Organizacija venčanja, Dekoracija venčanja Beograd

Registruj se
Prijavi se
Organizacija venčanja, Dekoracija venčanja Beograd
Treba vam pomoć oko organizacije venčanja u Beogradu, vašeg venčanja iz snova?
Pratimo svetske trendove i u Beogradu postoje agencije za organizaciju svadbi, u kojima rade kreativni ljudi sa iskustvom na tom polju.
Dekoracija venčanja im jedna od specijalnosti.
Salu će pretvoriti u dvoranu iz bajke jer vam nude: presvlačenje stolica, mašne od organdina, tila ili satena za stolice na venčanju, dekorisanje stolova aranžmanima od perlica, bisera, mirisnih sveća u kombinaciji sa ogledalima, cvetovima, ukrasnim kutijama u kojima su pokloni za goste i još puno toga.
Beogradske agencije za organizaciju i dekoraciju venčanja imaju puno saradnika, tako da organizacija vaše svadbe uključuje uigrane timove koji će vam obezbediti sve što vi zamislite.
Mogu vam obezbediti prostor, pronaći bend za svadbu, pomoći vam oko odabira menija, pomoći oko biranja venčanice, i još puno toga.
Na čelu tima je neka naša J Lo koja će vam davati ideje kad ih nemate i sprovešće ih u delo, sve u cilju vašeg savršenog venčanja u Beogradu i šire!
lux-events-centar-1-organizacija-vencanja

LUX Events Centar

Beograd, Palilula, Zrenjaninski put 84 060 7171153
cena: Cenovnik
ORGANIZACIJA VENČANJA BEOGRAD LUX EVENTS CENTAR Stručni tim LUX-a stoji Vam na usluzi u osmišljavanju i organizaciji svakog segmenta Vašeg venčanja.
Tu smo da pomognemo da se opredelite za odgovarajuće posluženje, dekoraciju stolova i prostora, tehničku opremu i da zajedno učinimo Vaše venčanje nezaboravnim!
duni-swed-balkan-trading-organizacija-i-dekoracija-vencanja

Duni - Swed Balkan trading

Beograd, Zvezdara, Ruzveltova 42 011 4078460
DUNI svake sezone ponudi poseban dizajn za dekoraciju svdbene sale - prostora.
Osnovni elemenat za dekoraciju je svadbeni - mladenački sto i stolovi za goste.
Ambijent se transformiše kombinovanjem i stilskom obradom izabranih salveta, nadstolnjaka - stonih traka, podmetača za tanjire, stone suknje za mladenački sto ili "slatki sto" - sto za torte, sto za matičara, a u nekim prostorima i kompletno posluženje na švedskim stolovima.
DUNI asortiman i jednostavnost primene elemenata za dekoraciju stola omogućava Vam da pored uobičajene "svadbene beline" birate više boja i tako postižete ambijent po želji.
Sa DUNI materijalima lako možete imati tematsku svadbu koja sve više ulazi u praksu i novi je trend.
Dopunski asortiman su sveće, svećnjaci, aranžmani sveća u cveću, brojevi za stolove, štampa na salvetama, podmetačima i stonim trakama.
Mladenački sto dekoriasan DUNI materijalima menja sliku celog prostora po boji i stilu.
Ujedno ova rešenja su mnogo ekonomičnija i jednostavnija za realizaciju.
dekoracija-i-organizacija-vencanja-perlita-organizacija-i-dekoracija-vencanja
ORGANIZACIJA SVADBE I DEKORACIJA. Dekoracija prostora za venčanje.
Svako venčanje ima svoju priču koja određuje i ukrašavanje i dekorisanje prostora.
Izabrati vrstu cveća, boju i oblik vaza nije lako jer izbor je veliki. Niske četvrtaste i okrugle akvarijum vaze za pupoljke ili male cvetne aranžmane. Ili visoke vaze različitog oblika za elegantne visoke kale ili neko drugo cveće, a idealno se slaže i sa suvim ukrasnim granjem. Ili ipak vaze srednje visine koje se mogu koristiti i za visoke i za niske aranžmane. Da spomenemo i elegantne martini vaze uz koje pored cveća možemo iskombinovati kamenčiće, perje, kristale, ukrasne trake,… Za koje god vaze i cvetne aranžmane da se odlučite potrudićemo se da izmame uzdahe Vašim gostima. Prostor koji ste izabrali za Vaše veselje će zablistati sa našom dekoracijom.
U našoj ponudi možete pronaći: Mašne za stolice u širokom spektru boja i vrsta materijala.
Takođe, mašne se mogu ukrasiti raznim detaljima, kopčama, šnalama, svežim ili veštačkim cvećem. Vaze za cveće.
Imamo veliki izbor staklenih ili keramičkih vaza raznih oblika i veličina. Svećnjaci jednokraki, trokraki, petokraki različitih visina. Ogledala za stolove različitih dimenzija i veličina. Bidermajeri i cvetići za kićenje mladoženje i kumova. Ukrasi za vrata, dvorišta, kapije. Ukrasi za goste po vašoj želji, cvetići za rever, narukvice za dame, bedževi, magneti. Kartice sa imenima gostiju, brojevi za stolove, table sa rasporedom sedenja za goste dizajnirani po Vašoj želji. Ukrasi za automobile mladenaca i gostiju. Pokloni za goste - poklonite Vašim gostima sitnicu kao znak dobrodošlice ili uspomenu na Vas.
Liciderska srca, ljubavne citate, magnete za frižider, čokanjčiće, bombonice, čokoladne kolačiće i sve to ukrašeno i upakovano. Zastave velike i male. Ukrasi kao što su baloni, vatromet, rasveta, ozvučenje, aparat za maglu i razni drugi specijalni efekti koji će Vaš dan učiniti posebnim.
Organizujemo elegantne, moderne, glamurozne i zabavne događaje, od malih intimnih susreta do velikih i raskošnih proslava.
Naš cilj je jednostavan – da zajedno kreiramo nezaboravnu proslavu koja će premašiti Vaša očekivanja.
Svaki deo Vašeg dana će biti upravo onakav kako Vi to poželite, od lokacije, dizajna i stila, preko hrane, benda i još mnogo, mnogo toga. Pomoći ćemo Vam u odabiru prostora i u zavisnosti od broja gostiju i vašeg budžeta pronaći ćemo savršeno mesto za Vas.
Nakon čega sledi ono što mi najviše volimo – dekoracija venčanja, odabir cveća i svih modnih sitnica koje će ulepšati i upotpuniti Vaš svaki trenutak. Mi znamo koliko je važno odabrati kvalitetan bend.
Možete nam reći kakvu vrstu muzike ste zamislili za Vas i Vaše goste i pronaći ćemo bend koji će ispuniti sve Vaše muzičke želje. Možda već imate viziju Vašeg dana iz snova?
!
Ako ne mi ćemo Vam pomoći u tome da pronađete inspriraciju.
Uz našu malu pomoć možete učiniti Vaš poseban dan divnim i nezaboravnim.
Pozovite nas da zajedno osmislimo Vaše venčanje iz snova. Mi radimo sa najboljima i zajedno smo spremni da ispunimo sve Vaše želje.
arkadia-organizacija-dekoracija-vencanja-organizacija-i-dekoracija-vencanja
KOMPLETNA ORGANIZACIJA VENČANJA I DEKORACIJA BEOGRAD.
Veliko iskustvo u poslovima organizacije garancija je da ni jedan detalj neće biti zaboravljen, da će na sam dan svadbe dogovoreni protokol biti sproveden i da će svaki gost dobiti zasluženu pažnju i otići zadovoljan. Organizovati jednu svadbu nije nimalo jednostavno.
Potrebno je detaljno planirati, ne zaboraviti ni jedan detalj, biti spreman na svaku vrstu iznenadjenja, imati odlične odnose sa svima koji će svadbu realizovati i na kraju oštro oko za svaku sitnicu tokom same realizacije.
Mi smo spremi da vam u tome pomognemo.... Pronaćićemo vam odgovarajući restoran prema vašem broju gostiju, budžetu i osnovnoj ideji same proslave.
Obavićemo pregovore sa restoranom vezane za odabir menija, kartu pića, cene, raspored stolova i sedenja gostiju i pratićemo realizaciju dogovorenog na sam dan proslave.
Zakazaćemo vase venčanje u crkvi ili opštini, organizovati izlazak matičara na teren i dati savete oko potrebnih dokumenata. Pronaći ćemo za vas muziku, baš onakvu ste želeli.
Saradjujemo sa velikim brojem band/ova specijalizovanih upravo za venčanja.
Zajedno ćemo dogovoriti play liste, blokove, pauze, muziku za prvi ples, za tortu… Imamo i više od toga, kontakte sa popularnim pevačima, njihovim managerima, kamernim orkestrima, solistima… Daćemo vam savet i pomoći da pronadjete pozivnice u vašem ili u stilu kompletne svadbe.
Naši dizajneri će otpratiti svaku vašu ideju.
Predložićemo vam tekstove, organizovati slanje i pomoći oko mailing lista. Obezbedićemo limuzinu za mladence na dan svadbe, prevoz svatova, autobuse, mini kombije, transfere sa aerodroma, do hotela, do restorana…. Obezbedićemo sve sto je potrebno da bi mlada i mladoženja blistali na taj dan.
Od venčanice, odela, do šminkera, pedikira, frizera… Povezaćemo vas sa poslastičarima koji znaju da urade kvalitetne torte i kolače i još važnije koji su odgovorni da torta bude isporučena u pravo vreme i na pravome mestu. Obezbedićemo kreativnog fotografa i snimatelja koji će se postarati da ni jedan važan trenutak ne prodje nezabeležen. Organizovaćemo vam i specijalne efekte, svaku vrstu vatrometa, bilo koji pirotehnički efekat, prvoklasnu rasvetu, maglu za podijum i sl. Dekoracija je naša specijalnost.
Pomoćićemo vam ne samo savetima već ćemo i realizovati svaku vašu ideju. Ne samo da ćemo vam pronaći najbolje dobavljače i sa njima obaviti sve neophodne pregovore, već ćemo ih i medjusobno koordinirati, pratiti izvršenje njihovog dela posla i isplatiti nakon realizacije. Pripremićemo prema vašim potrebama i željama protokol za vašu svadbu. Na dan svadbe obezbedićemo kompletan nadzor realizacije koji će vam omogućiti da taj dan prodjete bez stresa, zadovoljni i rasterećeni.
Gotovo da ne postoji ograničenje na polju dekoracije, baš kao ni broj raznih varijacija na odredjenu temu koje je moguće kreirati.
Naš tim će od prvih ideja do realizacije biti uz vas da pomogne savetom ili predlogom da se ne zaboravi ni jedan važan detalj, ali i da svi skupa formiraju veličanstvenu sliku koju ćete pamtiti i rado je se sećati mnogo godina.
Iz naše zaista prebogate ponude možete izabrati... Navlake za stolice u beloj, bordo, bež, crnoj i srebrnoj boji. Mašne za stolice u širokom spektru boja i vrsta.
Pored klasičnih organdinskih, taft ili satenskih mašni u ponudi su nam i široke satenske trake sa kopčom, uže satenske trake, mašne koje se vezuju kao kapice... I to nije sve, na mašne je moguce dodati razne detalje, od svežeg cveca, od veštačkog cveća, štras trake, kopče, a moguće je kreirati i ukrase za stolice ukoliko želite da izbegnete klasični izgled (srca, zvezde, štampane natpise). Stolnjaci beli klasični od damasta, satenski u crnoj, ljubičastoj ili boji po vašoj želji.
Veliki izbor nadstolnjaka raznih materijala. Posude za cveće.
Na raspolaganju vam je veliki izvor staklenih ili keramičkih, niskih ili visokih posuda za cvetne aranžmane.
Kocke, kugle, valjkovi, martini čaše, šampanj čaše, uske vaze - bele i crne, kornet vaze.... Cveće.
Cvetni aranžmani su najčešće glavni ukras svake dekoracije.
Cveće koje koristimo za njihovu izradu stiže iz Holandije nekoliko dana pred vašu svadbu da bi bilo potpuno sveže.
Naši floristi su školovani, kreativni sa dugogodišnjim iskustvom i majstori svog zanata. Specijalni aranžmani sa kristalima, belim i crnim nojevim perjem, paunovim perjem, dekorativnim granama, ukrasnim detaljima... Svećnjaci.
Da bi atmosfera na vašoj svadbi bila jos svečanija u ponudu smo dodali i veliki izbor svećnjaka, jednokrakih, trokrakih, petokrakih u različitim visinama i za različite namene. Salvete.
Pored belih i bež salveta od damasta možemo vam ponuditi i ogroman izbor najkvalitetnihih papirnih salveta.
Salvete su važan ukras na stolu i moguće ih je postaviti ili povezati na veliki broj načina.
Takodje na salvete je, pored već klasičnih satenskih trakica, moguće dodati i korsaže, kopče, kristale, štampane kartice... Ogledala.Okrugla, četvrtasta, raznih dimenzija i namena Štampani materijali.
Dizajn i štampa kartica sa imenima gostiju, brojeva za stolove, tabli sa rasporedom sedenja za goste, imena za stolove i još mnogo toga što može dodati onaj specijalni izgled vašoj dekoraciji ali i olakšati organizaciju svadbe. Mladenački stolovi.
Izaberite svoj stil , boju, oblik, temu...
Od klasičnih belih do modernističkih crnih – sa otkačenim i manje otkačenim detaljima, sa i bez osvetljenja... Bidermajeri i cvetići za mladoženju i kumove. Ukrasi za vrata, kapije, dvorišta, hodnike. Ukrasi za goste.
Proizvodimo ih baš za vas i prema vašim željama, Veštački cvetići za rever, narukvice za dame, venčići za glavu, klasični ili neobični...
vaše je samo da izaberete. Pokloni za goste.
Darujte vaše goste lepim sitnicama i uspomenama na vaš specijani dan.
Magneti za frižider, čokanjčići, liciderska srca, medenjaci, bombonice, bedzevi i još mnogo toga.
Sve prigodno spakovano i ukrašeno. Ukrašavanje automobila za mladence ili goste. Kompletna dekoracija sala za venčanje.
Veliki izbor raznih dekorativnih materijala i detalja omogući će da sala koju ste izabrali zablista posebnim sjajem. Baloni pojedinačni, figure i stubovi, eksplozija balona.... Rasveta, ozvučenje, magla, vatrometi, i razni drugi efekti koji će doprineti da vaša svadba bude jedinstvena i neponovljiva.
Dekoracija venčanja – bitan deo koji svaki prostor pretvara u bajkovito mesto za savršeno venčanje. Cvetno šarenilo daće uvek lepu draž svakom venčanju. Cveće i razni aranžmani od cveća nikada ne izlaze iz mode. Možete se opredeliti za klasičan stil, isto kao i za neki ultra moderan. Potpuno je svejedno za šta se odlučite jer će vam cveće uvek pružiti neverovatno zadovoljstvo. Cveće možete upotrebiti na toliko načina, da je to prosto savršeno. Cveće koje će krasiti stolove na vašem venčanju sigurno prestavlja veoma bitan detalj i zbog toga mu se mora posvetiti naročita pažnja. Kako bi gosti na venčanju bili prijatno iznenađeni dekoracijom stola, ukrasite sto pažljivo odabranim i aranžiranim cvećem. Organizacija i planiranje jednog venčanja može nekada da bude veoma komplikovano. Ukoliko želite da sami organizujete svoje venčanje, potrebno je da se obratite nekome bar za dobar i konstruktivan savet. Naročito ukoliko ne znate odakle da uopšte krenete sa planiranjem vašeg najlepšeg dana.
Back to Top