Orl ordinacije Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Orl ordinacije Novi Beograd
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-orl-ordinacije

Bel Medic Opšta bolnica i Dom zdravlja

Novi Beograd, Palmira Toljatija 1 011 3091050
ORL ORDINACIJE BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Otorinolaringologija. U kompletno opremljenoj ORL ambulanti Bel Medic-a mogu se dijagnostikovati i lečiti problemi uha, grla, nosa i sinusa, kao i vrtoglavice.
mkm-specijalisticka-ordinacija-orl-ordinacije
ORL ORDINACIJA.
24h faringo-ezofagealna pH- metrija, Fleksibilna fiberendoskopija, Refluksna bolest, Kompletan ORL pregled, Otorinolaringologija.
UVO: Zаpušenost uva, Bol u uvu, Curenje iz uva, Slabiji sluh, Svrab u uvu, Zujanje u uvu, Vrtoglavica, Ispiranje ušiju.
GRLO: Knedla u grlu, Hronični kašalj, Problemi sa glasom, Pojačano stvaranje šlajma i slivanje sluzi, Zastajanje hrane, Bol u grlu (ždrelu).
NOS: Zapušenost nosa, Curenje iz nosa, Kijanje, Svrab nosa, Gubitak čula mirisa, Krvarenje iz nosa.
DECA: Otežano disanje na nos i hrkanje, Problemi sa ušima, Curenje iz nosa, Kašalj, Promuklost, Kiselina kod dece, Porast krajnika
Otorinolaringologija je grana medicine koja se bavi bolestima uva, nosa i grla. Najčešće bolesti uha, grla i nosa u našoj populaciji su sledeće: zapaljenske bolesti (spoljašnjeg i srednjeg uva, sluzokože nosa i sinusa, krajnika, ždrela, grkljana) koje mogu biti infektivne ili alergijske, začepljenje ušnog kanala (cerumen), zujanje u ušima (Tinitus), vrtoglavice (Vertigo), nagluvost (surditas), polipi, tumori itd. Ukoliko se kod pacijenta jave tegobe sa uhom, grlom ili nosem, potrebno je da se javi na pregled specijaliste otorinolaringologije.
dr-zutic-orl-ordinacije

Dr Žutić

Novi Beograd, Antifašističke borbe 21a 011 3018333
Otorinolaringologija je oblast koja se bavi dijagnostikom i lečenjem bolesti uha, grla i nosa kod dece i odraslih.
Pregled otorinolaringologa u našoj kući obuhvata: anamnezu, uvid u zdravstveno stanje pacijenata kroz razgovor; klinički pregled; timpanometriju (ukoliko je potrebno); ispiranje uha (ukoliko je potrebno); stavljanje štrajfne (ukoliko je potrebno); postavljanje dijagnoze i određivanje terapije; laringoskopija.
Pored standardnih ORL problema kao što su bakterijske i gljivične infekcija spoljnjeg uha, oboljenja srednjeg uha i Eustahijeve tube dece i odraslih, oboljenja usne šupljine i ždrela, oblast otorinolaringologije se bavi i problematikom oboljenja glasnih žica, ispitivanjem sluha dece i odraslih, kao i ispitivanjem i lečenjem vrtoglavice.
Naša kuća poseduje različite dijagnostičke aparate i testove koji omogućavaju da se uradi sledeća dijagnostika: timpanometrija, audiometrija, vestibulometrija, mikroskopski pregled uha, alergološke kožne probe na inhalacione alergene, inhalacija, aspiracija sekreta i cerumena iz uha.
Pored ambulantnih pregleda u našoj operacionoj sali se mogu obaviti i ORL intervencije kao što su: presecanje frenuluma, operacija trećeg krajnika, operacija trećeg krajnika sa ugradnjom ventilacionih cevčica, operacija krajnika, operacija krive nosne pregrade, rinoseptoplastika, operacija nosne polipoze, skidanje polipa sa klasnica (LMS), sinusoskopija, repozicija nosa, mucotomia

VANNA CARE poliklinika

Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 188 011 6130000
Otorinolaringologija. Specijalistički pregled otorinolaringologa, Audiometrijski pregled, Ultrazvučni pregled sinusa, Ispiranje spoljašnjeg ušnog kanala, Precovanje aspiracija sekreta iz sinusa, Ekstrakcija stranog tela iz uha, ždrela i nosa, Lečenje krvarenja iz nosa
Back to Top