Oprema za dečije igraonice Beograd

Registruj se
Prijavi se
Oprema za dečije igraonice Beograd
Oprema za dečije igraonice u Beogradu u ponudi je firmi koje Vam predstavljamo.
Opremu za dečije igraonice čine: lavirinti, tramboline, kavezi sa mrežama, tobogani mekane podloge za igraonice i još mnogo toga.
Ako planirate da otvorite igraonicu onda je oprema za dečije igraonice Beograd kategorija koja Vam treba i gde ćete naći sve na jednom mestu.
Beogradski proizvođači i prodavci opreme za dečije igraonice nude proizvode koji zadovoljavaju najviše standarde bezbednosti.
Deca se mogu bezbedno igrati, skakati, provlačiti se kroz lavirinte jer je oprema za igraonice tako dizajnira da je sve mekano i tapacirano, pa i ako dete padne, ne može da se povredi.
Obratite se profesionalcima i napravite malo dečije carsvo - vrhunski opremljenu dečiju igraonicu!
aska-oprema-za-igraonice-oprema-za-decije-igraonice-809898
OPREMA ZA DEČIJE IGRAONICE ASKA Uređivanje i renoviranje dečijih igraonica!
Trampoline, tobogani, penjalice, zip line, oslikavnje zidova, laser maze, laser tag...
oprema-za-igraonice-majstor-bob-oprema-za-decije-igraonice-911726

Oprema za igraonice Majstor Bob

Beograd, Voždovac, Ustanička 262 062 569240
cena: Cenovnik
Majstor Bob je preduzeće, odnosno udruženje zanatlija koje se bavi proizvodnjom i opremanjem dečijih igraonica, rođendaonica, vrtića...
happy-kids-oprema-za-igraonice-oprema-za-decije-igraonice
OPREMA ZA DEČIJE IGRAONICE BEOGRAD HAPPY KIDS OPREMA ZA IGRAONICE Happy Kids oprema igraonice kao mesto gde će mališani uživati, obožavati je i gde će svega biti dovoljno kako bi ispunili sve njihove želje. Cilj nam je da Vašim malim posetiocima obezbedimo nezaboravnu zabavu i lud provod u igraonicama, a da pri tom i bezbednost bude na visokom nivou, kako bi mališani bili sigurni, a roditelji bezbrižni.
Radionica Happy Kids postoji već duži niz godina, a kvalitet pri izradi garantuje stručni tim vrhunskih majstora, koji iza sebe ima preko 50 izrađenih igraonica.
Za izradu koristimo najkvalitetnije materijale. Tobogani imaju atest i za spoljašnju i za unutrašnju montažu, platna imaju fabričku garanciju, kanap za mreže je atestiran na 107kp prekidnog momenta. Izgrađujemo: 1. Lavirinte na dva ili više nivoa 2. Bazene sa lopticama 3. Zaštitne mrežice za lavirinte 4. Mreže za penjanje 5. Zidove za penjanje 6. Ljuljaške od sunđera 7. Tobogane - Polukružne (blage i brze), Tobogane - Ravne 220cm dužine za visinu od 100-140cm, 330cm dužine za visinu od 150-200cm, 390cm dužine za visinu od 180-230cm i 220cm dužine sa 2 staze za visinu od 100-140cm 8. Cipelarnike 9. Tramboline u više dimenzija sa zaštitnom mrežom 10. Tunele raznih oblika 11. Strme ravni sa kliznim površinama 12. Tapacirane površine (podovi, zidovi) i strunjače 13. Prepreke od sunđera 14. Brodske merdevine 15. Kanape za penjanje 16. Taburee u više boja 17. Stolove raznih dimenzija i oblika
oprema-brze-igraonice-oprema-za-decije-igraonice

Oprema Brze igraonice

Beograd, Zvezdara, Cvetanova ćuprija 54b 064 4465174
Mi smo firma koja se bavi IZRADOM OPREME ZA IGRAONICE, OPREMANJEM IGRAONICA ZA DECU,trudimo se da svaki svoj dizajn prilagodimo zeljama i mogucnostima kupca ,sa posebnim akcentom na kvalitetu opreme za igraonice,sigurnosti,bezbednosti kao i vrlo atraktivnom dizajnu.sva oprema za igraonice izradjena je prema standardu EU.
REFERENCE: IGRAONICE 2015GODINA: DUM pa DUM-Novi Sad AVANTURA -Uzice MLADENOVAC VRTIC-Mladenovac MESTASCE-Beograd gopodar jovanova LAZY TOWN-krusevac HAPPY-subotica BONIK- beocin HAPPY WORLD-tivat HEUREKICA- sr.kamenica LAZY TOWN: krusevac HAPPY :tivat IGRAONICE 2014 GODINA TVRDJAVA IGRAONICA-kula VANILLA IGRAONICA-meljak MARS IGRAONICA-Kragujevac ZABAVNIK-cacak SUPERNOVA-jagodina HARMONY-Nis IGRAONICA KAC-Kac MEDA 2-Pancevo BONIK-Beocin NEPTUN-Pancevo CAROLIJA-Lazarevac IZZI-WIZZI-Lazarevac HAPPY KIDS-Bar Crna Gora 4 FUN-Bar Crna |Gora CAROLIJA-Bar Crna Gora LUCKY STAR- VOZDOVAC Stepa Stepanovic CETIRI KULE-Nova Mokroluska 11 CHERRY-juzni bulevar FANCY KIDS-novi beograd CANDY-cvijiceva ulica DIZNYLAND-zvezdara FORFUN-zagreb(motoricka igraonica) KOKO-25 maj(igraonica) DUGA-despotovac CROCCO LOCCO-Subotica IGRAONICA ZA DECU OMETENU U RAZVOJU-Dimitrovgrad SUNCE-nis PARTY KIDS-vidikovac DIZNY-sabac MONTESORI-SARENA KUCA-Beograd VENERA -Nis CUPAVKO-Miljakovac DECIJI SVET-Bar DJUSKAONICA-Nis VAN GRANICA-Restoran perper NBGD SVET MASTE -pec -Kosovo MALI PRINC -Sjenica MASTAONICA-Pec -Kosovo PANDA-Kosovska Mitrovica IGRAONICE DIS-Lazarevac, Pancevo, Mladenovac, Jagodina.
oprema-za-igraonice-bam-oprema-za-decije-igraonice

Oprema za igraonice Bam

Beograd, Sremčica, Mijatovih njiva 11 062 440313
Mi se bavimo profesionalnom izradom dečijih igraonica predvidjenih za sve vrste lokala i zatvorenih prostora, kao i izradom spoljašnjih igraonica prilagodjenih za dvorišta i parkove.
Igraonice se sklapaju u vidu čeličnih konstrukcija (kaveza) koje su tapacirane i potpuno bezbedne, sa raznim sadržajima unutar njih.
Materijali koji se koriste za tapaciranje i zastitu metalnih konstrukcija zadovoljavaju sve standarde kvaliteta i bezbednosti, kao i materijali od kojih je izradjena dodatna oprema unutar obezbedjenih kaveza. Plan izrade jedne ovakve igraonice izradjuje se uz konsultaciju sa investitorom, koji može prema svojoj volji odredjivati sadržaj i veličinu igraonice, tačnije može birati elemente koji će biti ugradjeni poput tobogana, koji mogu biti raznih veličina i oblika, mreža, loptica, valjkova i ostalih standardnih elemenata.Takodje moguće je i dodavati razne inovacije kako bi se vaša igraonica razlikovala od ostalih i bila jedinstvena.Svaka ideja koju ima investitor pažljivo se proučava i sprovodi što je preciznije moguće.
Pored toga, radi raznovrsnosti i jedinstvenosti naših igraonica, naš tim je uvek spreman da predloži nova i zanimljiva rešenja i učini vaš prostor privlačnim za decu koja će se sigurno osećati kao da su prvi put u jednom takvom prostoru za razonodu. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati kako bi zakazali izlazak na teren (obilazak vašeg prostora) i dali vam precizne informacije u vezi objekta koji bi bio radjen za vas. Projektovanje Sa izradom projekta počinje se odmah nakon pregleda prostora,ili u samom toku obilaska lokacije uz direktnu konsultaciju sa investitorom, koj na licu mesta dobija sve mogućnosti koje su izvodljive u tom trenutku na odredjenoj lokaciji.
U koliko je objekat u izgradnji, ili su planirane neke prostorne izmene na samoj lokaciji, onda se projektovanju pristupa tek nakon izvodjenja tih radova, sa uvidom u finalni izgled i domenzije prostora. Projekat se investitoru dostavlja u elektronskom formatu izradjen u 3D i 2D projekciji sa tacnim dimenzijama, specifikacijom materijala, cenom materijala i ukupnom cenom koja uključuje materijal i samu izradu.
Svi projekti se izradjuju veoma precizno u profesionalnim programima za 3D modeliranje, i prostorno planiranje.
(AutoCAD 2012, 3D Max, Inventor...) Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati kako bi zakazali izlazak na teren (obilazak vašeg prostora) i dali vam precizne informacije u vezi objekta koji bi bio radjen za vas.
Ugradnja Montiranje igraonice i ugradnja sastavnih elemenata obavlja se na prethodno pripremljenom prostoru.
Ukoliko je potrebno izvršiti dodatne radove poput molerskih, gradjevinskih, i drugih koji spadaju u pripremu lokala, oni se posebno naplaćuju.
Sama ugradnja obuhvata obradu i montažu konstruktivnih elemenata, izgradnju mreže nosećih konstrukcija (kaveza) koji se tapaciraju, a na njih se dodaju ostali elementi koji čine celu igraonicu.
Svaki konstruktivni i ugradni element je tapaciran i maksimalno bezbedan za upotrebu.
Finalna obrada nosećih i ostalih elemenata je na najvišem nivou što garantuje dugovečnost i bezbednost.. Celu ugradnju i opremanje nadgleda projektant uz konsultacije sa investitorom, tako da je glavni projekat uvek podložan izmenama.
Koriste se isključivo ekološki materijali renomiranih proizvodjača.Na svaki ugradjeni element kao i na celu igraonicu dajemo garanciju od godinu dana.
Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati kako bi zakazali izlazak na teren (obilazak vašeg prostora) i dali vam precizne informacije u vezi objekta koji bi bio radjen za vas. Elementi Elementi potrebni za jedan objekat utvrdjuju se usvajanjem glavnog projekta, nakon cega sledi izrada. Veliki deo elemenata se izradjuje u našim radionicama, pa se kao gotovi ugradjuju, a neki se izradjuju na samom terenu.
Ovo je kraća specifikacija uobičajnih elemenata koji se koriste: Kavezi (metalne konstrukcije zavareni oblozeni i tapacirani) tapacirane povrsine i strunjace kose ravni sa raznim preprekama i kliznim povrsinama prepreke pravljene,oblozene sundjerom i tapacirane prepreke (valjci za kotrljanje) bazeni tapacirani sa lopticama mreze (poliamid 4mm) ruci vez cvorovi, vise boja kanapi za penjanje mreze za penjanje merdevine (kanap sa drvenim preckama) mostici (kruti, viseci) tramboline raznih oblika, velicina i boja tuneli,obicni ,providni ,u obliku vozica, multi funkcionalni … ravni za penjanje sa zastitnim podlogama zidovi i stene za penjanje visuljci raznih oblika i dimenzija (dzakovi za udaranje) tobogani , spirali, ravni ,dupli ljuljaske od sundjera stolovo i stolice raznih saljivih oblika i boja (voca i cvetova) taburei raznih boja i dimenzija, (kvadratne i kruzne osnove) NA SVE OBJEKTE, PROIZVODE I OPREMU DAJEMO GARANCIJU GODINU DANA
deks-promet-oprema-za-decije-igraonice

Deks promet

Beograd, Savski venac, Dobropoljska 2 011 3699933
Razni oblici i mogućnosti raspaljuju dečju maštu.
Naši atraktivni baloni raznih dimenzija i oblika, izrađeni od visokokvalitetnih materijala otpornih na habanje, šiveni i lepljeni po usavršenim tehnološkim metodana omogućavaju bezbedno igranje u svako doba i na svakom mestu.
Posebna prednost naših balona je njihova velika mobilnost, brzo postavljanje i jednostavno rukovanje.
Naša Softplay igrališta nude bezbedno okruženje za skakanje, pentranje, klizanje i jurnjavu!
Više spratova dobre zabave za decu uzrasta od 2 do 7 godina.
Igrališta se projektuju individualno i mogu se prilagoditi svakom prostoru.
tarfi-oprema-za-decije-igraonice-506240

Tarfi

Beograd, Ugrinovci, Grobljanska 32 061 2331181
OPREMA ZA DEČIJE IGRAONICE - TARFI Izrada opreme za dečije igraonice- tuneli, kocke, taburei...
Opremanje dečijih igraonica je specifičan posao koji se radi sa ljubavlju, maštom i idejama te stalno moraju da se izmišljaju i konstruišu nove prepreke za dečije igraonice i lavirinte. Dečija igraonica mora da bude poseban svet za mališane i zato bi trebalo da se upotrebljavaju posebne materijale kao i 3D elementi koji su namenjeni za lavirinte, unutrašnje prostore kao i za spoljašnje prostore. Dečije igraonice, kao što i sama reč kaže, predstavljaju prostorije za igru u kojima se nalaze odgovarajuće igračke i oprema prilagođena starosnom dobu mališana. Deca se podstiču na igru kroz kreativne, edukativne i zabavne aktivnosti. Ovakva atmosfera dečije igraonice kreira odgovarajuće mesto gde dete uči kako da komunicira sa drugom decom i razvija karakterne osobine kao što su nesebično deljenje, učtivost, sticanje prijatelja i samodisciplina. Ove osobine se ne mogu naučiti ukoliko vaš mališan nije deo grupe i u kontaktu sa drugom decom. Najviše od svega, dečije igraonice predstavljaju zabavno mesto gde deca mogu da se slobodno kreću, igraju, i odakle ne žele da odu! Zato je od izuzetne važnosti da dete bude u sigurnom okruženju, to jest da igraonica bude opremljena kvalitetnom i bezbednom opremom.
Back to Top