Dr Žutić

Registruj se
Prijavi se
Dr Žutić
LOKACIJE

Orl ordinacije

Otorinolaringologija je oblast koja se bavi dijagnostikom i lečenjem bolesti uha, grla i nosa kod dece i odraslih.
Pregled otorinolaringologa u našoj kući obuhvata: anamnezu, uvid u zdravstveno stanje pacijenata kroz razgovor; klinički pregled; timpanometriju (ukoliko je potrebno); ispiranje uha (ukoliko je potrebno); stavljanje štrajfne (ukoliko je potrebno); postavljanje dijagnoze i određivanje terapije; laringoskopija.
Pored standardnih ORL problema kao što su bakterijske i gljivične infekcija spoljnjeg uha, oboljenja srednjeg uha i Eustahijeve tube dece i odraslih, oboljenja usne šupljine i ždrela, oblast otorinolaringologije se bavi i problematikom oboljenja glasnih žica, ispitivanjem sluha dece i odraslih, kao i ispitivanjem i lečenjem vrtoglavice.
Naša kuća poseduje različite dijagnostičke aparate i testove koji omogućavaju da se uradi sledeća dijagnostika: timpanometrija, audiometrija, vestibulometrija, mikroskopski pregled uha, alergološke kožne probe na inhalacione alergene, inhalacija, aspiracija sekreta i cerumena iz uha.
Pored ambulantnih pregleda u našoj operacionoj sali se mogu obaviti i ORL intervencije kao što su: presecanje frenuluma, operacija trećeg krajnika, operacija trećeg krajnika sa ugradnjom ventilacionih cevčica, operacija krajnika, operacija krive nosne pregrade, rinoseptoplastika, operacija nosne polipoze, skidanje polipa sa klasnica (LMS), sinusoskopija, repozicija nosa, mucotomia

Pedijatrijske ordinacije

Pedijatrija predstavlja oblast medicine koja se bavi preventivom i lečenjem dece, kao i savetodavni rad sa roditeljima.
Preventivna pedijatrija se bavi zdravom decom i podrazumeva: praćenje rasta i razvoja deteta, vakcinaciju prema nacionalnom i međunarodnim kalendarima vakcinacije, ultrazvučno snimanje kukova u prvoj godini zivota, pregled dece pred polazak u kolektiv, sistematske preglede pred polazak dece u školu, kao i tokom školovanja.
Kod nas možete u okviru pedijatrijske službe sprovesti sve redovne preglede za decu koji podrazumevaju praćenje rasta i razvoja zdravog deteta.
Ako je vaše dete bolesno možete doći na pregled kod iskusnih i posvećenih pedijatara, neonatologa (lekara za novorođenčad), kao i visokostručnih pedijatara - subspecijalista iz različitih grana medicine (pulmologija, alergologija, kardiologija, fizijatrija, ortopedija i druge).
Posedujemo savremenu opremu za potrebnu dijagnostiku (ultrazvuk kukova, abdomena, CNS-a, pulsna oksimetrija, spirometrija).
Zahvaljujući reputaciji koju je naša kuća stekla tokom godina zadobili smo poverenje roditelja i po njihovoj preporuci ostvarili saradnju sa privatnim predškolskim ustanovama.
Odskora naše doktroke obavljaju sistematske i redovne pedijatrijske preglede u vrtićima.

Internističke ordinacije

Interna medicina predstavlja široku granu medicine koja se bavi prevencijom i lečenjem oboljenja unutrašnjih organa.
Internistički pregled predstavlja jedan od najsveobuhvatnijih pregleda u domenu medicine odraslog doba.
On podrazumeva: anamnezu, uvid u zdravstveno stanje pacijenta kroz razgovor, klinički pregled, merenje krvnog pritiska, EKG, postavljanje dijagnoze i određivanje terapije, predlaganje dopunskih ispitivanja, ukoliko su potrebna.
Preporuka je da se pre odlaska kod lekara subspecijaliste obavi sveobuhvatni internistički pregled kako bi se ustanovio problem i eventualna potreba za daljim pregledima i ispitivanjima.
U našoj kući možete obaviti internistički pregled kao i sve druge specijalističke i subspecijalističke preglede iz oblasti interne medicine.
Pored klasičnih pregleda možete obaviti i dijagnostičke procedure neophodne za postavljanje dijagnoze i preduzimanje adekvatne terapije: EKG, spirometriju (merenje kapaciteta pluća) ultrazvucne preglede (srca, stomaka, štitaste žlezde), kontinuirano praćenje EKG-a i krvnog pritiska (Holter 24h), endoskopske preglede (jednjaka, želuca-gastroskopija, dvanaestopalačnog creva, debelog creva-kolonoskopija), anoskopija, punkciju štitaste žlezde.
Svi pregledi obavljaju se od strane eminentinih lekara na savremenim dijagnostičkim aparatima.

Kardiološke ordinacije

KARDIOLOŠKA ORDINACIJA.
PREGLED LEKARA SPECIJALISTE KARDIOLOGA.
Kontinuirano praćenje EKG-a i krvnog pritiska (Holter 24h)

Gastroenterologija

Gastroenterologija.
Endoskopske preglede (jednjaka, želuca- gastroskopija, dvanaestopalačnog creva, debelog creva- kolonoskopija).
Ultrazvučne preglede (srca, stomaka, štitaste žlezde).

Hematologija

HEMATOLOGIJA

Pulmološke ordinacije

PULMOLOGIJA.
PREGLED LEKARA SPECIJALISTE PULMOLOGA.
Spirometriju (merenje kapaciteta pluća).

Reumatologija

REUMATOLOGIJA.
PREGLED LEKARA SPECIJALISTE REUMATOLOGA.

Endokrinologija

ENDOKRINOLOGIJA.
PREGLED ENDOKRINOLOGA.
Punkciju štitaste žlezde

Bolnice

BOLNICA U BEOGRADU.
U jesen 2004 otvara svoju privatnu ORL BOLNICU u kojoj stvara uslove za rad i za boravak pacijenata kakve je oduvek želeo da ima.
Posle 5 godina od otvaranja ORL bolnice ista postaje jedna od eminentnh ORL institucija u zemlji.
Uporedo sa porastom broja pacijenata dolazi i do potrebe za dodatnim specijalnostima kao što su pedijatrija i internističke službe.
U Januaru 2009 godine otvaraju se dve nove ordinacije "Pedijatrija Dr Žutic" i "Interno Dr Žutic" koje omogućavaju da se pacijentu pruži potpuna usluga.
Lekari koji su stalno zaposleni u ove dve nove institucije kao i medicinske sestre su pažljivo odabrani kako bi zadovoljili visok kriterijum kvaliteta usluge koji je oduvek bio osnovni cilj ove medicinske ustanove.
Pored stalno zaposlenih lekara sklopljeni su i ugovori sa različitim renomiranim specijalistima iz oblasti pedijatrije i interne medicine kako bi se pacijentima pružila mogućnost što bolje dijagnostike.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Novi Beograd Antifašističke borbe 21a
    UHO, GRLO i NOS +381 11 3018333; +381 64 1162334;
    Lokacija
  2. Beograd Novi Beograd Antifašističke borbe 23ž
    INTERNO / Pedijatrija +381 11 2604934; +381 11 2604111; +381 11 2605222; +381 69 2604934;
Back to Top