Plastična ambalaža Stara Pazova

Registruj se
Prijavi se
Plastična ambalaža Stara Pazova
miskone-plastik-plasticna-ambalaza
PLASTIČNA AMBALAŽA.
PROIZVODNJA AMBALAŽE OD PLASTIKE.
Bavimo se proizvodnjom najkvalitetnije plastične ambalaže.
Možemo se pohvaliti velikim brojem zadovoljnih klijenata koji godinama kod nas nabavljaju plastičnu ambalažu proizvedenu u našim postrojenjima po najvišim standardima kvaliteta.
europlastic-plasticna-ambalaza

Europlastic

Stara Pazova, Nikole Pašića 26 022 2302918
cena: Cenovnik
PLASTIČNA AMBALAŽA - EUROPLASTIC Preduzeće Europlastic je osnovano 1986 godine pod nazivom Europlastik S.Z.R.
kao mala zanatska radnja za brizganje predmeta od plastičnih masa ciji je osnivač Lovric Milan.
Danas je Europlastic d.o.o.
preduzeće, locirano u Vojki, na glavnom putu koji vodi ka uključenju na autoput Beograd - Zagreb, sa 20 zaposlenih nas proizvodni asortiman obuhvata siroku paletu proizvoda kao sto su predmeti za kuću, kupatila, hranilice i poilice za piliće i dečije igračke.
miniplast-plasticna-ambalaza
PROIZVODNJA PLASTIČNE AMBALAŽE.
Proizvodnja plastične ambalaže za razne namene.
U našem asortimanu možete pronaći boce, kanistere, kutije, tegle i ostale oblike plastične ambalaže.
bovest-plasticna-ambalaza
PLASTIČNA AMBALAŽA - BOVEST Naša ambalaža nalazi primenu kod proizvođača mineralnih voda i osvežavajućih pića, piva, mleka, preparata za kućnu hemiju i farmaceutskih proizvoda.
uniplast-plasticna-ambalaza

Uniplast

Stara Pazova, Jana Bota 20 022 311497 |
063 589916 |
PLASIČNA AMBALAŽA - UNIPLAST Peduzeće Uniplast se nalazi u Staroj Pazovi i uspešno posluje preko 25 godina.
Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja KOZMETIČKE I FARMACEUTESKE AMBALAŽE.
noleks-plasticna-ambalaza

Noleks

Stara Pazova, Kralja Petra I 120 022 311499 |
063 524412 |
cena: Cenovnik
PLASTIČNA AMBALAŽA BEOGRAD NOLEKS Bavimo se prvenstveno izradom plastičnih proizvoda za domaćinstvo od brizgane plastike.
Koristimo isključivo nove (nereciklirane) materijale, a u oblasti dizajna proizvoda i palete boja pratimo svetska kretanja.
Zato danas naše proizvode možete naći ne samo na tržištu Srbije, nego i u mnogim zemljama Evrope.Sa ponosom ističemo da su mnoge poznate kompanije koristile naše proizvode kao svoje reklamne proizvode.
tehnoplast-plasticna-ambalaza

Tehnoplast

Stara Pazova, Žarka Zrenjanina 8 022 314552 |
063 503198 |
PROIZVODNJA PLASTIČNE AMBALAŽE.
Naš proizvodni program je širokog spektra i obuhvata AMBLAŽNE KOFE I POSUDE.
Počevši od ideje, preko dizajnerskog oblikovanja i izrade kalupa, do brizganja i ekstruzije novog proizvoda, posedujemo zaokružen proizvodni sistem.
Nastojimo da naši kupci budu korak ispred drugih.
Najbolji odnos: cena- kvalitet- dizajn koji nudimo nas izdvaja u sam vrh u odnosu na konkurentske proizvođače.
sahmatik-plastic-plasticna-ambalaza
PLASTIČNA AMBALAŽA BEOGRAD ŠAHMATIK PLASTIC Šahmatik iz Stare Pazove (Srbija) je privatna firma osnovana 1977.godine.
U periodu od osnivanja pa do današnjih dana beleži se konstantan rast i razvoj preduzeća, a sa ostvarenim rezultatima poslovanja i stalnim proizvodnim i kadrovskim širenjem Šahmatik je stekao imidž izuzetno uspešne i efikasne firme. Osnovna delatnost firme Šahmatik je proizvodnja i prodaja sopstvenih proizvoda od plastike namenjene širokoj potrošnji.
Prevashodno su to proizvodi neophodni u svakom domaćinstvu: za kuhinju, kupatilo, bašte, terase, ličnu i opštu higijenu i sl. Po proizvodnim kapacitetima, brojem mašina i alata, kao i po broju zaposlenih, Šahmatik predstavlja jednu od najvećih firmi ove vrste na prostorima ovog dela Evrope.
jankovic-ambalaza-plasticna-ambalaza

Janković ambalaža

Stara Pazova, Jana Kolara 94 022 312116
PROIZVODNJA PLASTIČNE AMBALAŽE.
PLASTIČNA AMBALAŽA.
Proizvodnja plastične ambalaže - plastične teglice.
Dodatne obrade plastične ambalaže:.
Tampon štampa.
-Dostupno na: kutijici (tekst, logo...).
Foliotisak (zlatotisak).
-Dostupno na: kutijici (tekst,logo...) i dekorativnom prstenu.
Frosted efekat (matiranje/efekat matiranog stakla).
-Dostupno na: Kutijici i poklopcu.
Plastična ambalaža Beograd nudi Vam da se na jednom mestu upoznate sa proizvodima i cenama plastične ambalaže koju proizvode proizvođači iz Beograda. Treba Vam ambalaža od plastike za Vaš proizvod? Pogledajte ponudu i cene plastične ambalaže u Beogradu. Sigurno ćete naći odgovarajuće proizvode. Plastična ambalaža je opšte prihvaćena i korisiti za mnoge proizvode zbog svojih karakterisitka. Proizvođači plastične ambalaže iz Beograda nastoje da se nametnu kvalitetom svojih proizvoda. Ambalaža od plastike proizvodi se u mnogo boja, oblika, dimenzija u zavisnosti od proizvoda kome je namenjena. Plastična ambalaža ima mnogo prednosti. Upotrebljava se u mnogim granama industrije. Pogledajte kompletan asortiman plastične ambalaže koju nude beogradski proizvođači i uverite se i sami. Plastična ambalaža koristi se u gotovo svim granama idustrije. Plastika se ne lomi lako kao staklo, jeftina je i dobro čuva svojstva mnogih namirnica, hemikalija i raznih supstanci. Zato je plastična ambalaža jedan od najpopularnijih i najzastupljanijih oblika ambalaže. Svaki put kada je moguće plastika se zbog svih svojih karakterisitika koristi kao materijal za izradu ambalaže. Plastična ambalaža može biti jednokratna, koja se često koristi za pakovanje hrane za dostavu na primer. Plastična amabalaža je odličan izbor zato što se ona može stoprocentno reciklirati. Moramo misliti na našu planetu i podići našu svest o zagađivanju životne sredine. Recikliranjem plastične ambalaže ne samo da čuvamo prirodu, nego se time i pojeftinjuje proces dobijanja plastike, tj. plastične ambalaže. Postoji nekoliko prednosti korišćenja plastičnih materijala za pakovanje namirnica. Plastična ambalaža može biti napravljena kao listovi, figure i strukture nudeći znatnu fleksibilnost i elastičnost tog dizajna. Plastični materijali su hemijski rezistentni, jeftini, lagani, sa širokim opsegom fizičkih i optičkih osobina. Mnoge plastike imaju sposobnost termozavarivanja, lako se štampaju, mogu biti integrisani u proizvodne procese gde je pakovanje formirano napunjeno i zatvoreno u istoj proizvodnoj liniji. Upotreba plastika u pakovanju namirnica je nastavila rast zahvaljujući niskoj ceni materijala i funkcionalnim prednostima, kao što su termozavarivanje, optička svojstva, i neograničane veličine i oblici i prevazišla je upotrebu tradicionalnih materijala, kao što su staklo i beli lim. Kako bi se osigurala javna bezbednost FDA pažljivo pregleda i reguliše supstance koje se koriste za dobijanje plastika i drugih materijala za pakovanje. Svaka supstanca od koje je razumno očekivati da prodire u hranu je klasifikovana kao indirektan prehrambeni aditiv prema FDA odredbama. FDA savetuje potrošače da koriste plastike za namenjene svrhe u skladu sa proizvođačkim uputstvima da bi se izbegle štetne posledice.
Back to Top