Registracija vozila Beograd

Registruj se
Prijavi se
Registracija vozila Beograd
Registacija vozila Beograd, cena registracije automobila, agencije za registraciju vozila Beograd, registracija bez odlaska u MUP, kalkulator registracije - sve ovo nude agencije za registraciju vozila sa sedištem u Beogradu, a spisak agencija i firmi koje se bave registracijom vozila nalazi se ovde.
Koliko košta registracija automobila, koja su dokumenta potrebna za registraciju vozila, kada se menjaju tablice na automobilu?
Na ova i još mnoga druga pitanja najbrže i najtačnije odgovore daće Vam agencije za registraciju vozila.
Registracija vozila Beograd veoma je tražen upit jer svi želimo da uštedimo dragoceno vreme svake godine kad registujemo auto i zato je najpametnije da se obratimo profesionalcima koje znaju čitavu proceduru i poznaju nove propise, tako da ništa neće prepustiti slučaju, a vi ništa nećete prevideti prilikom registracije vozila.
Predstavljamo Vam najbolje agencije iz oblasti - registracija vozila, sa kojima kada uspostvite saradnju, bićete zadovoljni i svake godine ćete se ponovo vraćati.

Auto kuća Boki

Beograd, Mali Mokri Lug, Pirandelova 2a 011 2882250 |
011 2882251 |
REGISTRACIJA VOZILA AUTO KUĆA BOKI BEOGRAD. Uplata svih dažbina za registraciju i osiguranje u Auto kući Boki. Ne morate da idete u banku ili poštu. Registracija u toku dana, najkasnije u roku od 24 časa.
auto-kuca-gudalovic-registracija-vozila

Auto kuća Gudalović

Novi Beograd, Jurija Gagarina 1 011 3188988
REGISTRACIJA VOZILA BEOGRAD Prvog oktobra 2012.godine Auto kuća Gudalović dobila je prva u Državi saglasnost MUP-a Republike Srbije da obavlja usluge produženja registracije vozila fizičkih lica i zaokružila proces, tako da klijenti mogu sada na jednom mestu, u okviru Auto centra Gudalović, da dobiju kompletnu uslugu kod produženja registracije uključujući i preuzimanje registracione nalepnice.
brokos-registracija-vozila-registracija-vozila

Brokos registracija vozila

Novi Beograd, Bulevar maršala Tolbuhina 33 011 2692715
cena: Cenovnik
REGISTRACIJA VOZILA BEOGRAD BROKOS DOO Društvo za posredovanje u osiguranju ,,BROKOS" D.O.O.
svojim klijentima pruža i neke druge usluge, koje nisu vezane za delatnost Društva, ali koje klijenti mogu koristiti preko preduzeća sa kojima naše Društvo sarađuje, a to su: - usluge pripreme dokumentacije za registraciju vozila, - registracija vozila u ime klijenta kod nadležnog MUP-a - tehnički pregled vozila, - sklapanje ugovora o prenosu vlasništva motornog vozila, - plaćanje poreza na promet u ime klijenata u nadležnoj opštinskoj upravi - odjava vozila na teritoriji cele Srbije.
cupa-ford-registracija-vozila
REGISTRACIJA VOZILA BEOGRAD ČUPA FORD - AGENCIJA ZA REGISTRACIJU VOZILA ETNA
beocar-servis-registracija-vozila
REGISTRACIJA VOZILA BEOGRAD BEOCAR Brzo i lako do registracionih nalepnica u auto centru Beocar.
Bez odlska u MUP.
Za pravna i fizička lica.
auto-centar-andjelkovic-registracija-vozila
REGISTRACIJA VOZILA BEOGRAD AUTO CENTAR ANĐELKOVIĆ Tehnički pregled vozila koji nameravate da uradite kod nas u servisu i produžite registraciju Vašeg vozila potrebno je da ponesete sledeća dokumenta: polisa auto odgovornosti od predhodne godine, saobračajna dozvola, lična karta(fizička lica).
Pravna lica moraju imati sledeće dokumente: polisa auto odgovornosti od predhodne godine, saobračajna dozvola, lična karta lica koje će biti ovlašćeno za registraciju vozila, punomočje overeno od strane ovlašćenog lica.
auto-centar-gaga-ford-registracija-vozila

GAGA Motors

Beograd, Cerak, Cerski venac 1d 011 2500501
cena: Cenovnik
REGISTRACIJA VOZILA BEOGRAD AUTO CENTAR GAGA FORD Pružamo usluge tehničkog pregleda i registracije motornih i teretnih vozila težine do 4 t.
Tehnička ispravnost vozila je veoma važan faktor bezbednosti saobraćaja i samo tehnički ispravno vozilo može biti registrovano.Naš stručni tim poseduje sva neophodna znanja o propisima i procedurama pri vršenju tehničkog pregleda
auto-centar-tadic-registracija-vozila
REGISTRACIJA VOZILA AUTO CENTAR TADIĆ Ljubaznom osoblju agencije će biti zadovoljstvo da vas, ako za to postoji potreba telefonom obavesti o trenutku od kada su vaša dokumenta dostupna za preuzimanje.
Kontaktirajte nas ako želite da i zaposleni vaše firme mogu koristiti ovu pogodnost.
Biće nam zadovoljstvo da i vi postanete jedan od stalnih korisnika naših usluga.Kod nas, pored tehničkog pregleda vozila, možete obaviti registraciju, osiguranje i prenos vlasništva vozila.
Zainteresovani smo za sve vrste saradnje i dogovora.
kiler-auto-registracija-vozila

Kiler Auto

Beograd, Zemun, Tošin bunar 63b 011 2100964
REGISTRACIJA VOZILA BEOGRAD AUTO CENTAR KILER AUTO
agencija-neskovic-registracija-vozila

Agencija Nešković

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 12d 011 2145876
cena: Cenovnik
REGISTRACIJA VOZILA BEOGRAD AGENCIJA NEŠKOVIĆ Korišćenjem usluga agencije Nešković, u najkraćem mogućem roku možete završiti produženje registracije za putničko vozilo, kamion, tegljač, auto dizalicu, prikolicu, motocikl, specijalno radno vozilo, vozilo van gabarita ili plovni objekat.
Pozovite nas ili pošaljite sms ili e-mail i mi ćemo doći do Vas, a dok vi radite ili se odmarate, mi ćemo završiti sve poslove oko registracije Vašeg ljubimca.
vp-beograd-registracija-vozila

VP BG

Beograd, Voždovac, Stefana prvovenčanog 58 011 2443870
REGISTRACIJA VOZILA.
Registraciona nalepnica bez odlaska u MUP.
Registracija vozila za samo 10 minuta!
Registracionu nalepnicu izdajemo na licu mesta kod nas fizičkim i pravnim licima!
(produženje registracije vozila).
Prenos vlasništvaUslužno za vas vršimo prenos vlasništva vozila na svim beogradskim opštinama.
Brzo, povoljno i pouzdano u najkraćem mogućem roku!
Najpovoljnija registracija vozila u Beogradu
auto-kuca-nascar-registracija-vozila

Auto kuća Nascar

Beograd, Mali Mokri Lug, Narodnog fronta 86V 011 3473973
cena: Cenovnik
REGISTRACIJA VOZILA BEOGRAD NASCAR Auto kuća Nascar bavi se uvozom i prodajom polovnih putničkih i lakih teretnih vozila iz Evropske Unije.
U sklopu auto kuće nalazi se prodavnica auto delova i servis , tako da kod nas kupci imaju kompletnu uslugu na jednom mestu.
Kupljeno vozilo možete održavati u našem servisu,sa posebnim popustima za naše kupce kao i stalne klijente.Imate mogućnost da poručite vozilo ako na stanju nemamo željeni model.Vozilo kupljeno i održavano kod nas možete zameniti uz doplatu za novije .Kod nas možete završiti registraciju kupljenog vozila ili probne tablice. Visoko obučeni majstori ,veliki lager delova kao i brza porudžbina delova,dijagnostički uređaji poslednje generacije i usluga na Evropskom nivou.
Registracija vozila se obavlja jednom godišnje u MUP-u. Prvo treba da obavite tehnički pregled, pritom kod sebe treba da imate ličnu kartu, saobraćajnu dozvolu i ovlašćenje (ukoliko se vozilo vozi na ovlašćenje). Na tehničkom pregledu ćete dobiti registracioni list koji potvrđuje ispravnost Vašeg vozila. Za uplatu premije i dobijanje polise osiguranja potrebne su lična karta i saobraćajna dozvola (eventualno prethodna polisa osiguranja). Kada uplatite sve potrebne takse sa svim dokumentima odlazite u MUP i završavate registraciju. Ako želite da izbegnete papirologiju i čekanje u redovima, posao registrovanja vozila možete prepustiti agencijama koje se time profesionalno bave, koje će Vam uraditi registraciju u toku jednog dana, u slučaju da nema nekih nepredviđenih zastoja u radu MUP-a. Neke agencije obavljaju tehnički pregled, registraciju i osiguranje. Ukoliko se odlučite za registrovanje vozila preko agencije, donosite potrebnu dokumentaciju, dajete ovlašćenje agenciji koja obavlja ceo postupak umesto Vas. Agencije za registraciju koje ne pružaju uslugu tehničkog pregleda, mogu Vas uputiti na pravno lice koje obavljaju tu delatnost, ili možete samostalno obaviti negde. Cena registracije vozila, izuzev administrativnih taksi, zavisi od zapremine motora, vrste i godišta vozila, snage motora u kilovatima (kw), polise osiguranja...
Back to Top