Orl ordinacije Beograd

Registruj se
Prijavi se
Orl ordinacije Beograd
- SVE ORL ORDINACIJE NA JEDNOM MESTU!
- SPECIJALISTIČKI PREGLEDI, BRIS NOSA, BRIS UVA, BRIS ŽDRELA!
- AUDIOMETRIJA, TIMPANOMETRIJA...
orl-centar-1-orl-ordinacije

ORL Centar

Beograd, Stari Grad, Dobračina 37 011 2626261
cena: Cenovnik
ORL ORDINACIJE BEOGRAD ORL CENTAR ORL CENTAR je specijalistička ordinacija koja se bavi kompletnom otorinolaringološkom dijagnostikom i lečenjem kako dece tako i odraslih.
Usko smo specijalizovani za lečenje nagluvosti, akutnih gluvoća, zujanja u ušima, vrtoglavica, bolesti iz ORL regije u dece, alergija, ispitivanje sluha, ispitivanje ravnoteže.

ORL Medic

Beograd, Vidikovac, Vidikovački venac 80v 065 2342381
cena: Cenovnik
Dr Miloš Švraka, Pr Specijalista otorinolaringologije, Rinologija i alergologija, Pregled nosa, nosnih duplji, paranazlnih sinusa.
Otologija i vrtoglavice, Pregled uva, timpanometrija, snimak sluha.
Oboljenja grla i vrata.
RINOLOGIJA i ALERGOLOGIJA.
Pregled nosa, nosnih duplji, paranazlnih sinusa, epifarinksa (nosnog sprata ždrela), mikrobiološka dijagnostika oboljenja nosa, alergološki testovi standardnim inhalacionim i nutritivnim alergenima, radiološka dijagnostika oboljenja paranazalnih sinusa, biopsije i patohistološka dijagnostika tumorskih promena nosne duplje, zbrinjavanje akutnih krvarenja iz nosa novim neagresivnim metodama, spaljivanje krvnih sudova u nosu, lečenje alergijskih oboljenja nosa i paranazalnih sinusa, kriohirurško otklanjanje promena sa nosa (bradavice, papilomi), hirurško otklanjanje tumorskih promena kože nosa i lica, vađenje stranih tela nosa, inhalaciona terapija.
OTOLOGIJA i VRTOGLAVICE.
Pregled uva, timpanometrija, audiometrija (snimak sluha), testovi za otkrivanje uzroka vrtoglavice, lečenje svih oblika upala spoljašnjeg i srednjeg uva, lečenje vrtoglavica, hirurško lečenje upalnih stanja uva, vađenje stranih tela iz uva, ispiranje uva, kriohirurško uklanjanje tumorskih promena uva, određivanje slušnih aparata, lečenje akutne nagluvosti i gluvoće, lečenje vrtoglavica.
OBOLjENjE GRLA i VRATA.
Pregled usne duplje i grla, mikrobiološka dijagnostika (brisevi), radiološka dijagnostika, biopsija tumorskih promena i patohistološka dijagnostika, dijagnostika poremećaja glasa i govora, dijagnostika i tretman oboljenja pljuvačnih žlezda, lečenje svih oblika akutnih upala usne duplje i grla, tretman aftoznih promena usne duplje i grla, hirurško lečenje komplikacija akutnih upala grla (apscesi usne duplje i grla), kriohirurško i hirurško otklanjanje tumorskih promena usana i usne duplje, vađenje stranih tela iz usne duplje i grla (riblja kost), tretman promuklosti, ultrazvučna dijagnostika oboljenja vrata.
eurosleep-ordinacija-za-uho-grlo-nos-orl-ordinacije
ORL ORDINACIJA.
Pregled specijaliste, Pregled profesora, Tonalna audiometrija, Timpanometrija, Rinomanometrija, Vestibulometrija kalorični test, UZ sinusa, Prick inhalacioni alergijski testovi, Ispiranje ušiju, Aplikacija leka u uvo, Tamponada nosa, Bris nosa, Bris guše, Bris uha, AGR test, nivo dijagnostika sa registracijom poremećaja disanja u snu (sa prenoćištem u Centru).
EUROSLEEP je specijalizovana ustanova za kompletno (funkcionalno) ispitivanje, dijagnostiku, konzervativno i hirurško lečenje otorinolaringoloških (ORL) oboljenja Jedan od problema o kojem se nerado, retko i malo razgovara izvan stručnih krugova, a koji se takođe sa uspehom otklanja u ovoj ustanovi internacionalnog karaktera, jeste i ronhopatija, odnosno hrkanje sa pauzama u disanju koje dovodi do smanjene koncentracije kiseonika u krvi, izaziva pojavu kratkih perioda buđenja čime se remeti san, a sve to uzrokuje dnevnu pospanost i hronični, iscrpljujući zamor.
poliklinika-as-medicus-biorezonanca-orl-ordinacije
ORL ORDINACIJE BEOGRAD POLIKLINIKA AS MEDICUS BIOREZONANCA Vrhunski tim stručnjaka vrši dijagnostiku i terapiju oboljenja uha, nosa, sinusa, grla.
U centru se obavljaju: redovni sistematski pregledi odraslih i dece svih uzrasta - posebno pred polazak u školu za procenu razvoja kvaliteta sluha; pregledi dece sa otežanim disanjem na nos i prisutnim trećim krajnikom radi procene uticaja uvećanog trećeg krajnika na funkciju uva; dijagnoza i lečenje vrtoglavice; rano otkrivanje slušnih i govornih poremećaja; predlog mera za prevenciju oboljenja slušnog sistema; ispitivanje i lečenje vrtoglavica kod Menierove bolesti, kod vestibularnog neuronita, kod poremećene cirkulacije unutrašnjeg uva i vrtoglavica kod drugih; ispitivanje sluha kod akutnih i hroničnih oboljenja uva kod dece i odraslih; ispitivanje naglog gubitka sluha virusnog ili vaskularnog porekla (infarkt uva); ispitivanje i lečenje zujanja u ušima kod oboljenja unutrašnjeg uva ili centralnog nervnog sistema U poliklinici se obavljaju pregledi iz sledećih oblasti: Rinologija-alergologija, Fonijatrija (problemi govora i glasa), Audiometrija, Timpanometrija, Određivanje slušnih aparata, Ispitivanje centra za ravnotežu, Specifične ORL intervencije itd.
ORL ORDINACIJE - POLIKLINIKA NADA DIVA Pregledi uha, grla i nosa.
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-orl-ordinacije

Bel Medic Opšta bolnica i Dom zdravlja

Beograd, Voždovac, Koste Jovanovića 87 011 3091000
ORL ORDINACIJE BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Otorinolaringologija. U kompletno opremljenoj ORL ambulanti Bel Medic-a mogu se dijagnostikovati i lečiti problemi uha, grla, nosa i sinusa, kao i vrtoglavice.
orl-milicevic-orl-ordinacije

ORL Milićević

Beograd, Banovo brdo, Stevana Brakusa 6 011 7570083
ORL ORDINACIJA.
Tretman otorinolaringologa u našoj ordinaciji obuhvata: anamnezu ili razgovor o tegobama, klasičan klinički pregled, timpanometriju (merenje pokretljivosti bubne opne i slušnih koščica), audiometriju (merenje ostećenja sluha), kalorijski test (procena odgovora tzv.
centra za ravnotežu na podražaj), rinomanometriju (merenje protoka vazduha kroz nos), određivanje procenta ostećenja sluha i podešavanje (fiting) slušnog aparata, instilacija lekova u srednje uho, spaljivanje krvnih sudova u nosu, aspiracija sekreta iz nosa i sinusa (precovanje), ispiranje cerumena i aspiracija sekreta iz uha, alergološki testovi na standardne inhalacione alergene, hirurško otklanjanje tumorskih promena kože nosa i lica, vađenje stranih tela uha, grla i nosa, mikrobiološka dijagnostika (brisevi), fonijatrijska rehabilitacija, lečenje oboljenja pljuvačnih žlezda, tretman aftoznih promena usne duplje i grla, hirurško lečenje komplikacija akutnih upala grla (apscesi usne duplje i grla).
orl-ordinacija-prof-dr-ranko-dergenc-orl-ordinacije
OTORINOLARINGOLOGIJA ZA DECU i ODRASLE.
Dijagnostika i lečenje oboljenja uva, akutna i hronična zapaljenja uva, sekretorni otitis, zapaljenja spoljašnjeg ušnog kanala: otomikroskopija, timpanometrija, audiometrija (ispitivanje sluha), toaleta uva (aspiracija - ispiranje).
ORL ordinacija DergencDijagnostika i lečenje oboljenja nosa i paranazalnih šupljinma: (alergijski rinitis, devijacija nosne pregrade, polipi nosa).
ORL ordinacija Dergencždrela i krajnika.
ORL ordinacija Dergencgrkljana i glasnih žica.
orl-ordinacija-vega-orl-ordinacije

ORL ordinacija Vega

Beograd, Banovo brdo, Žarkovačka 21v 011 3572641
PREGLED UHA, GRLA i NOSA DECE i ODRASLIH.
ULTRAZVUK VRATA i ŠTITASTE ŽLEZDE.
DOPLER KRVNIH SUDOVA VRATA.
DIJAGNOSTIKA i LEČENJE VRTOGLAVICA.
DIJAGNOSTIKA i LEČENJE OŠTEĆENJA SLUHA.
TINITUS (ZUJANJE ILI ŠUM), U UŠIMA ILI GLAVI, DIJAGNOSTIKA iotorinolaringološka.
Specijalistička VEGA orl ordinacija je nastala na temelju dugogodišnjeg prijateljstva, poštovanja i razumevanja dr VEsne Kostić i dr GAline Joković (otud i ime ordinacije - VEGA).
Upoznale smo se još tokom specijalizacije iz orl u Institutu za ORL i MFH Kliničkog centra Srbije.
Iz ljubavi prema otorinolaringologiji i našem poslu rodila se ideja i želja da udruženim snagama uradimo više, bolje i lepše.
Znanjem, stručnošću, posvećeno i odgovorno preuzećemo brigu o Vašem zdravlju.
Pored dijagnostike i lečenja bolesti uha, grla i nosa, kod nas možete da otkrijete uzroke vaše vrtoglavice, nestabilnosti, poremećaja ravnoteže, zujanja u ušima i glavi, oštećenja sluha.
Pomoćićemo Vam kako proverenim tradicionalnim tako i novim pristupima u dijagnostici i terapiji.
centar-za-sluh-i-ravnotezu-orl-ordinacije

Centar za sluh i ravnotežu

Beograd, Dorćol, Gospodar Jovanova 9 011 2431793
Centar za sluh i ravnotežu je osnovan pocetkom 2009 godine sa ciljem da pacijentima koji imaju vrtoglavice, zujanje i nagluvost omogući da na jednom mestu dođu do prave dijagnoze i dobiju samim tim odgovarajuću terapiju.
U Centru za sluh i ravnotežu se koriste najnovije dijgnostičke i terapijske procedure.
Trenutno smo najopremljeniji centar ovakve vrste u našoj zemlji.
Osim ove specifične i uskospecijalizovane delatnosti, Centar za sluh i ravnotežu pruža usluge iz opšte otorinolaringologije.
orl-i-tinitus-centar-orl-ordinacije

ORL i Tinitus centar

Beograd, Vračar, Mileševska 27 011 4087550
ORL ORDINACIJA.
OŠTEĆENJE SLUHA, KONTROLA SLUHA KOD BEBA.
VRTOGLAVICE.
Centar je osnovan kao potreba da se pacijentu posveti vreme, pažnja i znanje za rešavanje njegovih problema iz oblasti otorinolaringologije, audiologije i otoneurologije.
Empatski odnos prema pacijentu, Centar sa najsavremenijom opremom i sa lekarima sa dugogodišnjim kliničkim iskustvom podiže nivo zdravstvene usluge i kreira dobar medicinski ambijent usmeren na komfor, sigurnost i trajnost u lečenju.
Tim stručnjaka u Centru su vrhunski obučeni profesionalci, sa kontinuiranom medicinskom edukacijom kod nas i u svetu i sa najvišim etičkim kodeksom ponašanja.
Ekspertski tim stručnjaka iz ORL i Tinitus Centra sačinjavaju otohirurzi sa dugogodišnjim iskustvom u hirurškom lečenju nagluvosti i gluvoće (hirurška ugradnja titanijumskih proteza u srednje uvo, slušnog pojačivača- BAHA i najsofisticiranijih implanata – Kohlearni Implant), audiolozi sa kliničkim iskustvom u pravovremenoj i adekvatnoj dijagnostici oštećenja sluha, i defektolozi za uspešno habilitovanim i rehabilitovanim pacijentima sa slušnim oštećenjima.
Slušna pomagala koja se koriste su od renomiranih svetskih proizvođača slušnih aparata i nude optimum i konfor u slušanju.
Šta je tinitus?
Svako je barem jednom doživeo povremeno pištanje, šištanje ili zujanje u ušima.
Takvi šumovi u ušima su normalni.
Oni, po pravilu nestaju već posle nekoliko sekundi ili minuta.
Ponekad šuštanje u ušima traje satima ili danima, i tada je neophodno javiti se lekaru na pregled.
orl-ordinacija-otomedica-orl-ordinacije
Ordinacija se bavi kompletnom dijagnostikom oboljenja vezanih za ORL regiju kao i terapijskim postupcima neophodnim za lečenje oboljenja ORL regije, kao npr.
inhalacije, parenteralna terapija (davanje injekcija), manje hirurške intervencije.
Od dodatnih dijagnostičkih procedura, sprovodi se i alergološko testiranje.
Klinički pregled u ordinaciji obuhvata kompletan ORL pregled: pregled učiju – OTOSKOPIJA, pregled nosa, pregled sva tri sprata ždrela, pregled vrata.
U okviru dijagnostičkih procedura radi se komplentna audiološka obrada: TIMPANOMETRIJA (posebno važna metoda za dijagnozu i praćenje oboljenja vezanih za uvećan treći krajnik kod dece, kao i upale srednjeg uva), REFLEKSOMETRIJA, AUDIOMETRIJA.
Pored pregleda, kod nas se može sprovesti i ekstrakcija stranog tela uva, nosa i drugih regija u okviru uva, grla i nosa, prednja tamponada nosa kod krvarenja, incizija apscesa u ORL regiji.
Kod nas se može obaviti i uslužno vađenje krvi, kao i brisevi nosa, ždrela i uva, mikrobiološki pregled iskašljanog sadržaja i slično.
mkm-specijalisticka-ordinacija-orl-ordinacije
ORL ORDINACIJA.
24h faringo-ezofagealna pH- metrija, Fleksibilna fiberendoskopija, Refluksna bolest, Kompletan ORL pregled, Otorinolaringologija.
UVO: Zаpušenost uva, Bol u uvu, Curenje iz uva, Slabiji sluh, Svrab u uvu, Zujanje u uvu, Vrtoglavica, Ispiranje ušiju.
GRLO: Knedla u grlu, Hronični kašalj, Problemi sa glasom, Pojačano stvaranje šlajma i slivanje sluzi, Zastajanje hrane, Bol u grlu (ždrelu).
NOS: Zapušenost nosa, Curenje iz nosa, Kijanje, Svrab nosa, Gubitak čula mirisa, Krvarenje iz nosa.
DECA: Otežano disanje na nos i hrkanje, Problemi sa ušima, Curenje iz nosa, Kašalj, Promuklost, Kiselina kod dece, Porast krajnika
orl-ordinacija-audiovox-orl-ordinacije

ORL ordinacija Audiovox

Beograd, Stari Grad, Zeleni venac 6 011 2628184
PREGLEDI UVA, GRLA, NOSA, ISPIRANJE UŠIJU, AUDIOMETRIJA, TIMPANOMETRIJA SA REFLEKSOM.
Specijalistička ORL ordinacija Audiovox Dr Spomenka Dragojević vrši preglede uva, grla i nosa.
Pored pregleda radimo i audiometriju, timpanometriju sa refleksom, ispiranje ušiju kao i određivanje terapije.
Dođite u ORL ordinaciju Audiovox gde će Vas dočekati tim naših stručnjaka i na najsavremenijim danskim dijagnostičkim aparatima uraditi potrebne preglede.
orl-ordinacija-ival-orl-ordinacije

ORL ordinacija Ival

Beograd, Vračar, Svetozara Markovica 9 011 3037375
Ordinacija IVAL nudi ORL preglede i intervencije kao i specijalizovane usluge rinoalergologa.
U ordinaciji je moguće izvrsiti dijagnostiku i lečenje sledećeg: Alergijskih rinitisa (sezonskih i ne sezonskih), Hormonalnih rinitisa, Medikamentoznih rinitisa, Polipoze nosa
poliklinika-mb-orl-ordinacije

Poliklinika MB

Beograd, Batajnica, Matrozova bb 011 7870084
cena: Cenovnik
ORL ORDINACIJE BEOGRAD POLIKLINIKA MB Poliklinika MB postoji i radi od 1998.godine, nudeći Vam na jednom mestu široku paletu pregleda iz različitih oblasti savremene medicine.
U prijatnom ambijentu naše poliklinike dočekaće Vas tim vodećih stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom, kao i profesionalno i ljubazno osoblje koje Vam uvek stoji na raspolaganju.

Klinika Impuls

Beograd, Karaburma, Višnjička 91a 011 2970702
ORL (Otorinolaringologija). Otorinolaringološka ambulanta KLINIKE IMPULS se bavi bolestima uha, nosa, grla. Najčešće bolesti uha, grla i nosa u našoj populaciji su sledeće: Zapaljenske bolesti (spoljašnjeg i srednjeg uva, sluzokože nosa i sinusa, krajnika, ždrela, grkljana) koje mogu biti infektivne ili alergijske, Začepljenje ušnog kanala (cerumen), Zujanje u ušima (Tinitus), Vrtoglavice (Vertigo), Nagluvost (Surditas). Pregled otorinolaringologa je bezbolan i traje između 20 i 30 minuta. Sastoji se iz anamneze – razgovora sa pacijentom o problemima zbog kojih se javio na pregled i samog pregleda, koji je sistematičan i obavlja se po određenom redosledu.
OTORINOLARINGOLOGIJA. Se bavi dijagnostikom i lečenjem bolesti i funkcionalnim poremećajima uva, grla, nosa dece i odraslih. KLINIČKIM pregledom su obuhvaćeni: otoskopija, rinoskopija, orofaringoskopija, zadnja rinoskopija za pregled epifarinksa, indirektna laringoskopija za pregled grkljana, pregled mekih tkiva vrata. DIJAGNOSTIČKE procedure za utvrdjivanje oboljenja uva: Tonalna audiometrija, Timpanometrija sa refleksom stapedijalnog mišića, Položajni testovi kod vrtoglavica.
UHO, GRLO i NOS. Otorinolaringologija se bavi dijagnostikom i lečenjem bolesti uha, grla i nosa kod dece i odraslih. U Našoj Poliklinici možete uraditi kompetan ORL pregled. Pregled otorinolaringologa u Našoj Poliklinici obuhvata: anamnezu, klinički pregled, timpanometriju, pregled pod mikroskopim, ispiranje uva, postavljanje dijagnoze i određivanje terapije, predlaganje dopunskih ispitivanja. Naša Poliklinika može vam omogućiti sledeće dijagnostičko – terapijske usluge: timpanometrija, audiometrija, vestibulometrija, mikroskopski pregled uha, alergološke kožne probe na inhalacione alergene, inhalacija, aspiracija sekreta i cerumena iz uha, zaustavljanje krvarenja - prednja tamponada
Otorinolaringologija ORL. U poliklinici i laboratoriji Millenium Medic možete obaviti pregled uha, grla ili nosa. Pregled vrši specijalista otorinolaringolog. U našoj ustanovi možete uraditi i dodatne analize krvi.

EUROMEDIK Bolnica Dom zdravlja Poliklinika

Beograd, Savski venac, Višegradska 20 011 3650660 |
011 3650700 |
Otorinolaringologija je grana medicine koja se bavi bolestima uva, nosa i grla. Najčešće bolesti uha, grla i nosa u našoj populaciji su sledeće: zapaljenske bolesti (spoljašnjeg i srednjeg uva, sluzokože nosa i sinusa, krajnika, ždrela, grkljana) koje mogu biti infektivne ili alergijske, začepljenje ušnog kanala (cerumen), zujanje u ušima (Tinitus), vrtoglavice (Vertigo), nagluvost (surditas), polipi, tumori itd. Ukoliko se kod pacijenta jave tegobe sa uhom, grlom ili nosem, potrebno je da se javi na pregled specijaliste otorinolaringologije.
dr-zutic-orl-ordinacije

Dr Žutić

Novi Beograd, Antifašističke borbe 21a 011 3018333
Otorinolaringologija je oblast koja se bavi dijagnostikom i lečenjem bolesti uha, grla i nosa kod dece i odraslih.
Pregled otorinolaringologa u našoj kući obuhvata: anamnezu, uvid u zdravstveno stanje pacijenata kroz razgovor; klinički pregled; timpanometriju (ukoliko je potrebno); ispiranje uha (ukoliko je potrebno); stavljanje štrajfne (ukoliko je potrebno); postavljanje dijagnoze i određivanje terapije; laringoskopija.
Pored standardnih ORL problema kao što su bakterijske i gljivične infekcija spoljnjeg uha, oboljenja srednjeg uha i Eustahijeve tube dece i odraslih, oboljenja usne šupljine i ždrela, oblast otorinolaringologije se bavi i problematikom oboljenja glasnih žica, ispitivanjem sluha dece i odraslih, kao i ispitivanjem i lečenjem vrtoglavice.
Naša kuća poseduje različite dijagnostičke aparate i testove koji omogućavaju da se uradi sledeća dijagnostika: timpanometrija, audiometrija, vestibulometrija, mikroskopski pregled uha, alergološke kožne probe na inhalacione alergene, inhalacija, aspiracija sekreta i cerumena iz uha.
Pored ambulantnih pregleda u našoj operacionoj sali se mogu obaviti i ORL intervencije kao što su: presecanje frenuluma, operacija trećeg krajnika, operacija trećeg krajnika sa ugradnjom ventilacionih cevčica, operacija krajnika, operacija krive nosne pregrade, rinoseptoplastika, operacija nosne polipoze, skidanje polipa sa klasnica (LMS), sinusoskopija, repozicija nosa, mucotomia

VANNA CARE poliklinika

Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 188 011 6130000
Otorinolaringologija. Specijalistički pregled otorinolaringologa, Audiometrijski pregled, Ultrazvučni pregled sinusa, Ispiranje spoljašnjeg ušnog kanala, Precovanje aspiracija sekreta iz sinusa, Ekstrakcija stranog tela iz uha, ždrela i nosa, Lečenje krvarenja iz nosa

Poliklinika Holimed Plus

Beograd, Batajnica, Pukovnika Milenka Pavlovića 14 011 4123536 |
011 4123537 |
ORL ORDINACIJA. PREGLEDI ORL SPECIJALISTE.
opsta-bolnica-medical-centar-orl-ordinacije

Opšta bolnica Medical Centar

Beograd, Palilula, Mije Kovačevića 10 011 2084242
ORL hirurgija u Beogradu.
Otorinolaringologija (oto- + rino- + laringo- + -logija) je medicinska nauka koja se bavi proučavanjem i lečenjem bolesti uva, nosa i grla.
Doktor medicine koji je specijalist otorinolaringologije je otorinolaringolog.
Po metodama lečenja otorinolaringologija je pretežno hirurška struka.
U početku su se otologija ( zajedno s rinologijom) i laringologija razvijale potpuno odvojeno i tek potkraj prvog svetskog rata stvorena je jedinstvena struka.
Moderna otorinolaringologija proširila se na lečenje susednih organa: paranazalnih sinusa, jednjaka, traheje i bronha.
U njenim okvirima razvile su se nove specijalizirane struke: fonijatrija, audiologija i dr Otorinolaringologija ima veliko socijalno značenje: u zaštiti dišnih organa od prašine u industriji i rudarstvu, u zaštiti uva od buke, u brizi za gluve i nagluve, u njihovoj rehabilitaciji.
Operacija trećeg krajnika - adenoidektomija.
Operacija nepčanih krajnika - tonsilektomija, Operacija nosne pregrade - septoplastika, Operacija ušiju - Otoplastika, Operacija nosa - Rinoplastika, Endonazalna polipektomija, Trepanacija maksilarnog sinusa, Plasiranje aeracionih cevčica
Otorinolaringologija. ORL ambulanta pokriva kompletnu dijagnostiku i lečenje bolesti uha, grla i nosa kod pacijenata svih uzrasta. U Poliklinici Beograd mogu se obaviti: pregled lekara specijaliste za uho, grlo i nos, ispiranje jednog ili oba uha, brisevi grla, hirurške orl intervencije

Poliklinika Dr Hadžagić

Beograd, Bežanijska Kosa, Vajara Živojina Lukića 53 011 2270564 |
063 361732 |
Otorinolaringologija. Pregledi specijaliste za uho, grlo i nos, Intervencije na spoljnom uhu (ispiranje)
egzakta-medika-orl-ordinacije

Egzakta Medika

Beograd, Zemun, Ulica 22. oktobra br. 16 065 2615544
ORL ORDINACIJE - EGZAKTA MEDIKA Otorinolaringolog (ORL specijalista) bavi se dijagnostikom i lečenjem bolesti uva, grla i nosa kod dece i odraslih.
Uvo, grlo i nos su anatomski, fiziološki i patološki najuže međusobno povezani.
west-medic-orl-ordinacije-484155

West Medic

Beograd, Senjak, Bulevar Vojvode Putnika 30-34 065 2535291
ORL ORDINACIJE - WEST MEDIC Usluge iz oblasti otorinolaringologije Beograd.
Orl ordinacije Beograd, orl ordinacije Beograd cene, otorinolaringološke ordinacije u Beogradu. Ako tražite gde da zakažete pregled kod orl u Beogradu i zanimaju Vas cene orl pregleda u Beogradu, ovo je strana za Vas. Zakažite pregled kod ušnog lekara bez čekanja i gužvi u jednoj od orl ordinacija ili klinika za uho grlo i nos. Privatne orl ordinacije koje Vam ovde predstavljamo nude Vam preglede lekara specijalista otorinolaringologije i u svakom trenutku su Vam na raspolaganju za sve tegobe koje osećate. Kako izlečiti prehladu, zapušen nos? Upale uva veoma su česte kod dece ali i kod odraslih. Osećate bolove u grlu? Obratite se jednoj od orl ordinacija koje vidite na ovoj strani. Provera sluha, timpanometrija, lekar specijalista izvršiće sve neophodne preglede kako bi pravilno dijagnostikovao uzrok tegoba i prepisaće Vam adekvatnu terapiju. Pogledajte na fotografijama kako izgledaju orl ordinacije, upoznajte se kroz prezentacije sa lekarima koji će Vas u njima dočekati i pružiti Vam svu medicinsku pomoć. Saznajte koliko koštaju pregledi u orl ordinacijama u Beogradu i sve detaljne informacije o načinu rada beogradskih orl ordinacija. Upala grla, gnojna angina, upala uva, zapušen nos, ovo su svakodnevna i vrlo česta oboljenja koja leči otorinolaringolog. Otorinolaringologija je grana medicine koja se bavi bolestima uva, nosa i grla.Ti organi su među sobom funkcionalno povezani. Važnu vezu čini jedunstvena respiratorna sluznica, koja se prostire kroz nosne organe, paranazalne duplje, nosni deo ždrela, grkljan, dušnik i dušnice. Najčešće bolesti uha, grla i nosa u našoj populaciji su sledeće: zapaljenske bolesti (spoljašnjeg i srednjeg uva, sluzokože nosa i sinusa, krajnika, ždrela, grkljana) koje mogu biti infektivne ili alergijske, začepljenje ušnog kanala (cerumen), zujanje u ušima (Tinitus), vrtoglavice (Vertigo), nagluvost (surditas), polipi, tumori itd. Iako se otorinolaringologija bavi oboljenjima određenih organa, ipak ne smemo da zapadnemo u grešku da obolele organe posmatramo kao deo koji se može odvojiti od celine. Kod lečenja polenske kijavice, npr. ispitujemo i lečimo lokalne znake opšte senzibilizacije tela. Potreba da upozna respiratornu alergiju dovodi lekara specijalistu u usku vezu sa alergologijom kao naukom koja povezuje mnoge medicinske struke. Otorinolaringolozi su lekari specijalisti otorinolaringologije ili skraćeno orl. Bol u ušima, bol u grlu, beličaste naslage na jeziku, devijacija nosne pregrade, bolovi u sinusima i ostali simptomi ove vrste, ukazuju na problem koji dijagnostikuje, prevenira i leči specijalista otorinolaringologije. Osim ovih upalnih problema u domenu otorinolaringologije spada operativno lečenje svih dobroćudnih i zloćudnih tumora koji se javljaju u ovom delu ljudskog organizma. S obzirom na česte probleme pacijenata sa disanjem kroz nos zbog devijacija nosnog septuma kao i čestog problema sa 'klempavim' ušima u orl ordinacijama se bave i plastičnom kao i estetskom hirurgijom.Infekcije nosa, grla i krajnika česte su, naročito kod dece. Ove infekcije obično su bezazlene ukoliko im se pokloni dužna pažnja. Ukoliko se, medjutim, neodgovorno ponašamo, ove infekcije se mogu iskomplikovati i preći u upalu pluća ili uha.U orl ordinacijama će Vam dati sva potrebna uputstva, kako bi Vaš nos bio čist a samim tim i grlo zdravo.
Back to Top