Plastična ambalaža Nova Pazova

Registruj se
Prijavi se
Plastična ambalaža Nova Pazova
jokey-bg-plasticna-ambalaza

Jokey BG

Nova Pazova, Industrijska zona bb 022 323467 |
022 321498 |
cena: Cenovnik
PLASTIČNA AMBALAŽA JOKEY BG.
Jokey je preduzeće koje se u sektoru plastične ambalaže u globalnim razmerama najviše razvija.
Glavne poslovne aktivnosti su razvoj i proizvodnja sistema ambalaže za industriju koja se bavi punjenjem.
U praksi ispunjavaju očekivanja zahvaljujući korisnim svojstvima i karakteristikama opremljenosti: jednostavnost upotrebe(jednostavno se otvara i zatvara), sistem zatvaranja na jednoj ivici sa sigurnosnim zatvaračem za očuvanje originalnog zatvaranja i zaštitom od podizanja poklopca, optimizovana konstrukcija za automatizovano punjenje velikog učinka, integrisani segmenti za sprečavanje klizanja, plastične ručke kao deo standardne opreme(opcionalno metalne ručke), visoka sposobnost slaganja i opterećenja grupne plastične ambalaže, modularna sistemska pakovanja za različite dimenzije grupne plastične ambalaže, velika površina za podatke i reklamu, preklopne ručke za veliku i tešku plastičnu ambalažu, plastični okrugli držači za metalne ručke, poklopac sa folijom za hermetičko zatvaranje, dvokomponentno pakovanje.
Paleta plastičnih proizvoda seže od pouzdanog sistema plastične ambalaže do individualnih solucija.
Preduzeća koja se bave punjenjem proizvoda mogu u Jokey- u iz širokog programa da biraju među različitim oblicima, dimenzijama i bojama savremenih i u praksi potrđenih pakovanja od plastičnih materijala. Ponuda je upotpunjena specijalnim priborom za brojne primene.
Kupci mogu u ovom širokom asortimanu za svaku namenu pakovanja odmah da nađu podesan sistem plastične ambalaže.
dds-plast-plasticna-ambalaza

DDS Plast

Nova Pazova, Industrijska zona BB 022 322508 |
022 325683 |
cena: Cenovnik
PLASTIČNA AMBALAŽA DDS PLAST.
DDS PLAST se bavi proizvodnjom plastičnih ambalaža okruglog i pravougaonog oblika.
kozmeticka-ambalaza-feroplast-plus-plasticna-ambalaza
PLASTIČNA AMBALAŽA FEROPLAST PLUS.
Feroplast je osnovan 1982-te godine i uspešno radi već skoro tri decenije.
Raspolažemo odgovarajućom opremom i upošljavamo mlade i sposobne a, pri tome već veoma iskusne stručnjake.
Svi poslovi se obavljaju na zadovoljstvo komitenta, pod geslom "brzina, ozbiljnost, kvalitet".Sa našom ambalažom Vaši kozmetički i farmaceutski proizvodi su kvalitetniji!
Naša osnovna delatnost je proizvodnja plastične ambalaže za kozmetičke preparate i farmaceutsku industriju.Trajni cilj naše poslovne filozofije i strategije je stalno podizanje kvaliteta naših proizvoda i usluga.
Cilj koji smo zadali sebi nije jednostavno dostići jer kvalitet ne poznaje gornju granicu, potrebno ga je stalno usavršavati, dograđivati i negovati.
Stručnost, profesionalost, odgovornost i zakonitost u radu, kao način mišljenja i poslovanja, osnovni su elementi naše politike kvaliteta.skustvom u proizvodnji plastične ambalaže sticanim gotovo tri decenije, dokazali smo se na tržištima Srbije, Crne Gore i ostalim državama okruženja kao proizvođač koji kvalitetom i cenom svojih proizvoda gotovo i da nema konkurencije u regionu jugoistočne Evrope.
vihor-plastika-plasticna-ambalaza
PLASTIČNA AMBALAŽA VIHOR PLASTIKA.
Firma Vihor plastika je osnovana 1985-te godine kao porodična firma.
Od osnivanja pa do danas ostaje verna osnovnoj delatnosti a to je prerada plastike.
Od 1995.godine firma snabdeva tržišta Crne Gore, Makedonije i BiH, pa tako danas nastavlja sa izvozom u skoro sve bivše Republike SFRJ.
Vihor plastika posebnu pažnju posvećuje praćenju i uvodjenju novih tehnologija.
zosima-plastika-plasticna-ambalaza

ZoSima Plastika

Nova Pazova, Kralja Petra I Karađorđevića 84 022 328932 |
062 326048 |
cena: Cenovnik
PLASTIČNA AMBALAŽA4ZOSIMA Naša firma "Zosima" d.o.o.
osnovana je 1993.godine i od tada uspešno posluje sa klijentima iz zemlje i inostranstva.
Osnovna delatnost je proizvodnja robe široke potrošnje od plastike, kao i veleprodaja iste.
Pozivamo sve zainteresovane firme iz zemlje i inostranstva koje imaju sličan asortiman robe, da nam se jave zbog eventualne saradnje.
Takođe zainteresovani smo i za zastupanje stranih kompanija iz ove oblasti u Srbiji i celom Balkanu, a takođe smo zainteresovani i za otvaranje naših predstavništava u inostranstvu.
Nudimo Vam širok izbor proizvoda od plastike visokog kvaliteta za ambalaže, bašte, kuhinje, kupatila, igranje, kao i za razne druge potrebe u domaćinstvu...
sanja-plast-plasticna-ambalaza

Sanja Plast

Nova Pazova, Kralja Petra I Karađorđevića 35 022 322296 |
022 323596 |
cena: Cenovnik
PLASTIČNA AMBALAŽA SANJA PLAST.
U proizvodnom programu imamo široku lepezu kuhinjskih i frigo posuda, sredstava za održavanje higijene stambenih i poslovnih prostorija i ostalih proizvoda od plastike. Pored proizvodnje i trgovine (veleprodaja i maloprodaja), vršimo i usluge brizganja proizvoda po narudžbi, sa alatom kupca.
pobeda-compani-plasticna-ambalaza

Pobeda Compani

Nova Pazova, Četvrta Industrijska 11 022 323703 |
022 323802 |
cena: Cenovnik
PLASTIČNA AMBALAŽA POBEDA COMPANI.
Pobeda Compani posluje od 1985-te godine i ubrzo je prerasla u modernu i jednu od vodećih kompanija u Srbiji za proizvodnju predmeta od brizgane plastike za domaćinstvo, industriju i široku potrošnju.
Sa sedištem u Industrijskoj zoni, IV Industrijska br.11 u Novoj Pazovi, omogućen je lak pristup svim značajnijim lokacijama, na svega nekoliko metara od magistralnog puta E-10, nekoliko kilometara od autoputa E-75 i 10-tak kilometara od međunarodnog aerodroma 'Nikola Tesla'.Fabrika je moderno projektovana, opremljena najsavremenijim mašinama, što je preduslov za kvalitetnu proizvodnju.
Naši konstruktori alata odgovaraju na sve zahteve naručilaca u pogledu projektovanja i proizvodnje novih proizvoda.
Proizvodni program naše kompanije obuhvata širok asortiman plastičnih proizvoda za domaćinstvo, industriju...Raznovrsnost naših proizvoda i područja u kojima poslujemo, jačaju našu obavezu da budemo dugoročno održiva i odgovorna kompanija koja posluje po svetskim standardima. Dugogodišnja saradnja sa inovativnim i pouzdanim poslovnim partnerima omogućava kontinuiran rast kako proizvodnih, tako i prodajnih kapaciteta na domaćem i inostranom tržištu.
thrace-group-plasticna-ambalaza
PLASTIČNA AMBALAŽA BEOGRAD THRACE GROUP With a high level of vertical integration, Thrace Group combines cutting edge technologies from processing to finishing to provide innovative materials that respond to any type of customisation needs in specifications, product variety and design.
Plastična ambalaža Beograd nudi Vam da se na jednom mestu upoznate sa proizvodima i cenama plastične ambalaže koju proizvode proizvođači iz Beograda. Treba Vam ambalaža od plastike za Vaš proizvod? Pogledajte ponudu i cene plastične ambalaže u Beogradu. Sigurno ćete naći odgovarajuće proizvode. Plastična ambalaža je opšte prihvaćena i korisiti za mnoge proizvode zbog svojih karakterisitka. Proizvođači plastične ambalaže iz Beograda nastoje da se nametnu kvalitetom svojih proizvoda. Ambalaža od plastike proizvodi se u mnogo boja, oblika, dimenzija u zavisnosti od proizvoda kome je namenjena. Plastična ambalaža ima mnogo prednosti. Upotrebljava se u mnogim granama industrije. Pogledajte kompletan asortiman plastične ambalaže koju nude beogradski proizvođači i uverite se i sami. Plastična ambalaža koristi se u gotovo svim granama idustrije. Plastika se ne lomi lako kao staklo, jeftina je i dobro čuva svojstva mnogih namirnica, hemikalija i raznih supstanci. Zato je plastična ambalaža jedan od najpopularnijih i najzastupljanijih oblika ambalaže. Svaki put kada je moguće plastika se zbog svih svojih karakterisitika koristi kao materijal za izradu ambalaže. Plastična ambalaža može biti jednokratna, koja se često koristi za pakovanje hrane za dostavu na primer. Plastična amabalaža je odličan izbor zato što se ona može stoprocentno reciklirati. Moramo misliti na našu planetu i podići našu svest o zagađivanju životne sredine. Recikliranjem plastične ambalaže ne samo da čuvamo prirodu, nego se time i pojeftinjuje proces dobijanja plastike, tj. plastične ambalaže. Postoji nekoliko prednosti korišćenja plastičnih materijala za pakovanje namirnica. Plastična ambalaža može biti napravljena kao listovi, figure i strukture nudeći znatnu fleksibilnost i elastičnost tog dizajna. Plastični materijali su hemijski rezistentni, jeftini, lagani, sa širokim opsegom fizičkih i optičkih osobina. Mnoge plastike imaju sposobnost termozavarivanja, lako se štampaju, mogu biti integrisani u proizvodne procese gde je pakovanje formirano napunjeno i zatvoreno u istoj proizvodnoj liniji. Upotreba plastika u pakovanju namirnica je nastavila rast zahvaljujući niskoj ceni materijala i funkcionalnim prednostima, kao što su termozavarivanje, optička svojstva, i neograničane veličine i oblici i prevazišla je upotrebu tradicionalnih materijala, kao što su staklo i beli lim. Kako bi se osigurala javna bezbednost FDA pažljivo pregleda i reguliše supstance koje se koriste za dobijanje plastika i drugih materijala za pakovanje. Svaka supstanca od koje je razumno očekivati da prodire u hranu je klasifikovana kao indirektan prehrambeni aditiv prema FDA odredbama. FDA savetuje potrošače da koriste plastike za namenjene svrhe u skladu sa proizvođačkim uputstvima da bi se izbegle štetne posledice.
Back to Top