Osnovna škola na engleskom Savski venac

Registruj se
Prijavi se
Osnovna škola na engleskom Savski venac
the-international-school-of-belgrade-osnovna-skola-na-engleskom
Osnovna škola na engleskom jeziku.
Welcome to the Lower School at the International School of Belgrade. Located on the grounds of an old Serbian Villa in the charming Belgrade suburb of Senjak, our campus combines historic buildings with modern learning spaces and 21st century technology. ISB is a fully authorized International Baccalaureate World School.
We offer the Primary Years Program in English for students in Pre-Kindergarten (age 3) through grade five (age 10).
The International School of Belgrade was founded in 1948.
ISB is an independent, co-educational international day school that enrolls students from ages three to eighteen.
As an authorized IB World School, ISB provides a high-quality, college-preparatory education with an emphasis on internationalism and global responsibility.
The curriculum is designed to serve a multi-national student body using English as our language of instruction. ISB is accredited by the Council of International School (CIS) and by the New England Association of Schools and Colleges (NEASC), and authorized by the International Baccalaureate Organization and by the Ministry of Education of the Republic of Serbia.
OSNOVNA ŠKOLA NA ENGLESKOM JEZIKU Brook Hill primanjuje Cambridge međunarodi ispitni sistem koji je zasnovan na Nacionalnom obrazovnom programu Engleske i Welsa. Primenom ovog programa, nastava se održava u malim grupama, što obezbeđuje veću pažnju nastavnika svakom učeniku pojedinačno i stvara mogućnost prepoznavanja talenata učenika u najranijem uzrastu. Na ovaj način u osnovnoj školi na engleskom jeziku, učenici stiču kvalifikacije i znanje koji su prihvaćeni na svim univerzitetima širom sveta.
Osnovne škole na engleskom jeziku su akreditovane obrazovne ustanove. Svaka osnovna škola na engleskom jeziku zasniva svoj program rada i nastavnih aktivnosti po sopstvenom izboru i uz poštovanje najviših standarda u obrazovanju dece. U osnovnim školama na engleskom jeziku predavači su strani profesori kojima je engleski jezik maternji ili domaći profesori engleskog jezika i drugi profesori koji su zbog vremena provedenog u nekoj od zemalja sa engleskog govornog područija, postali bilingvalni. Rezultat je da će Vaš osnovac sve predmete pohađati na engleskom jeziku, i da će savladati engleski jezik do nivoa ekvivalentnog nivou na kom bi znanje engleskog jezika bilo kada biste živeli u nekoj od zemalja gde se govori engleski. Pošto sve predmete pohađa na engleskom jeziku, dete će imati znatno bogatiji rečnik nego kada bi engleski jezik učilo posebno, koliko god da je to učenje engleskog jezika intenzivno. Takođe, Vaše dete će odlično savladati i pisanje na engleskom jeziku jer se svi radovi, kontrolni i pismeni zadaci rade na engleskom jeziku. Nakon završene osnovne škole na engleskom jeziku, mogućnosti su brojne, i u zavisnosti od želja i afiniteta deteta, školovanje može nastaviti na engleskom jeziku. Čak iako ne nastavi školovanje na engleskom jeziku, nego na srpskom, Vaše dete je do polaska u srednju školu već toliko dobro naučilo engleski jezik, a i steklo široko opšte obrazovanje, da se Vaša investicija višestruko isplatilo. Pored učenja engleskog jezika, benfiti su višestruki pošto osnovne škole na engleskom jeziku insistiraju na primeni najkvalitetnijeg obrazovnog programa, širenju kulture i upoznavanju raznih nacija i običaja i na prijateljstvu među vršnjacima.
Back to Top