Plesne škole Beograd

Registruj se
Prijavi se
Plesne škole Beograd
plesni-studio-dance-plus-plesne-skole

Baletski Studio Dance Plus

Beograd, Palilula, Ugao Takovske i Cvijićeve 064 3044040
cena: 3.500 din
PLESNE ŠKOLE BEOGRAD PLESNI STUDIO DANCE PLUS Sve grupe u okviru Dance Plus Studija imaju obavezne javne nastupe (školske koncerte) dva puta godišnje.
Osim toga, najveći broj grupa učestvuje i u brojnim i raznovrsnim programima, koncertima, festivalima i promocijama, kako u Beogradu, tako i u celoj zemlji, ali i van nje.
academia-educativa-plesne-skole
ŠKOLA PLESA ACADEMIA EDUCATIVA.
PLESNI I BALETSKI PROGRAMI obuhvataju: Školu plesa, Ritmiku i moderan balet, Džez balet.
Škola plesa za decu i odrasle obuhvata sticanje plesnih veština kroz igru i koreografiju od klasičnih do savremenih plesnih igara.
Ritmika i moderan balet su namenjeni deci od 4 do 12 godina i usmereni su na sticanje osnovnih baletskih stilizovanih i slobodnih tehnika kroz estetske komponente klasične baletske tehnike i savremenog baletskog izraza.
Džez balet za decu stariju od 12 godina i odrasle obuhvata upoznavanje sa umetnošću i tehnikama igre uz koreografiju sa ciljem sticanja baletsko-plesne kulture.
timbao-plesne-skole

Timbao

Beograd, Stari Grad, Makedonska 5 066 8488000
PLESNA ŠKOLA SALSE TIMBAO.
Timbao je klub plesača kubanske salse i škola plesa koji se nalazi u samom srcu Beograda, u prostorijama TC Staklenac.
Timbao neguje i promoviše plesnu kulturu, edukaciju, kvalitetno druženje kroz pokret i muziku prožetim kubanskom kulturom, zvukom i sve to uz pomoć najpopularnijeg plesa - SALSE.
U okviru salse se integrišu i drugi popularni plesovi kao što su Reggaeton, Dancehall, afro-Rumba, Hip-Hop, Housing, Popping, New Style.
Timbao škola salse je osnovana 2012.godine i od tada naporno radi kako bi postao ono što danas jeste - škola sa kvalitetnim instruktorima, plesačima, kako starim tako i novim, koji omogućavaju plesnoj školi Timbao da nastavi sa entutijazmom da razrađuje i širi svoju ponudu donoseći zabavu, opuštanje, druženje uz, naravno, plesno znanje koje će postati neizostavni deo vašeg života.
Časovi kubanske salse se održavaju tokom cele nedelje u različitim terminima, u zavisnosti od toga u kom ste nivou plesnog iskustva.
Pozivamo sve da nam se pridruže i da se sami uvere zašto je baš kubanska salsa očarala i podigla na noge čitav Beograd, a i šire.
urban-dance-studio-plesne-skole

Urban Dance Studio

Novi Beograd, Milentija Popovića 1 064 2713931
Škola plesa URBAN DANCE STUDIO je novootvoreni i savremeno opremljen studio na odličnoj lokaciji, nalazi se preko puta tržnog centra Usće.
Vršimo stalni upis novih članova na kurseve orijentalnog plesa, hip hop-a, dancehall-a, jazz/savremeni.
Pored pozitivne i tople atmofsere po kojoj je prepoznatljiv, URBAN DANCE STUDIO nudi rekreaciju i edukaciju uz pomoc profesionalnih instruktora sa dugogodisnjim iskustvom u radu kako sa decom tako i sa odraslima.
Iskoristite svoje slobodno vreme na najbolji mogući način!
Druženje sa nama ce Vam napuniti baterije.
Ako želite da naučite da plešete pozovite nas odmah.
Vaš URBAN DANCE STUDIO.
plesni-centar-vracar-plesne-skole

Plesni centar Vračar

Beograd, Vračar, Sjenička 1 011 2455171
obrodošli u plesni centar Vračar.
Ples poboljšava komunikaciju među ljudima, stvara osećaj opuštenosti i dobrog raspoloženja, jača samopouzdanje, a za posledicu ima stvaranje novih prijateljstava.
Idealan je za relaksaciju dok istovremeno troši 300 kalorija za samo jedan sat vežbanja!
Poboljšava koordinaciju, ravnotežu i podstiče pravilno držanje.
Angažovanjem cele muskulature tela postiže se bolji tonus mišića i poboljšava cirkulacija.
Ples je ujedno dostupan svima bez obzira na godine i spretnost.
Potrebno je poneti dobro raspoloženje i želju za novim saznanjima!
Velika ljubav i entuzijazam prema plesu stvorile su 1985.
plesnu školu VRAČAR, a već sledeće 1986.
i Sportski plesni klub VRAČAR.
Prostorije su nam bile na teritoriji Opštine Vračar i u okviru Centra za fizičku kulturu Vračar, pa je klub tako i dobio ime.
Uspešno radeći na razvoju i popularizaciji rekreativnog (društvenog) plesa i samostalno stvarajući vrhunske takmičare sportskog plesa Plesni klub VRAČAR je postao sinonim za ples u Srbiji.
Hiljade i hiljade dece i odraslih je naučilo da uživa u druženju, muzici i plesu, a u sportskom plesu je bilo izuzetnih rezultata i priznanja.
Sve je to doprinelo da profesija učitelja i trenera u plesu dobije svoje mesto i status u društvu, a takmičarski ples status sporta.
"Ples, to znači prepuna čaša snage i volje za životom!
" - Jovan Dučić.
"Ples je jezik.
Njegova namera je komunikacija." - Paul D.Bloom
lekart-plesne-skole

Lekart

Beograd, Palilula, Mitropolita Petra 8 064 6494291
PLES I SCENSKI POKRET.
Program vode Milan i Katarina Gromilić.
Program za ples i scenski pokret u edukativnom centru LEKART nastoji da ponudi polaznicima savladavanje osnova džez baleta, stepa, kao i ponašanja i kretanja na sceni, i sve to na drugačiji način od standardnog pristupa.
Uz kreativnost i zabavu ali na vrhunsko profesionalnom nivou nastojaćemo da polaznici savladaju osnovne tehnike plesa, uz koje će dobiti lepše držanje tela, fizičku kondiciju, prefinjeniji pokret i sve ono što je neophodno za bavljenje scenskom umetnošću.
Program plesa osmišljen je po najvišim svetskim standardima, gde se predavači kontinuirano usavršavaju i prate poslednje tendencije u svetu mjuzikla, džez baleta i plesa uopšte.
Program je namenjen svim uzrastima.
Poslednjih godina se plesu u našoj zemlji vraća stari sjaj. U stvari, ples toliko obogaćuje život i donosi radost da bi svaka osoba trebalo da se njime bavi. U suštini, ples je deo opšteg vaspitanja, a utiče i na telo, i na duh, i na um. Fizički, kod dece se postiže bolji tonus mišića, držanje tela, ravnoteža i koordinacija pokreta, poboljšava se cirkulacija i pospešuje rad kardiovaskularnog sistema... Takođe je koristan kod otklanjanja deformiteta. Intelektualno, ples povećava sposobnost pamćenja, razvija kreativnost i želju za novim saznanjima. Ples budi osećaj za lepo, a mali plesači se uče dobrim manirima i kulturi komunikacije, uz sticanje velikog samopouzdanja. Sportski ples počinje svoj pobedonosni pohod dvadesetih godina prošlog veka u Egleskoj, gde su uobličeni i definisani najpre standardni, a zatim i latinoamerički plesovi. Pedesetih godina su određene discipline i počela su da se održavaju takmičenja - najpre u Engleskoj, pa je tako London i danas centar svetskog plesa. Kod nas je organizovano bavljenje plesom započeto krajem osamdesetih godina. Danas u Srbiji ima dosta škola različitih tipova.
Back to Top