Pedijatrijske ordinacije Voždovac

Registruj se
Prijavi se
Pedijatrijske ordinacije Voždovac
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-pedijatrijske-ordinacije

Bel Medic Opšta bolnica i Dom zdravlja

Beograd, Voždovac, Koste Jovanovića 87 011 3091000
PEDIJATRIJSKE ORDINACIJE BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Pedijatrija je grana medicine koja se bavi lečenjem dece, od rođenja do kraja adolescencije. Pomoć naših vrhunskih pedijatara i stomatologa možete dobiti upravo onda kad Vam je najpotrebnija - u bilo koje noći i dana, nedeljom ili praznikom - odmah nakon što nas pozovete. Dete možete dovesti na pregled na jednu od naše tri lokacije, ili će lekar doći kod Vas. Pedijatrija je medicina razvojnog doba. Naša kuća okuplja cenjene beogradske stručnjake, lekare i psihologe, koji Vaše dete mogu da prate kroz sve faze psihofizičkog odrastanja, od rođenja do punoletstva. Osim pregleda i lečenja bolesne dece, u okviru službe pedijatrije se sprovode redovni pregledi zdrave dece koji podrazumevaju praćenje rasta i razvoja deteta, kao i vakcinaciju u skladu sa kalendarom.
pedijatrijska-ordinacija-moje-dete-pedijatrijske-ordinacije
PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA.
Rad sa zdravom decom: Praćenje napredovanja deteta u telesnoj težini i dužina, Saveti za negu, ishranu, pravilan san, igru deteta, Praćenje pravilnog psihomotornog razvoja deteta, Sistematski pregledi dece, Vakcinacija dece prema nacionalnom i međunarodnim kalendarima vakcinacije, Savetovalište za mlade, Adolescentna pedijatrija.
Rad sa bolesnom decom: Pregled bolesnog deteta, Lečenje dece po savremenim pedijatrijskim principima, Saveti roditeljima za negu i ishranu bolesnog deteta, Obuka roditelja u prepoznavanju bolesnog stanja deteta i pružanju prve pomoći kod povišene temperature, povraćanja, proliva, alergije, kašlja, Česti kontakti sa pedijatrom do izlečenja deteta, Pregled i lečenje bolesnog deteta i van radnog vremena, vikendom i praznicima po dogovoru na kontakt telefon, Praćenje dece sa hroničnim bolestima.
Privatna pedijatrijska ordinacija “MOJE DETE” želi da sve trenutke u odrastanju vašeg deteta podeli sa vama obezbeđujući kvalitetnu zdravstvenu zaštitu dece od rođenja do punoletstva.
Ordinacija se nalazi na Lekinom brdu u starom delu Dušanovca u ulici Vidskoj (ugao sa ulicom Todora Dukina).
Pruža pun spektar zdravstvene zaštite zdrave i bolesne dece, fizijatrije, kao i popunjavanje svih vrsta medicinskih obrazaca.
Ponuđene usluge uključuju opšti pedijatrijski pregled, konsultativne preglede vrhunskih profesionalaca iz oblasti neonatologije, pulmologije, neurologije, nefrologije.
Briga o zdravlju deteta predstavlja prioritet svakog roditelja.
Pouzdan pedijatar je potreban kako bolesnoj, tako i zdravoj deci.
Najbolje lekarske odluke za decu donose se uz dobru saradnju roditelja sa lekarom i uz njihovo obostrano poverenje.
opsta-bolnica-una-pedijatrijske-ordinacije

Opšta bolnica Una

Beograd, Voždovac, Vojvode Skopljanca 19 011 7858777
Pedijatrija predstavlja granu medicine koja je definisana objektom svog interesa, odnosno detetom, od samog rođenja do kraja adolescencije.
Bolnica UNA, zdravlje dece stavlja na prvo mesto!
Vrhunski pedijatri koji sarađuju sa bolnicom UNA, pružaju Vam mogućnost da uradite testove i preglede za Vašu decu: Pregled dece, Spirometrija (test plućne funkcije), Bronhodilatatorni test (Ventolinški test), Ultrazvuk kukova, Ultrazvuk CNS-a, Ultrazvuk abdomena, Ultrazvuk srca sa Dopplerom, Vakcinacija u skladu sa kalendarom redovne imunizacije
opsta-bolnica-medicinski-sistem-beograd-msb-pedijatrijske-ordinacije
Pedijatrija: klinički pregledi iz svih oblasti pedijatrije, kućne posete pedijatra, patronažna služba sestara, neonatologija – praćenje razvoja tek rodjene bebe, vakcinacija
Back to Top