Orl ordinacije Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Orl ordinacije Novi Sad
ORL ORDINACIJE - POLIKLINIKA NADA DIVA Pregledi uha, grla i nosa.
orl-centar-mitic-orl-ordinacije

ORL centar Mitić

Novi Sad, Branimira Ćosića 1 021 424000
Specijalistička ORL ordinacija za decu i odrasle “ORL CENTAR MITIĆ”.
UVO: bol i svrab u uvu, curenje iz uva, zapušenost uva, zujanje u uvu, vrtoglavica, oslabljen.
GRLO: hrkanje i zastoj u disanju, česte upale grla, pojačana osetljivost grla, hroničan kašalj, problemi sa glasom i gutanjem, prevencija infekta kod respiratornih bolesti (ASTHMA, BRONCHITIS), GERB (gastroezofagusna bolest), strana tela u grlu, upale pljuvačnih žlezda, aftozne promene usne duplje, hiruško lečenje komplikacija akutnih upala usne duplje i grla.
NOS i SINUSI: alergija nosa i sinusa, infekcija nosa i sinusa, neuralgične tegobe, strana tela nosa, krvarenje iz nosa.
ORL CENTAR MITIĆ smo osnovali sa ciljem da naše znanje i ljubav prema medicini udomimo na jedno prelepo i profesionalno dobro opremljeno mesto koje će vam pružiti: Kvalitetnu zdravstvenu uslugu po povoljnim cenama.
Prijatan ambijent koji zrači ljubaznošću osoblja.
Dvadesetogodišnje lekarsko iskustvo dr Mitića obuhvata: višegodišnji bolnički staž na ORL odeljenju - operativa, višegodišnji staž u službi opšte medicine, višegodišnji staž u službi hitne pomoći, sve to omogućava da se uspešno bavimo i zdravstvenim problemima iz domena opšte prakse i pedijatrije.
specijalisticka-lekarska-ordinacija-praksis-orl-ordinacije
ORL ORDINACIJE U našoj ustanovi rade, doktori i konsultanti iz oblasti otorinolaringologije, te Vam u svakom času stoje na raspolaganju.
Back to Top