Bolnice Dedinje

Registruj se
Prijavi se
Bolnice Dedinje
opsta-bolnica-medicinski-sistem-beograd-msb-bolnice
BOLNICA U BEOGRADU.
Zdravstvena ustanova Medicinski Sistem Beograd osnovana 2004 godine nalazi se na dve lokacije u Beogradu.
Hospitalni deo sa operacionim blokom smešten je u ulici Vojvode Stepe na opštini Voždovac, dok se poliklinički deo nalazi u Maglajskoj ulici na Dedinju.
U polikliničkom delu našim pacijentima pružamo veliki broj usluga iz preventivne medicine, dijagnostike i terapije većine oboljenja.
Na jednom mestu objedinjeno je više medicinskih grupacija sa ciljem da se zadovolje svetski standardi u dijagnostici i lečenju pacijenata.
U operacionom bloku se izvode sve operacije iz domena ginekološke hirurgije, urološke hirurgije i to otvorene i endoskopske, endokrinološke hirurgije, dečije hirurgije, opšte hirurgije, hirurgije genitalija i promene pola, estetske i rekonstruktivne, koloproktalne itd.
Za operisane pacijente obezbeđen je apartmanski smeštaj sa celodnevnom medicinskom negom.
Korporativnim klijentima i pojedincima pružamo usluge sistematskih pregleda iz svih oblasti medicine.
O Vama brine 15 stalno zaposlenih lekara, 25 medicinskih sestara, veliki broj konsultanata, profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu.
Veliko iskustvo i postignuti rezultati svrstavaju nas na jedno od vodećih mesta privatne prakse u Srbiji.
Pozivamo Vas da nas posetite u našim prostorijama, uverite se u kvalitet usluga ili postanete deo MSB tima.
Pridružite se hiljadama zadovoljnih pacijenata koji su svoje poverenje poklonili našoj kući.
Niko od nas ne voli da posećuje bolnicu, ni iz jednog jedinog razloga, ali nažalost, neizbežan su deo našeg života.Bolnica je ustanova za lečenje bolesnika. Danas postoje privatne i državne.S obzirom da nam stanje u bonicama nije baš sjajno, da se pregledi čekaju mesecima i da nikad ne možete da stignete na red, sve veći broj ljudi se opredeljuje za privatnu bolnicu.Naravno, oni koji to mogu da priušte.Zahvaljujući stručnosti doktora i velikom profesionalnom iskustvu, privatne bolnice su u mogućnosti da pacijentima pruže sigurnu i kvalitetnu uslugu, u okviru svih oblasti medicine, a sve na jednom mestu.Svi ćemo se složiti da nam je muka od šetanja od lekara do lekara, od laboratorije do odeljenja, od traženja uputa za svaku sitnicu za svakog specijalistu.I najgore od svega je sto vam niko ne garantuje kada ćete biti primljeni i kada će biti gotovi rezultati.Samim tim, privatne bolnice su te koje završavaju većinu stvari na jednom mestu, bez čekanja.Nadjite akreditovanu privatnu bolnicu i imajte potpuno poverenje u nju.Zdravlje bi trebalo da nam je na prvom mestu.
Back to Top