Škole računara Stari Grad

Registruj se
Prijavi se
Škole računara Stari Grad
ŠKOLA RAČUNARA Academia Educativa nudi različite obuke za rad na računaru: Osnovni kurs – Windows, Word, Internet, Excel, Word, Excel, PowerPoint, Access. Osnovni kurs predstavlja obuku za rad na računaru, ne zahteva nikakvo predznanje polaznika i obuhvata Windows (operativni sistem), Word (program za obradu teksta) i Internet (slanje i prijem elektronske pošte, rad na Internetu). Excel je program koji obuhvata osnove rada sa tabelarnim proračunima i multimedijalnim prezentacijama.

Škola BAYcom

Beograd, Stari Grad, Makedonska 21 011 3373794 |
011 3373812 |
ŠKOLA RAČUNARA Baycom. Poslovni kurs se održava u okviru škole računara i predstavlja nastavni paket koji se sastoji od 4 oblasti: Kompjuterski sistemi i Windows, Word - program za obradu teksta, Excel - program za tabelarne proračune, Internet - pretraživanje internet sadržaja i elektronska pošta. Ovaj nastavni paket i predviđeni program nastave Vam omogućavaju da stručno koristite najznačajnije računarske programe, kako na radnom mestu, tako i privatno. Kompjuterski sistemi i Windows: Operativni sistem Windows je osnovni sistemski program i njegovo poznavanje
cet-skola-racunara-skole-racunara

CET škola računara

Beograd, Stari Grad, Knez Mihailova 6 011 3281614
cena: Cenovnik
ŠKOLE RAČUNARA BEOGRAD CET ŠKOLA RAČUNARA Škola računara CET je lider u neformalnom informatičkom obrazovanju, iza koje je više od 20 godina uspešnog rada i preko 46.500 zadovoljnih polaznika.
Zakažite obuku za rad na računaru u najboljoj školi u Beogradu, u čijoj ponudi je preko 70 obuka kako za početnike tako i za profesionalce. Naši profesionalni treneri će Vas naučiti veštinama rada na računaru u osnovnim programima i pripremiti za polaganje međunarodno priznatih IT sertifikata.
Obuku drži izuzetno motivisan i visoko kvalifikovan trenerski kadar, sa velikim profesionalnim iskustvom, ali i radom sa ljudima. Još jedna od prednosti Škole računara CET je rad u malim grupama, koje čine do 10 polaznika.
To omogućava posvećenost pojedincu i njegovim potrebama, čime se polaznici uspešno pripremaju za samostalni rad i polaganje međunarodnih sertifikata.Nastava se izvodi na vrhunskoj opremi i najnovijim verzijama softverskih paketa.
Obuke se stalno inoviraju i prilagođavaju novim verzijama programa, koju prati i adekvatna računarska literatura.

KFG Education Centar

Beograd, Stari Grad, Kralja Milana 20 064 3433886 |
011 2641724 |
ŠKOLE RAČUNARA - KFG Organizujemo više kurseva za rad na računaru.
Back to Top