Pozivnice za venčanje Voždovac

Registruj se
Prijavi se
Pozivnice za venčanje Voždovac
mondo-sposa-pozivnice-i-ukrasi-pozivnice-za-vencanje

Mondo Sposa pozivnice i ukrasi

Beograd, Voždovac, Vojislava Ilića 80 063 246766
POZIVNICE ZA SVADBU BEOGRAD.
Pozivnice za venčanje su odraz Vaše ličnosti i stila i ostavljaju prvi utisak na pozvane goste.
One određuju ton celokupnoj proslavi. Mondo Sposa Vam nudi veliki izbor dizajniranih pozivnica, od elegantnih i romantičnih do glamuroznih i trendi. Postavili smo visoke standarde u izradi što se ogleda u u odabiru najluksuznijih kartona i dekorativnih materijala, izuzetno kvalitetnoj štampi i završnoj obradi. Svaku pozivnicu možete personalizovati Vašim monogramom. Sa velikim zadovoljstvom ćemo sa Vama kreirati takvu pozivnicu kojom ćete ostvariti sve Vaše snove.
Ukrasi i detalji: Poklončići su izraz zahvalnosti gostima što su ulepšali dan Vašeg venčanja. Tradicija davanja poklona gostima seže u daleku prošlost.
Nastala je u aristokratskom staležu Italije i Francuske gde se gostima za uspomenu poklanjala mala, ukrasna kutijica zvana Bombonniere.
Mogla je biti izrađena od porcelana, kristala ili keramike i punjena finim badem bombonama – Confetti. Danas je taj običaj postao deo svadbene svečanosti širom sveta i ima i svoju dekorativnu ulogu.
Odabirom boje, teme i stila po Vašoj želji učinićete ambijent još svečanijim i lepšim. U našoj ponudi je veliki izbor poklončića: bombone - Confetti, kutijice, čokanjčići, keksić sreće-Fortune cookies, licidarska srca, vrećice, keksići,magnetići, sapunčići, soli za kupanje, saksijice … Poklonite vašim gostima jednu uspomenu lepu kao ljubav!
Kartice sa brojevima stolova i imenima zvanica su kako dekorativne tako i izuzetno korisne. Obeležavanje stolova možete uraditi numeracijom ali i po gradovima, pesmama ili već po nekom Vama značajnom simbolu. Boju i stil pralagodite dekoraciji koju ste odabrali za svečanu salu.
Back to Top