Sistematski pregledi Palilula

Registruj se
Prijavi se
Sistematski pregledi Palilula
nasa-poliklinika-dr-rodoljub-ristic-sistematski-pregledi
SISTEMATSKI PREGLEDI.
Većina ljudi odlazi na lekarski pregled kada tegobe počnu.
Nažalost, u svakoj medicinskoj oblasti postoje oboljenja koja je nemoguće zaustaviti ili izlečiti u momentu kada tegobe već počnu da se javljaju.
Poslednjih godina i u našoj zemlji sve više raste svest o čuvanju zdravlja, o neophodnosti preventivnih lekarskih pregleda kojima se isključuje postojanje bilo kakvog oboljenja ili se ona dijagnostikuju u fazi kada je izlečenje moguće.
Takodje, sistematskim pregledima otkrivaju se faktori rizika za nastanak određenog oboljenja, od kojih su mnogi takvi da se na njih može uticati promenom životnih navika.
U Našoj Poliklinici moguće je obaviti pakete sistematskih pregleda kako individualnih tako i kolektivnih.
Sistematski pregled za muškarce, žene obuhvata: Razgovor sa specijalistom, pregled i završno mišljenje, EKG monitoring u trajanju od 20 minuta, Colordoppler ehokardiografski pregled Ultrazvuk srca, Ultrazvuk abdomena.
Muškarci: Ultrazvuk urinarnog trakta (prostate).NAŠA POLIKLINIKA nudi jedinstven paket u sklopu preventivnog CILJANOG SISTEMATSKOG KARDIOLOŠKOG PREGLEDA: Razgovor sa specijalistom, pregled i završno mišljenje, EKG monitoring u trajanju od 20 minuta
euromedik-bolnica-dom-zdravlja-poliklinika-sistematski-pregledi
SISTEMATSKI PREGLEDI.
SISTEMATSKI PREGLEDI ZA FIRME.
SISTEMATSKI PREGLEDI ZA POJEDINCE
Back to Top