Bolnice Palilula

Registruj se
Prijavi se
Bolnice Palilula
euromedik-bolnica-dom-zdravlja-poliklinika-bolnice
OPŠTA BOLNICA Euromedik u Beogradu je najveći privatni zdravsteni sistem u Srbiji, osnovan 2002 godine sa ciljem da korisnicima omogući najkvalitetniju medicinsku uslugu od strane vodećih specijalista i subspecijalista iz gotovo svih oblasti medicine, uz korišćenje najsavremenije i sertifikovane medicinske opreme.
OPŠTA BOLNICA Euromedik se trudi da preglede obavlja i po najpovoljnijim cenama, zbog čega smo afirmisani i kao ustanova sa najboljim odnosom kvalitet - cena u korist klijenta.
Preglede obavljamo u prijatnom ambijentu naših šest ustanova u Beogradu, bez čekanja.
Pregledi se najčešće zakazuju za isti dan ili u najkraćem roku zahvaljujući činjenici da u OPŠTOJ BOLNICI Euromediku radi više od 200 medicinskih stručnjaka, sa dugogodišnjim iskustvom iz prestižnih državnih kliničkih centara, instituta i fakulteta.
Među našim ekspertima je i veliki broj kolega sa najvišim naučnim i stručnim zvanjima (profesora, doktora i magistara nauka, primarijusa).
Euromedik je tehnički najbolje opremljena privatna ustanova u Srbiji (dva aparata za magnetnu rezonancu, dva multislajsna skenera, dva mamografa, tri rendgen aparata, više od dvadeset ultrazvučnih aparata sa kolor dopplerom, više od dvadeset Ekg i Ekg Holter aparata).
Sva oprema u OPŠTOJ BOLNICI Euromedik klinikama je nova, prosečne starosti dve do tri godine, proizvedena od strane renomiranih svetskih proizvođača (90% opreme Siemens, dok je ostala marke Philips, Toshiba, General Electric).
Kompletna oprema poseduje CE sertifikate koji potvrđuju ispunjavanje najviših EU standarda.
Kada se opredeljujete za zdravstvenu ustanovu kojoj ćete poveriti čuvanje Vašeg najvećeg bogatstva - zdravlja, molimo Vas da uzmete u obzir ove činjenice i ukažete nam poverenje, kao sto je to učinilo više od milion naših i stranih građana tokom dvanaest godina našeg rada.
opsta-bolnica-alfa-medic-bolnice

Opšta bolnica Alfa Medic

Beograd, Palilula, Osmana Đikića 3 011 7858888
BOLNICA u Beogradu.
Alfa Medic opšta bolnica osnovana je 2012 godine.
Nastala je iz specijalne bolnice za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju Komnenus koja je započela sa radom 2004 godine.
Posle osam godina uspešnog rada, osnivanjem Alfa Medic opšte bolnice, akcenat se osim na plastičnu hirurgiju, daje i na ostale hirurške grane, prevashodno na opštu – abdominalnu i onkološku hirurgiju, ortopedsku, hirurgiju kičme, ginekološku, urološku i vaskularnu hirurgiju.
opsta-bolnica-medical-centar-bolnice

Opšta bolnica Medical Centar

Beograd, Palilula, Mije Kovačevića 10 011 2084242
MEDICAL CENTAR je prva privatna opšta bolnica u Srbiji posvećena zdravlju, prevenciji i lečenju svojih pacijenata.
Osnivač je prim.
dr Mladen Stojanović, specijalista anestezije i reanimacije.
Svoje profesionalno, životno, kao i desetogodišnje iskustvo načelnika anestezije u Švajcarskoj klinici Clinique De la Tour, uložio je u ovu savremenu bolnicu.
O prevenciji i lečenju pacijenata brinemo po najsavremenijim evropskim i svetskim standardima.
Najbolji rezultat su stotine zadovoljnih pacijenata i velika reputacija kod nas i u Evropi.
Osnovana je 1995.
U početku je dominantna delatnost bila estetska, plastična hirurgija i ginekologija.
Obavljene su brojne operacije, a ubrzo je klinika stekla izuzetnu reputaciju u ostalim oblastima medicine.
Danas bolnica pruža usluge iz svih vitalnih medicinskih specijalnosti: urologija, opšta hirurgija, onkologija, ortopedija, vaskularna hirurgija, maksiofacijalna hirurgija, ORL hirurgija, neurologija.
Oktobra 2003 godine Medical Centar je preseljen u novi, funkcionalan namenski prostor.
To je ustanova sa svim neophodnim elementima klasične bolnice.
Dve operacione sale, bolesnički apartmani, ordinacije sa najmodernijom opremom.
Recepcija i prateće prostorije su podredene maksimalnoj udobnosti i sigurnosti pacijenta.
Medical Centar je centar gde se integralno brine o prevenciji i lečenju pacijenata, kao i tome da se zadobije i održi poverenje onih koji svoje zdravlje stavljaju u ruke eminentnih stručnjaka.
Back to Top