Bolnice Kumodraž

Registruj se
Prijavi se
Bolnice Kumodraž
specijalna-hiruska-bolnica-aesculap-bolnice

Specijalna hiruška bolnica Aesculap

Beograd, Kumodraž, Gunjak 20b, kod instituta Torlak 011 3947871 |
060 3097618 |
cena: Cenovnik
BOLNICA U BEOGRADU.
Specijalna hirurška bolnica Aesculap pruža medicinske usluge iz oblasti hirurške dijagnostike i terapije.
Naša misija je preventiva i rana dijagnostika, primena najsavremenijih hirurških tehnika.
Osnovana je 2001 godine, najpre kao ordinacija.
Vremenom stiče poverenje širokog kruga pacijenata, pre svega vrhunskim nivoom medicinskih usluga i povoljnim cenama.
Kao specijalna hirurška bolnica posluje od 2005 godine.
Ono što nas ističe i na čemu insistiramo su bezuslovna i visokokvalitetna primena najsavremenijih tehnika i dostignuća u tretmanu oboljenja dojke, štitaste žlezde i tumora kože, što nas svrstava u vodeće ustanove u ovoj oblasti, ne samo u Srbiji, već i mnogo šire.
Neke od pobrojanih procedura se rade samo u našoj ustanovi, kao npr ultrazvučno identifikovanje nepalpabilnih tumora tokom operacije, „core needle“ biopsija pod kontrolom ultrazvuka i drugo.
Ovakav pristup omogućuje hirurgiju sa mimimalnom traumom, kratkim zadržavanjem u bolnici (jedan dan čak i za operacije karcinoma dojke, štitaste žlezde, žučne kese, kile, proširenih vena) i maksimalnim estetskim rezultatom.
Pacijent se u najkraćem roku vraća uobičajenim životnim aktivnostima, sa najčešće nevidljivim ožiljkom od operacije.
U tu svrhu estetski hirurg je kod nas stalni član hirurškog tima, bez obzira o kojoj operaciji je reč.
Raditi u maniru najsavremenijih svetskih trendova u hirurgiji podrazumeva i odgovarajuću tehničku podršku (oprema, instrumentarijum, šavni materijal), na šta obraćamo posebnu pažnju.
Pored ovog pravca delatnosti, u kome se trudimo da bolest ili estetski nedostatak operišemo vrhunski i na vreme, razvili smo i program stacionarnog suportivnog lečenja i nege teških bolesnika u odmaklim fazama malignih i vaskularnih oboljenja.
Bolnica je smeštena u Kumodražu, u blizini Instituta Torlak.
Nadmorska visina, obilje zelenila i neprekidno strujanje vazduha stvaraju prijatan ambijent koji godi i pacijentima i pratiocima.
Osnivač bolnice je dr Nebojša Ivanović, profesor medicine na Medicinskom fakultetu Beogradskog univerziteta, doktor nauka iz oblasti onkološke hirurgije, profesor na Katedri za hirurgiju Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, član Evropske asocijacije hirurga onkologa.
Niko od nas ne voli da posećuje bolnicu, ni iz jednog jedinog razloga, ali nažalost, neizbežan su deo našeg života.Bolnica je ustanova za lečenje bolesnika. Danas postoje privatne i državne.S obzirom da nam stanje u bonicama nije baš sjajno, da se pregledi čekaju mesecima i da nikad ne možete da stignete na red, sve veći broj ljudi se opredeljuje za privatnu bolnicu.Naravno, oni koji to mogu da priušte.Zahvaljujući stručnosti doktora i velikom profesionalnom iskustvu, privatne bolnice su u mogućnosti da pacijentima pruže sigurnu i kvalitetnu uslugu, u okviru svih oblasti medicine, a sve na jednom mestu.Svi ćemo se složiti da nam je muka od šetanja od lekara do lekara, od laboratorije do odeljenja, od traženja uputa za svaku sitnicu za svakog specijalistu.I najgore od svega je sto vam niko ne garantuje kada ćete biti primljeni i kada će biti gotovi rezultati.Samim tim, privatne bolnice su te koje završavaju većinu stvari na jednom mestu, bez čekanja.Nadjite akreditovanu privatnu bolnicu i imajte potpuno poverenje u nju.Zdravlje bi trebalo da nam je na prvom mestu.
Back to Top