Plesne škole Beograd

Registruj se
Prijavi se
Plesne škole Beograd
plesni-studio-dance-plus-plesne-skole

Baletski Studio Dance Plus

Beograd, Palilula, Ugao Takovske i Cvijićeve 064 3044040
cena: Cenovnik
PLESNE ŠKOLE BEOGRAD PLESNI STUDIO DANCE PLUS Sve grupe u okviru Dance Plus Studija imaju obavezne javne nastupe (školske koncerte) dva puta godišnje.
Osim toga, najveći broj grupa učestvuje i u brojnim i raznovrsnim programima, koncertima, festivalima i promocijama, kako u Beogradu, tako i u celoj zemlji, ali i van nje.
ŠKOLA PLESA ACADEMIA EDUCATIVA. PLESNI I BALETSKI PROGRAMI obuhvataju: Školu plesa, Ritmiku i moderan balet, Džez balet. Škola plesa za decu i odrasle obuhvata sticanje plesnih veština kroz igru i koreografiju od klasičnih do savremenih plesnih igara. Ritmika i moderan balet su namenjeni deci od 4 do 12 godina i usmereni su na sticanje osnovnih baletskih stilizovanih i slobodnih tehnika kroz estetske komponente klasične baletske tehnike i savremenog baletskog izraza. Džez balet za decu stariju od 12 godina i odrasle obuhvata upoznavanje sa umetnošću i tehnikama igre uz koreografiju sa ciljem sticanja baletsko-plesne kulture.

Timbao

Beograd, Stari Grad, Makedonska 5 066 8488000
PLESNA ŠKOLA SALSE TIMBAO. Timbao je klub plesača kubanske salse i škola plesa koji se nalazi u samom srcu Beograda, u prostorijama TC Staklenac. Timbao neguje i promoviše plesnu kulturu, edukaciju, kvalitetno druženje kroz pokret i muziku prožetim kubanskom kulturom, zvukom i sve to uz pomoć najpopularnijeg plesa - SALSE. U okviru salse se integrišu i drugi popularni plesovi kao što su Reggaeton, Dancehall, afro-Rumba, Hip-Hop, Housing, Popping, New Style. Timbao škola salse je osnovana 2012. godine i od tada naporno radi kako bi postao ono što danas jeste - škola sa kvalitetnim instruktorima, plesačima, kako starim tako i novim, koji omogućavaju plesnoj školi Timbao da nastavi sa entutijazmom da razrađuje i širi svoju ponudu donoseći zabavu, opuštanje, druženje uz, naravno, plesno znanje koje će postati neizostavni deo vašeg života. Časovi kubanske salse se održavaju tokom cele nedelje u različitim terminima, u zavisnosti od toga u kom ste nivou plesnog iskustva. Pozivamo sve da nam se pridruže i da se sami uvere zašto je baš kubanska salsa očarala i podigla na noge čitav Beograd, a i šire.

Urban Dance Studio

Novi Beograd, Milentija Popovića 1 064 2713931
Škola plesa URBAN DANCE STUDIO je novootvoreni i savremeno opremljen studio na odličnoj lokaciji, nalazi se preko puta tržnog centra Usće. Vršimo stalni upis novih članova na kurseve orijentalnog plesa, hip hop-a, dancehall-a, jazz/savremeni. Pored pozitivne i tople atmofsere po kojoj je prepoznatljiv, URBAN DANCE STUDIO nudi rekreaciju i edukaciju uz pomoc profesionalnih instruktora sa dugogodisnjim iskustvom u radu kako sa decom tako i sa odraslima. Iskoristite svoje slobodno vreme na najbolji mogući način! Druženje sa nama ce Vam napuniti baterije. Ako želite da naučite da plešete pozovite nas odmah. Vaš URBAN DANCE STUDIO.
obrodošli u plesni centar Vračar. Ples poboljšava komunikaciju među ljudima, stvara osećaj opuštenosti i dobrog raspoloženja, jača samopouzdanje, a za posledicu ima stvaranje novih prijateljstava. Idealan je za relaksaciju dok istovremeno troši 300 kalorija za samo jedan sat vežbanja! Poboljšava koordinaciju, ravnotežu i podstiče pravilno držanje. Angažovanjem cele muskulature tela postiže se bolji tonus mišića i poboljšava cirkulacija. Ples je ujedno dostupan svima bez obzira na godine i spretnost. Potrebno je poneti dobro raspoloženje i želju za novim saznanjima! Velika ljubav i entuzijazam prema plesu stvorile su 1985. plesnu školu VRAČAR, a već sledeće 1986. i Sportski plesni klub VRAČAR. Prostorije su nam bile na teritoriji Opštine Vračar i u okviru Centra za fizičku kulturu Vračar, pa je klub tako i dobio ime. Uspešno radeći na razvoju i popularizaciji rekreativnog (društvenog) plesa i samostalno stvarajući vrhunske takmičare sportskog plesa Plesni klub VRAČAR je postao sinonim za ples u Srbiji. Hiljade i hiljade dece i odraslih je naučilo da uživa u druženju, muzici i plesu, a u sportskom plesu je bilo izuzetnih rezultata i priznanja. Sve je to doprinelo da profesija učitelja i trenera u plesu dobije svoje mesto i status u društvu, a takmičarski ples status sporta. "Ples, to znači prepuna čaša snage i volje za životom!" - Jovan Dučić. "Ples je jezik. Njegova namera je komunikacija." - Paul D.Bloom
Poslednjih godina se plesu u našoj zemlji vraća stari sjaj. U stvari, ples toliko obogaćuje život i donosi radost da bi svaka osoba trebalo da se njime bavi. U suštini, ples je deo opšteg vaspitanja, a utiče i na telo, i na duh, i na um. Fizički, kod dece se postiže bolji tonus mišića, držanje tela, ravnoteža i koordinacija pokreta, poboljšava se cirkulacija i pospešuje rad kardiovaskularnog sistema... Takođe je koristan kod otklanjanja deformiteta. Intelektualno, ples povećava sposobnost pamćenja, razvija kreativnost i želju za novim saznanjima. Ples budi osećaj za lepo, a mali plesači se uče dobrim manirima i kulturi komunikacije, uz sticanje velikog samopouzdanja. Sportski ples počinje svoj pobedonosni pohod dvadesetih godina prošlog veka u Egleskoj, gde su uobličeni i definisani najpre standardni, a zatim i latinoamerički plesovi. Pedesetih godina su određene discipline i počela su da se održavaju takmičenja - najpre u Engleskoj, pa je tako London i danas centar svetskog plesa. Kod nas je organizovano bavljenje plesom započeto krajem osamdesetih godina. Danas u Srbiji ima dosta škola različitih tipova.
Back to Top