Sistematski pregledi Zemun

Registruj se
Prijavi se
Sistematski pregledi Zemun
poliklinika-intermed-plus-sistematski-pregledi
SISTEMATSKI PREGLEDI BEOGRAD POLIKLINIKA INTERMED PLUS Opšti sistematski pregledi Sistematski pregledi su koncipirani tako da se obavi nekoliko osnovnih dijagnostičkih pretraga i pregleda koje nam daju orijentaciju o zdravstvenom stanju ispitivane osobe.
Za one koji su zdravi sitematski pregled je i prava prilika da saznaju kako da svoje zdravlje sačuvaju.
Ako se nađe neki patološki nalaz predlaže se dalji plan pretraga i lečenja, a ono što je najveći benefit pravovremeno se otkriva bolest.
Sistematski pregledi za pravna lica Intermed plus poliklinika vam nudi mogućnost da sprovedete sistematski pregled radnika zaposlenih u vašem preduzeću.
Periodični sistematski pregledi predstavljaju obostranu korist i za poslodavca i za zaposlenog.
Postoji nekoliko paketa sistematskih pregleda u zavisnosti od potreba preduzeća:osnovni sistematski pregled (sa posebnim aspektom za rano otkrivanje kardiovaskularnih oboljenaja i rizika za iste); prošireni sistematski pregled koji se preporučuje osobama koje imaju prisutne sledeće faktore rizika: povišen krvni pritisak, šećernu bolest, povišene vrednosti masti u krvi, pušenje, izloženost intenzivnom, svakodnevnom i dugotrajnom stresu, postojanje bolesti srca i krvnih sudova u porodici.
Ako imate posebne zahteve ili obaveze propisane određenim zakonskim aktima tim stručnjaka poliklinike "IntermedPLUS" može da napravi poseban predlog pregleda i praćenja zdravlja zaposlenih u skladu sa potrebama preduzeća.
euromedik-bolnica-dom-zdravlja-poliklinika-sistematski-pregledi
SISTEMATSKI PREGLEDI.
SISTEMATSKI PREGLEDI ZA FIRME.
SISTEMATSKI PREGLEDI ZA POJEDINCE
egzakta-medika-sistematski-pregledi

Egzakta Medika

Beograd, Zemun, Ulica 22. oktobra br. 16 065 2615544 |
011 2190059 |
SISTEMATSKI PREGLEDI - EGZAKTA MEDIKA Obavljamo sistematske preglede.
Back to Top