Saloni nameštaja Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Saloni nameštaja Novi Beograd
namestaj-sb-alsan-saloni-namestaja
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD SB ALSAN Opremite Vaš dom kvalitetnim i povoljnim nameštajem, koji možete naći u nekim od naših prodajnih salona.
U našim salonima nameštaja možete naći raznovrsnu ponudu kancelarijskig nameštaja, kliznih plakara, fotelja, stolica i još mnogo toga.
astra-office-saloni-namestaja

Astra Office

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10d 011 3113403
cena: Cenovnik
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD ASTRA OFFICE Naša prisutnost na tržištu prvenstveno je vezana za odličan kvalitet, asortiman i povoljne cene.
bernarda-duseci-i-kreveti-saloni-namestaja
SALON NAMEŠTAJA BEOGRAD BERNARDA- DUŠECI I KREVETI Zahvaljujući kvalitetnim i inovativnim tehnološkim rešenjima, BERNARDA kreveti i madraci lako osvajaju evropsko tržište.Naši iuložbeni saloni nalaze se širom Evrope, kao i na više lokacija u Beogradu.
novo-lux-saloni-namestaja

Novolux

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 4 011 2854399
cena: Cenovnik
SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD NOVO LUX Prodajni program se poslednjih godina proširuje na nameštaj i detalje za unutrašnju dekoraciju.
Cilj nam je da kupac na jednom mestu može da pronađe sve za opremanje svoga doma ili radnog prostora.
Nameštaj je nastao kao upotrebna forma koja nije imala nikakve umetničke pretenzije. Danas je to dosta promenjeno pa u salonima nameštaja širom sveta možete naći nameštaj raznih stilova, dezena i oblika poprilično umetnički obojenog. Pod nameštajem se u srpskom jeziku podrazumevaju predmeti koji se nalaze u prostorijama za stanovanje i služe da bi ukućani bolje živeli i radili. Komadi nameštaja mogu imati različitu svrhu: za spavanje, za sedenje, za rad, za zabavu, za ukras... Za koju god svrhu da vam je potreban nameštaj, naći ćete ga u nekom od salona nameštaja. Danas kao takvi, saloni nameštaja nude širok spektar komadnog nameštaja svih vrsta... Od novog, polovnog, stilskog, unikatnog...
Back to Top