Sistematski pregledi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Sistematski pregledi Beograd
poliklinika-nova-pazova-sistematski-pregledi

Poliklinika Nova Pazova

Nova Pazova, Despota Stefana Lazarevića 110 063 8439070
cena: Cenovnik
SISTEMATSKI PREGLED U NOVOJ PAZOVI.
Mogućnost dolaska lekarske ekipe direktno u fabriku
poliklinika-intermed-plus-sistematski-pregledi
SISTEMATSKI PREGLEDI BEOGRAD POLIKLINIKA INTERMED PLUS Opšti sistematski pregledi Sistematski pregledi su koncipirani tako da se obavi nekoliko osnovnih dijagnostičkih pretraga i pregleda koje nam daju orijentaciju o zdravstvenom stanju ispitivane osobe.
Za one koji su zdravi sitematski pregled je i prava prilika da saznaju kako da svoje zdravlje sačuvaju.
Ako se nađe neki patološki nalaz predlaže se dalji plan pretraga i lečenja, a ono što je najveći benefit pravovremeno se otkriva bolest.
Sistematski pregledi za pravna lica Intermed plus poliklinika vam nudi mogućnost da sprovedete sistematski pregled radnika zaposlenih u vašem preduzeću.
Periodični sistematski pregledi predstavljaju obostranu korist i za poslodavca i za zaposlenog.
Postoji nekoliko paketa sistematskih pregleda u zavisnosti od potreba preduzeća:osnovni sistematski pregled (sa posebnim aspektom za rano otkrivanje kardiovaskularnih oboljenaja i rizika za iste); prošireni sistematski pregled koji se preporučuje osobama koje imaju prisutne sledeće faktore rizika: povišen krvni pritisak, šećernu bolest, povišene vrednosti masti u krvi, pušenje, izloženost intenzivnom, svakodnevnom i dugotrajnom stresu, postojanje bolesti srca i krvnih sudova u porodici.
Ako imate posebne zahteve ili obaveze propisane određenim zakonskim aktima tim stručnjaka poliklinike "IntermedPLUS" može da napravi poseban predlog pregleda i praćenja zdravlja zaposlenih u skladu sa potrebama preduzeća.
poliklinika-as-medicus-biorezonanca-sistematski-pregledi
SISTEMATSKI PREGLEDI - POLIKLINIKA AS MEDICUS BIOREZONANCA Poliklinika obavlja preglede za pojedince, porodice kao i za firme.
Uključuje preglede iz klasične i Kvantne medicine kojima se pregleda ceo organizam, postavljaju dijagnoze i predlaže adekvatna terapija.
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-sistematski-pregledi
SISTEMATSKI PREGLEDI BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Briga o zdravlju, koja uključuje i redovne sistematske preglede, dobra je navika kojom se, vremenom, za budućnost obezbeđuje veliki zdravstveni kapital. Sistematski pregled se savetuje pre svega radi prevencije bolesti, ali i blagovremenog otkrivanja zdravstvenih problema i rizika, i rane dijagnostike bolesti, čime se obezbeđuje pravovremeno i uspešno lečenje. Bel Medic Vam omogućava uvid u trenutno zdravstveno stanje u jednom danu. Najčešće je dovoljno obaviti jedan sistematski pregled godišnje, osim ako lekar ne savetuje drugačije. Program sistematskog pregleda može biti i širi, u zavisnosti od pola, zdravstvenog stanja, porodične zdravstvene istorije, vrste posla koji radite kao i od životnog stila i navika (pušenje, konzumiranje alkohola, nedovoljna fizička aktivnost). Sistematski pregledi za pojedince: Za žene, Za muškarce, Individualizovani pregledi, Menadžerski program. Sistematski pregledi za kompanije: Prethodni pregledi zaposlenih, Periodični pregledi zaposlenih.
poliklinika-intertim-sistematski-pregledi

Poliklinika Intertim

Beograd, Vračar, Svetog Save 41 011 3447488
SISTEMATSKI PREGLEDI.
Standardni paket ZA MUŠKARCE.
Laboratorijske analize (Sedimentacija, fibrinogen, kompletna krvna slika, leukocitarna formula, gvožđe, glikemija, urea, kreatinin, mokraćna kiselina, transaminaze, bilirubin, lipidni status, PSA, urin).
Ultrazvučni pregled stomaka sa pregledom bešike i prostate.
EKG, Pregled internista sa zaključnim mišljenjem o zdravstvenom stanju.
ZA ŽENE, Laboratorijske analize (Sedimentacija, fibrinogen, kompletna krvna slika, leukocitarna formula, gvožđe, glikemija, urea, kreatinin, mokraćna kiselina, transaminaze, bilirubin, lipidni status, TSH, fT4, urin).
EKG, Ultrazvučni pregled dojki, abdomena, štitaste žlezde.
Pregled interniste sa zaključnim mišljenjem o zdravstvenom stanju Kompletan ginekološki pregled (ginekološki pregled, ultrazvučni ginekološki pregled, kolposkopija, PAPA, uzimanje vaginalnog brisa).
poliklinika-medikom-sistematski-pregledi
Sistematski preventivni pregledi.
Po preporuci Svetske zdravstvene organizacije sistematski pregledi obuhvataju pregled interniste sa EKGom, spirometriju, pulsnu oksinetriju, kompletnu laboratoriju, ultrazvučni pregled abdomena a za žene još i ginekološki pregled, ginekološki ultrazvuk, manuelni i ultrazvučni pregled dojke.
Ovi pregledi se ako postoji potreba mogu proširiti.
Jednom godišnje neophodno je uraditi laboratorijsku analizu krvi koja je bitan pokazatelj zdravstvenog stanja.
Ukoliko u organizmu postoji neki poremećaj, disbalans zdravstvenog stanja, analiza krvi će nas usmeriti u pravcu dalje dijagnostike.
Kardiovaskularne bolesti su veoma rasprostranjene u Srbiji.
Neregulisan visok pritisak, smanjena fizička aktivnost, stres, pušenje, neadekvatna ishrana u kombinaciji sa nesledjem zajedno mogu dovesti do angine pectoris, infarkta srca i mozga sa komplikacijama.
Pregled interniste sa EKG-om, saveti i adekvatna terapija mogu u znatnoj meri poboljšati ishod ovih bolesti i život učiniti konformnijim.
Ultrazvuk abdomena je dijagnostička metoda koja za cilj ima da se evaluišu trbušni parenhimatozni organi (jetra, žučna kesa, žučni putevi, pankreas, slezina, bubrezi, mokraćni putevi, bešika i prostata).
Zbog učestale pojave karcinoma, ultrazvučni pregledi su postali neizostavni u sklopu sistematskih pregleda.
Karcinom dojke je uz karcinom grlića materice najčešće maligno oboljenje žena.
Smatra se da svaka deseta žena oboli od raka dojke.
Godišnje se u Srbiji registruje oko 3700 novih slučajeva.
Pored samopregleda i manuelnog pregleda ginekologa, neophodno je jednom godišnje uraditi i ultrazvučni pregled dojki.
Ženska populacija pored karcinoma dojke najčešće oboleva i od karcinoma grlića materice.
Novija saznanja upućuju da je jedan od najvažnijih uzroka karcinoma grlića materice humani papiloma virus (HPV).
Bolest se uglavnom razvija tokom nekoliko godina, ne daje nikakve simptome sve dok bolest ne uznapreduje.
Screening za rak grlića materice obavlja se Papanikolau testom.
Sve žene 20-65 godina starosti treba jednom godišnje obuhvatiti screening pregledima.Ovi pregledi su jedini način da se promene nadju u ranom stadijumu kada mogu lako da se odstrane, pre nego što se rak uopšte pojavi.
nasa-poliklinika-dr-rodoljub-ristic-sistematski-pregledi
SISTEMATSKI PREGLEDI.
Većina ljudi odlazi na lekarski pregled kada tegobe počnu.
Nažalost, u svakoj medicinskoj oblasti postoje oboljenja koja je nemoguće zaustaviti ili izlečiti u momentu kada tegobe već počnu da se javljaju.
Poslednjih godina i u našoj zemlji sve više raste svest o čuvanju zdravlja, o neophodnosti preventivnih lekarskih pregleda kojima se isključuje postojanje bilo kakvog oboljenja ili se ona dijagnostikuju u fazi kada je izlečenje moguće.
Takodje, sistematskim pregledima otkrivaju se faktori rizika za nastanak određenog oboljenja, od kojih su mnogi takvi da se na njih može uticati promenom životnih navika.
U Našoj Poliklinici moguće je obaviti pakete sistematskih pregleda kako individualnih tako i kolektivnih.
Sistematski pregled za muškarce, žene obuhvata: Razgovor sa specijalistom, pregled i završno mišljenje, EKG monitoring u trajanju od 20 minuta, Colordoppler ehokardiografski pregled Ultrazvuk srca, Ultrazvuk abdomena.
Muškarci: Ultrazvuk urinarnog trakta (prostate).NAŠA POLIKLINIKA nudi jedinstven paket u sklopu preventivnog CILJANOG SISTEMATSKOG KARDIOLOŠKOG PREGLEDA: Razgovor sa specijalistom, pregled i završno mišljenje, EKG monitoring u trajanju od 20 minuta
poliklinika-antamedica-sistematski-pregledi
Sistematski pregledi za firme i pojedince.
PONUDA ZA FIRME.
Prevencija igra vaznu ulogu u sprečavanju i ranom otkrivanju hroničnih i malignih bolesti koje svakodnevno odnose brojne živote samo zato što se kasno otkrivaju.
Oboljenja srca i krvnih sudova, povišen krvni pritisak, šećerna bolest, hronična plućna oboljenja, karcinom pluća, dojke, grlića materice, prostate i debelog creva se mogu sprečiti ili otkriti u ranoj fazi.
Promenom štetnih navika i preventivnim sistematskim pregledima, moguće je sprečiti ili rano otkriti izuzetno opasne i smrtonosne bolesti.
Ukoliko se bolest na vreme otkrije, šanse za izlečenje su veće.
U cilju prevencije bolesti kod radnika, organizujemo preventivne sistematske preglede individualno prilagođene potrebama firme kako u pogledu izbora vrste pregleda i dijagnostičkih procedura tako i u pogledu fleksibilnosti u dogovaranju termina za obavljanje pregleda.
Specijalna ponuda za grupu od najmanje 3 osoba po paketu.
poliklinika-medix-sistematski-pregledi

Poliklinika Medix

Beograd, Vračar, Novopazarska 30 011 3085805 |
011 2442267 |
SISTEMATSKI PREGLEDI.
Sistematskim pregledima nudimo korisniku: Unapređenje zdravlja, Prevenciju bolesti.
Identifikaciju faktora rizika (pušenje, izloženost dugotrajnom stresu, nepravilna ishrana, nedovoljna fizička aktivnost, gojaznost, prekomerno uživanje alkohola, arterijska hipertenzija) odgovornih za nastajanje mnogih bolesti (kardiovaskularna oboljenja, maligniteti, dijabetes, mentalne bolesti, hronične opstruktivne bolesti pluća i druge).
Dugotrajno praćenje i saniranje ugroženog zdravlja.
Najzad, zdravstvena kultura nalaže da se bar jednom godišnje podvrgnete sistematskom pregledu.
poliklinika-medilek-tim-sistematski-pregledi

Poliklinika Medilek tim

Beograd, Zvezdara, Koste Trifkovića 1 011 2862372 |
062 222688 |
Sistematski pregledi.
Vreme u kome živimo karakteriše sve veći porast bolesti srca, krvnih sudova, šećerne bolesti, malignih bolesti dr Zahvaljujući redovnim sistematskim pregledima moguće je neka oboljenja sprečiti, neka na vreme otkriti ili na vreme otpočeti lečenje.
Sistematski pregledi imaju poseban značaj u ranom otkrivanju i dijagnostikovanju svih vrsta poremećaja i bolesti.
Pravovremeno otkrivanje i prepoznavanje bolesti, uz istovremeno započinjanje lečenja, značajno smanjuje rizik od komplikacija i neželjenih posledica.
U zavisnosti od profesije i uslova radnog mesta zaposlenih, Medilek Tim lekara predložiće kakav vid sistematskog pregleda je potreban.
U slučaju potrebe za širom dijagnostikom i lečenjem, u mogućnosti smo da Vam u najkraćem mogućem roku obezbedimo najkvalitetniju i najpovoljniju uslugu iz oblasti kardiologije, endokrinologije, pulmologije, neurologije i psihijatrije, gastroenterologije, nefrologije, onkologije i druge oblasti interne medicine.
mediall-zavod-za-zdravstvenu-zastitu-sistematski-pregledi
SISTEMATSKI PREGLEDI.
U interesu očuvanja zdravlja zaposlenih Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika Mediall nudi usluge sistematskog pregleda.
dom-zdravlja-clinicanova-sistematski-pregledi

Dom zdravlja Clinicanova

Beograd, Savski venac, Višegradska 26 011 7151777 |
060 3980808 |
SISTEMATSKI PREGLED.
Briga o zdravlju, koja uključuje i redovne sistematske preglede, dobra je navika kojom se, vremenom, za budućnost obezbeđuje veliki zdravstveni kapital.
Sistematski pregled se savetuje, pre svega, radi prevencije bolesti, ali i blagovremenog otkrivanja zdravstvenih problema i rizika i rane dijagnostike bolesti, čime se obezbeđuje pravovremeno i uspešno lečenje.
Program sistematskog pregleda može biti i širi, u zavisnosti od pola, zdravstvenog stanja, porodične zdravstvene istorije, vrste posla koji radite, kao i životnog stila i navika (pušenje, konzumiranje alkohola, nedovoljna fizička aktivnost).
vanna-care-poliklinika-sistematski-pregledi

VANNA CARE poliklinika

Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 188 011 6130000
cena: Cenovnik
Sistematski pregled za pojedince.
Opšti internistički pregled sa EKG, Laboratorijske analize (krvna slika sa sedimentacijom, glikemija, trigliceridi, holesterol, lipoproteini, gvožđe, bilirubin, jetrini enzimi, urin), Kompletan ginekološki pregled (ginekološki pregled sa ultrazvučnim pregledom male karlice, kolposkopski pregled, PAPA i vaginalni sekret)-žene, Urološki pregled sa ultrazvučnim pregledom-muškarci
opsta-bolnica-medicinski-sistem-beograd-msb-sistematski-pregledi
Sistematski pregledi.
Pojedincima, kao i firmama MSB je u mogućnosti da pruži redovne sistematske preglede, koji imaju za cilj zdravstvenu prevenciju, rano otkrivanje bolesti u početnoj fazi, kao i lečenje istih.
Sistematski pregledi za žene, Sistematski pregledi za muškarce: Pregled lekara opšte prakse, Anamneza (bolesti, lična, porodična, po sistemima), Status (opšti, glava i vrat, grudni koš, abdomen, ekstremiteti), Spirometrija - funkcionalno ispitivanje pluća, Kompletna krvna slika, Klinički pregled urina, Internistički pregled, Klinički pregled interniste (anamneza i status), EKG, EHO srca ( ultrazvučni pregled srca ), Ultrazvučni pregled abdomena (jetra, pancreas, želudac, slezina, veliki krvni sudovi, žučna kesa i žučni putevi), Ultrazvučni pregled male karlice (uroloski UZ), Urološki pregled, Specijalistički urološki pregled, Pregled očnog lekara-kompletni, Pregled stomatologa – kompletan, Davanje završnog misljenja sistematskog pregleda.
euromedik-bolnica-dom-zdravlja-poliklinika-sistematski-pregledi
SISTEMATSKI PREGLEDI.
SISTEMATSKI PREGLEDI ZA FIRME.
SISTEMATSKI PREGLEDI ZA POJEDINCE
egzakta-medika-sistematski-pregledi

Egzakta Medika

Beograd, Zemun, Ulica 22. oktobra br. 16 065 2615544 |
011 2190059 |
SISTEMATSKI PREGLEDI - EGZAKTA MEDIKA Obavljamo sistematske preglede.
Back to Top