Škole računara Beograd

Registruj se
Prijavi se
Škole računara Beograd
akademija-oxford-skole-racunara
ŠKOLA RAČUNARA Akademija Oxford.
Škola računara Poslovni MS Office kurs: Poslovni kurs je obuka za rad na računaru koja podrazumeva da polaznik ne poseduje predznanje.
Nakon završene obuke polaznik poseduje znanje za samostalno korišćenje računara.
KURS PODRAZUMEVA STICANJE ZNANJA: Osnove informacionih i komukacionih tehnologija i Windows – operativni sistem, MS Office (Word, Excel, Powerpoint) – paket za kancelarijsku upotrebu Internet -, rad na internetu, slanje i prijem eletronske pošte.
Polaznik bi trebalo da bude u stanju da: Koristi glavne osobine operativnog sistema uključujući podešavanje osnovnih postavki računara, Efikasno rukuje radnom površinom računara i efikasno radi u grafičkom korisničkom okruženju, Poznaje glavne koncepte organizacije fajlova (datoteka) i da budu u stanju da efikasno organizuju fajlove i foldere tako da ih je lako pronaći i prepoznati, Koristi softver za pakovanje i raspakivanje velikih fajlova i anti-virus softver za zaštitu od računarskih virusa, Pokaže sposobnost u korišćenju osnovnih alata za uređivanje teksta i štampanje u okviru operativnog sistema.
MS Word je softver iz Microsoftovog poslovnog paketa (Office), namenjen za napredno editovanje i uređivanje teksta.
Cilj ovog kursa je da se polaznik osposobi za samostalan rad u ovom programu.
Polaznik bi trebalo da bude u stanju da: Upravlja dokumentima i sačuva ih u različitim verzijama, Koristi ugrađene opcije kao što su Pomoć da poveća produktivnost, Formira i uređuje male tekstualne dokumente koji će biti spremni za deljenje i distribuciju, Primeni različito oblikovanje na dokumente da bi ih poboljšao pre distribucije i da prepozna dobru praksu u izboru odgovarajućih opcija formatiranja (oblikovanja), Umetne tabelu, slike i crteže u dokumente, Pripremi dokumente za slanje cirkularnog pisma, Izvrši podešavanje stranica dokumenta, proveri i ispravi pravopisne greške pre konačnog štampanja dokumenta.
MS Excel je softver iz Mikrosoftovog poslovnog paketa (Office), namenjen za napredno editovanje i uređivanje tabela.
Ima mogućnost računanja brojnih matematičkih i statističkih kompleksnih funkcija kao i mogućnost grafičkog prikaza svih tabela i proračuna.
Cilj ovog kursa je da se polaznik osposobi za samostalan rad u ovom programu.
MS PowerPoint je softver iz Mikrosoftovog poslovnog paketa(Office), namenjen za izradu poslovnih i ličnih prezentacija.
Cilj ovog kursa je da se polaznik osposobi za samostalan rad u ovom programu.
MS OUTLOOK EXPRESS je softver iz Mikrosoftovog poslovnog paketa (Office), namenjen za izradu poslovnih i ličnih prezentacija.
Cilj ovog kursa je da se polaznik osposobi za samostalan rad u ovom programu.
Polaznik bi trebalo da bude u stanju da: Razume šta je elektronska pošta i poznaje prednosti i nedostatke njene upotrebe.
Da bude svestan drugih opcija komunikacije, Bude svestan pravila primerenog ophođenja na mreži i bezbednosnih aspekata prilikom korišćenja elektronske pošte, Kreira, proveri pravopis i pošalje elektronsku poruku.
Odgovori i prosledi dalje, upravlja prilozima i odštampa poruku, Bude svestan načina za povećanje produktivnosti u radu sa programom za elektronsku poštu.
Organizuje i upravlja porukama.
itacademy-skole-racunara

ITAcademy

Beograd, Zemun, Cara Dušana 34 011 7856100
ŠKOLA RAČUNARA ITAcademy.
Postanite ekspert za Windows OS i Windows servere.
Steći ćete znanja iz oblasti instalacije, konfiguracije i licenciranja Windows operativnog sistema.
Uz to, savladaćete napredno umrežavanje, konfiguraciju sigurnosti za korisničke naloge, konfiguraciju mrežne sigurnosti, konfiguracija za rad u mobilnom okruženju i slično.
Cilj je da steknete znanja i veštine potrebne za implementiranje bazične mrežne infrastrukture na Windows serverima, kao i znanje i veštine neophodne za uspešnu administraciju Windows servera i mrežnih servisa na njemu.
Microsoft Administration – želite li odlično plaćen posao sistemskog ili mrežnog administratora.
Na Microsoft Administration programu upoznaćete se sa načinima umrežavanja i tipovima mreža. Savladaćete fundamentalne elemente operativnih sistema i upoznati se sa najpoznatijim operativnim sistemima današnjice.
Naučićete osnovne i napredne elemente sistemske i mrežne administracije na Windows Server platformama, kao i osnovne elemente administracije Linux/Unix sistema.
Pored ovoga, upoznaćete se sa Windows i Linux operativnim sistemima.
Shvatićete kako se operativni sistem naslanja na hardver i kako koristi arhitekturu računarskog sistema.
Steći ćete znanja neophodna za instalaciju, konfiguraciju i održavanje operativnih sistema Windows i Linux.
Koristićete oficijelni Microsoft Lab alat za učenje koji omogućava praktičnu primenu stečenog znanja u specijalnom virtuelnom okruženju i rad sa najsavremenijim proizvodima i tehnologijama iz Microsofta. Cilj programa je sticanje naprednih znanja o sistemskoj i mrežnoj administraciji u Windows Server okruženju.
Na ovom programu obrađuju se, između ostalih oblasti, instalacija Windows servera, podizanje aktivnog direktorijuma i podešavanja prava pristupa u mrežnom okruženju.
Linux Administration – administracija kompleksnih računarskih mreža za ljude željne izazova.
Na Linux Administration programu steći ćete znanja neophodna za instalaciju, konfiguraciju, projektovanje i održavanje mreža pod operativnim sistemima Linux.
Uvešćemo vas u osnove rada pod operativnim sistemom Linux, od instalacije, preko podešavanja mreže i mrežnog okruženja, do opisa komandi i radnji koje se koriste prilikom administracije mreža pod ovim operativnim sistemom.
Uz to, proći ćete kroz sve faze sklapanja i rasklapanja računara, naučiti da postavljate i menjate hardverske komponente, kao i da održavate i čistite računare.
academia-educativa-skole-racunara
ŠKOLA RAČUNARA Academia Educativa nudi različite obuke za rad na računaru: Osnovni kurs – Windows, Word, Internet, Excel, Word, Excel, PowerPoint, Access.
Osnovni kurs predstavlja obuku za rad na računaru, ne zahteva nikakvo predznanje polaznika i obuhvata Windows (operativni sistem), Word (program za obradu teksta) i Internet (slanje i prijem elektronske pošte, rad na Internetu).
Excel je program koji obuhvata osnove rada sa tabelarnim proračunima i multimedijalnim prezentacijama.
Namenjen je korisnicima koji poznaju osnove rada na računaru a imaju potrebu da kroz jednu vizuelno bogatu i sadržajnu multimedijalnu prezentaciju prikažu svoj rad (poslovanje firme, ili predstave svoje izlaganje na nekom skupu).
Word je najpoznatiji program za obradu teksta, koji ima mogućnost rada i sa drugim objektima, što ga čini veoma praktičnim i jednostavnim za upotrebu pri izradu raznovrsnih dokumenata.
Excel je program za tabelarne proračune.
PowerPoint je program za multimedijalne prezentacije.
Access je najjednostavniji i izuzetno moćan program za upravljanje relacionim bazama podataka.
Omogućava projektovanje i eksploataciju baze podataka.
Ima mogućnost rada sa tekstom, fotografijama, audio zapisima i objektima kreiranim u drugim aplikacijama.
skola-q-skole-racunara

Škola Q

Beograd, Batajnica, IX Nova Klisina broj 15 064 5958668
Škola računara Q je pravi izbor za Vas koji želite da naučite da koristite računar.
Rešili smo da proširimo osnovnu ponudu naše škole, uvođenjem specijalnih kurseva računara.
Naučite da koristite računar u poslovne i u privatne svrhe.
Za sve Vas koji želite da naučite odnosno unapredite svoje znanje, naši kursevi su pravi izbor za vas.
Naši kursevi podrazumevaju brzu i laku obuku, sa ciljem da nakon kursa dobijete aktuelna i adekvatna znanja za optimalan rad na računarima.
Kursevi računara su podeljeni po grupama, odnosno tipovima kurseva.
Na Vam je da odaberete kurs koji pogoduje Vašim potrebama.
Poslovni paket podrazumeva 4 segmenta kursa: Windows, Internet, Word i Excel.
skola-ecampus-skole-racunara

Škola eCampus

Beograd, Palilula, Bulevar Despota Stefana 68c 011 6557502
ŠKOLA RAČUNARA U BEOGRADU eCampus.
Škola eCampus, tačnije Università Telematica e-Campus italijanski univerzitet otvorio je predstavništvo u Beogradu.
U školi računara su iskusni predavači koji drže IT kurseve.
Nastava je prilagođena terminima učesnika, grupe su do 10 polaznika, a program je prilagođen praktičnom učenju.
skola-baycom-skole-racunara

Škola BAYcom

Beograd, Stari Grad, Makedonska 21 011 3373794
ŠKOLA RAČUNARA Baycom.
Poslovni kurs se održava u okviru škole računara i predstavlja nastavni paket koji se sastoji od 4 oblasti: Kompjuterski sistemi i Windows, Word - program za obradu teksta, Excel - program za tabelarne proračune, Internet - pretraživanje internet sadržaja i elektronska pošta.
Ovaj nastavni paket i predviđeni program nastave Vam omogućavaju da stručno koristite najznačajnije računarske programe, kako na radnom mestu, tako i privatno.
Kompjuterski sistemi i Windows: Operativni sistem Windows je osnovni sistemski program i njegovo poznavanje je neophodno za uspešno korišćenje računara.
U ovom delu obuke se nalaze najznačajnije lekcije na kursu i njihovo uspešno savladavanje će Vam omogućiti da lakše naučite naredne oblasti.
Ako posmatramo kompletnu obuku kao sticanje kompjuterske pismenosti, onda ovaj deo možemo predstaviti kao učenje azbuke.
Nastava se odvija po sledećim nastavnim jedinicama: Hardver i softver, Upoznavanje sa organizacijom i funkcionisanjem operativnog sistema Windows, Rad sa tastaturom i mišem, Komande SAVE i SAVE AS, Kreiranje elektronske fascikle (foldera), Operacije CUT i COPY, Shortcut (prečica), Promena imena fajla i foldera - RENAME Operacija SEND TO, Operacija DELETE i rad sa korpom (RECYCLE BIN), VIšestruka selekcija ikonica, Operacija SEARCH.
Microsoft Word je najpoznatiji i najbolji program za obradu teksta.
Posle učenja Windows-a, ovo je svakako prvi korisnički program koji je potrebno naučiti.
Nezamisliva je kvalitetna upotreba računara, posebno u poslovne svrhe, bez dobrog poznavanja ovog programa.
Za dobar tekstualni dokument, nije dovoljno da znate samo da ga otkucate.
Potrebno je i podesiti njegov izgled tako da Vaš dokument predstavlja delo profesionalca.
Program daje veliki broj mogućnosti za podešavanje prikaza i upotrebu različitih objekata.
Microsoft Excel je program bez koga se ne može zamisliti poslovna upotreba računara.
Ne postoji bolji program za tabelarne proračune.
Može se uspešno koristiti u svim privrednim subjektima, od onih najmanjih pa sve do velikih sistema. Napravite tabelu za proračun zarada zaposlenih, lager listu artikala, tabelu za praćenje magacina, izračunajte prosečne vrednosti, minimalne ili maksimalne i sve to podkrepite lepim grafikonom.
Za doslovno svaki prikaz u tabelama i bilo koju vrstu proračuna, koristite ovaj sjajan program.
Kada naučite da kvalitetno radite u Excel-u, pravićete tabele brzo, izračunavati tačno i lako, a uz to će sve imati odličan vizuelni prikaz.
Internet je tekovina savremene civilizacije i nezaobilazni element poslovne i privatne komunikacije.
U istoriji civilizacije nikada nije postojala veća biblioteka informacija koje izuzetnom brzinom stižu do svakog korisnika Interneta.
Pridružite se milionskoj populaciji onih koji koriste Internet i videćete kako granice između nacija nestaju i sve željene informacije postaju lako dostupne.
Bez obzira gde se trenutno nalazite, ako imate računar priključen na Internet, svet postaje Vaš.
Naučite na ovom kursu kako da pronađete željenu informaciju, saznate više o nekom gradu ili zemlji, ili pročitate o Vašim ljubimcima iz sveta sporta, filma ili muzike.
Naučite, takođe, kako da tražene informacije sačuvate na Vašem računaru.
Šta je to elektronska pošta (e-mail) i kako se koristi u poslovne i privatne svrhe predstavlja najvažniji deo kursa Interneta.
centar-za-obrazovanje-i-kulturu-bozidarac-skole-racunara
ŠKOLA RAČUNARA Božidarac.
Kombinovani paket program (Windows – Word – Internet) namenjen je početnicima koji se osposobljavaju za samostalan rad i pruža osnovna praktična znanja kroz operativni sistem Windows 8, potrebna znanja za obradu teksta Word 2013, i upoznavanje sa upotrebom Interneta, elektronskom poštom (e-mail), web prezentacijama i drugim servisnim uslugama interneta.
U Božidarcu pored obuke možete polagati ECDL ispite, i steći sertifikat koji priznaje preko 150 zemalja sveta.
Kompletnu obuku za ECDL možete izvršiti BESPLATNO online preko našeg sajta.
Očekuje vas veliki broj video materijala, vežbi i teorijskih lekcija.
Za dobar tekstualni dokument, nije dovoljno da znate samo da ga otkucate.
Potrebno je i podesiti izgled dokumenta tako da on predstavlja delo profesionalca.
MS Word je softver iz Microsoftovog poslovnog paketa (Office), namenjen za napredno editovanje i uređivanje teksta.
Cilj ovog kursa je da se polaznik osposobi za samostalan rad u ovom programu.
Gotovo da nema firme kojoj nije potrebna osoba vešta u baratanju tabelama i grafikonima.
MS Excel je program namenjen za editovanje i uređivanje tabela.
Ima mogućnost računanja brojnih matematičkih i statističkih kompleksnih funkcija kao i mogućnost grafičkog prikaza svih tabela i proračuna.
Rad u Excel programu omogućava pravljenje složenih proračuna, izveštaja, kontakt lista, baza podataka i još mnogo toga.
Cilj ovog kursa je da se polaznik osposobi za samostalan rad u ovom programu.
MS PowerPoint je softver iz Mikrosoftovog poslovnog paketa (Office), namenjen za izradu poslovnih i ličnih prezentacija.
Cilj ovog kursa je da se polaznik osposobi za samostalan rad u ovom programu.
Kurs za MS PowerPoint se organizuje u varijanti grupne ili individualne nastave.
Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.
MS Access je program koji omogućava kreiranje atraktivnih i izuzetno moćnih baza podataka.
Cilj ovog kursa je da se polaznik osposobi za samostalnu izradu baze podataka.
Kurs za MS Access se organizuje u vidu grupne ili individualne nastave.
Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows operativnog sistema.
Polaznici će na ovom kursu naučiti kreiranje tabela, upita, formi i izveštaja koristeći osnovne alate koji su integrisani u program.
zanatsko-obrazovni-centar-adzija-skole-racunara
ŠKOLA RAČUNARA ADŽIJA organizuje obuku rada na računaru sa sledećim kursevima: WINDOWS + INTERNET + WORD + EXCEL, WINDOWS + INTERNET, WORD (obrada teksta), EXCEL (rad sa tabelama), ACCESS-početni i srednji nivo, POWER POINT (multimedijalne prezentacije).
narodni-univerzitet-svetozar-markovic-skole-racunara
ŠKOLA RAČUNARA NARODNI UNIVERZITET SVETOZAR MARKOVIĆ.
Kursevi za Microsoft Windows, Microsoft Word i Adobe Photoshop.
Dođite kod nas i naučite da koristite računar.
Čovek koji je u današnjem svetu tehnološki nepismen, smatra se i funkcionalno nepismenim.
Ako niste umreženi deluje da ste odsečeni od ostatka populacije.
Život nam svakodnevno nameće nove izazove koje je gotovo nemoguće prevazići bez kucanja u Wordu, pravljenja tabela u Excelu.
Photoshop nas često čini lepšima nego što jesmo, Google pametnijima nego što ikada možemo biti a da Skzpe nema verovatno bi naša razdvojenost od najdražih bila otežana do te mere da bi uz mnogo odricanja donosili odluke o poslovima van mesta stalnog boravka.
otvoreni-univerzitet-znanje-skole-racunara
Škola računara.
U našoj školi računara kurseve Windows, Word, Excel, Internet, Power Point, AutoCAD i ostale specijalističke obuke mogu pohađati deca, omladina i odrasli.
U školi računara nastava se izvodi u opremljenim kabinetima, grupno ili individualno, dva do tri puta nedeljno po 3 školska časa.
Po završenim časovima, polaznici polažu ispit provere stečenog znanja iz računara i oni koji uspešno polože ispit dobijaju diplomu o završenoj obuci.
Postoji mogućnost provere znanja rada na računarima bez pohađanja nastave.
Izlazi se samo na ispit i dobija se sertifika o poznavanju rada na računaru.
cet-skola-racunara-skole-racunara

CET škola računara

Beograd, Stari Grad, Knez Mihailova 6 011 3281614
cena: Cenovnik
ŠKOLE RAČUNARA BEOGRAD CET ŠKOLA RAČUNARA Škola računara CET je lider u neformalnom informatičkom obrazovanju, iza koje je više od 20 godina uspešnog rada i preko 46.500 zadovoljnih polaznika.
Zakažite obuku za rad na računaru u najboljoj školi u Beogradu, u čijoj ponudi je preko 70 obuka kako za početnike tako i za profesionalce. Naši profesionalni treneri će Vas naučiti veštinama rada na računaru u osnovnim programima i pripremiti za polaganje međunarodno priznatih IT sertifikata.
Obuku drži izuzetno motivisan i visoko kvalifikovan trenerski kadar, sa velikim profesionalnim iskustvom, ali i radom sa ljudima. Još jedna od prednosti Škole računara CET je rad u malim grupama, koje čine do 10 polaznika.
To omogućava posvećenost pojedincu i njegovim potrebama, čime se polaznici uspešno pripremaju za samostalni rad i polaganje međunarodnih sertifikata.Nastava se izvodi na vrhunskoj opremi i najnovijim verzijama softverskih paketa.
Obuke se stalno inoviraju i prilagođavaju novim verzijama programa, koju prati i adekvatna računarska literatura.
edukacioni-centar-softline-skole-racunara
ŠKOLA RAČUNARA SOFTLINE.
Poslovni paket je obuka za rad na računaru i ne zahteva nikakvo predznanje.
U okviru kursa Poslovnog paketa nalaze se: Windows (operativni sistem), Word (program za obradu teksta), Excel (program za tabelarne proračune) i Internet (slanje i prijem eletronske pošte, rad na internetu).
Obuka se sastoji od 51 školskog časa posle kojih ćete biti u stanju da potpuno samostalno koristite računar.
Naučićete kako da organizujete, snimate, kopirate, narezujete i koristite vaše podatke (tekst, sliku, muziku, film).
Naučićete kako da uz pomoć Word-a sredite i odštampate tekst.
Sa Excel-om bićete u mogućnosti da vodite evidenciju i statistiku, računate i pravite grafikone.
Naučićete kako da šaljete i primate elektronsku poštu (e-mail) i pretražujete internet stranice.

KFG Education Centar

Beograd, Stari Grad, Kralja Milana 20 064 3433886 |
011 2641724 |
ŠKOLE RAČUNARA - KFG Organizujemo više kurseva za rad na računaru.
Informacione tehnologije predstavljaju dobar primer „žive“ materije koja se stalno razvija, usavršava, ulazi u sve aspekte života i rada. Zato je sve izraženija potreba za stručnim usavršavanjem u ovoj oblasti. Postalo je već pomalo i dosadno da ponavljamo kako je osnovno poznavanje upotrebe računara apsolutno neophodno, kao i da neka znanja koja smo ranije smatrali naprednijim ili specifičnim postaju važna ali i pristupačna svakome, pre svega zahvaljujući tome što je danas osnovno i dodatno informatičko obrazovanje prisupačno. Kursevi i obuke, bilo za usavršavanje ili za sticanje relevantnih sertifikata, postoje za sve tipove polaznika. Kako za one koji žele da bez posebnog predznanja postanu verzirani u upotrebi pojedinih softverskih alata – od Office programa, preko Adobe softvera za digitalne kreativce, do osnova izrade Web sajtova – tako i za one koji nakon završenog višeg i visokog informatičkog obrazovanja žele da se usavrše u određenoj oblasti ili za određenu tehnologiju. Broj ljudi koji nema makar osnovna znanja upotrebe računara znatno se smanjio, ali i dalje postoji potreba za kursevima i obukama za računarske osnove. Iako samostalno stečene veštine mogu biti dovoljne za osnovnu upotrebu najzastupljenijih programa, onih iz „kancelarijskih paketa“, oni dodatnu vrednost dobijaju sveobuhvatnijim upoznavanjem, kakvo se stiče kroz osnovne kurseve za pojedine programe.
Back to Top