Pedijatrijske ordinacije Vračar

Registruj se
Prijavi se
Pedijatrijske ordinacije Vračar
pedijatrija-todorovic-pedijatrijske-ordinacije
Specijalistička ordinacija iz oblasti pedijatrije “Pedijatrija Todorović” nalazi se na Slaviji u ulici Prote Mateje 13.Ordinaciju vodi dr Danijela Todorović, specijalista pedijatrije sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom svih uzrasta, od rođenja do završetka srednje škole.Kod nas možete obaviti preglede Vašeg deteta od strane pedijatra i konsultanata iz svih oblasti pedijatrije, ultrazvučne preglede i laboratorijske analize.Konsultantski tim čine lekari sa dugogodišnjim iskustvom, iz Instituta za majku i dete i Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj.
pedijatrijska-ordinacija-zdravlje-pedijatrijske-ordinacije

Pedijatrijska ordinacija Zdravlje

Beograd, Vračar, Patrijarha Varnave 41 011 3089383
PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA.
Prim dr med Biljana Kovačević je osnivač i vlasnik ordinacije.
Kao savestan, stručan, poznat i priznat lekar sa dugogodišnjim iskustvom, obavljajući svoju profesionalnu delatnost prema savremenim principima medicinske struke i nauke okružena je stručnim timom u oblasti specijalističkih i subspecijalističkih disciplina.
pedijatrijska-ordinacija-dr-sasa-milicevic-pedijatrijske-ordinacije
PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA.
Pedijatrijska specijalistička ordinacija Dr Saša Milićević je osnovana 2004 godine.
Osnivači su pedijatri Janko i Saša Milićević.
U ordinaciji se obavljaju klinički pregledi novorođenčadi, odojčadi, male, predškolske, školske dece i omladine.
Obuhvaćena je sva patologija pedijatrijskog uzrasta,sa posebnim osvrtom na bolesti gornjih i donjih disajsnih puteva i alergijske poremećaje.
Klinički pregled je upotpunjen alergološkim kožnim probama na nutritivne i inhalatorne alergene.
Kod svakog pacijenta se obavlja i otoskopski pregled uha.
Inhalatorna terapija kod pacijenata sa astmom, bronhoopstrukcijama i bronhiolitisom se takođe obavlja u ordinaciji.
Konusultativni pregledi stručnjaka iz svih oblasti pedijatrije se mogu obaviti u okviru rada Pedijatrijske specijalističke ordinacije Dr Saša Milićevi.
U svako doba roditeljima će biti pružen adekvatan i razumljiv savet u vezi zdravlja, ishrane, vakcinacije.
PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA. U POLIKLINICI MEDIKOM JE MOGUĆE URADITI: Pedijatrijski pregled zdravog deteta - savetovalište u prvoj godini i redovni pedijatrijski pregledi. Pedijatrijski pregled bolesnog deteta, dijagnostika i terapija. Sistematski pregled i vakcinacija (po kaledaru vakcinacije) zdravog deteta, praćenje rasta i razvoja. Pregledi pedijatara svih subspecijalnosti , dijagnostika i lečenje bolesnog deteta u prostoru poliklinike ili kućnim uslovima (inhalaciona terapija, intravenska rehidracija, davanje injekcija (intramuskularno i intravenski), fizikalna terapija i korektivne vežbe, rehabilitacija nakon ovreda. Organizovani redovni sistematski pregledi dece u vrtiću (organizovani dolazak pedijatra sa dugogodišnjim iskustvom u kolektiv, a prema potrebi i dogovoru, obavljanje redovnih sistematskih pregleda dece u vrtiću). Sistematski pregledi po kalendaru, u četvrtoj godini i sistematski pregled pred upis u školu. Sistematski i kontrolni pregled radi upisa u vrtić, boravak u kolektivu, zimovanje, letovanje. Sistematski pregled i vakcinaciju za upis u prvi razred osnovne škole (laboratorijske analize, logoped, pregled lekara za uho grlo i nos, pregled očnog lekara, fizijatra, pedijatra sa savetovalištem o ishrani). Savetovalište za prevenciju i lečenje gojaznosti kod dece, savetovalište o ishrani.
poliklinika-antamedica-pedijatrijske-ordinacije

Poliklinika Antamedica

Beograd, Vračar, Nebojšina 30 011 3441515
PEDIJATRIJA.
Programi podsticaja razvoja deteta.
Antamedica nudi sledeće programe podsticaja razvoja deteta: Program podsticaja razvoja fine motorike, grafomotorike, razvoja pažnje, percepcije, kognitivnih veština, razvoja samopomoći.
Program pripreme za školu, Pomoć u učenju.
Reedukacija psihomotorike, Brain Gym.
Program podsticaja razvoja fine motorike.
POVIŠENA TEMPERATURA KOD DECE.
KAŠALJ KOD DECE.
Kašalj je jedan od najčešćih simptoma sa kojim se lekar susreće u radu sa decom.

EUROMEDIK Bolnica Dom zdravlja Poliklinika

Beograd, Vračar, Alekse Nenadovića 7 011 2448008 |
011 2444111 |
PEDIJATRIJA. Pedijatrijski pregledi se obavljaju u Euromedik domovima zdravlja na tri lokacije: Gandijeva 122g, Cvijićeva 42, Kosovska 12. Pedijatrija je oblast medicine koja se bavi lečenjem dece od rođenja pa sve do njihovog punoletstva. U Domu zdravlja Euromedik možete pronaći iskusne doktore i bivše načelnike bolnicai domova zdravlja koji će Vam pomoći u kvalitetnom lečenju Vaše dece. Pregled predškolske dece za upis u školu
poliklinika-medix-pedijatrijske-ordinacije

Poliklinika Medix

Beograd, Vračar, Novopazarska 30 011 3085805
PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA.
Specijalistički pregledi za decu u ordinaciji i na terenu.
Opšti pedijatriski pregledi (od rođenja, do završetka školovanja).
Praćenje rasta i razvoja deteta.
Savet o nezi deteta, Savet o ishrani deteta, Pregled deteta pre polaska u vrtić i školu, Sistematski pregled deteta, Vakcinacija.
Back to Top