Orl ordinacije Banovo brdo

Registruj se
Prijavi se
Orl ordinacije Banovo brdo
orl-milicevic-orl-ordinacije

ORL Milićević

Beograd, Banovo brdo, Stevana Brakusa 6 011 7570083
ORL ORDINACIJA.
Tretman otorinolaringologa u našoj ordinaciji obuhvata: anamnezu ili razgovor o tegobama, klasičan klinički pregled, timpanometriju (merenje pokretljivosti bubne opne i slušnih koščica), audiometriju (merenje ostećenja sluha), kalorijski test (procena odgovora tzv.
centra za ravnotežu na podražaj), rinomanometriju (merenje protoka vazduha kroz nos), određivanje procenta ostećenja sluha i podešavanje (fiting) slušnog aparata, instilacija lekova u srednje uho, spaljivanje krvnih sudova u nosu, aspiracija sekreta iz nosa i sinusa (precovanje), ispiranje cerumena i aspiracija sekreta iz uha, alergološki testovi na standardne inhalacione alergene, hirurško otklanjanje tumorskih promena kože nosa i lica, vađenje stranih tela uha, grla i nosa, mikrobiološka dijagnostika (brisevi), fonijatrijska rehabilitacija, lečenje oboljenja pljuvačnih žlezda, tretman aftoznih promena usne duplje i grla, hirurško lečenje komplikacija akutnih upala grla (apscesi usne duplje i grla).
orl-ordinacija-vega-orl-ordinacije

ORL ordinacija Vega

Beograd, Banovo brdo, Žarkovačka 21v 011 3572641
PREGLED UHA, GRLA i NOSA DECE i ODRASLIH.
ULTRAZVUK VRATA i ŠTITASTE ŽLEZDE.
DOPLER KRVNIH SUDOVA VRATA.
DIJAGNOSTIKA i LEČENJE VRTOGLAVICA.
DIJAGNOSTIKA i LEČENJE OŠTEĆENJA SLUHA.
TINITUS (ZUJANJE ILI ŠUM), U UŠIMA ILI GLAVI, DIJAGNOSTIKA iotorinolaringološka.
Specijalistička VEGA orl ordinacija je nastala na temelju dugogodišnjeg prijateljstva, poštovanja i razumevanja dr VEsne Kostić i dr GAline Joković (otud i ime ordinacije - VEGA).
Upoznale smo se još tokom specijalizacije iz orl u Institutu za ORL i MFH Kliničkog centra Srbije.
Iz ljubavi prema otorinolaringologiji i našem poslu rodila se ideja i želja da udruženim snagama uradimo više, bolje i lepše.
Znanjem, stručnošću, posvećeno i odgovorno preuzećemo brigu o Vašem zdravlju.
Pored dijagnostike i lečenja bolesti uha, grla i nosa, kod nas možete da otkrijete uzroke vaše vrtoglavice, nestabilnosti, poremećaja ravnoteže, zujanja u ušima i glavi, oštećenja sluha.
Pomoćićemo Vam kako proverenim tradicionalnim tako i novim pristupima u dijagnostici i terapiji.

EUROMEDIK Bolnica Dom zdravlja Poliklinika

Beograd, Banovo brdo, Zrmanjska 8a 011 3550179 |
062 8003865 |
Otorinolaringologija je grana medicine koja se bavi bolestima uva, nosa i grla. Najčešće bolesti uha, grla i nosa u našoj populaciji su sledeće: zapaljenske bolesti (spoljašnjeg i srednjeg uva, sluzokože nosa i sinusa, krajnika, ždrela, grkljana) koje mogu biti infektivne ili alergijske, začepljenje ušnog kanala (cerumen), zujanje u ušima (Tinitus), vrtoglavice (Vertigo), nagluvost (surditas), polipi, tumori itd. Ukoliko se kod pacijenta jave tegobe sa uhom, grlom ili nosem, potrebno je da se javi na pregled specijaliste otorinolaringologije.
Back to Top