Bolnice Vračar

Registruj se
Prijavi se
Bolnice Vračar
specijalna-bolnica-hirurgija-dr-draskovic-bolnice
Specijalna bolnica 'Hirurgija Dr Drašković', sa sedištem u Beogradu svojom delatnošću obuhvata jednodnevnu hirurgiju i mikrobiologiju.
Bolnica „Hirurgija Dr Drašković“ nastala je razvojem hirurške ordinacije 'Dr Drašković', koja je tokom više godina postojanja postigla značajan renome.
Specijalna bolnica okuplja iskusan tim stručnjaka koji su se potvrdili svojim radom u dugogodišnjoj praksi iz različitih oblasti medicine.
Bolnica je lagano rasla i sticala poverenje i pacijenata i saradnika.
Počelo se sa opštom i vaskularnom hirurgijom, da bi danas Specijalna hirurška bolnica 'Hirurgija dr Drašković' postala moderan i respektabilan Centar za jednodnevnu hirurgiju.
U ovoj ustanovi se vrše pregledi, ali se i dijagnostikuju i operativno rešavaju mnoge bolesti iz opsega vaskularne i opšte hirurgije, plastične hirurgije, kao i iz ginekologije i urologije.
U sastavu bolnice radi i moderna mikrobiološka laboratorija, koja je upotpunila delatnost svih pobrojanih medicinskih usluga.
Bolnica je ostvarila saradnju sa renomiranom biohemijskom laboratorijom, tako da pacijenti mogu kod nas da završe i najrazličitija laboratorijska ispitivanja.
Sa ponosom ističemo da je danas Specijalna hirurška bolnica „Hirurgija dr Drašković“ jedan od pionirskih stubova moderne jednodnevne hirurgije u zemlji, a naročito u privatnoj lekarskoj praksi.
Poseban interes našeg tima je uvođenje novih procedura u rutinsku praksu, koje se u svetu već primenjuju, a kod kojih je dokazana efikasnost u rešavanju medicinskog problema, ali i komfor za pacijenta prilikom izvođenja intervencije.
specijalna-oftamoloska-bolnica-stankov-oftalmologija-bolnice
Specijalna oftalmološka bolnica STANKOV OFTALMOLOGIJA, počela je sa radom 2000 godine kao Specijalistička oftalmološka ordinacija STANKOV, koja je brojala četiri zaposlena, na čelu sa Prof Dr Brankom STANKOV, baveći se pretežno oftalmološkim problemima kod dece.
milos-klinika-specijalna-bolnica-za-oftalmologiju-bolnice
Miloš klinika – Specijalna bolnica za oftalmologiju, postoji u Beogradu, od 1999.godine, a sada na dve lokacije – na Vračaru, u ulici Radoslava Grujića 25, i kao Centar za refraktivnu hirurgiju, u novoj zgradi na Voždovcu, Bulevaru oslobođenja 189.
U ukupno više od 1700 m2 namenski dizajniranog i izgrađenog prostora bolnice, smeštene su moderno opremljene ordinacije, kabineti i operacione sale, koji najnovijom tehnologijom ali savremenim konceptom rada, omogućavaju da Miloš klinika svojom doktrinom i rezultatima konkuriše poznatim svetskim ustanovama.
O kvalitetu naših usluga svedoče hiljade i hiljade zadovoljnih pacijenata, kao i nagrada američke fondacije Helen Keller za lečenje oftalmoloških bolesnika.
Miloš Klinika je organizovana kao Specijalna bolnica za oftalmolgiju i Centar za refraktivnu hirurgiju – ukupno sedam kompletno opremljenih oftalmoloških ordinacija, kabinet za funkcionalnu dijagnostiku, ultrazvuk i terapiju laserima, 3 operacione sale i dnevna bolnica.
Posebno ističemo femtolaser – AMO iFS ali i excimer laser Alegretto Wavelight.
Osnovni koncept rada bolnice je profesionalnost i ekspeditvnost, zasnovan na savremenoj medicinskoj doktrini, stalno zaposlenom stručnom kadru i medicinskoj opremi najnovije tehnologije.
zenit-specijalna-bolnica-za-mikrohirurgiju-oka-bolnice
BOLNICA U BEOGRADU.
Specijalna bolnica za mikrohirurgiju oka ZENIT osnovana je 2002 godine i nalazi se u centru Beograda na Vračaru.
Zahvaljujući stručnom i iskusnom timu lekara, primeni vrhunske tehnologije i najsavremenijih metoda u dijagnostici i lečenju bolesti oka, u mogućnosti smo da našim pacijentima ponudimo širok spektar visokospecijalizovanih cCoftalmoloških usluga, među kojima posebno izdvajamo: operaciju katarakte, glaukom, lasersko skidanje dioptrije, keratokonus, senilnu degeneraciju žute mrlje (makule), razrokost (strabizam), ablaciju retine, vitreoretinalnu hirurgiju, i dijabetičnu retinopatiju.
Pored stalno zaposlenog tima, već dugi niz godina ostvarujemo saradnju sa najvećim ruskim stručnjacima sa državnog instituta Fjodorov.
U svom višegodišnjem radu, najveći uspeh predstavlja nam baza zadovoljnih pacijenata, kao i činjenica da većina naših pacijenata dolazi isključivo na osnovu preporuke.
Naša misija je potpuna posvećenost pacijentima, kojima pristupamo na jedinstven način, pažljivo slušajući njihove probleme, negujući odnose pune poštovanja i izgradnje poverenja, težeći da uvek pronađemo najbolje rešenje svakog zdravstvenog problema.
specijalna-hiruska-bolnica-hirurgija-dr-djokovic-privatne-bolnice
PRIVATNA BOLNICA.
OPŠTA HIRURGIJA.
CENTAR ZA KILE, CENTAR ZA HEMOROIDE.
DIJAGNOSTIČKE PROCEDURE.
euromedik-bolnica-dom-zdravlja-poliklinika-bolnice
OPŠTA BOLNICA Euromedik u Beogradu je najveći privatni zdravsteni sistem u Srbiji, osnovan 2002 godine sa ciljem da korisnicima omogući najkvalitetniju medicinsku uslugu od strane vodećih specijalista i subspecijalista iz gotovo svih oblasti medicine, uz korišćenje najsavremenije i sertifikovane medicinske opreme.
OPŠTA BOLNICA Euromedik se trudi da preglede obavlja i po najpovoljnijim cenama, zbog čega smo afirmisani i kao ustanova sa najboljim odnosom kvalitet - cena u korist klijenta.
Preglede obavljamo u prijatnom ambijentu naših šest ustanova u Beogradu, bez čekanja.
Pregledi se najčešće zakazuju za isti dan ili u najkraćem roku zahvaljujući činjenici da u OPŠTOJ BOLNICI Euromediku radi više od 200 medicinskih stručnjaka, sa dugogodišnjim iskustvom iz prestižnih državnih kliničkih centara, instituta i fakulteta.
Među našim ekspertima je i veliki broj kolega sa najvišim naučnim i stručnim zvanjima (profesora, doktora i magistara nauka, primarijusa).
Euromedik je tehnički najbolje opremljena privatna ustanova u Srbiji (dva aparata za magnetnu rezonancu, dva multislajsna skenera, dva mamografa, tri rendgen aparata, više od dvadeset ultrazvučnih aparata sa kolor dopplerom, više od dvadeset Ekg i Ekg Holter aparata).
Sva oprema u OPŠTOJ BOLNICI Euromedik klinikama je nova, prosečne starosti dve do tri godine, proizvedena od strane renomiranih svetskih proizvođača (90% opreme Siemens, dok je ostala marke Philips, Toshiba, General Electric).
Kompletna oprema poseduje CE sertifikate koji potvrđuju ispunjavanje najviših EU standarda.
Kada se opredeljujete za zdravstvenu ustanovu kojoj ćete poveriti čuvanje Vašeg najvećeg bogatstva - zdravlja, molimo Vas da uzmete u obzir ove činjenice i ukažete nam poverenje, kao sto je to učinilo više od milion naših i stranih građana tokom dvanaest godina našeg rada.
Back to Top