Ordinacija opšte prakse Beograd

Registruj se
Prijavi se
Ordinacija opšte prakse Beograd
Svako godišnje doba sa sobom nosi određene viruse...
Nemojte uzimati lekove na svoju ruku već posetite ordinacije opšte prakse u Beogradu i budite sigurni da ste dobili pravu terapiju.
Priznaćete da je suludo obilaziti Beograd i tražiti lekara opšte prakse, zato smo mi tu da vam pomognemo da nađete onog koji Vam je najbliži i da ga što pre posetite.
Uštedite sebi vreme i zakažite pregled u nekoj od ordinacija opšte prakse u Beogradu...
poliklinika-nova-pazova-ordinacija-opste-prakse

Poliklinika Nova Pazova

Nova Pazova, Despota Stefana Lazarevića 110 063 8439070
cena: Cenovnik
ORDINACIJA OPŠTE PRAKSE U NOVOJ PAZOVI.
Pregled lekara opšte prakse

Klinika Impuls

Beograd, Karaburma, Višnjička 91a 011 2970702
Pregledi, konsultacije i ordiniranje terapije. Infuzije, injekcije. Previjanje rana. Previjanje skidanje konaca. Pregled i ispiranje ušiju. OPŠTA MEDICINA. Opšta medicina podrazumeva široku lepezu medicinskih usluga : od smernica o zdravom načinu života, prevencije, ranog otkrivanja i rešavanja najšešćih zdravstvenih problema kao što su povišena temperatura, respiratorne, crevne i urinarane infekcije, gastrične tegobe i praćenja i stalne kontrole uznapredovalih hroničnih oboljenja. Bez čekanja u redu,svakom pacijentu posvećujemo dovoljno vremena te se bez ikakve žurbe i u miru može porazgovarati, uzeti detaljni podaci o bolesti, uraditi kompletan pregled po sistemima, ordinirati terapija uz objašnjenje i saglasnost pacijenta te savetovati o daljem postupku i toku bolesti. Ukoliko ste iz bilo kog razloga sprečeni da dođete u ordinaciju Opšta bolnica IMPULS nudi uslugu kućnih poseta.
PREGLED LEKARA OPŠTE PRAKSE. U Poliklinici Millenium Medic možete obaviti pregled lekara opšte medicine uz sve propratne laboratorijske analize i briseve. Dokazano je da se najveći procenat svih zdravstvenih problema reši na nivou ošpte prakse. U našem prijatnom ambijentu bez redova i bez čekanja, na jednom mestu i u istom danu rešite Vaš zdravstveni problem. Lekar koji je posvećen Vama i Vašem zdravlju, uz tumačenje analiza i savete, propisuje i recept za odgovarajuću terapiju. PREGLED PODRAZUMEVA: KLINIČKI PREGLED - auskultatorni pregled srca i pluća , merenje pulsa i krvnog pritiska, palpaciju žlezda i stomaka, pregled grla; DIJAGNOZU; ORDINIRANJE TERAPIJE. Ukoliko je potrebno u našoj laboratoriji možete obaviti sve dodatne analize u cilju prevencije, što preciznije dijagnoze i uspešnijeg lečenja bolesti.
protekal-poliklinika-ordinacija-opste-prakse

Protekal Poliklinika

Beograd, Savski venac, Dr Ive Popovića Đanija 3a 011 4140781
cena: Cenovnik
ORDINACIJA OPŠTE PRAKSE.
Opšta medicina.
Specijalistička poliklinika Protekal pruža usluge iz oblasti opšte medicine koji uključuju kompletne medicinske preglede, dijagnostiku i terapiju.
Naši lekari – specijalisti i lekari opšte medicine, pored postavljanja dijagnoze i lečenja akutnih i hroničnih bolesti, Vas savetuju kako da sprečite nastanak i komplikacije mnogih oboljenja.
Lekari opšte medicine pružaju širok spektar zdravstvenih usluga i pre svega nam je cilj kompletna briga o Vašem zdravlju i zdravlju Vaše porodice.
Odaberite svog lekara opšte medicine kao svog porodičnog lekara koji će voditi računa o Vašem zdravstvenom stanju.
poliklinika-medilek-tim-ordinacija-opste-prakse

Poliklinika Medilek tim

Beograd, Zvezdara, Koste Trifkovića 1 011 2862372
ORDINACIJA OPŠTE PRAKSE.
PREGLED LEKARA OPŠTE PRAKSE.
ORDINACIJA OPŠTE PRAKSE. Nudimo Vam preglede lekara opšte prakse, kao i specijlističke preglede.
egzakta-medika-ordinacija-opste-prakse

Egzakta Medika

Beograd, Zemun, Ulica 22. oktobra br. 16 065 2615544
ORDINACIJE OPŠTE PRAKSE - EGZAKTA MEDIKA Lekar opšte prakse Vas najbolje poznaje.
On prati Vaše stanje, brine o Vašim redovnim pregledima i radi na Vašoj svesti o preventivi.
west-medic-ordinacija-opste-prakse-851381

West Medic

Beograd, Senjak, Bulevar Vojvode Putnika 30-34 065 2535291
ORDINACIJA OPŠTE PRAKSE - WEST MEDIC Usluge iz oblasti opšte medicine Beograd.
Opšta medicina podrazumeva široku lepezu medicinskih usluga. Od smernica o zdravom načinu života, preko ranog otkrivanja i prevencije, rešavanja najčešćih zdravstvenih problema kao što su povišena temperatura, respiratorne, crevne i urinarne infekcije, povišen krvni pritisak, gastro tegobe i sl., sve do praćenja i držanja pod kontrolom uznapredovalih hroničnih oboljenja. Iako se većina tegoba i bolesti može u skladu sa smernicama uspešno lečiti i izlećiti na odeljenju opšte medicine, u slučaju potrebe se upućuje na specijalistički pregled. Vaš prvi susret sa sistemom zdravstvene zaštite po pravilu bi trebalo da se dogodi u ordinaciji lekara opšte prakse ili ordinaciji porodične medicine. Uz dobru medjusobnu saradnju to je mesto gde treba da se praktično reši Vaš problem u najvećem broju slučajeva. Najvažnija stvar u životu svakog čoveka je zdravlje. Nažalost toga se setimo kada se pojavi problem. Nakon svih specijalističkih i konzilijarnih pregleda, u ordinaciji opšte prakse ćete svakako proveriti ukupni rezultat preduzetih aktivnosti.
Back to Top