Bolnice Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Bolnice Novi Beograd
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-bolnice
BOLNICE BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Bel Medic Opšta bolnica, već 20 godina posvećena lečenju i dece i odraslih, prva je privatna bolnica u Srbiji akreditovana prema najvišim evropskim standardima kvaliteta (ISQua). Pruža najkvalitetniju i brzu medicinsku pomoć celoj porodici, 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Na tri lokacije u Beogradu, u svom sastavu ima Opštu bolnicu, ambulantno-poliklinički deo i Dom zdravlja, a među uslugama ima i kućne posete (0 - 24) i sanitetski prevoz pacijenata kompletno opremljenim ambulantnim vozilima, u zemlji i inostranstvu.
oculus-specijalna-bolnica-za-oftalmologiju-bolnice
BOLNICA.
Privatna kompanija Oculus počela je sa radom 1989 godine.
Decenijska liderska pozicija u bavljenju kontaktnim sočivima i težnja za stalnim napredovanjem rezultirala je otvaranjem Oculus Specijalne bolnice 2006 godine.
Prateći svoju misiju da je profesionalnost i briga o pacijentu naš imperativ za kratko vreme uspeli smo da se visoko pozicioniramo na polju oftalmologije.
Oculus danas, osim Specijalne bolnice ima još 15 savremeno opremljenih ordinacija širom Srbije.
OPŠTA BOLNICA Euromedik u Beogradu je najveći privatni zdravsteni sistem u Srbiji, osnovan 2002 godine sa ciljem da korisnicima omogući najkvalitetniju medicinsku uslugu od strane vodećih specijalista i subspecijalista iz gotovo svih oblasti medicine, uz korišćenje najsavremenije i sertifikovane medicinske opreme. OPŠTA BOLNICA Euromedik se trudi da preglede obavlja i po najpovoljnijim cenama, zbog čega smo afirmisani i kao ustanova sa najboljim odnosom kvalitet - cena u korist klijenta.
dr-zutic-bolnice

Dr Žutić

Novi Beograd, Antifašističke borbe 21a 011 3018333
BOLNICA U BEOGRADU.
U jesen 2004 otvara svoju privatnu ORL BOLNICU u kojoj stvara uslove za rad i za boravak pacijenata kakve je oduvek želeo da ima.
Posle 5 godina od otvaranja ORL bolnice ista postaje jedna od eminentnh ORL institucija u zemlji.
Uporedo sa porastom broja pacijenata dolazi i do potrebe za dodatnim specijalnostima kao što su pedijatrija i internističke službe.
U Januaru 2009 godine otvaraju se dve nove ordinacije "Pedijatrija Dr Žutic" i "Interno Dr Žutic" koje omogućavaju da se pacijentu pruži potpuna usluga.
Lekari koji su stalno zaposleni u ove dve nove institucije kao i medicinske sestre su pažljivo odabrani kako bi zadovoljili visok kriterijum kvaliteta usluge koji je oduvek bio osnovni cilj ove medicinske ustanove.
Pored stalno zaposlenih lekara sklopljeni su i ugovori sa različitim renomiranim specijalistima iz oblasti pedijatrije i interne medicine kako bi se pacijentima pružila mogućnost što bolje dijagnostike.
Back to Top