Bolnice Kumodraž

Registruj se
Prijavi se
Bolnice Kumodraž
specijalna-hiruska-bolnica-aesculap-bolnice

Specijalna hiruška bolnica Aesculap

Beograd, Kumodraž, Gunjak 20b, kod instituta Torlak 011 3947871
cena: Cenovnik
BOLNICA U BEOGRADU.
Specijalna hirurška bolnica Aesculap pruža medicinske usluge iz oblasti hirurške dijagnostike i terapije.
Naša misija je preventiva i rana dijagnostika, primena najsavremenijih hirurških tehnika.
Osnovana je 2001 godine, najpre kao ordinacija.
Vremenom stiče poverenje širokog kruga pacijenata, pre svega vrhunskim nivoom medicinskih usluga i povoljnim cenama.
Kao specijalna hirurška bolnica posluje od 2005 godine.
Ono što nas ističe i na čemu insistiramo su bezuslovna i visokokvalitetna primena najsavremenijih tehnika i dostignuća u tretmanu oboljenja dojke, štitaste žlezde i tumora kože, što nas svrstava u vodeće ustanove u ovoj oblasti, ne samo u Srbiji, već i mnogo šire.
Neke od pobrojanih procedura se rade samo u našoj ustanovi, kao npr ultrazvučno identifikovanje nepalpabilnih tumora tokom operacije, „core needle“ biopsija pod kontrolom ultrazvuka i drugo.
Ovakav pristup omogućuje hirurgiju sa mimimalnom traumom, kratkim zadržavanjem u bolnici (jedan dan čak i za operacije karcinoma dojke, štitaste žlezde, žučne kese, kile, proširenih vena) i maksimalnim estetskim rezultatom.
Pacijent se u najkraćem roku vraća uobičajenim životnim aktivnostima, sa najčešće nevidljivim ožiljkom od operacije.
U tu svrhu estetski hirurg je kod nas stalni član hirurškog tima, bez obzira o kojoj operaciji je reč.
Raditi u maniru najsavremenijih svetskih trendova u hirurgiji podrazumeva i odgovarajuću tehničku podršku (oprema, instrumentarijum, šavni materijal), na šta obraćamo posebnu pažnju.
Pored ovog pravca delatnosti, u kome se trudimo da bolest ili estetski nedostatak operišemo vrhunski i na vreme, razvili smo i program stacionarnog suportivnog lečenja i nege teških bolesnika u odmaklim fazama malignih i vaskularnih oboljenja.
Bolnica je smeštena u Kumodražu, u blizini Instituta Torlak.
Nadmorska visina, obilje zelenila i neprekidno strujanje vazduha stvaraju prijatan ambijent koji godi i pacijentima i pratiocima.
Osnivač bolnice je dr Nebojša Ivanović, profesor medicine na Medicinskom fakultetu Beogradskog univerziteta, doktor nauka iz oblasti onkološke hirurgije, profesor na Katedri za hirurgiju Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, član Evropske asocijacije hirurga onkologa.
Back to Top