Oprema za dečije igraonice Voždovac

Registruj se
Prijavi se
Oprema za dečije igraonice Voždovac
oprema-za-igraonice-majstor-bob-oprema-za-decije-igraonice

Oprema za igraonice Majstor Bob

Beograd, Voždovac, Ustanička 262 062 569240
cena: Cenovnik
Majstor Bob je preduzeće, odnosno udruženje zanatlija koje se bavi proizvodnjom i opremanjem dečijih igraonica, rođendaonica, vrtića...
kako unutrašnjeg tako i vanjskog prostora.
Materijali i gotovi elementi su isključivo domaćeg porekla i poseduju svu dokumentaciju što se tiče sertifikata, garancije i roka upotrebe.
U našoj proizvodnji možete naći širok asortiman proizvoda i naravno, sve na jednom mestu što je potrebno za opremanje objekata.
Dajemo kompletna rešenja, a i radimo po sistemu ključ u ruke.
Tim pravih stručnjaka (stolar, bravar, tapetar, užar, šnajder) uz pomoć arhitekte-dizajnera iskoristiće svaki, pa i najmanji kutak u Vašem prostoru. Po Vašim željama, a našim idejama u mogućnosti smo da pružimo maksimalno zadovoljstvo Vašim mališanima!
Uz najzanimljivije igre, prepreke, sprave, tobogane, tramboline, viseće mostove, mreže i zidove za penjanje, i još mnogo toga garantujemo Vašim klincima da će se izuzetno lepo zabaviti, ali i razviti smisao za sport, motoriku i drugarstvo. Naše igraonice daju mogućnost svakom mališanu da od ulaska, uz pomoć mašte, prolazeći kroz sve nivoe, započnu uvek novu avanturu i osmisle u sebi novu priču želeči da što duže traje i što pre opet da se vrate. Garanciju našeg kvaliteta potvrđuju zadovoljni klijenti širom Srbije i regiona, počev od Beograda, Niša, Pirota, Zrenjanina, Negotina, Pazove, Sarajeva, Brčkog, Banja Luke, Podgorice, Kotora, Budve, Nikšića, ... Najoriginalnija i jedinstvena rešenja naćićete kod nas, jer mi nikad ne pravimo dve iste igraonice, svaka je posebna priča za sebe!
!
!
I što je najvažnije ne postoji ništa od kineskog materijala u našoj proizvodnji. ODLUČITE SE ZA NAS!
Hajde da se igramo o maštamo, čuda da pravimo zajedno, jer i mi još nismo odrasli. Lavirinti i kavezi su jedan od osnovnih delova igraonice.
Mi ih radimo na dva, tri, četiri, pa čak i pet spratova!
Od njih zavisi maltene cela priča igraonice.
U zavisnosti od želje klijenta, lavirinti mogu biti u stilu dvoraca, utvrđenja, brodova, svemira, džungle, vodenog sveta,... Naravno, bezbednost je na prvom mestu, zato smo se potrudili da nigde nema oštih ivica, tvrde podloge i nijedna prepreka nije veća od 40cm što znači da klinci uzrasta 4-13 godina podjednako mogu da ih koriste. Lavirinti su iz montažnih segmenata koji se lako montiraju i demontiraju, a po potrebi i nadograđuju. Jedino kod nas možete sami da birate kompletan sadržaj (tobogane, mostove, tunele, ljuljaške, valjke,...) Trenutno u ponudi imamo tobogane sa jednom i dve staze, spiralni tobogan, a naročito smo ponosni na beskonačni tobogan čiju dužinu vi birate. Tramboline su uvek interesantne.
Imamo ih u više oblika i dimenzija, i svaka ima svoj atest. Mogu da se ugrađuju po želji, a mogu i da budu zasebne.
Zidovi i stene za penjanje su najinteresantniji deo igraonice!
Obično se radi u sklopu objekta, ali može da bude i priča za sebe.
Za najmlađe ih pravimo do visine od 2,5m zbog bezbednosti, a možemo da konstruišemo i veće, ali je tu neophodno prisustvo stručnog lica prilikom upotrebe.
Bazeni su namenjeni najmlađoj deci i u njima na jednom mestu nalazi sve što je potrebno za dete uzrasta 2-3 godine: loptice, kućice, ljuljaške,... Garantujemo višečasovnu zabavu mališana. Non-stop imamo nove ideje i nove elemente, jer se stalno konsultujemo sa našim mališanima, i pratimo njihove želje i zahteve.
Ipak su nam oni najvažniji klijenti!
!
!
Back to Top