Bolnice Dorćol

Registruj se
Prijavi se
Bolnice Dorćol
specijalna-ginekoloska-bolnica-beograd-privatne-bolnice
Specijalna ginekološka bolnica Beograd je PRVA privatna bolnica u Srbiji, što znači i PRVA privatna bolnica specijalizovana za ginekologiju i vantelesnu oplodnju.
Više od 20 godina našim pacijentima pružamo sve što savremena medicina nudi u ispitivanju i lečenju neplodnosti, kao i sve najsavremenije zdravstvene usluge u oblasti ginekologije.
Specijalna ginekološka bolnica Beograd je upravo zato i klinika čiji Centar za vantelesnu oplodnju ima najveći stepen uspešnosti ostvarenih trudnoća - čak 42%.
Ovaj podatak potvrđen je i od strane RFZO.
Naš tim predvodi jedan od naših najpriznatijih lekara za humanu reprodukciju prof.
dr Slobodan R.
Radulović, a čine ga vrhunski stručnjaci iz oblasti ginekologije, urologije, embriologije, endokrinologije, mikrobiologije, genetike i psihologije.
To garantuje da će sva neophodna ispitivanja u našoj bolnici biti sprovedena na adekvatan i najkvalitetniji način.
Rad smo počeli 1991.godine kao jedna od prvih privatnih ordinacija u našoj zemlji.
Samo pet godina kasnije, 1996.godine prerastamo u prvu privatnu bolnicu kako bismo pacijentima omogućili da na jednom mestu mogu da dobiju najkvalitetnije zdravstvene usluge u oblasti ginekologije i humane reprodukcije.
Danas u okviru Specijalne bolnice Beograd rade: Centar za vantelesnu oplodnju (VTO), Centar za VTO osoba sa invaliditetom, Centar za kontinuiranu medicinsku edukaciju
specijalna-ginekoloska-bolnica-jevremova-privatne-bolnice
PRIVATNA GINEKOLOŠKA BOLNICA SA PORODILIŠTEM.
Negu naših pacijenata smo podigli na jedan viši nivo uvođenjem ISO 9001:2008 u julu 2010.godine i na taj način smo postali prva ginekološka bolnica u Srbiji sa sertifikatom za domen rada Ginekologija i akušerstvo, porodilište sa postnatalnom negom, za lečenje steriliteta i vantelesnu oplodnju.
Apostil kvaliteta i stručnosti dala nam je i Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije u novembru 2015.godine Za nas, ovaj sertifikat predstavlja još jedan pokazatelj da nam je konstantno unapređenje kvaliteta rada jedan od osnovnih načela postojanja, a briga za dobrobit naših pacijenata neprikosnoveni motiv za dalja usavršavanja.
Okrenuti smo napretku u svakom pogledu poslovanja, edukacije, lečenja - jer napredak ne znači uvek nešto "više", već znači i "bolje".
Dostizanjem "boljeg" otvaraju se horizonti za nove ideje, prilike, delovanje, društveno odgovorno poslovanje u smislu odgovornosti prema korisnicima usluga, partnerima, odgovornosti u radnom okruženju, prema lokalnim zajednicama i odgovornosti prema životnoj sredini.
Mi smo jedna velika porodica, iskusan tim koji radi na očuvanju zdravlja, na stvaranju novog života i na njegovom bezbednom dolasku na ovaj svet.
Back to Top