Egzakta Medika

Registruj se
Prijavi se
Egzakta Medika
LOKACIJE

Medicina rada

MEDICINA RADA - EGZAKTA MEDIKA Kvalitet zdravstvenih usluga koje Zavod pruža prepoznali su brojni pacijenti, domaće firme koje brinu o zdravlju i bezbednosti na radu svojih zaposlenih, kao i inostrani poslodavci koji visoko vrednuju zdravstvena uverenja koje Zavod izdaje kandidatima za rad u inostranstvu (za pomorce, za medicinsko i drugo osoblje…)

Internističke ordinacije

INTERNISTIČKE ORDINACIJE - EGZAKTA MEDIKA - Kardiologija - Pulmologija - Endokrinologija - Reumatologija - Gastroenterologija - Hematologija - Alergologija

Kardiološke ordinacije

KARDIOLOŠKE ORDINACIJE - EGZAKTA MEDIKA Naši kardiolozi vam mogu pomoći u pravovremenoj prevenciji, dijagnostici i lečenju kardiovaskularnih poremećaja.

Pulmološke ordinacije

PULMOLOŠKE ORDINACIJE - EGZAKTA MEDIKA Prevencija, dijagnostika i lečenje astme, bakterijske ili virusne upale pluća, opstruktivnih bolesti pluća i emfizema su uska specijalnost našeg tima pulmologa koji su vam na raspolaganju za preglede poput rentgena pluća, spirometrije.

Endokrinologija

ENDOKRINOLOGIJA - EGZAKTA MEDIKA Bolesti štitne žlezde, osteoporoze, gojaznosti, poremećaja nivoa lipida u organizmu I povišenog krvnog pritiska spadaju pod oblast endokrinologije.

Reumatologija

REUMATOLOGIJA - EGZAKTA MEDIKA Reumatološka oboljenja nose sa sobom svakodnevne probleme za pacijente, ograničenu pokretljivost, bol, potrebu za povećanom pažnjom a u teškim slučajevima i za stalnim nadzorom specijalista.

Gastroenterologija

GASTROENTEROLOGIJA - EGZAKTA MEDIKA Sistematski pregled vašeg digestivnog trakta se, u savremenom svetu, savetuje najmanje jednom godišnje.
Pod gastroenterološkim oboljenjima podrazumevaju se oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog i debelog creva i rektuma.

Nefrologija

NEFROLOGIJA - EGZAKTA MEDIKA Bolesti bubrega i mokraćnih kanala spadaju pod oblast nefrologije.
Bol pri mokrenju, često mokrenje ili nesposobnost da se potpuno isprazni bešika, kao i nevoljno isticanje mokraće najčešći su problemi ove vrste.

Hematologija

HEMATOLOGIJA - EGZAKTA MEDIKA U našoj hematološkoj laboratoriji može se uraditi: - Kompletna krvna slika i leukocitarna formula - Analiza retikulocita - Sedimentacija eritrocita - Koagulacioni faktori (PT, aPTT, D- dimer, faktori koagulacije i krvavljenja, fibrinogen, protrombinsko vreme iz prsta) - Krvna grupa i Rh faktor, skrining antitela​

Alergologija

ALERGOLOGIJA - EGZAKTA MEDIKA Alergologija se prevashodno bavi posledicama odbrambenih reakcija organizma na prisustvo različitih alergena u vazduhu ili namirnicama, a koje se mogu manifestovati kao respiratorne smetnje, smetnje sa varenjem ili kožne promene.

Ginekološke ordinacije

GINEKOLOŠKE ORDDINACIJE - EGZAKTA MEDIKA Kroz razgovor sa našim ginekologom možete dobiti korisne savete i informacije u vezi sa Vašim reproduktivnim zdravljem kao i o razlozima zbog kojih treba pa obavljati redovne godišnje preglede i onda kada se osećate potpuno zdravim.

Psihijatrijske ordinacije

PSIHIJATRIJSKE ORDINACIJE - EGZAKTA MEDIKA ​Psihijatrija je grana medicine koja se bavi dijagnostikom i lečenjem psihičkih smetnji i poremećaja, kao i poremećaja funkcije centralnog nervnog sistema, uzrokovanih psihološkim, socijalnim i biološkim (organskim) faktorima.

Oftalmološke ordinacije

OFTAMOLOŠKE ORDINACIJE - EGZAKTA MEDIKA Oko je ogledalo duše, kaže pesnik, oko je prozor u organizam, znaju ne samo očni lekari već i mnogi drugi specijalisti koji traže konsultaciju oftalmologa.

Orl ordinacije

ORL ORDINACIJE - EGZAKTA MEDIKA Otorinolaringolog (ORL specijalista) bavi se dijagnostikom i lečenjem bolesti uva, grla i nosa kod dece i odraslih.
Uvo, grlo i nos su anatomski, fiziološki i patološki najuže međusobno povezani.

Ultrazvučna dijagnostika

ULTRAZVUČNA DIJAGNOSTIKA - EGZAKTA MEDIKA Ultrazvučna dijagnostika predstavlja veoma modernu i rasprostranjenu neinvazivnu dijagnostičku proceduru kojom se, na potpuno bezbolan i neškodljiv način, mogu dijagnostikovati različita oboljenja.

Ordinacija opšte prakse

ORDINACIJE OPŠTE PRAKSE - EGZAKTA MEDIKA Lekar opšte prakse Vas najbolje poznaje.
On prati Vaše stanje, brine o Vašim redovnim pregledima i radi na Vašoj svesti o preventivi.

Sistematski pregledi

SISTEMATSKI PREGLEDI - EGZAKTA MEDIKA Obavljamo sistematske preglede.

Psihološka savetovališta

PSIHOLOŠKA SAVETOVALIŠTA - EGZAKTA MEDIKA Preglede iz oblasti Medicine rada: - Procenu kognitivnih sposobnosti i ličnosti u druge svrhe (uverenja za tuđu negu i pomoć, ulazak u proceduru za usvajanje deteta, hraniteljstvo, i druge namene) - Profesionalnu orijentaciju - Konsultativni rad sa odraslima – roditeljstvo, partnerski odnosi, život i rad pod stresom, prevazilaženje životne krize, psihosomatika
Lokacije
  Lokacija
 1. Beograd Zemun Ulica 22. oktobra br. 16
  +381 65 2615544; +381 11 2190059; +381 11 2615544;
  Lokacija
 2. Čačak Bulevar oslobođenja 33
  +381 32 379900;
  Lokacija
 3. Ada Đure Jakšića 2
  +381 24 224639;
Back to Top