Organizacija venčanja, Dekoracija venčanja Niš

Registruj se
Prijavi se
Organizacija venčanja, Dekoracija venčanja Niš
mademoiselle-organizacija-i-dekoracija-vencanja-organizacija-i-dekoracija-vencanja
DEKORACIJA I ORGANIZACIJA VENČANJA.
Organizacija venčanja zahteva dugotrajnu i strpljivu pripremu,veliko iskustvo u tom polju kao i poznavanje najsitnijih detalja.
Mi u wedding studiu Mademoiselle srećni smo što mladencima možemo preneti naša znanja, iskustva, najbolje uslove i najnovije trendove za njihov poseban dan. Svaka organizacija venčanja praćena je posebnom pažnjom.
Svako venčanje doživljavamo kao potpuno novu i posebnu priču kojoj s jednakom ljubavlju i strašću pristupamo svaki put. Venčanje je vrlo lična stvar i ništa ne treba biti prepušteno slučaju.
Dan koji se nikada ne zaboravlja, a planira oduvek.
Naša želja je da za Vas ostvarimo sve o čemu ste oduvek maštali, da odradimo onaj najteži deo posla kako biste mogli da uživate u svakom trenutku tog posebnog dana.
Organizacija venčanja u našem wedding studiu nudi sve na jednom mestu – dizajn, opremanje, prodaju i iznajmljivanje. DEKORACIJA VENČANJA – Presvlake za stolice u raznim bojama, dekorativne mašne od satena, organdina, čipke i tila. – Dekoracija stolova: stolnjaci i nadstolnjaci u svim bojama, dekorativne vaze u različitim veličinama i oblicima, svećnjaci, veliki izbor dekorativnih sveća i prstenova za salvete. – Cvetna dekoracija: dekoracija stana, bašte, kuće, dekoracija automobila, dekoracija crkve, dekoracija restorana/cvetni aranžmani, bidermajer, kićenje svatova. – Rajska vrata od kovanog gvožđa, stalci od kovanog gvožđa za cveće, pano za spisak zvanica, iznajmljivanje banket i barskih stolova i stolica. – Pozivnice, poklončići i prateća oprema: knjiga zvanica, dekorativne kutije za koverte, korpice, jastučići za burme. SPECIJALNI EFEKTI NA VENČANJU – Dekorativna rasveta (bojenje zidova), suvi led, vatromet, nebeski lampioni.
Back to Top