Organizacija venčanja, Dekoracija venčanja Zemun

Registruj se
Prijavi se
Organizacija venčanja, Dekoracija venčanja Zemun
arkadia-organizacija-dekoracija-vencanja-organizacija-i-dekoracija-vencanja
KOMPLETNA ORGANIZACIJA VENČANJA I DEKORACIJA BEOGRAD.
Veliko iskustvo u poslovima organizacije garancija je da ni jedan detalj neće biti zaboravljen, da će na sam dan svadbe dogovoreni protokol biti sproveden i da će svaki gost dobiti zasluženu pažnju i otići zadovoljan. Organizovati jednu svadbu nije nimalo jednostavno.
Potrebno je detaljno planirati, ne zaboraviti ni jedan detalj, biti spreman na svaku vrstu iznenadjenja, imati odlične odnose sa svima koji će svadbu realizovati i na kraju oštro oko za svaku sitnicu tokom same realizacije.
Mi smo spremi da vam u tome pomognemo.... Pronaćićemo vam odgovarajući restoran prema vašem broju gostiju, budžetu i osnovnoj ideji same proslave.
Obavićemo pregovore sa restoranom vezane za odabir menija, kartu pića, cene, raspored stolova i sedenja gostiju i pratićemo realizaciju dogovorenog na sam dan proslave.
Zakazaćemo vase venčanje u crkvi ili opštini, organizovati izlazak matičara na teren i dati savete oko potrebnih dokumenata. Pronaći ćemo za vas muziku, baš onakvu ste želeli.
Saradjujemo sa velikim brojem band/ova specijalizovanih upravo za venčanja.
Zajedno ćemo dogovoriti play liste, blokove, pauze, muziku za prvi ples, za tortu… Imamo i više od toga, kontakte sa popularnim pevačima, njihovim managerima, kamernim orkestrima, solistima… Daćemo vam savet i pomoći da pronadjete pozivnice u vašem ili u stilu kompletne svadbe.
Naši dizajneri će otpratiti svaku vašu ideju.
Predložićemo vam tekstove, organizovati slanje i pomoći oko mailing lista. Obezbedićemo limuzinu za mladence na dan svadbe, prevoz svatova, autobuse, mini kombije, transfere sa aerodroma, do hotela, do restorana…. Obezbedićemo sve sto je potrebno da bi mlada i mladoženja blistali na taj dan.
Od venčanice, odela, do šminkera, pedikira, frizera… Povezaćemo vas sa poslastičarima koji znaju da urade kvalitetne torte i kolače i još važnije koji su odgovorni da torta bude isporučena u pravo vreme i na pravome mestu. Obezbedićemo kreativnog fotografa i snimatelja koji će se postarati da ni jedan važan trenutak ne prodje nezabeležen. Organizovaćemo vam i specijalne efekte, svaku vrstu vatrometa, bilo koji pirotehnički efekat, prvoklasnu rasvetu, maglu za podijum i sl. Dekoracija je naša specijalnost.
Pomoćićemo vam ne samo savetima već ćemo i realizovati svaku vašu ideju. Ne samo da ćemo vam pronaći najbolje dobavljače i sa njima obaviti sve neophodne pregovore, već ćemo ih i medjusobno koordinirati, pratiti izvršenje njihovog dela posla i isplatiti nakon realizacije. Pripremićemo prema vašim potrebama i željama protokol za vašu svadbu. Na dan svadbe obezbedićemo kompletan nadzor realizacije koji će vam omogućiti da taj dan prodjete bez stresa, zadovoljni i rasterećeni.
Gotovo da ne postoji ograničenje na polju dekoracije, baš kao ni broj raznih varijacija na odredjenu temu koje je moguće kreirati.
Naš tim će od prvih ideja do realizacije biti uz vas da pomogne savetom ili predlogom da se ne zaboravi ni jedan važan detalj, ali i da svi skupa formiraju veličanstvenu sliku koju ćete pamtiti i rado je se sećati mnogo godina.
Iz naše zaista prebogate ponude možete izabrati... Navlake za stolice u beloj, bordo, bež, crnoj i srebrnoj boji. Mašne za stolice u širokom spektru boja i vrsta.
Pored klasičnih organdinskih, taft ili satenskih mašni u ponudi su nam i široke satenske trake sa kopčom, uže satenske trake, mašne koje se vezuju kao kapice... I to nije sve, na mašne je moguce dodati razne detalje, od svežeg cveca, od veštačkog cveća, štras trake, kopče, a moguće je kreirati i ukrase za stolice ukoliko želite da izbegnete klasični izgled (srca, zvezde, štampane natpise). Stolnjaci beli klasični od damasta, satenski u crnoj, ljubičastoj ili boji po vašoj želji.
Veliki izbor nadstolnjaka raznih materijala. Posude za cveće.
Na raspolaganju vam je veliki izvor staklenih ili keramičkih, niskih ili visokih posuda za cvetne aranžmane.
Kocke, kugle, valjkovi, martini čaše, šampanj čaše, uske vaze - bele i crne, kornet vaze.... Cveće.
Cvetni aranžmani su najčešće glavni ukras svake dekoracije.
Cveće koje koristimo za njihovu izradu stiže iz Holandije nekoliko dana pred vašu svadbu da bi bilo potpuno sveže.
Naši floristi su školovani, kreativni sa dugogodišnjim iskustvom i majstori svog zanata. Specijalni aranžmani sa kristalima, belim i crnim nojevim perjem, paunovim perjem, dekorativnim granama, ukrasnim detaljima... Svećnjaci.
Da bi atmosfera na vašoj svadbi bila jos svečanija u ponudu smo dodali i veliki izbor svećnjaka, jednokrakih, trokrakih, petokrakih u različitim visinama i za različite namene. Salvete.
Pored belih i bež salveta od damasta možemo vam ponuditi i ogroman izbor najkvalitetnihih papirnih salveta.
Salvete su važan ukras na stolu i moguće ih je postaviti ili povezati na veliki broj načina.
Takodje na salvete je, pored već klasičnih satenskih trakica, moguće dodati i korsaže, kopče, kristale, štampane kartice... Ogledala.Okrugla, četvrtasta, raznih dimenzija i namena Štampani materijali.
Dizajn i štampa kartica sa imenima gostiju, brojeva za stolove, tabli sa rasporedom sedenja za goste, imena za stolove i još mnogo toga što može dodati onaj specijalni izgled vašoj dekoraciji ali i olakšati organizaciju svadbe. Mladenački stolovi.
Izaberite svoj stil , boju, oblik, temu...
Od klasičnih belih do modernističkih crnih – sa otkačenim i manje otkačenim detaljima, sa i bez osvetljenja... Bidermajeri i cvetići za mladoženju i kumove. Ukrasi za vrata, kapije, dvorišta, hodnike. Ukrasi za goste.
Proizvodimo ih baš za vas i prema vašim željama, Veštački cvetići za rever, narukvice za dame, venčići za glavu, klasični ili neobični...
vaše je samo da izaberete. Pokloni za goste.
Darujte vaše goste lepim sitnicama i uspomenama na vaš specijani dan.
Magneti za frižider, čokanjčići, liciderska srca, medenjaci, bombonice, bedzevi i još mnogo toga.
Sve prigodno spakovano i ukrašeno. Ukrašavanje automobila za mladence ili goste. Kompletna dekoracija sala za venčanje.
Veliki izbor raznih dekorativnih materijala i detalja omogući će da sala koju ste izabrali zablista posebnim sjajem. Baloni pojedinačni, figure i stubovi, eksplozija balona.... Rasveta, ozvučenje, magla, vatrometi, i razni drugi efekti koji će doprineti da vaša svadba bude jedinstvena i neponovljiva.
Back to Top