Ordinacija opšte prakse Čačak

Registruj se
Prijavi se
Ordinacija opšte prakse Čačak
specijalisticka-lekarska-ordinacija-febris-ordinacije-opste-medicine
Registrovana je kao specijalistička lekarska ordinacija za usluge iz oblasti infektivnih bolesti, epidemiologije i opšte prakse.
Od samog početka ordinacija je profilisana kao jedan od pionirskih pokušaja da u Srbiji ponovo zaživi praksa porodičnog lekara.
U ovoj ordinaciji pristupa se lečenju svih uzrasta izuzev dece do jedne godine starosti.
Pošto je vlasnik ordinacije završio specijalizaciju iz infektivnih bolesti, gde je tokom obuke proveo jedno vreme na pedijatriji, neurologiji, internom odeljenju i mikrobiologiji, pa je osposobljen za praksu porodičnog lekara.
Činjenica da je završio i specijalizaciju iz epidemiologije i time stekao znanje iz preventivnih grana omogućava mu da daje korektne savete svojim pacijentima iz domena preventive.
Tokom rada na Infektivnom odeljenju vlasnik je naučio da prepoznaje probleme vezane za lečenje u stacionarnim ustanovama, a ljubav prema sportu i tridesetogodišnje iskustvo provedeno uz takmičare učinilo je da može da se ogleda i u domenu povreda, odnosno sportske medicine.
egzakta-medika-ordinacija-opste-prakse

Egzakta Medika

Čačak, Bulevar oslobođenja 33 032 379900
ORDINACIJE OPŠTE PRAKSE - EGZAKTA MEDIKA Lekar opšte prakse Vas najbolje poznaje.
On prati Vaše stanje, brine o Vašim redovnim pregledima i radi na Vašoj svesti o preventivi.
Opšta medicina podrazumeva široku lepezu medicinskih usluga. Od smernica o zdravom načinu života, preko ranog otkrivanja i prevencije, rešavanja najčešćih zdravstvenih problema kao što su povišena temperatura, respiratorne, crevne i urinarne infekcije, povišen krvni pritisak, gastro tegobe i sl., sve do praćenja i držanja pod kontrolom uznapredovalih hroničnih oboljenja. Iako se većina tegoba i bolesti može u skladu sa smernicama uspešno lečiti i izlećiti na odeljenju opšte medicine, u slučaju potrebe se upućuje na specijalistički pregled. Vaš prvi susret sa sistemom zdravstvene zaštite po pravilu bi trebalo da se dogodi u ordinaciji lekara opšte prakse ili ordinaciji porodične medicine. Uz dobru medjusobnu saradnju to je mesto gde treba da se praktično reši Vaš problem u najvećem broju slučajeva. Najvažnija stvar u životu svakog čoveka je zdravlje. Nažalost toga se setimo kada se pojavi problem. Nakon svih specijalističkih i konzilijarnih pregleda, u ordinaciji opšte prakse ćete svakako proveriti ukupni rezultat preduzetih aktivnosti.
Back to Top