Pozivnice za venčanje Savski venac

Registruj se
Prijavi se
Pozivnice za venčanje Savski venac
pozivnice-terzic-pozivnice-za-vencanje

Pozivnice Terzić

Beograd, Savski venac, Višegradska 12a 011 2682867
POZIVNICE ZA VENČANJE.
Vrhunski moderan dizajn i raznovrstan asortiman pozivnica pomoći će Vam da izaberete pozivnice za vencanja prema Vašim željama i mogućnostima. U ponudi je zastupljeno preko 100 motiva pozivnica od kojih se jedan deo nalazi u Katalog - Pozivnice za vencanje. Uz pozivnice za svadbu možete odabrati i odgovarajuću zahvalnicu.
Vršimo uslugu štampe pozivnica za svadbu: sito, zlatotisak i bubreša (ispupčena slova). Pozivnice za svadbe možete poručiti i preuzeti lično u našoj veleprodajnoj,i maloprodajnim radnjama u Beogradu, ili putem telefona, e-mail-a koje bi Vam bile dostavljene brzom poštom na vašu adresu. Bilo da želite da Vaše venčanje izgleda originalno, nesvakidašnje ili skromno Vaše pozivnice za venčanja treba da budu u skladu sa vama I vasim danom iz snova… Uputite Vašim gostima pozivnice za venčanje koja će vaše venčanje izdvojiti od ostalih venčanja.
Nudimo Vam izuzetan izbor pozivnica za venčanje, od preko 150 vrsta i modela po specijalnim cenama.
Za izradu pozivnica koriste se isključivo najkvalitetniji uvozni papiri.
Pored standardnih papira nudimo mogučnost odabira sedefastih, reljefnih i drugih specijalnih, visokokvalitetnih uvoznih papira.
Takodje nudimo uslugu uštampavanja teksta po vasoj želji na pozivnici u fontu i boji koje vi izaberete iz naše ponude. Iz nase široke ponude odaberite pozivnicu koja Vam najviše odgovara i ostavite utisak na vaše venčanje. Takođe u našoj ponudi nalazi se i široka lepeza specijalnih koverata izradjenih od najkvalitetnijih sedefastih, sjajnih i mat papira.
Svaka od pozivnica za vencanja ima odgovarajuci koverat u zavisnosti od veličine i boje pozivnice. Takođe, u nasoj ponudi možete naći veliki izbor brojeva za stolove, kutijica za bombone, cvetnih dekoracija za revere i mnogo toga što vaše venčanje moze učiniti lepšim, sjajnijim i nezaboravnijim.
Back to Top