Škole računara Beograd

Registruj se
Prijavi se
Škole računara Beograd
akademija-oxford-skole-racunara
ŠKOLA RAČUNARA Akademija Oxford.
Škola računara Poslovni MS Office kurs: Poslovni kurs je obuka za rad na računaru koja podrazumeva da polaznik ne poseduje predznanje.
Nakon završene obuke polaznik poseduje znanje za samostalno korišćenje računara.
KURS PODRAZUMEVA STICANJE ZNANJA: Osnove informacionih i komukacionih tehnologija i Windows – operativni sistem, MS Office (Word, Excel, Powerpoint) – paket za kancelarijsku upotrebu Internet -, rad na internetu, slanje i prijem eletronske pošte.
Polaznik bi trebalo da bude u stanju da: Koristi glavne osobine operativnog sistema uključujući podešavanje osnovnih postavki računara, Efikasno rukuje radnom površinom računara i efikasno radi u grafičkom korisničkom okruženju, Poznaje glavne koncepte organizacije fajlova (datoteka) i da budu u stanju da efikasno organizuju fajlove i foldere tako da ih je lako pronaći i prepoznati, Koristi softver za pakovanje i raspakivanje velikih fajlova i anti-virus softver za zaštitu od računarskih virusa, Pokaže sposobnost u korišćenju osnovnih alata za uređivanje teksta i štampanje u okviru operativnog sistema.
MS Word je softver iz Microsoftovog poslovnog paketa (Office), namenjen za napredno editovanje i uređivanje teksta.
Cilj ovog kursa je da se polaznik osposobi za samostalan rad u ovom programu.
Polaznik bi trebalo da bude u stanju da: Upravlja dokumentima i sačuva ih u različitim verzijama, Koristi ugrađene opcije kao što su Pomoć da poveća produktivnost, Formira i uređuje male tekstualne dokumente koji će biti spremni za deljenje i distribuciju, Primeni različito oblikovanje na dokumente da bi ih poboljšao pre distribucije i da prepozna dobru praksu u izboru odgovarajućih opcija formatiranja (oblikovanja), Umetne tabelu, slike i crteže u dokumente, Pripremi dokumente za slanje cirkularnog pisma, Izvrši podešavanje stranica dokumenta, proveri i ispravi pravopisne greške pre konačnog štampanja dokumenta.
MS Excel je softver iz Mikrosoftovog poslovnog paketa (Office), namenjen za napredno editovanje i uređivanje tabela.
Ima mogućnost računanja brojnih matematičkih i statističkih kompleksnih funkcija kao i mogućnost grafičkog prikaza svih tabela i proračuna.
Cilj ovog kursa je da se polaznik osposobi za samostalan rad u ovom programu.
MS PowerPoint je softver iz Mikrosoftovog poslovnog paketa(Office), namenjen za izradu poslovnih i ličnih prezentacija.
Cilj ovog kursa je da se polaznik osposobi za samostalan rad u ovom programu.
MS OUTLOOK EXPRESS je softver iz Mikrosoftovog poslovnog paketa (Office), namenjen za izradu poslovnih i ličnih prezentacija.
Cilj ovog kursa je da se polaznik osposobi za samostalan rad u ovom programu.
Polaznik bi trebalo da bude u stanju da: Razume šta je elektronska pošta i poznaje prednosti i nedostatke njene upotrebe.
Da bude svestan drugih opcija komunikacije, Bude svestan pravila primerenog ophođenja na mreži i bezbednosnih aspekata prilikom korišćenja elektronske pošte, Kreira, proveri pravopis i pošalje elektronsku poruku.
Odgovori i prosledi dalje, upravlja prilozima i odštampa poruku, Bude svestan načina za povećanje produktivnosti u radu sa programom za elektronsku poštu.
Organizuje i upravlja porukama.

ITAcademy

Beograd, Zemun, Cara Dušana 34 011 7856100 |
011 7856140 |
ŠKOLA RAČUNARA ITAcademy. Postanite ekspert za Windows OS i Windows servere. Steći ćete znanja iz oblasti instalacije, konfiguracije i licenciranja Windows operativnog sistema. Uz to, savladaćete napredno umrežavanje, konfiguraciju sigurnosti za korisničke naloge, konfiguraciju mrežne sigurnosti, konfiguracija za rad u mobilnom okruženju i slično. Cilj je da steknete znanja i veštine potrebne za implementiranje bazične mrežne infrastrukture na Windows serverima.
ŠKOLA RAČUNARA Academia Educativa nudi različite obuke za rad na računaru: Osnovni kurs – Windows, Word, Internet, Excel, Word, Excel, PowerPoint, Access. Osnovni kurs predstavlja obuku za rad na računaru, ne zahteva nikakvo predznanje polaznika i obuhvata Windows (operativni sistem), Word (program za obradu teksta) i Internet (slanje i prijem elektronske pošte, rad na Internetu). Excel je program koji obuhvata osnove rada sa tabelarnim proračunima i multimedijalnim prezentacijama.
Škola računara Q je pravi izbor za Vas koji želite da naučite da koristite računar. Rešili smo da proširimo osnovnu ponudu naše škole, uvođenjem specijalnih kurseva računara. Naučite da koristite računar u poslovne i u privatne svrhe. Za sve Vas koji želite da naučite odnosno unapredite svoje znanje, naši kursevi su pravi izbor za vas. Naši kursevi podrazumevaju brzu i laku obuku, sa ciljem da nakon kursa dobijete aktuelna i adekvatna znanja za optimalan rad na računarima. Kursevi računara su podeljeni po grupama, odnosno tipovima kurseva. Na Vam je da odaberete kurs koji pogoduje Vašim potrebama. Poslovni paket podrazumeva 4 segmenta kursa: Windows, Internet, Word i Excel.

Esenca Software

Beograd, Palilula, Bulevar Despota Stefana 68c 063 8542651
ŠKOLA RAČUNARA U BEOGRADU eCampus. Škola eCampus, tačnije Università Telematica e-Campus italijanski univerzitet otvorio je predstavništvo u Beogradu. U školi računara su iskusni predavači koji drže IT kurseve. Nastava je prilagođena terminima učesnika, grupe su do 10 polaznika, a program je prilagođen praktičnom učenju.

Škola BAYcom

Beograd, Stari Grad, Makedonska 21 011 3373794 |
011 3373812 |
ŠKOLA RAČUNARA Baycom. Poslovni kurs se održava u okviru škole računara i predstavlja nastavni paket koji se sastoji od 4 oblasti: Kompjuterski sistemi i Windows, Word - program za obradu teksta, Excel - program za tabelarne proračune, Internet - pretraživanje internet sadržaja i elektronska pošta. Ovaj nastavni paket i predviđeni program nastave Vam omogućavaju da stručno koristite najznačajnije računarske programe, kako na radnom mestu, tako i privatno. Kompjuterski sistemi i Windows: Operativni sistem Windows je osnovni sistemski program i njegovo poznavanje
ŠKOLA RAČUNARA Božidarac. Kombinovani paket program (Windows – Word – Internet) namenjen je početnicima koji se osposobljavaju za samostalan rad i pruža osnovna praktična znanja kroz operativni sistem Windows 8, potrebna znanja za obradu teksta Word 2013, i upoznavanje sa upotrebom Interneta, elektronskom poštom (e-mail), web prezentacijama i drugim servisnim uslugama interneta. U Božidarcu pored obuke možete polagati ECDL ispite, i steći sertifikat koji priznaje preko 150 zemalja sveta. Kompletnu obuku za ECDL možete izvršiti.
ŠKOLA RAČUNARA ADŽIJA organizuje obuku rada na računaru sa sledećim kursevima: WINDOWS + INTERNET + WORD + EXCEL, WINDOWS + INTERNET, WORD (obrada teksta), EXCEL (rad sa tabelama), ACCESS-početni i srednji nivo, POWER POINT (multimedijalne prezentacije).
narodni-univerzitet-svetozar-markovic-skole-racunara
ŠKOLA RAČUNARA NARODNI UNIVERZITET SVETOZAR MARKOVIĆ.
Kursevi za Microsoft Windows, Microsoft Word i Adobe Photoshop.
Dođite kod nas i naučite da koristite računar.
Čovek koji je u današnjem svetu tehnološki nepismen, smatra se i funkcionalno nepismenim.
Ako niste umreženi deluje da ste odsečeni od ostatka populacije.
Život nam svakodnevno nameće nove izazove koje je gotovo nemoguće prevazići bez kucanja u Wordu, pravljenja tabela u Excelu.
Photoshop nas često čini lepšima nego što jesmo, Google pametnijima nego što ikada možemo biti a da Skzpe nema verovatno bi naša razdvojenost od najdražih bila otežana do te mere da bi uz mnogo odricanja donosili odluke o poslovima van mesta stalnog boravka.
Škola računara. U našoj školi računara kurseve Windows, Word, Excel, Internet, Power Point, AutoCAD i ostale specijalističke obuke mogu pohađati deca, omladina i odrasli. U školi računara nastava se izvodi u opremljenim kabinetima, grupno ili individualno, dva do tri puta nedeljno po 3 školska časa. Po završenim časovima, polaznici polažu ispit provere stečenog znanja iz računara i oni koji uspešno polože ispit dobijaju diplomu o završenoj obuci. Postoji mogućnost provere znanja rada na računarima bez pohađanja nastave. Izlazi se samo na ispit i dobija se sertifika o poznavanju rada na računaru.
cet-skola-racunara-skole-racunara

CET škola računara

Beograd, Stari Grad, Knez Mihailova 6 011 3281614
cena: Cenovnik
ŠKOLE RAČUNARA BEOGRAD CET ŠKOLA RAČUNARA Škola računara CET je lider u neformalnom informatičkom obrazovanju, iza koje je više od 20 godina uspešnog rada i preko 46.500 zadovoljnih polaznika.
Zakažite obuku za rad na računaru u najboljoj školi u Beogradu, u čijoj ponudi je preko 70 obuka kako za početnike tako i za profesionalce. Naši profesionalni treneri će Vas naučiti veštinama rada na računaru u osnovnim programima i pripremiti za polaganje međunarodno priznatih IT sertifikata.
Obuku drži izuzetno motivisan i visoko kvalifikovan trenerski kadar, sa velikim profesionalnim iskustvom, ali i radom sa ljudima. Još jedna od prednosti Škole računara CET je rad u malim grupama, koje čine do 10 polaznika.
To omogućava posvećenost pojedincu i njegovim potrebama, čime se polaznici uspešno pripremaju za samostalni rad i polaganje međunarodnih sertifikata.Nastava se izvodi na vrhunskoj opremi i najnovijim verzijama softverskih paketa.
Obuke se stalno inoviraju i prilagođavaju novim verzijama programa, koju prati i adekvatna računarska literatura.
ŠKOLA RAČUNARA SOFTLINE. Poslovni paket je obuka za rad na računaru i ne zahteva nikakvo predznanje. U okviru kursa Poslovnog paketa nalaze se: Windows (operativni sistem), Word (program za obradu teksta), Excel (program za tabelarne proračune) i Internet (slanje i prijem eletronske pošte, rad na internetu). Obuka se sastoji od 51 školskog časa posle kojih ćete biti u stanju da potpuno samostalno koristite računar. Naučićete kako da organizujete, snimate, kopirate, narezujete i koristite vaše podatke (tekst, sliku, muziku, film). Naučićete kako da uz pomoć Word-a sredite i odštampate tekst. Sa Excel-om bićete u mogućnosti da vodite evidenciju i statistiku, računate i pravite grafikone. Naučićete kako da šaljete i primate elektronsku poštu (e-mail) i pretražujete internet stranice.

KFG Education Centar

Beograd, Stari Grad, Kralja Milana 20 064 3433886 |
011 2641724 |
ŠKOLE RAČUNARA - KFG Organizujemo više kurseva za rad na računaru.
Informacione tehnologije predstavljaju dobar primer „žive“ materije koja se stalno razvija, usavršava, ulazi u sve aspekte života i rada. Zato je sve izraženija potreba za stručnim usavršavanjem u ovoj oblasti. Postalo je već pomalo i dosadno da ponavljamo kako je osnovno poznavanje upotrebe računara apsolutno neophodno, kao i da neka znanja koja smo ranije smatrali naprednijim ili specifičnim postaju važna ali i pristupačna svakome, pre svega zahvaljujući tome što je danas osnovno i dodatno informatičko obrazovanje prisupačno. Kursevi i obuke, bilo za usavršavanje ili za sticanje relevantnih sertifikata, postoje za sve tipove polaznika. Kako za one koji žele da bez posebnog predznanja postanu verzirani u upotrebi pojedinih softverskih alata – od Office programa, preko Adobe softvera za digitalne kreativce, do osnova izrade Web sajtova – tako i za one koji nakon završenog višeg i visokog informatičkog obrazovanja žele da se usavrše u određenoj oblasti ili za određenu tehnologiju. Broj ljudi koji nema makar osnovna znanja upotrebe računara znatno se smanjio, ali i dalje postoji potreba za kursevima i obukama za računarske osnove. Iako samostalno stečene veštine mogu biti dovoljne za osnovnu upotrebu najzastupljenijih programa, onih iz „kancelarijskih paketa“, oni dodatnu vrednost dobijaju sveobuhvatnijim upoznavanjem, kakvo se stiče kroz osnovne kurseve za pojedine programe.
Back to Top