Bolnice Voždovac

Registruj se
Prijavi se
Bolnice Voždovac
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-bolnice

Bel Medic Opšta bolnica i Dom zdravlja

Beograd, Voždovac, Koste Jovanovića 87 011 3091000
BOLNICE BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Bel Medic Opšta bolnica, već 20 godina posvećena lečenju i dece i odraslih, prva je privatna bolnica u Srbiji akreditovana prema najvišim evropskim standardima kvaliteta (ISQua). Pruža najkvalitetniju i brzu medicinsku pomoć celoj porodici, 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Na tri lokacije u Beogradu, u svom sastavu ima Opštu bolnicu, ambulantno-poliklinički deo i Dom zdravlja, a među uslugama ima i kućne posete (0 - 24) i sanitetski prevoz pacijenata kompletno opremljenim ambulantnim vozilima, u zemlji i inostranstvu.
milos-klinika-specijalna-bolnica-za-oftalmologiju-bolnice
Miloš klinika – Specijalna bolnica za oftalmologiju, postoji u Beogradu, od 1999.godine, a sada na dve lokacije – na Vračaru, u ulici Radoslava Grujića 25, i kao Centar za refraktivnu hirurgiju, u novoj zgradi na Voždovcu, Bulevaru oslobođenja 189.
U ukupno više od 1700 m2 namenski dizajniranog i izgrađenog prostora bolnice, smeštene su moderno opremljene ordinacije, kabineti i operacione sale, koji najnovijom tehnologijom ali savremenim konceptom rada, omogućavaju da Miloš klinika svojom doktrinom i rezultatima konkuriše poznatim svetskim ustanovama.
O kvalitetu naših usluga svedoče hiljade i hiljade zadovoljnih pacijenata, kao i nagrada američke fondacije Helen Keller za lečenje oftalmoloških bolesnika.
Miloš Klinika je organizovana kao Specijalna bolnica za oftalmolgiju i Centar za refraktivnu hirurgiju – ukupno sedam kompletno opremljenih oftalmoloških ordinacija, kabinet za funkcionalnu dijagnostiku, ultrazvuk i terapiju laserima, 3 operacione sale i dnevna bolnica.
Posebno ističemo femtolaser – AMO iFS ali i excimer laser Alegretto Wavelight.
Osnovni koncept rada bolnice je profesionalnost i ekspeditvnost, zasnovan na savremenoj medicinskoj doktrini, stalno zaposlenom stručnom kadru i medicinskoj opremi najnovije tehnologije.
lorijen-hospital-bolnice

Lorijen hospital

Beograd, Voždovac, Tetovska 45 011 3088090
Lorijen hospital je specijalizovana psihijatrijska bolnica koja duže od 18 godina uspešno sprovodi različite programe lečenja bolesti zavisnosti i drugih psihijatrijskih poremećaja.
Bili smo prva privatna ordinacija za lečenje bolesti zavisnosti u staroj Jugoslaviji.
Lorijen hospital danas funkcioniše kao bolnica koja omogućava celodnevnu negu i pomoć u prevazilaženju težih oblika apstinencijalnih i drugih kriza.
Planovi lečenja koje koristimo su individualizovani i prilagođeni potrebama svakog pacijenta posebno.
Tim stručnjaka „Lorijen hospital“ predvodi mr sci dr Jasmina Knežević-Tasić, jedna od prvih eksperata za lečenje bolesti zavisnosti u Srbiji, psihijatar sa 30 godina iskustva u ovoj oblasti.
U njenom timu su brojni specijalisti za lečenje zavisnosti i drugih psihijatrijskih poremećaja.
Do sada je pomoć stručnjaka „Lorijen hospital“ potražilo skoro 7000 zavisnika od kojih je većina više godina u stabilnoj asptinenciji, što potvrđuje uredan život koji danas vode.
Bolnički kapacitet je 10 kreveta.
Stručni tim Lorijen hospital već skoro dve decenije uspešno sprovodi programe lečenja bolesti zavisnosti (narkomanija, alkoholizam, zavisnost od lekova).
Poslednjih godina razvijeni su i programi za lečenje bihejvioralnih zavisnosti kao što su kocka i zavisnost od interneta.
Pacijentima pružamo podršku i u lečenju drugih psihijatrijskih poremećaja kao što su: problemi u ishrani, u menopauzi, depresija, seksualni problemi i drugi.
opsta-bolnica-st-medica-bolnice

Opšta bolnica ST Medica

Beograd, Voždovac, Kumodraška 241v 011 2460697
Opšta bolnica ST Medica.
ST Medica opšta bolnica u Beogradu je privatna zdravstvena ustanova koja je počela sa radom kao Specijalna bolnica za plastičnu hirurgiju davne 1995 godine.
Krajem 2007 godine završena je izgradnja nove bolnice na preko 500 kvm na lokaciji Kumodraška 241v u Beogradu.
Bolnica je izgrađena prema svim standardima koji važe za zdravstvene ustanove uz korišćenje najnovijih materijala i tehnoloških rešenja.
Takodje uz već postojeću opremu koja je u radu nabavljena je nova, savremena oprema.
Bolnica se sastoji od: Prijemnog hola u prizemlju sa kartotekom, polikliničkog dela sa 5 ordinacija i jednim previjalištem na prvom spratu, stacionara sa tri apartmana (svi sa LCD televizorima, SAT TV, LAN, kupatilom, tušem i wc-om) i potpono odvojenim OP blokom sa dve operacione sale, sterilizacijom, intenzivnom negom na drugom spratu.
Sve bolesničke sobe, intenzivna nega i operativne sale opremljene su centralnim razvodom medicinskih gasova.
opsta-bolnica-medicinski-sistem-beograd-msb-bolnice
BOLNICA U BEOGRADU.
Zdravstvena ustanova Medicinski Sistem Beograd osnovana 2004 godine nalazi se na dve lokacije u Beogradu.
Hospitalni deo sa operacionim blokom smešten je u ulici Vojvode Stepe na opštini Voždovac, dok se poliklinički deo nalazi u Maglajskoj ulici na Dedinju.
U polikliničkom delu našim pacijentima pružamo veliki broj usluga iz preventivne medicine, dijagnostike i terapije većine oboljenja.
Na jednom mestu objedinjeno je više medicinskih grupacija sa ciljem da se zadovolje svetski standardi u dijagnostici i lečenju pacijenata.
U operacionom bloku se izvode sve operacije iz domena ginekološke hirurgije, urološke hirurgije i to otvorene i endoskopske, endokrinološke hirurgije, dečije hirurgije, opšte hirurgije, hirurgije genitalija i promene pola, estetske i rekonstruktivne, koloproktalne itd.
Za operisane pacijente obezbeđen je apartmanski smeštaj sa celodnevnom medicinskom negom.
Korporativnim klijentima i pojedincima pružamo usluge sistematskih pregleda iz svih oblasti medicine.
O Vama brine 15 stalno zaposlenih lekara, 25 medicinskih sestara, veliki broj konsultanata, profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu.
Veliko iskustvo i postignuti rezultati svrstavaju nas na jedno od vodećih mesta privatne prakse u Srbiji.
Pozivamo Vas da nas posetite u našim prostorijama, uverite se u kvalitet usluga ili postanete deo MSB tima.
Pridružite se hiljadama zadovoljnih pacijenata koji su svoje poverenje poklonili našoj kući.
Back to Top