Bolnice Stari Grad

Registruj se
Prijavi se
Bolnice Stari Grad
bolnica-za-estetsku-hirurgiju-adonis-bolnice
BOLNICE BOLNICA ZA ESTETSKU HIRURGIJU ADONIS BOLNICA ADONIS, je specijalna bolnica za plastičnu, estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju.
Bolnica se nalazi na predivnom i urbanom delu grada, Sunčanoj padini, na Banovom Brdu.
Koncept bolnice bazira na savremenim hiruškim dostignućima koja se upotpunjuju redovnim učešćima na Svetskim i našim Kongresima, Simpozijumima i ostalim predavanjima.
Sve to nam omogućava da budemo u koraku sa svetom.
Na to ukazuju svakako i naši rezultati koji su na zavidnom nivou i na koje smo ponosni, a koji nas sa druge strane obavezuju na poštovanje diskrecije.
Naša najača reklama su sami pacijenti a što nas posebno čini zadovoljnim.
specijalna-oftamoloska-bolnica-stankov-oftalmologija-bolnice
Specijalna oftalmološka bolnica STANKOV OFTALMOLOGIJA, počela je sa radom 2000 godine kao Specijalistička oftalmološka ordinacija STANKOV, koja je brojala četiri zaposlena, na čelu sa Prof Dr Brankom STANKOV, baveći se pretežno oftalmološkim problemima kod dece.
bolnica-sveti-vid-bolnice

Bolnica Sveti Vid

Beograd, Stari Grad, Dobračina 27 011 3283737 |
011 3283738 |
Bolnica je smeštena u užem centru grada, u Dobračinoj ulici br 27, blizu Trga Republike i Narodnog pozorišta.
Obuhvata prostor od 800m2, sa više ordinacija i čekaonica, brojnim dijagnostičkim kabinetima za osnovnu i prateću dijagnostiku, operacionim blokom, laser centrom, kabinetom za kardiologiju, stacionarom.
Niko od nas ne voli da posećuje bolnicu, ni iz jednog jedinog razloga, ali nažalost, neizbežan su deo našeg života.Bolnica je ustanova za lečenje bolesnika. Danas postoje privatne i državne.S obzirom da nam stanje u bonicama nije baš sjajno, da se pregledi čekaju mesecima i da nikad ne možete da stignete na red, sve veći broj ljudi se opredeljuje za privatnu bolnicu.Naravno, oni koji to mogu da priušte.Zahvaljujući stručnosti doktora i velikom profesionalnom iskustvu, privatne bolnice su u mogućnosti da pacijentima pruže sigurnu i kvalitetnu uslugu, u okviru svih oblasti medicine, a sve na jednom mestu.Svi ćemo se složiti da nam je muka od šetanja od lekara do lekara, od laboratorije do odeljenja, od traženja uputa za svaku sitnicu za svakog specijalistu.I najgore od svega je sto vam niko ne garantuje kada ćete biti primljeni i kada će biti gotovi rezultati.Samim tim, privatne bolnice su te koje završavaju većinu stvari na jednom mestu, bez čekanja.Nadjite akreditovanu privatnu bolnicu i imajte potpuno poverenje u nju.Zdravlje bi trebalo da nam je na prvom mestu.
Back to Top