Pedijatrijske ordinacije Beograd

Registruj se
Prijavi se
Pedijatrijske ordinacije Beograd
Pedijatrijske ordinacije Beograd je strana na kojoj su sve beogradske pedijatrijske ordinacije.
Ako Vas zanimaju lokacije pedijatrijskih ordinacija u Beogradu, zakazivanje pregleda i cene pregleda pedijatra, odgovori su ovde.
U kategoriji pedijatrijske ordinacije Beograd nalazi se spisak dečijih lekara u Beogradu odnosno spisak pedijatrijskih ordinacija u Beogradu.
I mnogo više od toga.
Ovde pogledajte prezentacije pedijatrijskih ordinacija u kojia su predstavljeni lekari pedijatri i osoblje zaposleno u ordinaciji, opis ordinacije, cenovnik pregleda, online zakazivanje pregleda i fotografije pedijatrijske ordinacije.
Ako vaše dete ima temperaturu nemojte tražiti na internetu – skidanje temperature kod dece?
Ako dete kašlje ili se žali da ga nešto boli – nemojte to nikad zanemarivati, odmah pozovite pedijatra.
Deca su naše najveće blago.
Kako biste izbegli čekanje i gužve svaki put kada Vašem detetu treba pregled kod dečijeg lekara pozovite odmah pedijatrijsku ordinaciju i zakažite pregled.
Vaše dete biće primljeno i pregledano u prijatnom ambijentu, bez gužvi i čekanja i biće mu posvećena puna pažnja.
Pediajatrijske ordinacije su uređene tako da prostor bude prijatan deci, i sve je prilagođeno malim pacijentima.
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-pedijatrijske-ordinacije
PEDIJATRIJSKE ORDINACIJE BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Pedijatrija je grana medicine koja se bavi lečenjem dece, od rođenja do kraja adolescencije. Pomoć naših vrhunskih pedijatara i stomatologa možete dobiti upravo onda kad Vam je najpotrebnija - u bilo koje noći i dana, nedeljom ili praznikom - odmah nakon što nas pozovete. Dete možete dovesti na pregled na jednu od naše tri lokacije, ili će lekar doći kod Vas. Pedijatrija je medicina razvojnog doba. Naša kuća okuplja cenjene beogradske stručnjake, lekare i psihologe, koji Vaše dete mogu da prate kroz sve faze psihofizičkog odrastanja, od rođenja do punoletstva. Osim pregleda i lečenja bolesne dece, u okviru službe pedijatrije se sprovode redovni pregledi zdrave dece koji podrazumevaju praćenje rasta i razvoja deteta, kao i vakcinaciju u skladu sa kalendarom.
pedijatrijska-ordinacija-tomanovic-pedijatrijske-ordinacije
PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA.
Rad sa zdravom decom (savetovalište) - praćenje rasta i razvoja, zdravstvena edukacija roditelja.
Rad sa bolesnom decom - klinički pregledi, dijagnostika, terapija u ordinaciji i u stanu deteta.
Pedijatrijsku oblast vodi Mr sci med dr Mirjana Tomanović, specijalista pedijatrije i endokrinologije, vlasnik ordinacije, sa 31 godina iskustva u lekarskoj praksi.
Medicinski fakultet je završila 1983.godine u Beogradu, specijalizaciju iz pedijatrije 1993 godine, zvanje magistra medicinskih nauka stekla je 2001 godine, a užu specijalizaciju iz oblasti endokrinologije završila je 2004 godine.
Oblast fizikalne medicine i rehabilitacije vodi dr med Milica Jekić, prim Praćenje psihomotornog razvoja zdrave dece kao i dece sa faktorima rizika u psihomotornom razvoju.
pedijatrijska-ordinacija-moje-dete-pedijatrijske-ordinacije
PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA.
Rad sa zdravom decom: Praćenje napredovanja deteta u telesnoj težini i dužina, Saveti za negu, ishranu, pravilan san, igru deteta, Praćenje pravilnog psihomotornog razvoja deteta, Sistematski pregledi dece, Vakcinacija dece prema nacionalnom i međunarodnim kalendarima vakcinacije, Savetovalište za mlade, Adolescentna pedijatrija.
Rad sa bolesnom decom: Pregled bolesnog deteta, Lečenje dece po savremenim pedijatrijskim principima, Saveti roditeljima za negu i ishranu bolesnog deteta, Obuka roditelja u prepoznavanju bolesnog stanja deteta i pružanju prve pomoći kod povišene temperature, povraćanja, proliva, alergije, kašlja, Česti kontakti sa pedijatrom do izlečenja deteta, Pregled i lečenje bolesnog deteta i van radnog vremena, vikendom i praznicima po dogovoru na kontakt telefon, Praćenje dece sa hroničnim bolestima.
Privatna pedijatrijska ordinacija “MOJE DETE” želi da sve trenutke u odrastanju vašeg deteta podeli sa vama obezbeđujući kvalitetnu zdravstvenu zaštitu dece od rođenja do punoletstva.
Ordinacija se nalazi na Lekinom brdu u starom delu Dušanovca u ulici Vidskoj (ugao sa ulicom Todora Dukina).
Pruža pun spektar zdravstvene zaštite zdrave i bolesne dece, fizijatrije, kao i popunjavanje svih vrsta medicinskih obrazaca.
Ponuđene usluge uključuju opšti pedijatrijski pregled, konsultativne preglede vrhunskih profesionalaca iz oblasti neonatologije, pulmologije, neurologije, nefrologije.
Briga o zdravlju deteta predstavlja prioritet svakog roditelja.
Pouzdan pedijatar je potreban kako bolesnoj, tako i zdravoj deci.
Najbolje lekarske odluke za decu donose se uz dobru saradnju roditelja sa lekarom i uz njihovo obostrano poverenje.
pedijatrijska-ordinacija-komnenovic-pedijatrijske-ordinacije

Pedijatrijska ordinacija Komnenović

Beograd, Bežanijska Kosa, Danila Lekića 25 064 3747722
Pedijatrija.
Sistematski pregledi zdrave dece sa savetima za ishranu.
Pregledi bolesne dece.
Prim Dr med Jasminka Komnenović diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Beogradu.
Specijalizaciju pedijatrije završila je 1993 godine.
Bavi se ambulantnom pedijatrijom a u okviru savetovališta prevencijom i problemima vezanim za ishranu odojčadi i male dece.
U okviru privatno konsultantske prakse bavi se ishranom dece i odraslih baziranoj na prevenciji i tretmanu bolesti.
afeja-pediatric-dr-biljana-kostic-pedijatrijske-ordinacije
PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA.
Stručni tim predvođen dr Biljanom Kostić, spec.
pedijatrije, brine o zdravlju vaše dece.
Savremena dijagnostika i prevencija na licu mesta.
Na oko 70m2 prostora u prijatnoj atmosferi (sa prostorom za igru Vašeg deteta), stručni tim predvođen dr Biljanom Kostić specijalistom pedijatrije, brine o zdravlju Vašeg deteta.
18 godišnje iskustvo u radu sa decom, potkrepljeno dobrom dijagnostikom i pravovremenom terapijom su osnov za zdravlje Vašeg deteta u svakom trenutku.
Obiđite nas i uverite se u kvalitet naših usluga: specijalistički pregled bolesnog deteta, EKG dijagnostika, davanje terapije, rad u savetovalištu sa zdravom decom (novorođenče, predškolska i školska deca), potvrde za vrtiće i škole, edukacije za decu i roditelje, rad sa decom sa posebnim potrebama, saradnja sa vrtićima i dečijim sportskim klubovima, kućne posete (dolazak po pozivu), konsultacije subspecijalista.
pedijatrijska-ordinacija-dr-uzelac-pedijatrijske-ordinacije
PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA.
U ordinaciji Dr Uzelac pregledaju se i leče: novorođenčad i odojčad, sa savetima za negu i ishranu, kao i praćenje psihomotornog razvoja, vakcinacija i saveti za vakcine, predškolska i školska deca, sa kompletnom problematikom vezanom za uzrast, izdavanje potvrda za jasle, vrtić i školu, adolescenti i mladi ljudi, deca sa posebnim potrebama mame i tate, pedijatrijski pregled sa ORL pregledom.
Ultrazvučna dijagnostika - pregledi sa savetima za lečenje: kukovi decE, pregled abdomena.
pedijatrija-todorovic-pedijatrijske-ordinacije
Specijalistička ordinacija iz oblasti pedijatrije “Pedijatrija Todorović” nalazi se na Slaviji u ulici Prote Mateje 13.Ordinaciju vodi dr Danijela Todorović, specijalista pedijatrije sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom svih uzrasta, od rođenja do završetka srednje škole.Kod nas možete obaviti preglede Vašeg deteta od strane pedijatra i konsultanata iz svih oblasti pedijatrije, ultrazvučne preglede i laboratorijske analize.Konsultantski tim čine lekari sa dugogodišnjim iskustvom, iz Instituta za majku i dete i Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj.
pedijatrijska-ordinacija-dr-raketic-pedijatrijske-ordinacije
PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA.
Osnovni cilj rada naše ordinacije je prevencija, tako da se sprovode sve vrste vakcinacija najkvalitetnijim vakcinama svetskih proizvođača.
Savetujemo da se jednom godišnje uradi sistematski pregled, koji uključuje više specijalističkih pregleda u odnosu na uzrast deteta.
U slučaju akutno bolesnog deteta, pored pedijatrijskog pregleda je moguće uraditi brze laboratorijske analize, kao što su: kompletna krvna slika, CRP ili sediment urina.
Na taj način se za nekoliko minuta postavlja dijagnoza bolesti i sprovodi adekvatno lečenje prema savremenim protokolima.
Pored toga, postoji mogućnost uzimanja uzoraka krvi za biohemijske i druge analize, urina za urinokulturu, stolice i različitih vrsta briseva.
U slučaju kompleksnih medicinskih problema, moguće je formiranje tima sastavljenog od najboljih eksperata za određenu bolest.
U pedijatrijskoj ordinaciji “Dr Raketić” deca se osećaju prijatno, opušteno i zaštićeno, a roditelji zaboravljaju na brigu o detetovom zdravlju. Dođite i uverite se sami!
pedijatrijska-ordinacija-zdravlje-pedijatrijske-ordinacije

Pedijatrijska ordinacija Zdravlje

Beograd, Vračar, Patrijarha Varnave 41 011 3089383
PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA.
Prim dr med Biljana Kovačević je osnivač i vlasnik ordinacije.
Kao savestan, stručan, poznat i priznat lekar sa dugogodišnjim iskustvom, obavljajući svoju profesionalnu delatnost prema savremenim principima medicinske struke i nauke okružena je stručnim timom u oblasti specijalističkih i subspecijalističkih disciplina.
pedijatrijska-ordinacija-dr-sasa-milicevic-pedijatrijske-ordinacije
PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA.
Pedijatrijska specijalistička ordinacija Dr Saša Milićević je osnovana 2004 godine.
Osnivači su pedijatri Janko i Saša Milićević.
U ordinaciji se obavljaju klinički pregledi novorođenčadi, odojčadi, male, predškolske, školske dece i omladine.
Obuhvaćena je sva patologija pedijatrijskog uzrasta,sa posebnim osvrtom na bolesti gornjih i donjih disajsnih puteva i alergijske poremećaje.
Klinički pregled je upotpunjen alergološkim kožnim probama na nutritivne i inhalatorne alergene.
Kod svakog pacijenta se obavlja i otoskopski pregled uha.
Inhalatorna terapija kod pacijenata sa astmom, bronhoopstrukcijama i bronhiolitisom se takođe obavlja u ordinaciji.
Konusultativni pregledi stručnjaka iz svih oblasti pedijatrije se mogu obaviti u okviru rada Pedijatrijske specijalističke ordinacije Dr Saša Milićevi.
U svako doba roditeljima će biti pružen adekvatan i razumljiv savet u vezi zdravlja, ishrane, vakcinacije.
pedijatrijska-ordinacija-deciji-lekar-pedijatrijske-ordinacije
PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA.
O zdravlju Vaše dece brinu pedijatri: DR TANJA MARKOVIĆ, DR LIDIJA GALOVIĆ, DR MIRA DRLJAČA.
Tu su i iskusni konsultanti iz svih drugih oblasti.
Mi smo tu ,da kroz redovne kontrole, vakcine i razvojno savetovalište vodimo računa da se vaše dete ne razboli.
A ako do toga dođe, mi ćemo našim znanjem, strpljenjem i dugogodišnjim iskustvom pomoći.

Klinika Impuls

Beograd, Karaburma, Višnjička 91a 011 2970702
PEDIJATRIJA. U okviru pedijatrijske ambulante KLINIKE IMPULS pružamo zdravstvene usluge za decu od rođenja do školskog uzrasta. Osim pregleda lekara specijaliste Naša ustanova pruža i usluge kompletne laboratorijske i ultrazvučne dijagnostike. Celodnevno radno vreme bolnice kako radnim danima tako i vikendom je prilagodjeno za zaposlene roditelje. Usluge naše pedijatrijske ambulante su: Pregled spec pedijatra, Pregled spec dečije urologije, Pregled spec dečije ortopedije, Pregled spec dečije kardiologije, Pregled spec dečije hirurgije
opsta-bolnica-una-pedijatrijske-ordinacije

Opšta bolnica Una

Beograd, Voždovac, Vojvode Skopljanca 19 011 7858777
Pedijatrija predstavlja granu medicine koja je definisana objektom svog interesa, odnosno detetom, od samog rođenja do kraja adolescencije.
Bolnica UNA, zdravlje dece stavlja na prvo mesto!
Vrhunski pedijatri koji sarađuju sa bolnicom UNA, pružaju Vam mogućnost da uradite testove i preglede za Vašu decu: Pregled dece, Spirometrija (test plućne funkcije), Bronhodilatatorni test (Ventolinški test), Ultrazvuk kukova, Ultrazvuk CNS-a, Ultrazvuk abdomena, Ultrazvuk srca sa Dopplerom, Vakcinacija u skladu sa kalendarom redovne imunizacije
PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA. U POLIKLINICI MEDIKOM JE MOGUĆE URADITI: Pedijatrijski pregled zdravog deteta - savetovalište u prvoj godini i redovni pedijatrijski pregledi. Pedijatrijski pregled bolesnog deteta, dijagnostika i terapija. Sistematski pregled i vakcinacija (po kaledaru vakcinacije) zdravog deteta, praćenje rasta i razvoja. Pregledi pedijatara svih subspecijalnosti , dijagnostika i lečenje bolesnog deteta u prostoru poliklinike ili kućnim uslovima (inhalaciona terapija, intravenska rehidracija, davanje injekcija (intramuskularno i intravenski), fizikalna terapija i korektivne vežbe, rehabilitacija nakon ovreda. Organizovani redovni sistematski pregledi dece u vrtiću (organizovani dolazak pedijatra sa dugogodišnjim iskustvom u kolektiv, a prema potrebi i dogovoru, obavljanje redovnih sistematskih pregleda dece u vrtiću). Sistematski pregledi po kalendaru, u četvrtoj godini i sistematski pregled pred upis u školu. Sistematski i kontrolni pregled radi upisa u vrtić, boravak u kolektivu, zimovanje, letovanje. Sistematski pregled i vakcinaciju za upis u prvi razred osnovne škole (laboratorijske analize, logoped, pregled lekara za uho grlo i nos, pregled očnog lekara, fizijatra, pedijatra sa savetovalištem o ishrani). Savetovalište za prevenciju i lečenje gojaznosti kod dece, savetovalište o ishrani.
poliklinika-antamedica-pedijatrijske-ordinacije

Poliklinika Antamedica

Beograd, Vračar, Nebojšina 30 011 3441515
PEDIJATRIJA.
Programi podsticaja razvoja deteta.
Antamedica nudi sledeće programe podsticaja razvoja deteta: Program podsticaja razvoja fine motorike, grafomotorike, razvoja pažnje, percepcije, kognitivnih veština, razvoja samopomoći.
Program pripreme za školu, Pomoć u učenju.
Reedukacija psihomotorike, Brain Gym.
Program podsticaja razvoja fine motorike.
POVIŠENA TEMPERATURA KOD DECE.
KAŠALJ KOD DECE.
Kašalj je jedan od najčešćih simptoma sa kojim se lekar susreće u radu sa decom.
poliklinika-profmedika-simeunovic-pedijatrijske-ordinacije
PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA.
Pedijatrija.
Neonatologija.
PEDIJATRIJA. Pedijatrijski pregledi se obavljaju u Euromedik domovima zdravlja na tri lokacije: Gandijeva 122g, Cvijićeva 42, Kosovska 12. Pedijatrija je oblast medicine koja se bavi lečenjem dece od rođenja pa sve do njihovog punoletstva. U Domu zdravlja Euromedik možete pronaći iskusne doktore i bivše načelnike bolnicai domova zdravlja koji će Vam pomoći u kvalitetnom lečenju Vaše dece. Pregled predškolske dece za upis u školu
dr-zutic-pedijatrijske-ordinacije

Dr Žutić

Novi Beograd, Antifašističke borbe 21a 011 3018333
Pedijatrija predstavlja oblast medicine koja se bavi preventivom i lečenjem dece, kao i savetodavni rad sa roditeljima.
Preventivna pedijatrija se bavi zdravom decom i podrazumeva: praćenje rasta i razvoja deteta, vakcinaciju prema nacionalnom i međunarodnim kalendarima vakcinacije, ultrazvučno snimanje kukova u prvoj godini zivota, pregled dece pred polazak u kolektiv, sistematske preglede pred polazak dece u školu, kao i tokom školovanja.
Kod nas možete u okviru pedijatrijske službe sprovesti sve redovne preglede za decu koji podrazumevaju praćenje rasta i razvoja zdravog deteta.
Ako je vaše dete bolesno možete doći na pregled kod iskusnih i posvećenih pedijatara, neonatologa (lekara za novorođenčad), kao i visokostručnih pedijatara - subspecijalista iz različitih grana medicine (pulmologija, alergologija, kardiologija, fizijatrija, ortopedija i druge).
Posedujemo savremenu opremu za potrebnu dijagnostiku (ultrazvuk kukova, abdomena, CNS-a, pulsna oksimetrija, spirometrija).
Zahvaljujući reputaciji koju je naša kuća stekla tokom godina zadobili smo poverenje roditelja i po njihovoj preporuci ostvarili saradnju sa privatnim predškolskim ustanovama.
Odskora naše doktroke obavljaju sistematske i redovne pedijatrijske preglede u vrtićima.
poliklinika-medix-pedijatrijske-ordinacije

Poliklinika Medix

Beograd, Vračar, Novopazarska 30 011 3085805
PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA.
Specijalistički pregledi za decu u ordinaciji i na terenu.
Opšti pedijatriski pregledi (od rođenja, do završetka školovanja).
Praćenje rasta i razvoja deteta.
Savet o nezi deteta, Savet o ishrani deteta, Pregled deteta pre polaska u vrtić i školu, Sistematski pregled deteta, Vakcinacija.
poliklinika-medilek-tim-pedijatrijske-ordinacije

Poliklinika Medilek tim

Beograd, Zvezdara, Koste Trifkovića 1 011 2862372
Pedijatrija.
Briga o najmlađima ima za cilj prevenciju putem vakcinacije i redovnih sistematskih pregleda dece svih uzrasta.
Sistematski pregledi predstavljaju osnov u redovnom praćenju zdravlja deteta i razlikuju se u zavisnosti od uzrasta.
Sistematski pregled podrazumeva merenje telesne težine, telesne visine, pregled svih čula, srca, pluća, kostiju, mišića i omogućava da se na vreme otkriju bolesti i poremećaji.
U slučaju da je dete bolesno, pored pregleda pedijatra moguće je uraditi i osnovne laboratorijske analize i za kratko vreme postaviti dijagnozu bolesti i započeti lečenje.
Medilek tim pedijatara čine lekari specijalisti, eksperti iz svih oblasti, dečje pulmologije, dečje gastroenterologije, dečje hirurgije, dečje neurologije, dečje endokrinologije, dečje hematologije, dečje fizijatrije, dečje radiologije, logopedije i dr

Poliklinika Holimed Plus

Beograd, Batajnica, Pukovnika Milenka Pavlovića 14 011 4123536 |
011 4123537 |
PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA, PEDIJATRIJA. Lekarski pregled zbog akutnih i hroničnih bolesti male dece, školske dece i omladine, Sistematski i kontrolni pregledi, Pregledi pred upis u vrtić, Izdavanje potvrda za vrtić, Izdavanje opravdanja za školu, Davanje injekcija i previjanje, Inhalacije, Davanje vakcina, Obrada pupka, Obilazak beba, Saveti o ishrani, Ultrazvuk kukova sa kompletnim pregledom lokomotornog aparata kod beba. Tretmani sledecih stanja kod dece: ADHD, Astma, Autizam, Hronična gušenja, Infekcije uva, Тeškoće u učenju, Usporeni psihomotorni razvoj, Oštećenja izazvana vakcinama, Neželjeni efekti duge upotrebe lekova
opsta-bolnica-medicinski-sistem-beograd-msb-pedijatrijske-ordinacije
Pedijatrija: klinički pregledi iz svih oblasti pedijatrije, kućne posete pedijatra, patronažna služba sestara, neonatologija – praćenje razvoja tek rodjene bebe, vakcinacija

Poliklinika Dr Hadžagić

Beograd, Bežanijska Kosa, Vajara Živojina Lukića 53 011 2270564 |
063 361732 |
Pedijatrija. Pregledi specijaliste pedijatra u ordinaciji i u kući bolesnika, Klinički pregledi pedijatra u ordinaciji i u kući bolesnika, Otkrivanje i praćenje srčanih mana kod dece pomoću kolordopler ultrazvuka, 24h "holter monitoring" EKG-a, 24h "holter monitoring" arterijskog krvnog pritiska, vektorkardiografski pregledi, primena injekcione, infuzione i inhalacione terapije u ordinaciji i u kući bolesnika
west-medic-pedijatrijske-ordinacije-519118

West Medic

Beograd, Senjak, Bulevar Vojvode Putnika 30-34 065 2535291
PEDIJATRIJSKE ORDINACIJE - WEST MEDIC Usluge iz oblasti pedijatrije Beograd.
Pedijatrijske ordinacije su ordinacije u kojima rade lekari specijalisti pedijatrije, ili kako ih popularno nazivamo dečiji lekari. Prem definiciji - Pedijatrija je grana medicine koja je definisana objektom svog interesa - detetom, od rođenja do kraja adolescencije. To je, prema tome, medicina razvojnnog doba. U vezi sa granicama pedijatrije poslednjih godina se vremenski raspon ljudskog života u kojem deluje pedijatrija proširio, unazad u prenatalnom dobu do samog začeća i unapred do vremena posle dosezanja zrelosti. Pedijatrijske ordinacije su lekarske ordinacije namenjene lečenju dece. Deca kao pacijenti, veoma su specifični, jer u zavisnosti od uzrasta deca mogu ili ne mogu da kažu koje tegobe osećaju. Zato pedijatri moraju pažljivo motriti na simptome kako bi pravilno utvrsili dijagnozu. Nakon utvrđivanja dijagnoze kod deteta, pristupa se lečenju, odnosno terapiji koji prepisuje pedijatar. Decu je nekad teže lečiti upravo zbog njihovog straha od injekcija, vakcina, ili zato što ne žele da sarađuju. Zato je lekarima u pedijatrijskim ordinacijama nekad posao otežan, jer mali pacijet ne da da mu se previje rana, neće da popije sirup ili ne dozvoljava da mu pedijatar pogleda grlo. U svakom slučaju, lekari i sestre se trude da deci boravak u pedijatrijskoj ordinaciji bude što zanimljiviji kako bi se smanjio njihov strah. Zato u pedijatrijskim ordinacijama ima puno igračaka, šarenih slika i na zidovima i sve je obojeno veselim bojama. Savet svim roditeljima je da nikad ne plaše svoju decu doktorom, jer će sebi učiniti veoma lošu uslugu. Dovoljno je što se deca prirodno plaše injekcija i vakcina ili im je neprijatno kad im doktor gleda grlo sa špatulom, ne treba im ulivati još dodatni strah od ustanove u koju sigurno treba bar ponekad da idu svaki put kada su bolesni. Zato je dobro imati svoju izabranu pedijatrijsku ordinaciju i svog pedijatra, jer dete se onda upoznaje sa lekarom i svaki put kad dođe u pedijatrijsku ordinaciju ono dolazi u već poznatu sredinu i vidi poznata lica.
Back to Top