Bolnice Kragujevac

Registruj se
Prijavi se
Bolnice Kragujevac
ginekoloska-bolnica-za-lecenje-steriliteta-nikolov-privatne-bolnice
U bolnici se obavljaju ginekološki pregledi, ultrazvučni, kolposkopski, praćenje trudnoće, CTG zapis, a moguće je obaviti i kompletne hormonske analize, uraditi briseve kod muškaraca i žena na Chlamidiu, Mycoplasmu, Ureaplasmu i Beta hemolitički streptokok, najraniju 100% sigurnu dijagnostiku trudnoće analizom hormona HCG.
Primarna i uskospecijalizovana delatnost je lečenje muškog i ženskog steriliteta.
Ono što je veoma važno je da bolnica zahvaljujući stručnosti, kao i opremljenosti odgovarajućom laboratorijom i opremom ima mogućnost kompletne dijagnostike i daljeg tretmana u lečenju steriliteta individualno, prilagođeno svakom pacijentu.
U bolnici se obavlja inseminacija (AIH) najjednostavniji vid veštačke oplodnje, zatim vantelesno oplođenje - mikrofertilizacija takozvanih ICSI.
specijalna-uroloska-bolnica-ultrazvuk-privatne-bolnice
Specijalna urološka bolnica “Ultrazvuk” ima veoma širok spektar medicinskih indikacija i stanja u kojima pomaže i leči pacijente.
Pruža mogućnosti za obavljanje specijalističkih pregleda iz sledećih oblasti: urologije, kardilogije, radiologije, ginekologije, endokrinologije, hirurgije i vaskularne hirurgije, hematologije, pulmologije, neuropsihijatrije,ortopedije, ORL, reumatologije, alergologije .
“Ultrazvuku” se mogu obratiti za pomoć pacijenti koji imaju kamen u bubregu,bešici ili bubrežnom kanalu, zatim tumor prostate i bešike, hidrocele, varikocele, fimoze, orhiektomije, ali i zbog drugih intervencija (biopsija bešike...) Pored hirurških, pacijenti ovde mogu obaviti i: kompletnu laboratorijsku dijagnostiku, rentgen dijagnostiku - grafije I skopije sa TV lancem, ultrazvučnu dijagnostiku na 4 ultrazvučna aparata, jedan portabl, pogodan za nošenje na teren ili u operacionu salu, 2 najsavremenija KOLOR DOPLER-a, ergometriju - test opterećenja srca endoskopiju, cistoskopiju, gastriskopiju - pod narkozom u operacionoj Sali, pored aparata za anesteziju.
Ultrazvuk raspolaže aparatom veštačka pluća monitorom za praćenje rada srca.
Pacijenti mogu biti potpuno sigurni da će u “Ultrazvuku”, za veoma kratko vreme od trenutka kada uđu u prijemnu ambulantu do dijagnoze, u svim zaposlenima imati ne samo vrhunske stručnjake, već i prijatelje koji će im pomoći da što jednostavnije i bezbolnije prođu put od dijagnoze do terapije i lečenja.
Back to Top