Saloni nameštaja Beograd

Registruj se
Prijavi se
Saloni nameštaja Beograd
Beograd je pun salona nameštaja... Nemojte gubiti vreme, nego nadjite salon nameštaja po Vašoj meri uz Mirandre i pravac tamo. Bilo da Vam treba sto, stolica, fotelja, krevet...
Sve ćete naći u nekom od salona nameštaja u Beogradu. Tražite garnituru za dnevnu sobu, komode, cipelarnik...
U adekvatnoj prodavnici nameštaja sve ima. Nemojte se plašiti, samo napred i uživajte u kupovini svog novog nameštaja po najpovoljnijim cenama u Beogradu.
urban-line-saloni-namestaja-949715
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD U našem salonu nameštaja, pored izloženih eksponata, naši klijenti imaju mogućnost da putem kataloga, odaberu i poruče najbolje rešenje za svoj prostor.
Kod nas možete poručiti nameštaj za dnevne sobe, sofe, ugaone garniture, trosede i dvosede na razvlačenje, spavaće sobe, bračne krevete, dečije sobe, kuhinje i trpezarije.
Pružamo vam veliki izbor raznovrsnih rešenja kroz odabir različitih stilova i dizajna, dimenzija, materijala, boja, štofova i kože.
steffes-saloni-namestaja

Steffes

Beograd, Zvezdara, Smederevski put 5 065 5286688
cena: Cenovnik
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD STEFFES D.T.R.
STEFFES svoju proizvodnju, koju čini više segmenata, započinje još 1997.godine u Arilju.
Danas se poslovanje STEFFES-a zasniva na proizvodnji i prodaji širokog asortimana proizvoda od drveta visokog kvaliteta: nameštaj, stolarija, podne i zidne obloge (lamperija, brodski pod, parket, laminat....), kao i drveni elementi koji se koriste u enterijeru ili građevinarstvu (lajsne, garnišne, ...).
Svi proizvodi imaju svoje standardne dimenzije, a mogu se izraditi i u dimenzijama po želji kupca.
Dugogodišnjim radom i iskustvom uspeli smo da sagledamo sve potrebe koje se javljaju od izgradnje do opremanja jednog stambenog objekta i na taj način odgovorimo zahtevima kupaca. Brižljivo čuvamo kvalitet koji smo imali od početka kao i poverenje koje smo stekli kod potrošača. Ljubazno osoblje u našim prodajnim objektima će u svakom trenutku izaći u susret vama i vašim zahtevima. Dođite i uverite se u kvalitet naših proizvoda.
salon-namestaja-leokom-saloni-namestaja
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD SALON MAEŠTAJA LEOKOM Preduzeće "LEOKOM M&V" d.o.o.
je osnovano 1993.god.
Salon nameštaja postoji od 1998.godine i nalazi se u Sarajevskoj ulici, broj 85, uz ponudu visoke klase nameštaja: stilskog, kožnih garnitura, nameštaj modernih formi, zavesa, drapera, roletni, paketo mehanizama, mebl štofa. Bavimo se opremanjem objekata, poslovnih prostora, stanova.
Dugo smo u nameštaju, za nas se zna, tako da vam možemo ponuditi visok kvalitet nameštaja i zavesa, uz velike mogućnosti izrade, a što se može videti u našim referencama. Prema potrebi kupca možemo doći u objekat, stan i dati vam stručni predlog i opremiti vam kompletan objekat.
salon-namestaja-pedja-komerc-saloni-namestaja
SALON NAMEŠTAJA BEOGRAD - PEDJA KOMERC Pedja Komerc nudi veliki izbor komadnog nameštaja.
koral-salon-namestaja-saloni-namestaja
SALONI NAMEŠTAJA - KORAL Salon nameštaja Koral Vam pruža veliki izbor kvalitenog nameštaja za svačiji ukus, bilo da je u pitanju klasičniji ili moderne forme.
salon-namestaja-mond-line-saloni-namestaja

Salon nameštaja Mond Line

Beograd, Palilula, Vojvode Dobrnjca 28 011 3390695
cena: Cenovnik
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA MOND LINE Zadovoljstvo nam je da Vam ukratko predstavimo Salon stilskog nameštaja Mond line.
Zahvaljujući bogatom desetogodišnjem iskustvu kreirali smo asortiman uvoznog (italijanskog) stilskog nameštaja koji je u mogućnosti da zadovolji najviše zahteve u opremanju enterijera.
elit-stilski-namestaj-saloni-namestaja
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD ELIT STILSKI NAMEŠTAJ Veliki izbor stilskog nameštaja vrhunskog kvaliteta i lepog dizajna.
namestaj-sb-alsan-saloni-namestaja
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD SB ALSAN Opremite Vaš dom kvalitetnim i povoljnim nameštajem, koji možete naći u nekim od naših prodajnih salona.
U našim salonima nameštaja možete naći raznovrsnu ponudu kancelarijskig nameštaja, kliznih plakara, fotelja, stolica i još mnogo toga.
astra-office-saloni-namestaja

Astra Office

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10d 011 3113403
cena: Cenovnik
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD ASTRA OFFICE Naša prisutnost na tržištu prvenstveno je vezana za odličan kvalitet, asortiman i povoljne cene.
drvoprof-plus-saloni-namestaja

Drvoprof plus

Beograd, Mali Mokri Lug, Bulevar kralja Aleksandra 499 011 2892902
SALONI NAMEŠTAJA DRVOPROF PLUS
salon-namestaja-faros-saloni-namestaja

Salon nameštaja Faros

Beograd, Zvezdara, Dimitrija Tucovića 119b 011 2406314
cena: Cenovnik
SALONI NAMEŠTAJA - FAROS Nudimo Vam veliki izbor stolica, za kancelarije, radne sobe, dnevne sobe i trpezarije.
Takodje u ponudi imamo i kancelarijski nameštaj od medijapana.
Naručite naše proizvode preko online prodavnice, isporuka na vašu adresu, plaćanje pouzećem ili preko računa.
ktitor-saloni-namestaja

Ktitor

Beograd, Zemun, Dobanovački put 58 011 3070700
cena: Cenovnik
SALONI NAMEŠTAJA - KTITOR Na više od hiljadu kvadrata izložbenog prostora Ktitorovog poslovnog centra u Zemunu izloženi su modeli svih linija nameštaja, predstavljeni u ambijentalnim celinama.
U ponudi ćete osim nameštaja iz naše proizvodnje naći i proizvode renomiranih evropskih proizvođača sa kojima imamo dugogodišnju saradnju.
Sve zainteresovane kupce dočekaće ljubazno i stručno osoblje, koje vaše želje i potrebe pretvara u dizajnersko rešenje po meri vašeg prostora.
ztg-bor-dekor-saloni-namestaja
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD ZTG BOR DEKOR U sklopu proizvodnje nameštaja ZTR "INGRAP BOR DEKOR" ima maloprodajni izložbeno prodajni salon nameštaja, kao i lokale sa pratećim programom vezano za izradu nameštaja (gvožđara i prodavnica sa mebl-štofovima, eko kožom i repro materijalom za tapiterije).
salon-namestaja-linea-milanovic-saloni-namestaja
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA LINEA MILANOVIĆ Nameštaj brenda Linea Milanovic je veoma prepoznatljiv po sofiticiranom dizajnu, a naširoko poznat po apsolutnom kvalitetu izrade, kao i po svojoj unikatnosti.
Naš nameštaj se proizvodi isključivo po individualnom zahtevu od plemenitih materijala - punog drveta i furniranog medijapana, a u ponudi se nalazi veliki izbor najboljih materijala za izradu nameštaja i mebla na izbor klijenta.
es-sistem-salon-namestaja-saloni-namestaja
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD ES SISTEM Mi smo vrlo mlada firma zvana Es-Sistem Salon nameštaja.
Naš trud, znanje i profesionalizam čvrsto su utemeljeni u našim vrednostima i zato želimo da ih podelimo sa Vama.
Za sada, imamo jedan cilj, a to je da u našem širokom asortimanu proizvoda imamo moderan nameštaj koji će oplemeniti Vaš dom, kvalitetan i povoljan nameštaj koji će ispuniti Vaša srca.
Es-Sistem ima viziju da svaki kupac koji nam je ukazao poverenje bude zadovoljan i da nam se ponovo vrati, a to je za nas najbolji pokazatelj našeg uspešnog rada.Srdačno Vas pozdravljamo i očekujete da ćemo Vam pružiti više od onoga što očekujete.
bernarda-duseci-i-kreveti-saloni-namestaja
SALON NAMEŠTAJA BEOGRAD BERNARDA- DUŠECI I KREVETI Zahvaljujući kvalitetnim i inovativnim tehnološkim rešenjima, BERNARDA kreveti i madraci lako osvajaju evropsko tržište.Naši iuložbeni saloni nalaze se širom Evrope, kao i na više lokacija u Beogradu.
namestaj-djeram-saloni-namestaja

Nameštaj Djeram

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 147 064 1898663
cena: Cenovnik
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD DJERAM Đeram, specijalizovana prodavnica nameštaja od PUNOG drveta, otvorena je 2004.godine.
Nudimo Vam nameštaj vrhunskog kvaliteta i dizajna domaće proizvodnje i delom od italijanskih proizvođača.
salon-namestaja-masis-design-saloni-namestaja
SALONI NAMEŠTAJA MASIS DESIGN U proizvodni asortiman našeg salona nameštaja spadaju: ugaone garniture, trosedi, dvosedi, fotelje, ležajevi, kaučevi, francuski ležajevi, drveni kreveti, dušeci, komode, vitrine, klub stolovi, stolovi, stolice, američki plakari, kuhinje i razni tapacirani nameštaj.
Salon nameštaja MASIS DESIGN je specijalizovana radnja za izradu nameštaja i prodaje nameštaj po porudžbini.
Tapacirani nameštaj prilagođavamo Vašim zahtevima, uz određene korekcije dimenzija naših modela i imamo veliki izbor mebl štofova tako da svaki kupac može da bude kreator svog ležaja.
fabrika-namestaja-carkic-saloni-namestaja
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD ČARKIĆ Sav nameštaj možete kupiti u našem maloprodajnom objektu u Mačvanskom Prnjavoru, Šabac.
hersa-fabrika-namestaja-saloni-namestaja
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD HERSA FABRIKA NAMEŠTAJA HERSA D.O.O.
je počela sa radom 1992 godine kao salon nameštaja u kome se prodavao nameštaj visokog kvaliteta.
Nakon nekoliko godina iskustva rukovodstvo HERSE je odlučilo da usled nedostatka tapaciranog nameštaja odgovarajućeg kvaliteta počne sa proizvodnjom istog.
arbor-namestaj-saloni-namestaja
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD ARBOR NAMEŠTAJ Fabrika Arbor nameštaja za kratko vreme postigla je veliki uspeh zahvaljujući tadašnjim vlasnicima sa višegodišnjim iskustvom.
Zahvaljujući ogromnom uspehu, Arbor 1998.
godine otvara svoj prvi salon nameštaja i uvodi novitete.
Kao i uvek kvalitet, trajnost i dizajn su na prvom mestu.
Arbor opstaje na rastućem tržištu, nastavlja da čini svoje mušterije zadovoljnim i dobija njihovo poverenje.
namestaj-cane-saloni-namestaja

Nameštaj Cane

Beograd, Leštane, Kruzni put 216 011 8030818
cena: Cenovnik
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD NAMEŠTAJ CANE Naš salon nameštaja se nalazi na Čukarici.20 godina rada, savremena tehnologija i praćenje trendova, omogućuju nam da proizvodimo trajan i moderan nameštaj.Sav nameštaj je izrađen od uvoznih univera visokog kvaliteta, a sve ivice su kantovane ABS trakom.
Nudimo Vam veliki izbor mebla za tapacirani i univera za pločasti nameštaj.
Ono što nas izdvaja od drugih jeste mogućnost proizvodnje celokupnog nameštaja po meri.
Naš nameštaj ima specijalno metalno ojačanje, a sve fioke i kutije za posteljinu se nalaze na kvalitetnim točkićima i mogu se vrlo lagano izvlačiti.
Svi modeli tapaciranog nameštaja se rade u dve varijante: na razvlačenje i fiksno.
Pružamo vrhunsku uslugu pri odabiru nameštaja.
Pri izradi pločastog nameštaja, naši stručnjaci dolaze da vide i premere prostor, kao i da pomognu davanjem saveta i ideja.
Veliki broj naših zadovoljnih korisnika dokazuje da proizvodimo nameštaj za sve generacije.
Proverite i Vi.
dekor-namestaj-saloni-namestaja

Dekor nameštaj

Beograd, Savski venac, Sarajevska 85 011 2646836
cena: Cenovnik
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD DEKOR NAMEŠTAJ Firma DEKOR je formirana 01.11.1987.godine u Kruševcu.
Proizvodni program je u osnovi stilski nameštaj, komadni i tapacirani nameštaj kao i spavaće sobe stilskog i modernog tipa.
Pored širokog proizvodnog asortimana firma se bavi i opremanjem hotela i ugostiteljskih radnji.Prodajni salon Dekor nameštaja nalazi se Kruševcu i u Beogradu u Sarajevskoj 85.
euro-arbor-prodaja-polovnog-namestaja-saloni-namestaja
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD EURO ARBOR Asortiman proizvoda je veoma raznovrstan u stilovima kao i u dizajnu: stilske i kožne garniture; garniture od vrhunskog mebla; stilske vitrine i komode; komadni nameštaji od punog drveta; rustična ručna izrada; dopadljivi komadni nameštaj za oplemenjivanje Vašeg prostora kao i funkcionalno dizajnirani radni i spavaći prostori.
novo-lux-saloni-namestaja

Novolux

Beograd, Voždovac, Grčića Milenka 83 011 3447764
cena: Cenovnik
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD NOVO LUX Prodajni program se poslednjih godina proširuje na nameštaj i detalje za unutrašnju dekoraciju.
Cilj nam je da kupac na jednom mestu može da pronađe sve za opremanje svoga doma ili radnog prostora.
xylon-namestaj-saloni-namestaja

Xylon nameštaj

Beograd, Stari Grad, Karadjordjeva 69 011 2622010
Novootvoreni salon Xylon nameštaja, najveći do sada.
Svi proizvodi naše kompanije na jednom mestu.
Trpezarije, Kuhinje, Spavaće sobe, Plakari, Vrata, Komadni nameštaj, Kupatilski elementi, Stolice & Fotelje, Dečiji nameštaj.
Znamo koliko pažnje i ljubavi ulažete u svoj dom i zato Vam nudimo KOMPLETNO REŠENJE koje uključuje merenje prostora, predlog idejnog rešenja i realizacija,odnosno izrada nameštaja.
Mi pravimo nameštaj za Vas i smatramo da treba da bude funkcionalan, ali takođe da oslikava Vašu ličnost i životni stil.
aleksandar-duseci-i-jastuci-saloni-namestaja
SALONI NAMEŠTAJA - ALEKSANDAR DUŠECI Salon nameštaja na tri lokacije.
proizvodnja-namestaja-simsic-saloni-namestaja

Proizvodnja nameštaja Šimšić

Beograd, Palilula, Višnjička 93 011 4142600
SALONI NAMEŠTAJA - ŠIMŠIĆ Veliki asortiman kvalitetnog nameštaja.
duseci-i-kreveti-moj-dom-saloni-namestaja

Dušeci i kreveti MOJ DOM

Beograd, Petlovo Brdo, Đuje i Dragoljuba 3 011 2370194
SALON NAMEŠTAJA - MOJ DOM Kod nas možete naći sve što vam je potrebno za opremanje vašeg doma.
fabrika-namestaja-numanovic-saloni-namestaja

Fabrika nameštaja Numanović

Beograd, Palilula, Bul. Despota Stefana 122-124 011 2759353
SALONI NAMEŠTAJA - NUMANOVIĆ U našim salonima možete naći širok asortimana artikala koje mi proizvodimo.
lesnina-xxxl-saloni-namestaja
SALONI NAMEŠTAJA - LESNINA XXL Kod nas možete naći sve za opremanje Vašeg doma.
mm-tradex-saloni-namestaja

MM Tradex

Beograd, Palilula, Pančevački put broj 72 060 7212131
SALONI NAMEŠTAJA - MM TRADEX Veliki izbor nameštaja u salonima MM Tradex.
drazor-stil-saloni-namestaja

Drazor Stil

Novi Beograd, Uroša Martinovića 13 064 6422978
SALONI NAMEŠTAJA - DRAZOR STIL Široka lepeza komadnog nameštaja.
simpo-saloni-namestaja

Simpo

Beograd, Zvezdara, Bul. Kralja Aleksandra 276 011 2419199
SALONI NAMEŠTAJA - SIMPO Simpo nameštaj je nadaleko poznat po svom izuzetnom kvalitetu.
arbor-line-namestaj-saloni-namestaja
SALON NAMEŠTAJA - ARBOR LINE Raznovrstan asortiman nameštaja.
salon-namestaja-koko-san-saloni-namestaja
SALONI NAMEŠTAJA - KOKO SAN Nameštaj izvanrednog kvaliteta.
notte-namestaj-saloni-namestaja

Notte nameštaj

Beograd, Palilula, Bulevar Despota Stefana 202 063 294921
SALONI NAMEŠTAJA - NOTTE NAMEŠTAJ Moderan i funkcionalan nameštaj.
salon-namestaja-zanin-dom-saloni-namestaja
SALONI NAMEŠTAJA - ŽANIN DOM Kvalitetan asortiman nameštaja.
rezbos-saloni-namestaja

Rezbos

Novi Beograd, Uroša Martinovića 21 011 4202430
SALONI NAMEŠTAJA - REZBOS U našem prodajnom salonu možete naći sve za opremanje Vašeg doma.
viliver-saloni-namestaja

Viliver

Beograd, YU Biznis Centar, Bulevar Mihaila Pupina 10 D 011 3149776
SALONI NAMEŠTAJA - VILIVER Ponuda visokokvalitetnog nameštaja.
cempres-namestaj-saloni-namestaja

Čempres nameštaj

Beograd, Vidikovac, Vidikovački venac 2d 011 2321433
SALON NAMEŠTAJA - ČEMPRES NAMEŠTAJ Ukoliko tražite izdržljiv i dugovečan nameštaj posetite Čempres nameštaj.
salon-namestaja-big-saloni-namestaja

Salon nameštaja BIG

Novi Beograd, Jurija Gagarina 219b 011 7183523
SALONI NAMEŠTAJA - SALON NAMEŠTAJA BIG Široka lepeza kvalitetnog nameštaja.
nativo-namestaj-saloni-namestaja

Nativo nameštaj

Beograd, Zemun, Autoput za Novi Sad 124-126 011 4240903
SALONI NAMEŠTAJA - NATIVO NAMEŠTAJ Dizajnerski nameštaj švajcarskog brenda Nativo.
sandej-salon-namestaja-saloni-namestaja

Sandej salon nameštaja

Beograd, Savski venac, Zrenjaninski put br. 110/112 062 062229039
SALONI NAMEŠTAJA - SANDEJ U našem velikom izložbenom salonu možete naći kvalitetan i moderan nameštaj.
temma-trade-saloni-namestaja-392714

Temma Trade

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 116/1 063 600084
SALONI NAMEŠTAJA - TEMMA TRADE Veliki izbor kancelarijskog i kućnog nameštaja.
LOKACIJE
Nameštaj je nastao kao upotrebna forma koja nije imala nikakve umetničke pretenzije. Danas je to dosta promenjeno pa u salonima nameštaja širom sveta možete naći nameštaj raznih stilova, dezena i oblika poprilično umetnički obojenog. Pod nameštajem se u srpskom jeziku podrazumevaju predmeti koji se nalaze u prostorijama za stanovanje i služe da bi ukućani bolje živeli i radili. Komadi nameštaja mogu imati različitu svrhu: za spavanje, za sedenje, za rad, za zabavu, za ukras... Za koju god svrhu da vam je potreban nameštaj, naći ćete ga u nekom od salona nameštaja. Danas kao takvi, saloni nameštaja nude širok spektar komadnog nameštaja svih vrsta... Od novog, polovnog, stilskog, unikatnog...
Back to Top