Patronažna služba Vračar

Registruj se
Prijavi se
Patronažna služba Vračar
agencija-za-cuvanje-dece-kolibri-patronazna-sluzba
Naša patronažna služba, je dostupna 24 časa, a Visoko stručne medicinske sestre, više babice kao I patronažne sestre, brinu o zdravlju porodilja, odojčadi i beba.
Ako su vam potrebne saveti i usluge, kao što su: pravilna negu novorođenčeta, zbrinjavanje pupčanika, kupanje bebe, pravilna tehnika dojenja, kontrola stanja bradavica majke, rana stimulacija razvoja bebe, masaža bebe, način podizanja i nošenja bebe, saveti o pravilnoj ishrani majke i odojčeta, kako se " boriti" protiv grčeva… Naša patronažna služba je tu da prve mesece zajedničkog života sa vašom bebom provedete uživajući a ne brinući!
agencija-za-cuvanje-dece-royal-care-patronazna-sluzba

Agencija Royal Care

Beograd, Vračar, Mišarska 9 011 3447529 |
060 4334686 |
Agencija “Royal Care” je u službi Vaše porodice od prvog dana.
Naša patronažna služba Vam je non stop na raspolaganju, naši stručnjaci brinu o zdravlju porodilja, odojčadi i beba.
Od momenta kada se porodilja vrati u svoj dom sa bebom mi smo tu da Vam pružimo pomoć i prave savete: pravilna nega novorođenčeta, zbrinjavanje pupčanika, kupanje i masaža bebe, pravilna tehnika dojenja, kontrola stanja bradavica majke, kako se "boriti" protiv grčeva, rana stimulacija razvoja bebe, način podizanja i nošenja bebe, saveti o pravilnoj ishrani majke i odojčeta.
Agencija “Royal Care” je tu da Vam svojim stručnim savetima prve mesece sa vašom bebom rastereti svake brige i ispuni uživanjem.
Back to Top