Bolnice Beograd

Registruj se
Prijavi se
Bolnice Beograd
S obzirom na to kakve su nam bolnice u državi, privatne bolnice su sve traženije i posećenije.
Privatne bolnice u Beogradu i u Srbiji mogu VAm pružiti kvalitetne i brze usluge.
Nema čekanja mesicima na preglede i rezultate, već se o Vašem zdravlju brinu momentalno.
Naravno, ukoliko ste u mogućnosti da priuštite lečenje u privatnoj bolnici, nemojte se dvoumiti već pogledajte koliko Privatnih bolnica ima Beograd, i uputite se u jednu od njih.
bolnica-za-estetsku-hirurgiju-adonis-bolnice
BOLNICA ZA ESTETSKU HIRURGIJU ADONIS Specijalna bolnica za plastičnu, estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju.
specijalna-oftamoloska-bolnica-stankov-oftalmologija-bolnice
Specijalna oftalmološka bolnica STANKOV OFTALMOLOGIJA, počela je sa radom 2000 godine kao Specijalistička oftalmološka ordinacija STANKOV, koja je brojala četiri zaposlena, na čelu sa Prof Dr Brankom STANKOV, baveći se pretežno oftalmološkim problemima kod dece.
specijalna-bolnica-hirurgija-dr-draskovic-bolnice
Specijalna bolnica 'Hirurgija Dr Drašković', sa sedištem u Beogradu svojom delatnošću obuhvata jednodnevnu hirurgiju i mikrobiologiju.
Bolnica „Hirurgija Dr Drašković“ nastala je razvojem hirurške ordinacije 'Dr Drašković', koja je tokom više godina postojanja postigla značajan renome.
specijalna-hiruska-bolnica-aesculap-bolnice

Specijalna hiruška bolnica Aesculap

Beograd, Kumodraž, Gunjak 20b, kod instituta Torlak 011 3947871
cena: Cenovnik
BOLNICA U BEOGRADU.
Specijalna hirurška bolnica Aesculap pruža medicinske usluge iz oblasti hirurške dijagnostike i terapije.
Naša misija je preventiva i rana dijagnostika, primena najsavremenijih hirurških tehnika.
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-bolnice

Bel Medic Opšta bolnica i Dom zdravlja

Beograd, Voždovac, Koste Jovanovića 87 011 3091000
BOLNICE BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Bel Medic Opšta bolnica, već 20 godina posvećena lečenju i dece i odraslih, prva je privatna bolnica u Srbiji akreditovana prema najvišim evropskim standardima kvaliteta (ISQua). Pruža najkvalitetniju i brzu medicinsku pomoć celoj porodici, 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Na tri lokacije u Beogradu, u svom sastavu ima Opštu bolnicu, ambulantno-poliklinički deo i Dom zdravlja, a među uslugama ima i kućne posete (0 - 24) i sanitetski prevoz pacijenata kompletno opremljenim ambulantnim vozilima, u zemlji i inostranstvu.
bolnica-za-lecenje-steriliteta-intermedicus-bis-privatne-bolnice
Specijalna bolnica za lečenje steriliteta Intermedicus BIS je opremljena najmodernijom medicinskom opremom (3D, 4D i color dopler ultrazvučnim aparatima, inkubatorima, mikroskopima, dijaterm na principu radio talasa).
Petnaestogodišnje iskustvo u rešavanju problema ginekološke endokrinologije (poremećaji ciklusa u reproduktivnom dobu žene, krvarenja iz materice, neplodnost prouzrokovana hormonskim poremećajem - PCO sindrom, perimenopauza, menopauza), endokrinih bolesti u trudnoći i visoko rizičnih trudnoća; u prevenciji i lečenju ginekoloških oboljenja, prenatalnoj dijagnostici genetskih poremećaja ploda, ultrazvučnoj dijagnostici anomalija ploda, uklanjanju polipa i kondiloma, stavljanju serklaža, snimanju prohodnosti jajovoda i punkciji ovarijalnih cista.
specijalna-ginekoloska-bolnica-beograd-privatne-bolnice
Specijalna ginekološka bolnica Beograd je PRVA privatna bolnica u Srbiji, što znači i PRVA privatna bolnica specijalizovana za ginekologiju i vantelesnu oplodnju.
Više od 20 godina našim pacijentima pružamo sve što savremena medicina nudi u ispitivanju i lečenju neplodnosti, kao i sve najsavremenije zdravstvene usluge u oblasti ginekologije.
Specijalna ginekološka bolnica Beograd je upravo zato i klinika čiji Centar za vantelesnu oplodnju ima najveći stepen uspešnosti ostvarenih trudnoća - čak 42%.
Ovaj podatak potvrđen je i od strane RFZO.
Naš tim predvodi jedan od naših najpriznatijih lekara za humanu reprodukciju prof.
dr Slobodan R.
Radulović, a čine ga vrhunski stručnjaci iz oblasti ginekologije, urologije, embriologije, endokrinologije, mikrobiologije, genetike i psihologije.
To garantuje da će sva neophodna ispitivanja u našoj bolnici biti sprovedena na adekvatan i najkvalitetniji način.
Rad smo počeli 1991.godine kao jedna od prvih privatnih ordinacija u našoj zemlji.
Samo pet godina kasnije, 1996.godine prerastamo u prvu privatnu bolnicu kako bismo pacijentima omogućili da na jednom mestu mogu da dobiju najkvalitetnije zdravstvene usluge u oblasti ginekologije i humane reprodukcije.
Danas u okviru Specijalne bolnice Beograd rade: Centar za vantelesnu oplodnju (VTO), Centar za VTO osoba sa invaliditetom, Centar za kontinuiranu medicinsku edukaciju
specijalna-ginekoloska-bolnica-jevremova-privatne-bolnice
PRIVATNA GINEKOLOŠKA BOLNICA SA PORODILIŠTEM.
Negu naših pacijenata smo podigli na jedan viši nivo uvođenjem ISO 9001:2008 u julu 2010.godine i na taj način smo postali prva ginekološka bolnica u Srbiji sa sertifikatom za domen rada Ginekologija i akušerstvo, porodilište sa postnatalnom negom, za lečenje steriliteta i vantelesnu oplodnju.
Apostil kvaliteta i stručnosti dala nam je i Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije u novembru 2015.godine Za nas, ovaj sertifikat predstavlja još jedan pokazatelj da nam je konstantno unapređenje kvaliteta rada jedan od osnovnih načela postojanja, a briga za dobrobit naših pacijenata neprikosnoveni motiv za dalja usavršavanja.
Okrenuti smo napretku u svakom pogledu poslovanja, edukacije, lečenja - jer napredak ne znači uvek nešto "više", već znači i "bolje".
Dostizanjem "boljeg" otvaraju se horizonti za nove ideje, prilike, delovanje, društveno odgovorno poslovanje u smislu odgovornosti prema korisnicima usluga, partnerima, odgovornosti u radnom okruženju, prema lokalnim zajednicama i odgovornosti prema životnoj sredini.
Mi smo jedna velika porodica, iskusan tim koji radi na očuvanju zdravlja, na stvaranju novog života i na njegovom bezbednom dolasku na ovaj svet.
bolnica-sveti-vid-bolnice

Bolnica Sveti Vid

Beograd, Stari Grad, Dobračina 27 011 3283737
Bolnica je smeštena u užem centru grada, u Dobračinoj ulici br 27, blizu Trga Republike i Narodnog pozorišta.
Obuhvata prostor od 800m2, sa više ordinacija i čekaonica, brojnim dijagnostičkim kabinetima za osnovnu i prateću dijagnostiku, operacionim blokom, laser centrom, kabinetom za kardiologiju, stacionarom.
milos-klinika-specijalna-bolnica-za-oftalmologiju-bolnice
Miloš klinika – Specijalna bolnica za oftalmologiju, postoji u Beogradu, od 1999.godine, a sada na dve lokacije – na Vračaru, u ulici Radoslava Grujića 25, i kao Centar za refraktivnu hirurgiju, u novoj zgradi na Voždovcu, Bulevaru oslobođenja 189.
U ukupno više od 1700 m2 namenski dizajniranog i izgrađenog prostora bolnice, smeštene su moderno opremljene ordinacije, kabineti i operacione sale, koji najnovijom tehnologijom ali savremenim konceptom rada, omogućavaju da Miloš klinika svojom doktrinom i rezultatima konkuriše poznatim svetskim ustanovama.
O kvalitetu naših usluga svedoče hiljade i hiljade zadovoljnih pacijenata, kao i nagrada američke fondacije Helen Keller za lečenje oftalmoloških bolesnika.
Miloš Klinika je organizovana kao Specijalna bolnica za oftalmolgiju i Centar za refraktivnu hirurgiju – ukupno sedam kompletno opremljenih oftalmoloških ordinacija, kabinet za funkcionalnu dijagnostiku, ultrazvuk i terapiju laserima, 3 operacione sale i dnevna bolnica.
Posebno ističemo femtolaser – AMO iFS ali i excimer laser Alegretto Wavelight.
Osnovni koncept rada bolnice je profesionalnost i ekspeditvnost, zasnovan na savremenoj medicinskoj doktrini, stalno zaposlenom stručnom kadru i medicinskoj opremi najnovije tehnologije.
ocna-bolnica-profesional-dr-suvajac-bolnice
BOLNICA Profesional počeo je 1994 godine kad je dr Gordana Suvajac, sadašnji medicinski direktor očne bolnice Profesional otvorila prvu privatnu očnu ordinaciju pod nazivom Optik Profesional na Novom Beogradu.
Na stranama posvećenim očnoj bolnici Profesional možete se upoznati sa istorijatom naše ustanove, principima na kojima počiva i koji su omogućili da postane jedna od vodećih oftalmoloških kuća na ovim prostorima, kao i pročitati svedočanstva pacijenata koji su nam već ukazali svoje poverenje.
oculus-specijalna-bolnica-za-oftalmologiju-bolnice
BOLNICA.
Privatna kompanija Oculus počela je sa radom 1989 godine.
Decenijska liderska pozicija u bavljenju kontaktnim sočivima i težnja za stalnim napredovanjem rezultirala je otvaranjem Oculus Specijalne bolnice 2006 godine.
Prateći svoju misiju da je profesionalnost i briga o pacijentu naš imperativ za kratko vreme uspeli smo da se visoko pozicioniramo na polju oftalmologije.
Oculus danas, osim Specijalne bolnice ima još 15 savremeno opremljenih ordinacija širom Srbije.
zenit-specijalna-bolnica-za-mikrohirurgiju-oka-bolnice
BOLNICA U BEOGRADU.
Specijalna bolnica za mikrohirurgiju oka ZENIT osnovana je 2002 godine i nalazi se u centru Beograda na Vračaru.
Zahvaljujući stručnom i iskusnom timu lekara, primeni vrhunske tehnologije i najsavremenijih metoda u dijagnostici i lečenju bolesti oka, u mogućnosti smo da našim pacijentima ponudimo širok spektar visokospecijalizovanih cCoftalmoloških usluga, među kojima posebno izdvajamo: operaciju katarakte, glaukom, lasersko skidanje dioptrije, keratokonus, senilnu degeneraciju žute mrlje (makule), razrokost (strabizam), ablaciju retine, vitreoretinalnu hirurgiju, i dijabetičnu retinopatiju.
Pored stalno zaposlenog tima, već dugi niz godina ostvarujemo saradnju sa najvećim ruskim stručnjacima sa državnog instituta Fjodorov.
U svom višegodišnjem radu, najveći uspeh predstavlja nam baza zadovoljnih pacijenata, kao i činjenica da većina naših pacijenata dolazi isključivo na osnovu preporuke.
Naša misija je potpuna posvećenost pacijentima, kojima pristupamo na jedinstven način, pažljivo slušajući njihove probleme, negujući odnose pune poštovanja i izgradnje poverenja, težeći da uvek pronađemo najbolje rešenje svakog zdravstvenog problema.
lorijen-hospital-bolnice

Lorijen hospital

Beograd, Voždovac, Tetovska 45 011 3088090
Lorijen hospital je specijalizovana psihijatrijska bolnica koja duže od 18 godina uspešno sprovodi različite programe lečenja bolesti zavisnosti i drugih psihijatrijskih poremećaja.
Bili smo prva privatna ordinacija za lečenje bolesti zavisnosti u staroj Jugoslaviji.
Lorijen hospital danas funkcioniše kao bolnica koja omogućava celodnevnu negu i pomoć u prevazilaženju težih oblika apstinencijalnih i drugih kriza.
Planovi lečenja koje koristimo su individualizovani i prilagođeni potrebama svakog pacijenta posebno.
Tim stručnjaka „Lorijen hospital“ predvodi mr sci dr Jasmina Knežević-Tasić, jedna od prvih eksperata za lečenje bolesti zavisnosti u Srbiji, psihijatar sa 30 godina iskustva u ovoj oblasti.
U njenom timu su brojni specijalisti za lečenje zavisnosti i drugih psihijatrijskih poremećaja.
Do sada je pomoć stručnjaka „Lorijen hospital“ potražilo skoro 7000 zavisnika od kojih je većina više godina u stabilnoj asptinenciji, što potvrđuje uredan život koji danas vode.
Bolnički kapacitet je 10 kreveta.
Stručni tim Lorijen hospital već skoro dve decenije uspešno sprovodi programe lečenja bolesti zavisnosti (narkomanija, alkoholizam, zavisnost od lekova).
Poslednjih godina razvijeni su i programi za lečenje bihejvioralnih zavisnosti kao što su kocka i zavisnost od interneta.
Pacijentima pružamo podršku i u lečenju drugih psihijatrijskih poremećaja kao što su: problemi u ishrani, u menopauzi, depresija, seksualni problemi i drugi.
specijalna-hiruska-bolnica-hirurgija-dr-djokovic-privatne-bolnice
PRIVATNA BOLNICA.
OPŠTA HIRURGIJA.
CENTAR ZA KILE, CENTAR ZA HEMOROIDE.
DIJAGNOSTIČKE PROCEDURE.
specijalna-bolnica-za-hiperbaricnu-medicinu-bolnice

Specijalna bolnica za Hiperbaričnu Medicinu

Beograd, Banjica, Mihaila Avramovića 28 011 3066343
BOLNICA BEOGRAD.
Specijalna bolnica za hiperbaričnu medicinu je osnovana 1994 godine.
2010 godine postajemo Specijalna bolnica za hiperbaričnu medicinu i imamo 48 stalno zaposlenih od čega 11 lekara i 4 inženjera.
Potreba i neophodnost da se hiperbarična terapija što više približi pacijentima kojima je najneophodnija, rezultirala je time da se osnuje centar koji bi omogućio da HBO terapija postane pristupačnija pacijentima iz centralne i južne Srbije.
Najnoviji Centar započeo je sa radom 2011.godine u Vrnjačkoj Banji, u okviru Specijalne bolnice za lečenje i rehabilitaciju „Merkur“.
Sa jednom višemesnom komorom za 14 pacijenata ovaj centar pruža usluge lečenja kako pacijenatima iz Vrnjačke Banje, tako i iz celog regiona.
Naša namera je bila da opremanjem i organizovanjem rada hiperbaričnih komora na više lokacija pri zdravstvenim ustanovama tercijarnog nivoa približimo uslugu lečenja hiperbaričnom terapijom ugroženim pacijentima vezanim za ove i okolne ustanove, čije bi svako veće pomeranje pogoršalo njihovo stanje i ugrozilo im život.
Nadamo se da nam je to u najvećem broju slučajeva i uspelo.
dr-zutic-bolnice

Dr Žutić

Novi Beograd, Antifašističke borbe 21a 011 3018333
BOLNICA U BEOGRADU.
U jesen 2004 otvara svoju privatnu ORL BOLNICU u kojoj stvara uslove za rad i za boravak pacijenata kakve je oduvek želeo da ima.
Posle 5 godina od otvaranja ORL bolnice ista postaje jedna od eminentnh ORL institucija u zemlji.
Uporedo sa porastom broja pacijenata dolazi i do potrebe za dodatnim specijalnostima kao što su pedijatrija i internističke službe.
U Januaru 2009 godine otvaraju se dve nove ordinacije "Pedijatrija Dr Žutic" i "Interno Dr Žutic" koje omogućavaju da se pacijentu pruži potpuna usluga.
Lekari koji su stalno zaposleni u ove dve nove institucije kao i medicinske sestre su pažljivo odabrani kako bi zadovoljili visok kriterijum kvaliteta usluge koji je oduvek bio osnovni cilj ove medicinske ustanove.
Pored stalno zaposlenih lekara sklopljeni su i ugovori sa različitim renomiranim specijalistima iz oblasti pedijatrije i interne medicine kako bi se pacijentima pružila mogućnost što bolje dijagnostike.
opsta-bolnica-st-medica-bolnice

Opšta bolnica ST Medica

Beograd, Voždovac, Kumodraška 241v 011 2460697
Opšta bolnica ST Medica.
ST Medica opšta bolnica u Beogradu je privatna zdravstvena ustanova koja je počela sa radom kao Specijalna bolnica za plastičnu hirurgiju davne 1995 godine.
Krajem 2007 godine završena je izgradnja nove bolnice na preko 500 kvm na lokaciji Kumodraška 241v u Beogradu.
Bolnica je izgrađena prema svim standardima koji važe za zdravstvene ustanove uz korišćenje najnovijih materijala i tehnoloških rešenja.
Takodje uz već postojeću opremu koja je u radu nabavljena je nova, savremena oprema.
Bolnica se sastoji od: Prijemnog hola u prizemlju sa kartotekom, polikliničkog dela sa 5 ordinacija i jednim previjalištem na prvom spratu, stacionara sa tri apartmana (svi sa LCD televizorima, SAT TV, LAN, kupatilom, tušem i wc-om) i potpono odvojenim OP blokom sa dve operacione sale, sterilizacijom, intenzivnom negom na drugom spratu.
Sve bolesničke sobe, intenzivna nega i operativne sale opremljene su centralnim razvodom medicinskih gasova.
opsta-bolnica-medical-centar-bolnice

Opšta bolnica Medical Centar

Beograd, Palilula, Mije Kovačevića 10 011 2084242
MEDICAL CENTAR je prva privatna opšta bolnica u Srbiji posvećena zdravlju, prevenciji i lečenju svojih pacijenata.
Osnivač je prim.
dr Mladen Stojanović, specijalista anestezije i reanimacije.
Svoje profesionalno, životno, kao i desetogodišnje iskustvo načelnika anestezije u Švajcarskoj klinici Clinique De la Tour, uložio je u ovu savremenu bolnicu.
O prevenciji i lečenju pacijenata brinemo po najsavremenijim evropskim i svetskim standardima.
Najbolji rezultat su stotine zadovoljnih pacijenata i velika reputacija kod nas i u Evropi.
Osnovana je 1995.
U početku je dominantna delatnost bila estetska, plastična hirurgija i ginekologija.
Obavljene su brojne operacije, a ubrzo je klinika stekla izuzetnu reputaciju u ostalim oblastima medicine.
Danas bolnica pruža usluge iz svih vitalnih medicinskih specijalnosti: urologija, opšta hirurgija, onkologija, ortopedija, vaskularna hirurgija, maksiofacijalna hirurgija, ORL hirurgija, neurologija.
Oktobra 2003 godine Medical Centar je preseljen u novi, funkcionalan namenski prostor.
To je ustanova sa svim neophodnim elementima klasične bolnice.
Dve operacione sale, bolesnički apartmani, ordinacije sa najmodernijom opremom.
Recepcija i prateće prostorije su podredene maksimalnoj udobnosti i sigurnosti pacijenta.
Medical Centar je centar gde se integralno brine o prevenciji i lečenju pacijenata, kao i tome da se zadobije i održi poverenje onih koji svoje zdravlje stavljaju u ruke eminentnih stručnjaka.
opsta-bolnica-medicinski-sistem-beograd-msb-bolnice
BOLNICA U BEOGRADU.
Zdravstvena ustanova Medicinski Sistem Beograd osnovana 2004 godine nalazi se na dve lokacije u Beogradu.
Hospitalni deo sa operacionim blokom smešten je u ulici Vojvode Stepe na opštini Voždovac, dok se poliklinički deo nalazi u Maglajskoj ulici na Dedinju.
U polikliničkom delu našim pacijentima pružamo veliki broj usluga iz preventivne medicine, dijagnostike i terapije većine oboljenja.
Na jednom mestu objedinjeno je više medicinskih grupacija sa ciljem da se zadovolje svetski standardi u dijagnostici i lečenju pacijenata.
U operacionom bloku se izvode sve operacije iz domena ginekološke hirurgije, urološke hirurgije i to otvorene i endoskopske, endokrinološke hirurgije, dečije hirurgije, opšte hirurgije, hirurgije genitalija i promene pola, estetske i rekonstruktivne, koloproktalne itd.
Za operisane pacijente obezbeđen je apartmanski smeštaj sa celodnevnom medicinskom negom.
Korporativnim klijentima i pojedincima pružamo usluge sistematskih pregleda iz svih oblasti medicine.
O Vama brine 15 stalno zaposlenih lekara, 25 medicinskih sestara, veliki broj konsultanata, profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu.
Veliko iskustvo i postignuti rezultati svrstavaju nas na jedno od vodećih mesta privatne prakse u Srbiji.
Pozivamo Vas da nas posetite u našim prostorijama, uverite se u kvalitet usluga ili postanete deo MSB tima.
Pridružite se hiljadama zadovoljnih pacijenata koji su svoje poverenje poklonili našoj kući.

EUROMEDIK Bolnica Dom zdravlja Poliklinika

Beograd, Savski venac, Višegradska 20 011 3650660 |
011 3650700 |
OPŠTA BOLNICA Euromedik u Beogradu je najveći privatni zdravsteni sistem u Srbiji, osnovan 2002 godine sa ciljem da korisnicima omogući najkvalitetniju medicinsku uslugu od strane vodećih specijalista i subspecijalista iz gotovo svih oblasti medicine, uz korišćenje najsavremenije i sertifikovane medicinske opreme. OPŠTA BOLNICA Euromedik se trudi da preglede obavlja i po najpovoljnijim cenama, zbog čega smo afirmisani i kao ustanova sa najboljim odnosom kvalitet - cena u korist klijenta.

Opšta bolnica Analife

Beograd, Zemun, Skadarska 5 011 3196808 |
011 3196809 |
BOLNICA ANALIFE. Počeli smo kao ordinacija, nastavili kao poliklinika, onda smo morali da pređemo u opštu bolnicu kako bi proširenim kapacitetima odgovorili na zahteve pacijenata. Da su naši lekari eksperti u svojim oblastima, bilo da se radi o dijagnostici anomalija u trudnoći i ginekologiji, najnovijim operacijama iz plastične hirurgije, govori ogroman broj pregleda i intervecija koje smo uradili. Sa otvaranjem Opšte bolnice “Analife” otvaramo vrata za: eksperte iz hirurgije (plastične i rekonstruktivne, opšte, vaskularne, onkološke, anestezije i terapije bola), eksperte iz ginekologije (dijagnostičke i operativne), eksperte iz interne medicine (gastroenterohepatologije, kardiologije, gastroskopije, kolonoskopije), eksperte iz pedijatrije (dečija ortopedija i dečija otorinolaringologija) i ostale eksperte za koje se ukaže potreba
Niko od nas ne voli da posećuje bolnicu, ni iz jednog jedinog razloga, ali nažalost, neizbežan su deo našeg života.Bolnica je ustanova za lečenje bolesnika. Danas postoje privatne i državne.S obzirom da nam stanje u bonicama nije baš sjajno, da se pregledi čekaju mesecima i da nikad ne možete da stignete na red, sve veći broj ljudi se opredeljuje za privatnu bolnicu.Naravno, oni koji to mogu da priušte.Zahvaljujući stručnosti doktora i velikom profesionalnom iskustvu, privatne bolnice su u mogućnosti da pacijentima pruže sigurnu i kvalitetnu uslugu, u okviru svih oblasti medicine, a sve na jednom mestu.Svi ćemo se složiti da nam je muka od šetanja od lekara do lekara, od laboratorije do odeljenja, od traženja uputa za svaku sitnicu za svakog specijalistu.I najgore od svega je sto vam niko ne garantuje kada ćete biti primljeni i kada će biti gotovi rezultati.Samim tim, privatne bolnice su te koje završavaju većinu stvari na jednom mestu, bez čekanja.Nadjite akreditovanu privatnu bolnicu i imajte potpuno poverenje u nju.Zdravlje bi trebalo da nam je na prvom mestu.
Back to Top