Saloni nameštaja Vračar

Registruj se
Prijavi se
Saloni nameštaja Vračar
urban-line-saloni-namestaja

Urban Line

Beograd, Vračar, Kajmakčalanska 59 011 2451852 |
064 2189652 |
cena: Cenovnik
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD U našem salonu nameštaja, pored izloženih eksponata, naši klijenti imaju mogućnost da putem kataloga, odaberu i poruče najbolje rešenje za svoj prostor.
Kod nas možete poručiti nameštaj za dnevne sobe, sofe, ugaone garniture, trosede i dvosede na razvlačenje, spavaće sobe, bračne krevete, dečije sobe, kuhinje i trpezarije.
Pružamo vam veliki izbor raznovrsnih rešenja kroz odabir različitih stilova i dizajna, dimenzija, materijala, boja, štofova i kože.
Nameštaj je nastao kao upotrebna forma koja nije imala nikakve umetničke pretenzije. Danas je to dosta promenjeno pa u salonima nameštaja širom sveta možete naći nameštaj raznih stilova, dezena i oblika poprilično umetnički obojenog. Pod nameštajem se u srpskom jeziku podrazumevaju predmeti koji se nalaze u prostorijama za stanovanje i služe da bi ukućani bolje živeli i radili. Komadi nameštaja mogu imati različitu svrhu: za spavanje, za sedenje, za rad, za zabavu, za ukras... Za koju god svrhu da vam je potreban nameštaj, naći ćete ga u nekom od salona nameštaja. Danas kao takvi, saloni nameštaja nude širok spektar komadnog nameštaja svih vrsta... Od novog, polovnog, stilskog, unikatnog...
Back to Top