Pozivnice za venčanje Beograd

Registruj se
Prijavi se
Pozivnice za venčanje Beograd
Kakve god da zamislite pozivnice za venčanje u Beogradu ih možete kupiti u prodavnicama koje se time već dugo bave.
U beogradskim prdavnicama speciajlizovanim za pozivnice za svdbe ima unikatnih pozivnica za venčanje, ima pozivnica iz uvoza koje prave renomirani proizvođači pozivnica, poznati po svom stilu, eleganciji i kreativnosti.
Moderne pozivnice za venčanje u Beogradu mogu imati satenske mašne, čipkane prekrivače, mogu biti spakovane u ukrasne kutije.
Pozivnice sa zlatnim slovima ili srebnom štampom su takođe veoma elegantne i svi ih traže.
Ako vam je teško da sastavite tekst za pozivnicu za svdbu, možete zaviriti u uzorke tekstova koji su mladenci pre vas sastavili.
Na vaše venčanje goste možete pozvati i telefonom, ali bez obzira na sve druge tehnologije, najelegantniji način je da im pošaljete stilizovanu pozivnicu!
Nek Vam je sa srećom!
rival-copy-pozivnice-za-vencanje

Rival Copy

Beograd, Batajnica, Majora Zorana Radosavljevića 289 011 7484052
cena: Cenovnik
POZIVNICE ZA VENČANJA RIVAL COPY Kada je reč o venčanjima, punoletstvima, rođendanima, ispraćajima i ostalim svečanostima, pozivnice su neobično važne.
Pozvani gosti najčešće čuvaju pozivnice za uspomenu, pa je bitno da one budu prijatne i svečane kakav je i sam čin na koji su pozvani.Kod nas, iz bogatog kataloga možete izabrati neku od standardnih pozivnica, imamo i VIP pozivnice, a ako želite nešto posebno, naši dizajneri za Vas mogu napraviti unikatne pozivnice.
pozivnice-terzic-pozivnice-za-vencanje

Pozivnice Terzić

Beograd, Filmski grad, Arčibalda Rajsa 58 011 2317473
POZIVNICE ZA VENČANJE.
Vrhunski moderan dizajn i raznovrstan asortiman pozivnica pomoći će Vam da izaberete pozivnice za vencanja prema Vašim željama i mogućnostima. U ponudi je zastupljeno preko 100 motiva pozivnica od kojih se jedan deo nalazi u Katalog - Pozivnice za vencanje. Uz pozivnice za svadbu možete odabrati i odgovarajuću zahvalnicu.
Vršimo uslugu štampe pozivnica za svadbu: sito, zlatotisak i bubreša (ispupčena slova). Pozivnice za svadbe možete poručiti i preuzeti lično u našoj veleprodajnoj,i maloprodajnim radnjama u Beogradu, ili putem telefona, e-mail-a koje bi Vam bile dostavljene brzom poštom na vašu adresu. Bilo da želite da Vaše venčanje izgleda originalno, nesvakidašnje ili skromno Vaše pozivnice za venčanja treba da budu u skladu sa vama I vasim danom iz snova… Uputite Vašim gostima pozivnice za venčanje koja će vaše venčanje izdvojiti od ostalih venčanja.
Nudimo Vam izuzetan izbor pozivnica za venčanje, od preko 150 vrsta i modela po specijalnim cenama.
Za izradu pozivnica koriste se isključivo najkvalitetniji uvozni papiri.
Pored standardnih papira nudimo mogučnost odabira sedefastih, reljefnih i drugih specijalnih, visokokvalitetnih uvoznih papira.
Takodje nudimo uslugu uštampavanja teksta po vasoj želji na pozivnici u fontu i boji koje vi izaberete iz naše ponude. Iz nase široke ponude odaberite pozivnicu koja Vam najviše odgovara i ostavite utisak na vaše venčanje. Takođe u našoj ponudi nalazi se i široka lepeza specijalnih koverata izradjenih od najkvalitetnijih sedefastih, sjajnih i mat papira.
Svaka od pozivnica za vencanja ima odgovarajuci koverat u zavisnosti od veličine i boje pozivnice. Takođe, u nasoj ponudi možete naći veliki izbor brojeva za stolove, kutijica za bombone, cvetnih dekoracija za revere i mnogo toga što vaše venčanje moze učiniti lepšim, sjajnijim i nezaboravnijim.
pozivnice-za-vencanje-com-lab-pozivnice-za-vencanje

Pozivnice za venčanje Com Lab

Beograd, Dorćol, Dunavski kej 20 011 2180404
POZIVNICE ZA SVADBU.
Većinu pozivnica štampamo odmah u roku od 15 minuta od vašeg odobravanja teksta, ali to nije sve, takođe štampamo pozivnice u više verzija teksta, na svim mogućim stranim jezicima, bilo kojim fontom po vašem izboru, bilo kojom bojom u jednoj ili više boja, a ako treba štampaćemo i vaše slike po izboru.
Štampamo dodatno i inicijale na čestitkama gde je to predviđeno, a štampamo i na kovertama.
Štampamo čak i na tuđim čestitkama koje nam donesete.
ComLab d.o.o.
se nalazi u centru grada na Dorćolu, tačnije u naselju Dunavski kej pored marine.
Do nas se najlakše dolazi autobusom broj 26 do početne stanice, ili tramvajem dvojkom do Dušanove ulice, a zatim Dubrovačkom pravo do nas.
Radimo svakog radnog dana i subotom.
Van radnog vremena kontaktirajte nas na telefonom.
pozivnice-za-vencanje-sitopromet-pozivnice-za-vencanje

Sitopromet

Novi Beograd, Luja Adamiča 22 011 3161469
POZIVNICE ZA VENČANJE NOVI BEOGRAD. Uvoznici smo ekskluzivnih pozivnica za venčanja.Prodajom pozivnica se bavimo od 1997.godinei do sada smo uradili oko 5000 svadbiili oko 600.000 pozivnica.
Dugogodišnje iskustvo, prelep asortimani preporuka zadovoljnih kupacaje doprinelo ovolikom broju ugovorenih svadbi. Uvoznici smo ekskluzivnih pozivnica za venčanja.Prodajom pozivnica se bavimo od 1997.godinei do sada smo uradili oko 5000 svadbiili oko 600.000 pozivnica.
Dugogodišnje iskustvo, prelep asortimani preporuka zadovoljnih kupacaje doprinelo ovolikom broju ugovorenih svadbi.
Kucanje teksta na drugim jezicima se nenaplaćuje posebno, vi samo morate da uradite dobru kontrolu teksta.
Za vas možemo i da napravimo pozivnicu po vašem predlogu i dizajnu.
pozivnice-za-vencanje-wi-cards-pozivnice-za-vencanje
IZRADA POZIVNICA ZA VENČANJE BEOGRAD.
Wicards d.o.o.
Vam desetu godinu za redom predstavlja nove kolekcije pozivnica za venčanja, cvetića i narukvica za kićenje i poslovnih novogodišnjih čestitki. POZIVNICE ZA VENČANJA.
Koliko Vam je važan prvi utisak?
Naša autorska kolekcija pozivnica za venčanja rezultat je višegodisnjeg rada sa mladencima, i osmišljena je u skladu sa njihovim željama, pa je čine moderni, luksuzni i šaljivi modeli, gde sami možete odabrati vrstu papira, masnu, sličicu ili cvet i tako Vašoj pozivnici dati lični pečat. U ponudi je kolekcija proizvođača "Cardnovel International" u kojoj su zastupljeni modeli različitih stilova, a sve ih odlikuje visok kvalitet materijala i izrade uz savremen dizajn. U želji da mladencima za dan kada će izgovoriti veliko DA ponudimo nešto novo i drugačije, pre 9 godina osmislili smo kolekciju cvetića za kićenje i deverskih cvetova koji predstavljaju do tada neobične spojeve materijala i boja. Kolekcija koju svake godine proširujemo i prilagođavamo novim trendovima i željama mladenaca, sastoji se od preko 150 različitih modela, tako da ovaj nezaobilazan detalj lako mozete uskladiti sa kompletnim dekorom Vašeg venčanja.
mondo-sposa-pozivnice-i-ukrasi-pozivnice-za-vencanje

Mondo Sposa pozivnice i ukrasi

Beograd, Voždovac, Vojislava Ilića 80 063 246766
POZIVNICE ZA SVADBU BEOGRAD.
Pozivnice za venčanje su odraz Vaše ličnosti i stila i ostavljaju prvi utisak na pozvane goste.
One određuju ton celokupnoj proslavi. Mondo Sposa Vam nudi veliki izbor dizajniranih pozivnica, od elegantnih i romantičnih do glamuroznih i trendi. Postavili smo visoke standarde u izradi što se ogleda u u odabiru najluksuznijih kartona i dekorativnih materijala, izuzetno kvalitetnoj štampi i završnoj obradi. Svaku pozivnicu možete personalizovati Vašim monogramom. Sa velikim zadovoljstvom ćemo sa Vama kreirati takvu pozivnicu kojom ćete ostvariti sve Vaše snove.
Ukrasi i detalji: Poklončići su izraz zahvalnosti gostima što su ulepšali dan Vašeg venčanja. Tradicija davanja poklona gostima seže u daleku prošlost.
Nastala je u aristokratskom staležu Italije i Francuske gde se gostima za uspomenu poklanjala mala, ukrasna kutijica zvana Bombonniere.
Mogla je biti izrađena od porcelana, kristala ili keramike i punjena finim badem bombonama – Confetti. Danas je taj običaj postao deo svadbene svečanosti širom sveta i ima i svoju dekorativnu ulogu.
Odabirom boje, teme i stila po Vašoj želji učinićete ambijent još svečanijim i lepšim. U našoj ponudi je veliki izbor poklončića: bombone - Confetti, kutijice, čokanjčići, keksić sreće-Fortune cookies, licidarska srca, vrećice, keksići,magnetići, sapunčići, soli za kupanje, saksijice … Poklonite vašim gostima jednu uspomenu lepu kao ljubav!
Kartice sa brojevima stolova i imenima zvanica su kako dekorativne tako i izuzetno korisne. Obeležavanje stolova možete uraditi numeracijom ali i po gradovima, pesmama ili već po nekom Vama značajnom simbolu. Boju i stil pralagodite dekoraciji koju ste odabrali za svečanu salu.
Jedna od prvih stvari sa kojom se susrećete pri organizaciji Vašeg venčanja, definitivno su pozivnice za venčanje. Na našem tržištu najzastupljenije su standardne i ručno radjene pozivnice za svadbu i one definitivno pružaju najbolji odnos cene i kvaliteta s obzirom da je ponuda modela najveća pa samim tim mogu da zadovolje i najzahtevnije kupce. Odabirom pozivnica za svoje venčanje samo ste dali budućem gostu malu napomenu kakvo će venčanje biti. Buduće mlade se mnogo dvoume oko odabira pozivnica jer znaju da baš one ostavljaju prvi utisak na predstojeću ceremoniju. Pozivnice za venčanje su odraz Vaše ličnosti i stila. Mnogi misle da su pozivnice totalno nebitan detalj, ali pozivnica za svadbu je samo početak Vašeg venčanja i bračnog života.
Back to Top