Plastična ambalaža Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Plastična ambalaža Novi Sad
soko-tim-021-plasticna-ambalaza

Soko Tim 021

Novi Sad, Ilije Garašanina 42 021 506008
cena: Cenovnik
PLASTIČNA AMBALAŽA SOKO TIM 021.
SOKO TIM 021 proizvodi predmete od duvane i brizgane plastike složenije geometrije i specijalizovao se za uslužno održavanje proizvodne opreme kod korisnika.
PLASTIČNA AMBALAŽA - EURO PAK SISTEM EURO PAK SISTEM d.o.o.
Sajlovo XXII 16, 21000 Novi Sad, je renomirana firma sa višegodišnjim iskustvom u distribuciji proizvoda plastične, stiroporske i aluminijumske ambalaže za pakovanje hrane.
packaging-center-plasticna-ambalaza
PLASTIČNA AMBALAŽA BEOGRAD PACKAGING CENTER Ceneći Vaš trud da stvorite kvalitetan i vrhunski proizvod Packagingcenter želi da da svoj doprinos odabiru prave ambalaže za pakovanje koja štiti, čuva i prodaje proizvode. Ambalaža koju nudimo zadovoljava sve EU standarde a pored toga je ekonomična i ekologična.
panex-co-plasticna-ambalaza
PLASTIČNA AMBALAŽA.
Plastične tube su novina u našem proizvodnom asortimanu.
Pogodne su za pakovanje proizvoda iz raznih privrednih grana (industrija igračaka, grafička, farmaceutska...).
Između ostalog, koriste se za pakovanje zrnastih i orašastih proizvoda, ukrasa za torte i kolače, tekstila, školskog i kancelarijskog pribora i sl.
U ponudi su standardni prečnici od 80, 95, 140, 155 i 200mm.
i skloni su korekciji, po specifičnim zahtevima kupca.
Visina tuba se izrađuje po zahtevu kupca, od 50-300mm.
s-pack-plasticna-ambalaza
PLASTIČNA AMBALAŽA S - PACK.
Kutije za kolače, torte i dostavu hrane. Osnovne karakteristike: - biorazgradiv, nije štetan za okolinu prilikom razgradnje, - kristalno proziran, što omogućava bolju vidljivost sadržaja ambalaže, - otporan na masti i podnosi temperature od -60C do +90C.
rapid-pet-plasticna-ambalaza
PLASTIČNA AMBALAŽA - RAPID PET Proizvodnja PET amabalaže od najfinijih polimera – polietilenteraftalata- koja je zauzela mesto u indusrtiji vode, pića, ulja, soseva i hemijskih proizvoda.
Plastična ambalaža Beograd nudi Vam da se na jednom mestu upoznate sa proizvodima i cenama plastične ambalaže koju proizvode proizvođači iz Beograda. Treba Vam ambalaža od plastike za Vaš proizvod? Pogledajte ponudu i cene plastične ambalaže u Beogradu. Sigurno ćete naći odgovarajuće proizvode. Plastična ambalaža je opšte prihvaćena i korisiti za mnoge proizvode zbog svojih karakterisitka. Proizvođači plastične ambalaže iz Beograda nastoje da se nametnu kvalitetom svojih proizvoda. Ambalaža od plastike proizvodi se u mnogo boja, oblika, dimenzija u zavisnosti od proizvoda kome je namenjena. Plastična ambalaža ima mnogo prednosti. Upotrebljava se u mnogim granama industrije. Pogledajte kompletan asortiman plastične ambalaže koju nude beogradski proizvođači i uverite se i sami. Plastična ambalaža koristi se u gotovo svim granama idustrije. Plastika se ne lomi lako kao staklo, jeftina je i dobro čuva svojstva mnogih namirnica, hemikalija i raznih supstanci. Zato je plastična ambalaža jedan od najpopularnijih i najzastupljanijih oblika ambalaže. Svaki put kada je moguće plastika se zbog svih svojih karakterisitika koristi kao materijal za izradu ambalaže. Plastična ambalaža može biti jednokratna, koja se često koristi za pakovanje hrane za dostavu na primer. Plastična amabalaža je odličan izbor zato što se ona može stoprocentno reciklirati. Moramo misliti na našu planetu i podići našu svest o zagađivanju životne sredine. Recikliranjem plastične ambalaže ne samo da čuvamo prirodu, nego se time i pojeftinjuje proces dobijanja plastike, tj. plastične ambalaže. Postoji nekoliko prednosti korišćenja plastičnih materijala za pakovanje namirnica. Plastična ambalaža može biti napravljena kao listovi, figure i strukture nudeći znatnu fleksibilnost i elastičnost tog dizajna. Plastični materijali su hemijski rezistentni, jeftini, lagani, sa širokim opsegom fizičkih i optičkih osobina. Mnoge plastike imaju sposobnost termozavarivanja, lako se štampaju, mogu biti integrisani u proizvodne procese gde je pakovanje formirano napunjeno i zatvoreno u istoj proizvodnoj liniji. Upotreba plastika u pakovanju namirnica je nastavila rast zahvaljujući niskoj ceni materijala i funkcionalnim prednostima, kao što su termozavarivanje, optička svojstva, i neograničane veličine i oblici i prevazišla je upotrebu tradicionalnih materijala, kao što su staklo i beli lim. Kako bi se osigurala javna bezbednost FDA pažljivo pregleda i reguliše supstance koje se koriste za dobijanje plastika i drugih materijala za pakovanje. Svaka supstanca od koje je razumno očekivati da prodire u hranu je klasifikovana kao indirektan prehrambeni aditiv prema FDA odredbama. FDA savetuje potrošače da koriste plastike za namenjene svrhe u skladu sa proizvođačkim uputstvima da bi se izbegle štetne posledice.
Back to Top