Oprema za dečije igraonice Sremčica

Registruj se
Prijavi se
Oprema za dečije igraonice Sremčica
oprema-za-igraonice-bam-oprema-za-decije-igraonice

Oprema za igraonice Bam

Beograd, Sremčica, Mijatovih njiva 11 062 440313
Mi se bavimo profesionalnom izradom dečijih igraonica predvidjenih za sve vrste lokala i zatvorenih prostora, kao i izradom spoljašnjih igraonica prilagodjenih za dvorišta i parkove.
Igraonice se sklapaju u vidu čeličnih konstrukcija (kaveza) koje su tapacirane i potpuno bezbedne, sa raznim sadržajima unutar njih.
Materijali koji se koriste za tapaciranje i zastitu metalnih konstrukcija zadovoljavaju sve standarde kvaliteta i bezbednosti, kao i materijali od kojih je izradjena dodatna oprema unutar obezbedjenih kaveza. Plan izrade jedne ovakve igraonice izradjuje se uz konsultaciju sa investitorom, koji može prema svojoj volji odredjivati sadržaj i veličinu igraonice, tačnije može birati elemente koji će biti ugradjeni poput tobogana, koji mogu biti raznih veličina i oblika, mreža, loptica, valjkova i ostalih standardnih elemenata.Takodje moguće je i dodavati razne inovacije kako bi se vaša igraonica razlikovala od ostalih i bila jedinstvena.Svaka ideja koju ima investitor pažljivo se proučava i sprovodi što je preciznije moguće.
Pored toga, radi raznovrsnosti i jedinstvenosti naših igraonica, naš tim je uvek spreman da predloži nova i zanimljiva rešenja i učini vaš prostor privlačnim za decu koja će se sigurno osećati kao da su prvi put u jednom takvom prostoru za razonodu. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati kako bi zakazali izlazak na teren (obilazak vašeg prostora) i dali vam precizne informacije u vezi objekta koji bi bio radjen za vas. Projektovanje Sa izradom projekta počinje se odmah nakon pregleda prostora,ili u samom toku obilaska lokacije uz direktnu konsultaciju sa investitorom, koj na licu mesta dobija sve mogućnosti koje su izvodljive u tom trenutku na odredjenoj lokaciji.
U koliko je objekat u izgradnji, ili su planirane neke prostorne izmene na samoj lokaciji, onda se projektovanju pristupa tek nakon izvodjenja tih radova, sa uvidom u finalni izgled i domenzije prostora. Projekat se investitoru dostavlja u elektronskom formatu izradjen u 3D i 2D projekciji sa tacnim dimenzijama, specifikacijom materijala, cenom materijala i ukupnom cenom koja uključuje materijal i samu izradu.
Svi projekti se izradjuju veoma precizno u profesionalnim programima za 3D modeliranje, i prostorno planiranje.
(AutoCAD 2012, 3D Max, Inventor...) Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati kako bi zakazali izlazak na teren (obilazak vašeg prostora) i dali vam precizne informacije u vezi objekta koji bi bio radjen za vas.
Ugradnja Montiranje igraonice i ugradnja sastavnih elemenata obavlja se na prethodno pripremljenom prostoru.
Ukoliko je potrebno izvršiti dodatne radove poput molerskih, gradjevinskih, i drugih koji spadaju u pripremu lokala, oni se posebno naplaćuju.
Sama ugradnja obuhvata obradu i montažu konstruktivnih elemenata, izgradnju mreže nosećih konstrukcija (kaveza) koji se tapaciraju, a na njih se dodaju ostali elementi koji čine celu igraonicu.
Svaki konstruktivni i ugradni element je tapaciran i maksimalno bezbedan za upotrebu.
Finalna obrada nosećih i ostalih elemenata je na najvišem nivou što garantuje dugovečnost i bezbednost.. Celu ugradnju i opremanje nadgleda projektant uz konsultacije sa investitorom, tako da je glavni projekat uvek podložan izmenama.
Koriste se isključivo ekološki materijali renomiranih proizvodjača.Na svaki ugradjeni element kao i na celu igraonicu dajemo garanciju od godinu dana.
Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati kako bi zakazali izlazak na teren (obilazak vašeg prostora) i dali vam precizne informacije u vezi objekta koji bi bio radjen za vas. Elementi Elementi potrebni za jedan objekat utvrdjuju se usvajanjem glavnog projekta, nakon cega sledi izrada. Veliki deo elemenata se izradjuje u našim radionicama, pa se kao gotovi ugradjuju, a neki se izradjuju na samom terenu.
Ovo je kraća specifikacija uobičajnih elemenata koji se koriste: Kavezi (metalne konstrukcije zavareni oblozeni i tapacirani) tapacirane povrsine i strunjace kose ravni sa raznim preprekama i kliznim povrsinama prepreke pravljene,oblozene sundjerom i tapacirane prepreke (valjci za kotrljanje) bazeni tapacirani sa lopticama mreze (poliamid 4mm) ruci vez cvorovi, vise boja kanapi za penjanje mreze za penjanje merdevine (kanap sa drvenim preckama) mostici (kruti, viseci) tramboline raznih oblika, velicina i boja tuneli,obicni ,providni ,u obliku vozica, multi funkcionalni … ravni za penjanje sa zastitnim podlogama zidovi i stene za penjanje visuljci raznih oblika i dimenzija (dzakovi za udaranje) tobogani , spirali, ravni ,dupli ljuljaske od sundjera stolovo i stolice raznih saljivih oblika i boja (voca i cvetova) taburei raznih boja i dimenzija, (kvadratne i kruzne osnove) NA SVE OBJEKTE, PROIZVODE I OPREMU DAJEMO GARANCIJU GODINU DANA
tarfi-oprema-za-decije-igraonice-506240

Tarfi

Beograd, Sremčica, Jeličićeva 26a 061 2331181
OPREMA ZA DEČIJE IGRAONICE - TARFI Izrada opreme za dečije igraonice- tuneli, kocke, taburei...
Back to Top