Bolnice Kragujevac

Registruj se
Prijavi se
Bolnice Kragujevac
ginekoloska-bolnica-za-lecenje-steriliteta-nikolov-privatne-bolnice
U bolnici se obavljaju ginekološki pregledi, ultrazvučni, kolposkopski, praćenje trudnoće, CTG zapis, a moguće je obaviti i kompletne hormonske analize, uraditi briseve kod muškaraca i žena na Chlamidiu, Mycoplasmu, Ureaplasmu i Beta hemolitički streptokok, najraniju 100% sigurnu dijagnostiku trudnoće analizom hormona HCG.
Primarna i uskospecijalizovana delatnost je lečenje muškog i ženskog steriliteta.
Ono što je veoma važno je da bolnica zahvaljujući stručnosti, kao i opremljenosti odgovarajućom laboratorijom i opremom ima mogućnost kompletne dijagnostike i daljeg tretmana u lečenju steriliteta individualno, prilagođeno svakom pacijentu.
U bolnici se obavlja inseminacija (AIH) najjednostavniji vid veštačke oplodnje, zatim vantelesno oplođenje - mikrofertilizacija takozvanih ICSI.
specijalna-uroloska-bolnica-ultrazvuk-privatne-bolnice
Specijalna urološka bolnica “Ultrazvuk” ima veoma širok spektar medicinskih indikacija i stanja u kojima pomaže i leči pacijente.
Pruža mogućnosti za obavljanje specijalističkih pregleda iz sledećih oblasti: urologije, kardilogije, radiologije, ginekologije, endokrinologije, hirurgije i vaskularne hirurgije, hematologije, pulmologije, neuropsihijatrije,ortopedije, ORL, reumatologije, alergologije .
“Ultrazvuku” se mogu obratiti za pomoć pacijenti koji imaju kamen u bubregu,bešici ili bubrežnom kanalu, zatim tumor prostate i bešike, hidrocele, varikocele, fimoze, orhiektomije, ali i zbog drugih intervencija (biopsija bešike...) Pored hirurških, pacijenti ovde mogu obaviti i: kompletnu laboratorijsku dijagnostiku, rentgen dijagnostiku - grafije I skopije sa TV lancem, ultrazvučnu dijagnostiku na 4 ultrazvučna aparata, jedan portabl, pogodan za nošenje na teren ili u operacionu salu, 2 najsavremenija KOLOR DOPLER-a, ergometriju - test opterećenja srca endoskopiju, cistoskopiju, gastriskopiju - pod narkozom u operacionoj Sali, pored aparata za anesteziju.
Ultrazvuk raspolaže aparatom veštačka pluća monitorom za praćenje rada srca.
Pacijenti mogu biti potpuno sigurni da će u “Ultrazvuku”, za veoma kratko vreme od trenutka kada uđu u prijemnu ambulantu do dijagnoze, u svim zaposlenima imati ne samo vrhunske stručnjake, već i prijatelje koji će im pomoći da što jednostavnije i bezbolnije prođu put od dijagnoze do terapije i lečenja.
Niko od nas ne voli da posećuje bolnicu, ni iz jednog jedinog razloga, ali nažalost, neizbežan su deo našeg života.Bolnica je ustanova za lečenje bolesnika. Danas postoje privatne i državne.S obzirom da nam stanje u bonicama nije baš sjajno, da se pregledi čekaju mesecima i da nikad ne možete da stignete na red, sve veći broj ljudi se opredeljuje za privatnu bolnicu.Naravno, oni koji to mogu da priušte.Zahvaljujući stručnosti doktora i velikom profesionalnom iskustvu, privatne bolnice su u mogućnosti da pacijentima pruže sigurnu i kvalitetnu uslugu, u okviru svih oblasti medicine, a sve na jednom mestu.Svi ćemo se složiti da nam je muka od šetanja od lekara do lekara, od laboratorije do odeljenja, od traženja uputa za svaku sitnicu za svakog specijalistu.I najgore od svega je sto vam niko ne garantuje kada ćete biti primljeni i kada će biti gotovi rezultati.Samim tim, privatne bolnice su te koje završavaju većinu stvari na jednom mestu, bez čekanja.Nadjite akreditovanu privatnu bolnicu i imajte potpuno poverenje u nju.Zdravlje bi trebalo da nam je na prvom mestu.
Back to Top