Bolnice Dorćol

Registruj se
Prijavi se
Bolnice Dorćol
specijalna-ginekoloska-bolnica-beograd-privatne-bolnice
Specijalna ginekološka bolnica Beograd je PRVA privatna bolnica u Srbiji, što znači i PRVA privatna bolnica specijalizovana za ginekologiju i vantelesnu oplodnju.
Više od 20 godina našim pacijentima pružamo sve što savremena medicina nudi u ispitivanju i lečenju neplodnosti, kao i sve najsavremenije zdravstvene usluge u oblasti ginekologije.
Specijalna ginekološka bolnica Beograd je upravo zato i klinika čiji Centar za vantelesnu oplodnju ima najveći stepen uspešnosti ostvarenih trudnoća - čak 42%.
Ovaj podatak potvrđen je i od strane RFZO.
Naš tim predvodi jedan od naših najpriznatijih lekara za humanu reprodukciju prof.
dr Slobodan R.
Radulović, a čine ga vrhunski stručnjaci iz oblasti ginekologije, urologije, embriologije, endokrinologije, mikrobiologije, genetike i psihologije.
To garantuje da će sva neophodna ispitivanja u našoj bolnici biti sprovedena na adekvatan i najkvalitetniji način.
Rad smo počeli 1991.godine kao jedna od prvih privatnih ordinacija u našoj zemlji.
Samo pet godina kasnije, 1996.godine prerastamo u prvu privatnu bolnicu kako bismo pacijentima omogućili da na jednom mestu mogu da dobiju najkvalitetnije zdravstvene usluge u oblasti ginekologije i humane reprodukcije.
Danas u okviru Specijalne bolnice Beograd rade: Centar za vantelesnu oplodnju (VTO), Centar za VTO osoba sa invaliditetom, Centar za kontinuiranu medicinsku edukaciju
specijalna-ginekoloska-bolnica-jevremova-privatne-bolnice
PRIVATNA GINEKOLOŠKA BOLNICA SA PORODILIŠTEM.
Negu naših pacijenata smo podigli na jedan viši nivo uvođenjem ISO 9001:2008 u julu 2010.godine i na taj način smo postali prva ginekološka bolnica u Srbiji sa sertifikatom za domen rada Ginekologija i akušerstvo, porodilište sa postnatalnom negom, za lečenje steriliteta i vantelesnu oplodnju.
Apostil kvaliteta i stručnosti dala nam je i Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije u novembru 2015.godine Za nas, ovaj sertifikat predstavlja još jedan pokazatelj da nam je konstantno unapređenje kvaliteta rada jedan od osnovnih načela postojanja, a briga za dobrobit naših pacijenata neprikosnoveni motiv za dalja usavršavanja.
Okrenuti smo napretku u svakom pogledu poslovanja, edukacije, lečenja - jer napredak ne znači uvek nešto "više", već znači i "bolje".
Dostizanjem "boljeg" otvaraju se horizonti za nove ideje, prilike, delovanje, društveno odgovorno poslovanje u smislu odgovornosti prema korisnicima usluga, partnerima, odgovornosti u radnom okruženju, prema lokalnim zajednicama i odgovornosti prema životnoj sredini.
Mi smo jedna velika porodica, iskusan tim koji radi na očuvanju zdravlja, na stvaranju novog života i na njegovom bezbednom dolasku na ovaj svet.
Niko od nas ne voli da posećuje bolnicu, ni iz jednog jedinog razloga, ali nažalost, neizbežan su deo našeg života.Bolnica je ustanova za lečenje bolesnika. Danas postoje privatne i državne.S obzirom da nam stanje u bonicama nije baš sjajno, da se pregledi čekaju mesecima i da nikad ne možete da stignete na red, sve veći broj ljudi se opredeljuje za privatnu bolnicu.Naravno, oni koji to mogu da priušte.Zahvaljujući stručnosti doktora i velikom profesionalnom iskustvu, privatne bolnice su u mogućnosti da pacijentima pruže sigurnu i kvalitetnu uslugu, u okviru svih oblasti medicine, a sve na jednom mestu.Svi ćemo se složiti da nam je muka od šetanja od lekara do lekara, od laboratorije do odeljenja, od traženja uputa za svaku sitnicu za svakog specijalistu.I najgore od svega je sto vam niko ne garantuje kada ćete biti primljeni i kada će biti gotovi rezultati.Samim tim, privatne bolnice su te koje završavaju većinu stvari na jednom mestu, bez čekanja.Nadjite akreditovanu privatnu bolnicu i imajte potpuno poverenje u nju.Zdravlje bi trebalo da nam je na prvom mestu.
Back to Top