Bolnice Zemun

Registruj se
Prijavi se
Bolnice Zemun
ocna-bolnica-profesional-dr-suvajac-bolnice
BOLNICA Profesional počeo je 1994 godine kad je dr Gordana Suvajac, sadašnji medicinski direktor očne bolnice Profesional otvorila prvu privatnu očnu ordinaciju pod nazivom Optik Profesional na Novom Beogradu.
Na stranama posvećenim očnoj bolnici Profesional možete se upoznati sa istorijatom naše ustanove, principima na kojima počiva i koji su omogućili da postane jedna od vodećih oftalmoloških kuća na ovim prostorima, kao i pročitati svedočanstva pacijenata koji su nam već ukazali svoje poverenje.
OPŠTA BOLNICA Euromedik u Beogradu je najveći privatni zdravsteni sistem u Srbiji, osnovan 2002 godine sa ciljem da korisnicima omogući najkvalitetniju medicinsku uslugu od strane vodećih specijalista i subspecijalista iz gotovo svih oblasti medicine, uz korišćenje najsavremenije i sertifikovane medicinske opreme. OPŠTA BOLNICA Euromedik se trudi da preglede obavlja i po najpovoljnijim cenama, zbog čega smo afirmisani i kao ustanova sa najboljim odnosom kvalitet - cena u korist klijenta.
BOLNICA ANALIFE. Počeli smo kao ordinacija, nastavili kao poliklinika, onda smo morali da pređemo u opštu bolnicu kako bi proširenim kapacitetima odgovorili na zahteve pacijenata. Da su naši lekari eksperti u svojim oblastima, bilo da se radi o dijagnostici anomalija u trudnoći i ginekologiji, najnovijim operacijama iz plastične hirurgije, govori ogroman broj pregleda i intervecija koje smo uradili. Sa otvaranjem Opšte bolnice “Analife” otvaramo vrata za: eksperte iz hirurgije (plastične i rekonstruktivne, opšte, vaskularne, onkološke, anestezije i terapije bola), eksperte iz ginekologije (dijagnostičke i operativne), eksperte iz interne medicine (gastroenterohepatologije, kardiologije, gastroskopije, kolonoskopije), eksperte iz pedijatrije (dečija ortopedija i dečija otorinolaringologija) i ostale eksperte za koje se ukaže potreba
Back to Top