Bolnice Vračar

Registruj se
Prijavi se
Bolnice Vračar
specijalna-oftamoloska-bolnica-stankov-oftalmologija-bolnice
Specijalna oftalmološka bolnica STANKOV OFTALMOLOGIJA, počela je sa radom 2000 godine kao Specijalistička oftalmološka ordinacija STANKOV, koja je brojala četiri zaposlena, na čelu sa Prof Dr Brankom STANKOV, baveći se pretežno oftalmološkim problemima kod dece.
specijalna-bolnica-hirurgija-dr-draskovic-bolnice
Specijalna bolnica 'Hirurgija Dr Drašković', sa sedištem u Beogradu svojom delatnošću obuhvata jednodnevnu hirurgiju i mikrobiologiju.
Bolnica „Hirurgija Dr Drašković“ nastala je razvojem hirurške ordinacije 'Dr Drašković', koja je tokom više godina postojanja postigla značajan renome.
milos-klinika-specijalna-bolnica-za-oftalmologiju-bolnice
Miloš klinika – Specijalna bolnica za oftalmologiju, postoji u Beogradu, od 1999.godine, a sada na dve lokacije – na Vračaru, u ulici Radoslava Grujića 25, i kao Centar za refraktivnu hirurgiju, u novoj zgradi na Voždovcu, Bulevaru oslobođenja 189.
U ukupno više od 1700 m2 namenski dizajniranog i izgrađenog prostora bolnice, smeštene su moderno opremljene ordinacije, kabineti i operacione sale, koji najnovijom tehnologijom ali savremenim konceptom rada, omogućavaju da Miloš klinika svojom doktrinom i rezultatima konkuriše poznatim svetskim ustanovama.
O kvalitetu naših usluga svedoče hiljade i hiljade zadovoljnih pacijenata, kao i nagrada američke fondacije Helen Keller za lečenje oftalmoloških bolesnika.
Miloš Klinika je organizovana kao Specijalna bolnica za oftalmolgiju i Centar za refraktivnu hirurgiju – ukupno sedam kompletno opremljenih oftalmoloških ordinacija, kabinet za funkcionalnu dijagnostiku, ultrazvuk i terapiju laserima, 3 operacione sale i dnevna bolnica.
Posebno ističemo femtolaser – AMO iFS ali i excimer laser Alegretto Wavelight.
Osnovni koncept rada bolnice je profesionalnost i ekspeditvnost, zasnovan na savremenoj medicinskoj doktrini, stalno zaposlenom stručnom kadru i medicinskoj opremi najnovije tehnologije.
zenit-specijalna-bolnica-za-mikrohirurgiju-oka-bolnice
BOLNICA U BEOGRADU.
Specijalna bolnica za mikrohirurgiju oka ZENIT osnovana je 2002 godine i nalazi se u centru Beograda na Vračaru.
Zahvaljujući stručnom i iskusnom timu lekara, primeni vrhunske tehnologije i najsavremenijih metoda u dijagnostici i lečenju bolesti oka, u mogućnosti smo da našim pacijentima ponudimo širok spektar visokospecijalizovanih cCoftalmoloških usluga, među kojima posebno izdvajamo: operaciju katarakte, glaukom, lasersko skidanje dioptrije, keratokonus, senilnu degeneraciju žute mrlje (makule), razrokost (strabizam), ablaciju retine, vitreoretinalnu hirurgiju, i dijabetičnu retinopatiju.
Pored stalno zaposlenog tima, već dugi niz godina ostvarujemo saradnju sa najvećim ruskim stručnjacima sa državnog instituta Fjodorov.
U svom višegodišnjem radu, najveći uspeh predstavlja nam baza zadovoljnih pacijenata, kao i činjenica da većina naših pacijenata dolazi isključivo na osnovu preporuke.
Naša misija je potpuna posvećenost pacijentima, kojima pristupamo na jedinstven način, pažljivo slušajući njihove probleme, negujući odnose pune poštovanja i izgradnje poverenja, težeći da uvek pronađemo najbolje rešenje svakog zdravstvenog problema.
specijalna-hiruska-bolnica-hirurgija-dr-djokovic-privatne-bolnice
PRIVATNA BOLNICA.
OPŠTA HIRURGIJA.
CENTAR ZA KILE, CENTAR ZA HEMOROIDE.
DIJAGNOSTIČKE PROCEDURE.

EUROMEDIK Bolnica Dom zdravlja Poliklinika

Beograd, Vračar, Alekse Nenadovića 7 011 2448008 |
011 2444111 |
OPŠTA BOLNICA Euromedik u Beogradu je najveći privatni zdravsteni sistem u Srbiji, osnovan 2002 godine sa ciljem da korisnicima omogući najkvalitetniju medicinsku uslugu od strane vodećih specijalista i subspecijalista iz gotovo svih oblasti medicine, uz korišćenje najsavremenije i sertifikovane medicinske opreme. OPŠTA BOLNICA Euromedik se trudi da preglede obavlja i po najpovoljnijim cenama, zbog čega smo afirmisani i kao ustanova sa najboljim odnosom kvalitet - cena u korist klijenta.
Back to Top