvazivne mezoterapije špric i iglu zamenjuju električni, odnosno radio-frekventni impulsi.
kozmeticki-salon-iris-mezoterapija

Kozmetički salon Iris

Beograd, Lazarevac, Milovana Lazarevića bb 011 8120577
MEZOTERAPIJA SALON IRIS Mezoterapija je tradicionalna medicinska tehnika ubacivanja aktivnih supstanci u potkožno tkivo.
Ovom metodom uspešno se tretiraju problemi na koži koji su posledica starenja kože - bore na licu, dehidrirana i opuštena koža lica, dekoltea, vrata.
Ova metoda je veoma uspešna i u tretiranju celulita i lokasnih masnih naslaga.
beauty-factor-aesthetic-studio-mezoterapija

Beauty Factor Aesthetic Studio

Beograd, Voždovac, Jove Ilića 49 064 9050111
MEZOTERAPIJA BEAUTY FACTOR Stvorili smo studio sa idejom da ispunimo apsolutno svaku vašu želju, ukoliko brinete o svom izgledu sigurni smo da ćete kod nas pronaći bas ono što želite, a naše stručno i kvalifikovano osoblje će vam pomoći da to i ostvarite.
salon-lepote-be-you-mezoterapija
MEZOTERAPIJA BEOGRAD SALON LEPOTE BE YOU Mezoterapija je efikasna medicinska metoda koja obuhvata različite tehnike aplikovanja specijalnih koktela u srednji sloj kože (mezoderm).
Vitamini, minerali, aminokiseline, EFG (epidermalni factor rasta), FGF (fibroblastni factor rasta), stem ćelije i oligoelementi se aplikuju malom iglom pod kožu.
Za svakog pacijenta se priprema posebna kombinacija supstanci.
estetic-centar-valentina-mezoterapija
MEZOTERAPIJA ESTETIC CENTAR VALENTINA Mezoterapija je savremena metoda za rešavanje velikog broja estetskih i zdravstvenih problema.
Podrazumeva ubrizgavanje u srednji sloj kože i potkožno tkivo tankim iglicama, manje doze aktivnih koktela, sastavljenih od prirodnih ekstrakata vitaminskih kompleksa, aminokiselina, lipolitika… na problematičnim mestima.
kozmeticki-salon-sun-moon-star-mezoterapija

Beuty Centar Sun Moon Star

Beograd, Karaburma, Husinskih rudara 17 011 2758273
MEZOTERAPIJA BEOGRAD - SUN MOON STAR Neinvazivna mezoterapija kao moderna alternativa klasičnoj mezoterapiji, predstavlja estetsku proceduru, kojom se u kožu, uz pomoć različitih metoda, ubacuju visoko kvalitetne hranljive materije, koje tkivu nedostaju, a neophodne su za njegovo pravilno funkcionisanje.
glamour-centar-lepote-i-zdravlja-mezoterapija

Glamour centar lepote i zdravlja

Beograd, Vidikovac, Kneza Višeslava 63. 064 4405640
MEZOTERAPIJA - GLAMOUR Mezoterapija je medicinska tehnika ubacivanja različitih aktivnih supstanci mikroinjekcijama u slojeve kože i potkožno tkivo.
Mezoterapija se koristi duže od pola veka za terapiju bola, sportskih povreda, degenerativnih oboljenja, a u poslednje vreme sve više nalazi primenu u estetskoj medicini.
Bore na licu, opuštena i dehidrirana koža lica, vrata, ruku i dekoltea, poremećaj pigmentacije, sprečavanje gubitka kose, uklanjanje fleka, akni, ublažavanje ožiljaka – samo su neki od problema s kojim se mezoterapija uspešno bori.
Takođe predstavlja odličan izbor ako ste rešili da se oslobodite lokalizovanih masnih naslaga i najupornijih i najdebljih naslaga celulita.
nora-pmu-studio-mezoterapija

Nora PMU Studio

Beograd, Dorćol, Gospodar Jovanova 43 011 2632116
MEZOTERAPIJA - NORA PMU Prva stvar koju svakog jutra uradimo jeste da se pogledamo u ogledalo.
Nekada smo zadovoljni, ali kao da su češći oni dani kada vidimo toliko stvari koje bi mogle da budu bolje.
Bore, flekice, neujednačen ten, sitni ožiljci...
Ili primećujemo proširene pore i to da nam je koža umorna i da je izgubljena ona mladalačka zategnutost...
Postoji mnogo toga što možemo da uradimo.
Najnovija naučna i tehnološka dostignuća u nezi i podmlađivanju kože daju vidljive rezultate bez perioda oporavka i bez bola.
Nauka je tu da nam pomogne da se poigramo sa satom kada je naša koža u pitanju – negde ćemo ga zaustaviti, negde usporiti, a ponekad i malo vratiti unazad.
anti-aging-studio-mezoterapija

Anti Aging studio

Beograd, Centar, Kosovska 39 011 3348972
MEZOTERAPIJA BEOGRAD - ANTI AGING STUDIO Mezoterapija je medicinska metoda sa širokom primenom u estetici.
Kada je reč o telu, mezoterapija se koristi za uklanjanje celulita i lokalizovanih masnih naslaga, prilikom tretiranja problema sa strijama, kao i za otklanjanje znakova starenja kože i njeno podmlađivanje.
Idealnom kombinacijom mezoterapeutskih preparata španske kuće Aesthetic Dermal, apliciranih aparatom najsavremenije tehnologije (netermogena radiofrekvenca) ili direktnim injektiranjem u problematičnoj zoni, Anti Aging Studio postiže za kratko vreme izuzetne rezultate kod neestetskih pojava na telu koji muče većinu žena.
kozmeticki-centar-perfecta-mezoterapija

Kozmetički centar Perfecta

Beograd, Stari Grad, Jelene Ćetković 12 011 3226197
MEZOTERAPIJA BEOGRAD - CENTAR PERFECTA Primenjuje se kao uspešan tretman za rešavanje celulita, lokalizovanih masnih naslaga i posledica starenja kože. Mezoterapija tela se radi u sledećim regijama: regija ramenog pojasa i nadlakta regija stomaka i pojasa regija zadnjice,butina i potkolenica.
salon-lepote-vodolija-mezoterapija

Salon lepote Vodolija

Beograd, Stari Grad, Makedonska 19/4 011 3373818
cena: Cenovnik
MEZOTERAPIJA BEOGRAD SALON LEPOTE VODOLIJA MEZOTERAPIJA LICA: Postupak unošenja aktivnoh sastojaka dublje u kožu.
U zavisnosti od tipa i stanja kože bira se odgovarajući koktel.
Usporava starenje kože, neutralizuje slobodne radikale, ublažava bore, učvršćuje kožu, hidrira, umiruje i ublažava hiperpigmentacije. MEZOTERAPIJA TELA: Protiv celulita, smanjuje zadržavanje vode u telu, izbacuje toksine, učvršćuje kožu, lipoliza, stimuliše sagorevanje masnoća.
pure-and-beauty-center-mezoterapija

Pure and Beauty Center

Beograd, Palilula, Takovska 13/2 064 3003051
MEZOTERAPIJA BEOGRAD - PURE & BEAUTY CENTER Mezoterapija je proces unošenja određenih supstanci (vitamina,enzima,aminokiselina,minerala) u vidu koktela direktno u kožu, odnosno u duboki i srednji sloj kože.
Za svakog klijenta se priprema poseban koktela koji određuje lekar.
Mezoterapija se primenjuje za eliminaciju mnogih nedostataka na licu i telu.
laser-esthetic-medical-center-mezoterapija

Laser Esthetic Medical Center

Beograd, Mirijevo, Mirka Banjevića 8 061 1165411
MEZOTERPIJA - LASER ESTHETIC MEDICAL CENTER Bore na licu, opuštena i dehidrirana koža lica, vrata, ruku i dekoltea, poremećaj pigmentacije, sprečavanje gubitka kose, uklanjanje fleka, akni, ublažavanje ožiljaka – samo su neki od problema s kojim se mezoterapija uspešno bori.
Ovom metodom se u slojeve kože i potkožno tkivo unose vitamini, hijaluronska kiselina, kolagen, amino-kiseline, sredstva za poboljšanje cirkulacije i dopremanje aktivnih sastojaka u kožu, koji daju glatkoću, elastičnost i mladalački izgled.
salon-right-beauty-mezoterapija

Salon Right Beauty

Beograd, Vračar, Katanićeva 2 060 4435293
MEZOTERAPIJA - RIGHT BEAUTY Ovo je efikasna, medicinska metoda kojom se aktivne supstance aplikuju u srednji sloj kože poznat kao mezoderm.
„Kokteli“ koji se „ubacuju“ pod kožu određuju se po strogim pravilima – prema stanju koje se tretira, mestu i efektu koji se želi postići.
Mezoterapijom se uklanjaju bore lica i ruku, akne, rozacea, ožiljci, strije, kapilari i pege.
kozmticki-salon-beauty-secret-mezoterapija
MEZOTERAPIJA - BEAUTY SECRET Tretman bez igala ima veliki efekat, nema rana, siguran je i potpuno eliminise tradicionalne igle.
Uz pomoc elektroporacije i elektroosmoze unose se aktivni sastojci u dermalni sloj da bi postigli odlicnu snadbevenost supstancama u posebnim zonama na kontrolisan nacin.Potpomaze misice,smanjuje bore, posvetljuje kozu i odrzava vlaznom, penetracija supstanci je i do 2000 puta veca nego uobicajenim metodama,a zadrzavaju se 1200 sati u limfnom sistemu.
silhouette-salon-lepote-mezoterapija

Silhouette salon lepote

Beograd, Bežanijska Kosa, Nede Spasojević 13b 011 2286327
MEZOTERAPIJA BEOGRAD - SALON SILHOUETTE Mezoterapija je savremena metoda za rešavanje velikog broja estetskih i zdravstvenih problema. Podrazumeva ubrizgavanje u srednji sloj kože i potkožno tkivo tankim iglicama, manje doze aktivnih koktela, sastavljenih od prirodnih ekstrakata vitaminskih kompleksa, aminokiselina, lipolitika… na problematičnim mestima.
Mezoterapija je medicinska tehnika ubacivanja različitih aktivnih supstanci mikroinjekcijama u slojeve kože i potkožno tkivo. Godine 1952. patentirao ju je u Francuskoj doktor Michel Pistor, koji joj je šest godina kasnije i nadenuo ime, definišući svoju metodu kao „malo, razrađeno i u pravo mesto“. Dakle, mezoterapija se koristi duže od pola veka za terapiju bola, sportskih povreda, degenerativnih oboljenja, a u poslednje vreme sve više nalazi primenu u estetskoj medicini. Bore na licu, opuštena i dehidrirana koža lica, vrata, ruku i dekoltea, poremećaj pigmentacije, sprečavanje gubitka kose, uklanjanje fleka, akni, ublažavanje ožiljaka – samo su neki od problema s kojim se mezoterapija uspešno bori. Takođe predstavlja odličan izbor ako ste rešili da se oslobodite lokalizovanih masnih naslaga i najupornijih i najdebljih naslaga celulita.Kako deluje? Pojam mezoterapija podrazumeva ubrizgavanje manjih doza koktela smešanih od prirodnih ekstrakata, enzima, minerala, homeopatskih agenasa, vitaminskih kompleksa, amino-kiselina (L-karnitin, mezostabil, vitamin C, vitamin A, ekstrakt artičoke, oligoelementi, kofein, hijaluronska kiselina, dekspantenol, ginko biloba itd.) i to samo u problematične regije na telu. Efekti se postižu na dva načina: farmakološkim dejstvom preparata i fizičkom stimulacijom kože mikroubodima. Ponekad je moguće jednim koktelom delovati na više problema odjednom. Konkretno, na lokalizovane masne naslage, celulit i slab tonus kože zajedno, a kokteli predviđeni za terapiju ovih vrsta nepravilnosti formulisani su tako da blokiraju deponovanje i ujedno podstaknu oslobađanje i sagorevanje masti i ubrzavanje cirkulacije. Na kraju, mezoterapijski koktel razgradiće masne naslage i restrukturirati vezivno tkivo, a kao krajnji efekt dobija se zategnuta i jedra koža bez jastučića i narandžine kore.Ovu metodu lečenja mogu da praktikuju isključivo lekari usko specijalizovani za primenu mezoterapije. Pre nego što počnete s lečenjem trebalo bi da proverite opštu krvnu sliku i stanje organizma, naglasite doktoru ako patite od nekog zdravstvenog poremećaja, te da li pijete antibiotike ili neke druge lekove. Preporuka je čak da se sedam dana pre tretmana prekine uzimanje aspirina i srodnih lekova. Tek kad stekne jasnu sliku o vama, terapeut zna kakav mezoterapijski koktel će vam odgovarati, jer se on pravi za svakog pacijenta posebno. I to u odnosu na godine, pol, težinu i problem zbog kojeg se neko uopšte odlučuje na ovaj tretman. Treba da znate da mezoterapija nije predviđena za smanjenje telesne težine, već za uklanjanje masnih naslaga i celulita koji ne reaguju na dijete i redovno vežbanje.
Back to Top