Pedijatrijske ordinacije Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Pedijatrijske ordinacije Novi Beograd
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-pedijatrijske-ordinacije

Bel Medic Opšta bolnica i Dom zdravlja

Novi Beograd, Palmira Toljatija 1 011 3091050
PEDIJATRIJSKE ORDINACIJE BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Pedijatrija je grana medicine koja se bavi lečenjem dece, od rođenja do kraja adolescencije. Pomoć naših vrhunskih pedijatara i stomatologa možete dobiti upravo onda kad Vam je najpotrebnija - u bilo koje noći i dana, nedeljom ili praznikom - odmah nakon što nas pozovete. Dete možete dovesti na pregled na jednu od naše tri lokacije, ili će lekar doći kod Vas. Pedijatrija je medicina razvojnog doba. Naša kuća okuplja cenjene beogradske stručnjake, lekare i psihologe, koji Vaše dete mogu da prate kroz sve faze psihofizičkog odrastanja, od rođenja do punoletstva. Osim pregleda i lečenja bolesne dece, u okviru službe pedijatrije se sprovode redovni pregledi zdrave dece koji podrazumevaju praćenje rasta i razvoja deteta, kao i vakcinaciju u skladu sa kalendarom.
pedijatrijska-ordinacija-dr-uzelac-pedijatrijske-ordinacije
PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA.
U ordinaciji Dr Uzelac pregledaju se i leče: novorođenčad i odojčad, sa savetima za negu i ishranu, kao i praćenje psihomotornog razvoja, vakcinacija i saveti za vakcine, predškolska i školska deca, sa kompletnom problematikom vezanom za uzrast, izdavanje potvrda za jasle, vrtić i školu, adolescenti i mladi ljudi, deca sa posebnim potrebama mame i tate, pedijatrijski pregled sa ORL pregledom.
Ultrazvučna dijagnostika - pregledi sa savetima za lečenje: kukovi decE, pregled abdomena.
pedijatrijska-ordinacija-deciji-lekar-pedijatrijske-ordinacije
PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA.
O zdravlju Vaše dece brinu pedijatri: DR TANJA MARKOVIĆ, DR LIDIJA GALOVIĆ, DR MIRA DRLJAČA.
Tu su i iskusni konsultanti iz svih drugih oblasti.
Mi smo tu ,da kroz redovne kontrole, vakcine i razvojno savetovalište vodimo računa da se vaše dete ne razboli.
A ako do toga dođe, mi ćemo našim znanjem, strpljenjem i dugogodišnjim iskustvom pomoći.
PEDIJATRIJA. Pedijatrijski pregledi se obavljaju u Euromedik domovima zdravlja na tri lokacije: Gandijeva 122g, Cvijićeva 42, Kosovska 12. Pedijatrija je oblast medicine koja se bavi lečenjem dece od rođenja pa sve do njihovog punoletstva. U Domu zdravlja Euromedik možete pronaći iskusne doktore i bivše načelnike bolnicai domova zdravlja koji će Vam pomoći u kvalitetnom lečenju Vaše dece. Pregled predškolske dece za upis u školu
dr-zutic-pedijatrijske-ordinacije

Dr Žutić

Novi Beograd, Antifašističke borbe 21a 011 3018333
Pedijatrija predstavlja oblast medicine koja se bavi preventivom i lečenjem dece, kao i savetodavni rad sa roditeljima.
Preventivna pedijatrija se bavi zdravom decom i podrazumeva: praćenje rasta i razvoja deteta, vakcinaciju prema nacionalnom i međunarodnim kalendarima vakcinacije, ultrazvučno snimanje kukova u prvoj godini zivota, pregled dece pred polazak u kolektiv, sistematske preglede pred polazak dece u školu, kao i tokom školovanja.
Kod nas možete u okviru pedijatrijske službe sprovesti sve redovne preglede za decu koji podrazumevaju praćenje rasta i razvoja zdravog deteta.
Ako je vaše dete bolesno možete doći na pregled kod iskusnih i posvećenih pedijatara, neonatologa (lekara za novorođenčad), kao i visokostručnih pedijatara - subspecijalista iz različitih grana medicine (pulmologija, alergologija, kardiologija, fizijatrija, ortopedija i druge).
Posedujemo savremenu opremu za potrebnu dijagnostiku (ultrazvuk kukova, abdomena, CNS-a, pulsna oksimetrija, spirometrija).
Zahvaljujući reputaciji koju je naša kuća stekla tokom godina zadobili smo poverenje roditelja i po njihovoj preporuci ostvarili saradnju sa privatnim predškolskim ustanovama.
Odskora naše doktroke obavljaju sistematske i redovne pedijatrijske preglede u vrtićima.
Back to Top