Orl ordinacije Vračar

Registruj se
Prijavi se
Orl ordinacije Vračar
poliklinika-as-medicus-biorezonanca-orl-ordinacije
ORL ORDINACIJE BEOGRAD POLIKLINIKA AS MEDICUS BIOREZONANCA Vrhunski tim stručnjaka vrši dijagnostiku i terapiju oboljenja uha, nosa, sinusa, grla.
U centru se obavljaju: redovni sistematski pregledi odraslih i dece svih uzrasta - posebno pred polazak u školu za procenu razvoja kvaliteta sluha; pregledi dece sa otežanim disanjem na nos i prisutnim trećim krajnikom radi procene uticaja uvećanog trećeg krajnika na funkciju uva; dijagnoza i lečenje vrtoglavice; rano otkrivanje slušnih i govornih poremećaja; predlog mera za prevenciju oboljenja slušnog sistema; ispitivanje i lečenje vrtoglavica kod Menierove bolesti, kod vestibularnog neuronita, kod poremećene cirkulacije unutrašnjeg uva i vrtoglavica kod drugih; ispitivanje sluha kod akutnih i hroničnih oboljenja uva kod dece i odraslih; ispitivanje naglog gubitka sluha virusnog ili vaskularnog porekla (infarkt uva); ispitivanje i lečenje zujanja u ušima kod oboljenja unutrašnjeg uva ili centralnog nervnog sistema U poliklinici se obavljaju pregledi iz sledećih oblasti: Rinologija-alergologija, Fonijatrija (problemi govora i glasa), Audiometrija, Timpanometrija, Određivanje slušnih aparata, Ispitivanje centra za ravnotežu, Specifične ORL intervencije itd.
orl-i-tinitus-centar-orl-ordinacije

ORL i Tinitus centar

Beograd, Vračar, Mileševska 27 011 4087550
ORL ORDINACIJA.
OŠTEĆENJE SLUHA, KONTROLA SLUHA KOD BEBA.
VRTOGLAVICE.
Centar je osnovan kao potreba da se pacijentu posveti vreme, pažnja i znanje za rešavanje njegovih problema iz oblasti otorinolaringologije, audiologije i otoneurologije.
Empatski odnos prema pacijentu, Centar sa najsavremenijom opremom i sa lekarima sa dugogodišnjim kliničkim iskustvom podiže nivo zdravstvene usluge i kreira dobar medicinski ambijent usmeren na komfor, sigurnost i trajnost u lečenju.
Tim stručnjaka u Centru su vrhunski obučeni profesionalci, sa kontinuiranom medicinskom edukacijom kod nas i u svetu i sa najvišim etičkim kodeksom ponašanja.
Ekspertski tim stručnjaka iz ORL i Tinitus Centra sačinjavaju otohirurzi sa dugogodišnjim iskustvom u hirurškom lečenju nagluvosti i gluvoće (hirurška ugradnja titanijumskih proteza u srednje uvo, slušnog pojačivača- BAHA i najsofisticiranijih implanata – Kohlearni Implant), audiolozi sa kliničkim iskustvom u pravovremenoj i adekvatnoj dijagnostici oštećenja sluha, i defektolozi za uspešno habilitovanim i rehabilitovanim pacijentima sa slušnim oštećenjima.
Slušna pomagala koja se koriste su od renomiranih svetskih proizvođača slušnih aparata i nude optimum i konfor u slušanju.
Šta je tinitus?
Svako je barem jednom doživeo povremeno pištanje, šištanje ili zujanje u ušima.
Takvi šumovi u ušima su normalni.
Oni, po pravilu nestaju već posle nekoliko sekundi ili minuta.
Ponekad šuštanje u ušima traje satima ili danima, i tada je neophodno javiti se lekaru na pregled.
orl-ordinacija-ival-orl-ordinacije

ORL ordinacija Ival

Beograd, Vračar, Svetozara Markovica 9 011 3037375
Ordinacija IVAL nudi ORL preglede i intervencije kao i specijalizovane usluge rinoalergologa.
U ordinaciji je moguće izvrsiti dijagnostiku i lečenje sledećeg: Alergijskih rinitisa (sezonskih i ne sezonskih), Hormonalnih rinitisa, Medikamentoznih rinitisa, Polipoze nosa
OTORINOLARINGOLOGIJA. Se bavi dijagnostikom i lečenjem bolesti i funkcionalnim poremećajima uva, grla, nosa dece i odraslih. KLINIČKIM pregledom su obuhvaćeni: otoskopija, rinoskopija, orofaringoskopija, zadnja rinoskopija za pregled epifarinksa, indirektna laringoskopija za pregled grkljana, pregled mekih tkiva vrata. DIJAGNOSTIČKE procedure za utvrdjivanje oboljenja uva: Tonalna audiometrija, Timpanometrija sa refleksom stapedijalnog mišića, Položajni testovi kod vrtoglavica.
Otorinolaringologija ORL. U poliklinici i laboratoriji Millenium Medic možete obaviti pregled uha, grla ili nosa. Pregled vrši specijalista otorinolaringolog. U našoj ustanovi možete uraditi i dodatne analize krvi.

EUROMEDIK Bolnica Dom zdravlja Poliklinika

Beograd, Vračar, Alekse Nenadovića 7 011 2448008 |
011 2444111 |
Otorinolaringologija je grana medicine koja se bavi bolestima uva, nosa i grla. Najčešće bolesti uha, grla i nosa u našoj populaciji su sledeće: zapaljenske bolesti (spoljašnjeg i srednjeg uva, sluzokože nosa i sinusa, krajnika, ždrela, grkljana) koje mogu biti infektivne ili alergijske, začepljenje ušnog kanala (cerumen), zujanje u ušima (Tinitus), vrtoglavice (Vertigo), nagluvost (surditas), polipi, tumori itd. Ukoliko se kod pacijenta jave tegobe sa uhom, grlom ili nosem, potrebno je da se javi na pregled specijaliste otorinolaringologije.
Back to Top